Jump to content

Πίνακας αποτελεσμάτων

  1. Gm87

    Gm87

    Banned


    • Πόντοι

      3

    • Δημοσιεύσεις

      1.828


  2. s_wind

    s_wind

    Members


    • Πόντοι

      2

    • Δημοσιεύσεις

      4.769


  3. bbbb

    bbbb

    Members


    • Πόντοι

      2

    • Δημοσιεύσεις

      19.230


  4. costsa41

    costsa41

    Members


    • Πόντοι

      1

    • Δημοσιεύσεις

      4.595


Δημοφιλές περιεχόμενο

Showing content with the highest reputation on 25/03/2022 in Δημοσιέυσεις

  1. Κοίτα για κάποιους είναι λύση να κάνουν συμβόλαιο και να τα γλιτώνουν αυτά. Για εμένα προσωπικά όταν η εταιρεία η όποια εταιρεία, μου δίνει κάτι στο 10αρικο όταν θέλει, θεωρώ ότι δεν αξίζει να το πληρώσω παραπάνω όταν θέλω και μπορώ έμμεσα να μην το κάνω Για τον αριθμό που λες πολλοί πλέον έχουμε δικαρτα κινητά. Επίσης η ίδια εταιρεία μας δίνει το δικαίωμα πχ με ένα πακέτο μακαρόνια να διατηρούμε το νούμερό μας το βασικό για ένα τρίμηνο χωρίς φραγή για να μπορούν να μας βρίσκουν..ε οκ επίσης εν ετει 2022 προσωπικά οι περισσότεροι που επικοινωνώ έχουν Viber κτλ και δύσκολα γενικότερα θα χάσουν τα ίχνη μου..
    2 points
  2. Νταξει παιδια μη λετε πραγματα που δεν ισχυουν δεν εχει τετοιες προθεσεις ο Κωνσταντινος73 εχει πολλα δικια μη ξεχναμε οτι οι εταιριες δεν ειναι εκκλησιες γιαυτο ο καθενας πρεπει να κοιτα τον εαυτο του ως αγοραστης εννοω. Παντα να ειστε και να υποστηριζετε αυτους που εχουν προβληματα και καποια στιγμη η αγαπητη Σαμμυ πρεπει να κοιταξει να βελτιωσει τα day one να υπαρχουν λιγοτερες αστοχιες και να δινει μεγαλυτερη σημασια στα εργοστασια ανα τον κοσμο να μη δημιουργουνται ενοχλητικα προβληματακια. Δεν εχουν ολοι τις ιδιες τσεπες να αλλαζουν τις συσκευες σαν τα πουκαμισα σεβαστο και αυτος που ταχει , σεβαστο και αυτος που θα κανει τον ποπο του παξιμαδι να το παρει . Μια χαρα σε ξερω Κωστη αλλα οπως καταλαβαινεις οι καιροι εχουν αλλαξει , ο κοσμος εχει αλλαξει . Εκεινες οι εποχες που εφτιαχνα ρομ εχουν φυγει δυστυχως αλλα ειμαστε παντα εδω και δεν ξεχναμε.
    1 point
  3. μετα την αναβαθμιση,οταν κανω επανεκκινηση αργει πολυ να ξεκινησει (εννοω μεχρι να φτασει στο σημειο που ζηταει pin),ειναι και σε εσας ετσι?
    1 point
  4. Ρίξε μια ματιά στο Settings-Accessibility. Δες κι αυτό μήπως σε βοηθήσει Sent from my POCO F2 Pro using Tapatalk
    1 point
  5. Και εμένα κομπλέ σε συνεχόμενες διαδρομές.
    1 point
  6. Εντάξει, ας μην υπερβάλλουμε κιόλας. Επειδή ανά καιρούς δίνει διπλασιασμό κάρτας για τους τρεις πρώτους μήνες, ή απεριόριστα data για τους πέντε (προσφορά Black Friday 2021), ή για τους τρεις (πρόσφατη προσφορά Μαρτίου 2022) πρώτους μήνες, δεν έπεται ότι έγινε μόνιμο πακέτο "τα πάντα απεριόριστα με 12€". Ήταν μία προσφορά "γνωριμίας", που έτρεχε για νέους πελάτες. Μετά τι γίνεται? Πετάς το νούμερο και περιμένεις ως που να ξανά'ρθει η ίδια προσφορά? Και αν δεν έρθει? Ή αν δεν έχεις τη δυνατότητα να αλλάζεις νούμερα, π.χ. αν γνωρίζει τον αριθμό σου πολλής κόσμος, τότε τι γίνεται? Και ούτε είναι λύση να κάνεις αυτό που λέει ο φίλος bbbb, να παίρνεις δώδεκα κάρτες SIM το χρόνο για να βάζεις το CU button.
    1 point
  7. Κανένα θέμα και εγώ με μεγάλη χρήση κάθε μέρα
    1 point
  8. Καμια ωριτσα επαιξα χθες ειναι για 4 μερες free απο ubisoft ειπα να το τσεκαρω. Ειναι το κλασικο σεναριο δικτατορας και εμεις αντισταση. Γρηγορο gameplay πολυ ομορφη η τροπικη yara αλλα ναι η τιμη πρεπει να πεσει ακομα λιγο. Θα παω για gold οταν πεσει στο 20αρικο τωρα εχει 40+ γιατι θελω να ξανα ζησω τους παλιους villain απο το 3/4/5.
    1 point
  9. Και εγώ κομπλέ. 🤔
    1 point
  10. Έχει ρύθμιση μέσα στον ασφαλή φάκελο να τις ενεργοποιείς /απενεργοποιήσεις. Στάλθηκε από το SM-S908B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    1 point
  11. Δεν νομίζω ότι θα ανέβει (στο άμεσο μέλλον) το κόστος χρήσης ενός καρτοκινητού, πάνω από τα 15-20€ το μήνα όπου έχει ήδη φτάσει σήμερα. Παραπάνω δεν θα συμφέρει κανέναν η καρτοκινητή, θα την καταργήσουν και θα πάνε όλοι στα συμβόλαια. Αντίθετα, θεωρώ ότι οδεύουμε προς το ενδεχόμενο να δούμε μέσα στο εικοσάρικο, απεριόριστη ομιλία και απεριόριστα δεδομένα, μαζί στο ίδιο πακέτο.
    1 point
  12. Η αλήθεια είναι, ότι πλέον και με την είσοδο των απεριόριστων λεπτών προς όλους στην ελληνική αγορά καρτοκινητής, τα φοιτητικά πακέτα κανιβαλίζονται σε μεγάλο βαθμό από τα απλά. Και φυσικά, αυτό αφορά και τις τρεις εταιρείες. Στο παρελθόν, φοιτητικό με απλό καρτοκινητό, ήταν η μέρα με τη νύχτα, ενώ πλέον είναι απολύτως συγκρίσιμα. Σε πολλές περιπτώσεις μάλιστα, συμφέρει περισσότερο η αγορά απλού πακέτου και όχι φοιτητικού.
    1 point
  13. Καλημέρα,σαν modem με cosmote είναι ίδιο με το realme 8 5g Θεσσαλονίκη Αριστοτέλους πάνω από Εγνατία έπιασα ακριβώς το ίδιο 700 με 98 , σπίτι με 4g+ σε σχέση με mi a3 (σπασμένο και χρήση modem) ένα 15 με 20% πάνω δλδ 70 με 50 dl 8 με 5 ul. Σαν ήχος το α3 είναι σαφώς ανώτερο σε vradio , τώρα δεν ξέρω αν παίξεις με jack ή Bluetooth. Αυτά, ένα απλό smartphone κατά τ άλλα,720 ips και τα 2 απλά το μότο έχει Snapdragon εκεί δεν ξέρω αν έχει καμία μικρή διαφορά σαν μόντεμ αν και δεν νομίζω γιατί είναι low end συσκευές και οι 2. Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    1 point
  14. Μπα οχι ολα κομπλε απο μενα σε δυο διαδρομες που εκανα .
    1 point
  15. Δοκίμασε με ένα άλλο τηλέφωνο και ενεργοποίησε επιτυχώς το 5G. Πιστεύω μετά θα δουλέψει και σε αυτό και σε οποιοδήποτε άλλο τηλέφωνο που είναι 5G εννοείται….
    1 point
  16. Προφανώς δίνουν τις αναβαθμίσεις τμηματικά για να αποφύγουν τη συμφόρηση του δικτύου.
    1 point
  17. Σε whatsup ενεργοποιείται στέλνοντας gigask στο 1330 είτε τηλεφωνικά στο ίδιο νούμερο ακολουθώντας τις οδηγίες. Δεν ξέρω αν γίνεται και σε frog το ίδιο. Edit: Απ' ότι βλέπω στην ιστοσελίδα της Frog το ίδιο νούμερο ισχύει για ενεργοποίηση πακέτων. Οπότε λογικά ισχύει
    1 point
  18. Καθόλου κουλό, πάντα έτσι γίνεται. Εάν δεν την βάλεις με το "κύμα" σου, χάνεται και πάει σε άλλους. Αργότερα θα ξαναεμφανιστεί, σε κάποιο από τα επόμενα κύματα και από κάποιο σημείο και μετά θα είναι συνέχεια διαθέσιμη στον έλεγχο ενημερώσεων.
    1 point
  19. Δεν ρισκάρεις τίποτα, κάνε το update άφοβα POCO X3 Pro via Tapatalk
    0 points
  20. Από τις δικές σου σιγουρα
    0 points
  21. Εσύ μάλλον το λιγουρευεσαι!! Ασχολήσου με το poco και άσε μας εμάς να βασανιζομαστε Μην γενικευετε τα προβλήματα στον exynos. Και τα δικά μας που δεν έχουν προβλήματα exynos έχουν. Προφανώς είναι ελαττωματικες κάποιες παρτιδες
    0 points
  22. Μετά από πολλές προσπάθειες στο 13700 κατάφερα και βρήκα έναν υπάλληλο που ήξερε τι ζητάω:Ενεργοποίηση 5G και Volte. Τρικαλα,εσωτερικός χωρος,2ος όροφος πολύ κοντά στο νοσοκομείο.
    0 points
  23. Λοιπόν! Σήμερα εκτός από ένα δίωρο το πρωί που ήμουν εκτός σπιτιού όλη την υπόλοιπη ημέρα σπίτι και με ελάχιστη χρήση του κινητού αυτά είναι τα αποτελέσματα της μπαταρίας μέχρι τις 19:53 και το βάζω τώρα γιατί θα φύγω οπότε δε θα έχω σαφή ένδειξη όσον αφορά την κατανάλωση λόγω χαμηλού σήματος κινητής. Το τί τρέχει στο παρασκήνιο δεν έχει σημασία και σας λέω ότι δεν ξέρω αν υπάρχει κάτι που να μην το έχω (εκτός από το φακό).
    0 points
  24. Το ότι είσαι εδώ από το 2007 (..εγώ από το 2012) , δεν σημαίνει ότι είσαι παλιός και πρέπει να σε σέβομαι σε κάτι σε σχέση με όλους τους άλλους (..άσε που σε πραγματικό χρόνο εγώ είμαι παλαιότερος ..καθώς έχω γεννηθεί το 1965 και έχω κινητά από το 1993). Το ότι ήσουν υπάλληλος κάποιας εταιρείας (..εγώ εργάζομαι στο υπουργείο ψηφιακής διακυβέρνησης ..σε ανάλογο τμήμα) και βοήθησες κάποιους και πάλι δεν σε ξεχωρίζει από τους υπόλοιπους συνφουρμήτες (..και εγώ ήμουν moderator στο Audi s3 tt club ..και εγώ επίσης έχω βοηθήσει άπειρο κόσμο). ..αυτό όμως που κατακρίνω σε εσένα (που και εσύ σαν υπάλληλος ξέρεις πως βγαίνει το χρήμα) ..είναι τα σχόλια (..και τα βάζω όπως ακριβώς τα έγραψε προηγούμενος συμφουρμίτης που σου απάντησε) ...["χαχαχα καλά να πάθετε που την πατήσατε" ή "εγώ δε θα έπαιρνα μια τέτοια συσκευή"]. ..οπότε μην κατακρίνεις για να μην σε καρακρίνουν. Και πάλι καλή συνέχεια και ελπίζω σε ένα από εδώ και πέρα ποιο "ήσυχο" και χωρίς αντεγκλήσεις topic.
    0 points
  25. Σωστά,πάνω από τους μισούς. Πιστεύω όταν κλείσει 6μηνο η συσκευή θα έχουμε εικόνα για το αν ήταν επιτυχημένη συσκευή η όχι τελικά.
    0 points
  26. Παραπάνω από τους μισούς γιατί στα προβλήματα υπάρχουν διπλές ψήφοι. Πχ κάποιος κλικαρει 2 προβλήματα. Αυτό φαίνεται από το σύνολο των μελών που έχουν ψηφίσει σε σχέση με το άθροισμα των ψήφων. Προφανώς όσοι έχουν απαντήσει κανένα πρόβλημα, δεν έχουν κλικαρει και κάποιο πρόβλημα... 38 έχουν ψηφίσει και οι 22 λένε κανένα πρόβλημα.. Συνήθως αυτοί που έχουν πρόβλημα εμφανίζονται πιο συχνά άρα.. επίσης πολλοί που είναι ευχαριστημενοι δεν ασχολούνται με το φόρουμ και το λέω γιατί έχω 2 φίλους που βαρέθηκαν μα διαβάζουν γκρίνια. Προσωπικά βλέπω συγκεκριμένα άτομα να έχουν θέμα, και σε σχέση με τις πωλήσεις νομίζω ότι είναι ένα μικρό ποσοστό
    0 points
  27. Κωνσταντίνε με όλο το θάρρος τα τελευταια σου ποστ δεν προσφέρουν κάτι ουσιαστικό στη συζήτηση. Απλώς αναφέρεις "πω πω όλο προβλήματα ειστε". Γι αυτο και δεχεσαι πυρα απο αρκετους εδω μεσα. Και είναι λογικό να μην προσφέρουν γιατί δεν έχεις τη συσκευή. Ναι έχει θέματα η συσκευη και αυτο υπάρχει σε όλα τα φόρουμ. Επίσης ναι είναι η καλύτερη συσκευή android αυτή τη στιγμή και αυτό το αναφέρουν επίσης άπειρα φόρουμ. Σήμερα πήγα παραλία και το πήρε ο κουμπάρος μου να με τραβήξει με τη γυναίκα. Ο κουμπάρος μου έχει το 13 pro max και του έπεσαν τα σαγόνια από οθόνη και φώτο. Αντίστοιχα μου πέφτουν εμένα όταν βλέπω πόσο κρατάει η μπαταρία του. Ο καθένας κρίνει και αποφασίζει. Συγγνώμη για το off topic
    0 points
  28. Ρε παιδιά πραγματικά δεν ξέρω τι να πω για εσάς που έχετε πρόβλημα ,έχω διαβάσει όλα τα ποστ του θέματος ,απλά θέλω μόνο να πω ότι το έχω από 1/3 και δεν έχω κανένα πρόβλημα από αυτά που αναφέρετε ,το αντίθετο έχω την καλύτερη εμπειρία χρήσης που είχα ποτέ σε κινητό και δεν έχουν περάσει λίγο ,μόλις πριν από αυτό είχα fold 3 και άλλα διάφορα και όλα ναυαρχίδες ,δεν ξέρω αν είμαι τοαο τυχερός εγω η τοσο άτυχα τα παιδιά αλλά επειδή δεν θυμάμαι τα nickname θα ήθελα αν γίνεται να μπει ένα poll να δούμε τελικά πόσοι έχουν πρόβλημα και πόσοι όχι .
    0 points
  29. Πραγματικά έχει καταντήσει λίγο κουραστικό να λέμε τα ίδια, τα προβλήματα έχουν γίνει γνωστά, περιμένουμε λίγο την αναβάθμιση και αν δεν φτιάξει, ήταν μια κακή αγορά, πάμε σε άλλο. Εξάλλου όταν θέλουμε να είμαστε πρώτοι αγοραστές ξέρουμε ότι υπάρχει ρίσκο... Όσα λεφτά και να δίνεις, όσο καλή και να είναι η εταιρία, είναι μες το παιχνίδι.
    0 points
  30. Είμαι σχεδόν έτοιμος να σταματήσω να παρακολουθώ το θέμα..
    0 points
  31. Για μένα ο exynos είναι υπεύθυνος γι αυτά, κι άλλοι χρήστες με μεγάλη προϋπηρεσία σε samsung το αναφέρουν ρητά.... https://www.sammobile.com/opinion/samsung-delivered-the-worst-exynos-flagship-in-recent-times/ Sent from my SM-S908B using Tapatalk
    0 points
  32. Η διαδικασία είναι πολύ απλη και την εχώ ξαναφέρει Στέλνεις έγγραφο αίτημα με την φόρμα στην σελίδα τους και ζητάς οδηγίες. Μετά ακολουθείς, τίποτα άλλο Sent from my Redmi 7 using Tapatalk Έγραψα ότι δεν πήγα καν σε κατάστημα Όλα έγιναν ηλεκτρονικά βάσει των οδηγιών που μου έδωσαν. Sent from my Redmi 7 using Tapatalk
    0 points
  33. Έτσι συμβαίνει και στην περιοχή στην Κερατέα στην αγία Μαρίνα. Οι άλλοι ούτε ομιλία.
    0 points
  34. Μια χαρά είναι φιλε την εχω εδώ και τρεις ημέρες κανενα πρόβλημα! πετάει.....!!
    0 points
  35. Σκοπός των εταιριών το όσο πιο μεγάλο ποσό και πιο συχνά κάρτα ανανέωσης. Επιτυγχάνεται με διάφορους τρόπους που έχουν αργά αλλά σταθερά αλλάξει εφαρμόσει οι εταιρίες σε όλων των ειδών τα καρτοκινητά τους, είτε φοιτητικά είτε απλά. Και έχει έτη μπροστά μας να γίνει ακόμα πιο πολύ σε Ε και πιο συχνά: Αργά και σταθερά με τροποποιήσεις όρων, πακέτων κλπ.
    0 points
  36. Λοιπόν παίδες σε απάντηση σχετικής συζήτησης και ενημέρωση της παρέας Έβαλα καταγγελία της σύμβασης κινητού διακόπηκε η σύνδεση πήρα τα λεφτά μου στον λογαριασμό μου και μετά έκανα φορητότητα στο νούμερο μου στην vοda Και η wind και η voda άψογες Χρόνος που έμεινε νεκρό το νούμερο ήταν 9 μέρες (μαζί με το σκ) Και να σημειώσω ότι τα παραπάνω έγιναν όλα ηλεκτρονικά από το σπίτι μου Sent from my Redmi 7 using Tapatalk
    0 points
  37. Μόλις ήρθε και σε μένα,να δούμε αν διόρθωσαν και το bug που λαγκαρει το σύμπαν όταν ξεκλειδώσεις με το δαχτυλικο από κλειστή οθόνη στα 60hz. Στάλθηκε από το SM-G998B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    0 points
  38. Μολις κ σε ελληνικο απο πλαισιο!
    0 points
  39. Ανακάλυψα τώρα- αλλά μάλλον υπάρχει μετά την αναβάθμιση σε UI 4.0 - ότι αντιμετωπίζω το ίδιο πρόβλημα στο GPS με το S22. https://www.gsmarena.com/some_exynos_galaxy_s22_ultra_models_experiencing_gps_signal_issues-news-53693.php https://eu.community.samsung.com/t5/galaxy-s22-series/s22-ultra-problems-with-gps/td-p/4893797 https://eu.community.samsung.com/t5/galaxy-s22-series/s22-ultra-problems-with-gps/td-p/4893797/page/28 To σήμα επανέρχεται προσωρινά μόνο μετά από επανεκκίνηση και όσο είναι ανοιχτή η εφαρμογή. Αν τελειώσει η πλοήγηση επανεμφανίζεται. Η επαναφορά σε εργοστασιακή κατάσταση δεν δούλεψε.... Έχει κανείς το ίδιο πρόβλημα ?
    0 points
  40. Στα Τρίκαλα έχει απίστευτο δίκτυο.
    0 points
  41. Υπερβολικός akalos όπως πάντα. Πάντως ένα πράγμα που αναγνωρίζω στην συσκευή είναι το ποσό αξιόπιστη είναι σχεδόν 3 χρόνια τώρα.
    0 points
  42. Αφού είναι ενεργό τι ρωτάς να ενεργοποιήσεις; Γι'αυτό σου απάντησε.
    0 points
  43. φυσικά εγώ διότι πήρα κωδικό adidas και πήρα έκπτωση -35€ από Γερμανία γνησιοτατο χώρις τις μαϊμούδες του κάθε τυχάρπαστου ελευσενιου εμποράκου της κακιάς ώρας τι ακριβώς δεν καταλαβαίνετε ,δεν έχουμε οοοολοι τις ίδιες επιλογές και προτεραιότητες,ρε σεις κουμάντο θα κάνετε στην τσέπη μου η εγώ στην δική σας ρε μανία που έχετε μερικοί τις δικές σας ανάγκες να τις κάνετε και δικές μου ,έχετε λυσαξει
    0 points
  44. Θεσσαλονίκη, πίσω από την Αγία Σοφία σε εσωτερικό χώρο στον 4ο όροφο. Πολύ χάλια και το 4G και το 5G. Αν πέσει η κλήση σε 2G η ποιότητα ούτε γουόκι τόκι. https://www.speedtest.net/my-result/i/5045917091
    0 points
  45. Τώρα ποία υπάρχει Απεριοριστα να αγοράσεις σου λέει.... σιγά μήν δώσουν κάνα mb δωρεάν... μακάρι να πέσω έξω αλλά το ίδιο έγινε τα Χριστούγεννα....
    0 points
  46. Δεν διαφωνώ απλώς υπάρχουν ακόμα αρκετά πακέτα των 3€ για μια βδομάδα ή των 5€ (με ίντερνετ ή κάποια νυχτερινά) που δίνουν και λεπτά προς whats up,τα οποία κάποιος είτε λόγω χαμηλού υπολοίπου είτε προσωπικών αναγκών υπάρχουν ακόμα.Επισης ακόμα πουλάνε καρτοσυμβολαια με την προοπτική να σε καλούνε με τα λεπτά τους όσοι έχουν Whats up.Θεωρω ότι θέλει μια διαδικασία να καταργηθουν όλα αυτά.Τωρα αν γίνει σε μια νύχτα,οκ ναι συμφωνώ.Οποτε πάμε προς κατάργηση αλλά δεν ξέρω πόσο άμεσα.
    0 points
  47. 0 points
  48. Από σήμερα 5G και στη Λαμία.... Περισσότερα σύντομα... ΝR 78 830 Download 100 upload
    0 points
This leaderboard is set to Athens/GMT+03:00
×
×
  • Create New...