Jump to content

Πίνακας αποτελεσμάτων

  1. johndouk

    johndouk

    Members


    • Πόντοι

      11

    • Δημοσιεύσεις

      483


  2. Chrischal1908

    Chrischal1908

    Members


    • Πόντοι

      8

    • Δημοσιεύσεις

      2.665


  3. snapp

    snapp

    Members


    • Πόντοι

      6

    • Δημοσιεύσεις

      3.119


  4. kmpatra

    kmpatra

    Members


    • Πόντοι

      5

    • Δημοσιεύσεις

      9.288


Δημοφιλές περιεχόμενο

Showing content with the highest reputation on 22/05/2024 Σε όλες τις περιοχές

  1. Νέο flash offer με 4,5€ απεριόριστα δεδομένα για 8 σαββατοκύριακα. Το τίμησα!
    6 points
  2. Εγώ είχα κερδίσει τον περασμένο Φεβρουάριο. Όταν τους είχα ρωτήσει τον περασμένο Μάρτιο, μου είχαν απαντήσει έτσι…
    5 points
  3. https://digitaltvinfo.gr/eidiseis/news/i-italiki-kyvernisi-egkrinei-tin-exagora-tis-vodafone-italia-apo-tin-swisscom/ Και στα δικά μας!
    3 points
  4. Δεν ισχύει αυτό, τουλάχιστον οχι με τον τρόπο που το λες. Δεν δινουν ολα τα πακετα και οι προσφορές επέκταση του υπολοίπου. Ειδικα αυτα που δεν διαρκούν "γεμάτες" 30 μέρες δεν εδιναν ποτέ. Αλλά ακόμα και σε αυτά των 30 ημερών, υπήρχαν εξαιρέσεις. "Μαύρα πρόβατα" τα είχαμε ονομάσει εδώ μέσα αυτά τα πακέτα.
    3 points
  5. Τρομερή τιμή, θα το είχα πατήσει στο λεπτό. Υπερβολικά καλή για Cosmote σε υπάρχον πελάτη χωρίς απειλή φορητότητας.
    3 points
  6. Για να σας βοηθήσω να ξεπρηχτείτε, εγώ απλά σας μετέφερα την εμπειρία μου. Και δεν ρώτησα καν το τσατ όταν το αντιλήφθηκα, παρά έκανα μόνον μια ανανέωση με cashback και επανήλθαν όλα. 😎
    3 points
  7. Και σήμερα ισχύει αυτό για το Πάτρα-Κυλλήνη;; Όπως και το Σαλονίκη- Αριδαία;
    3 points
  8. Επειδή μας πρίξατε λιγάκι..
    3 points
  9. Σωστά. Θα μπει φραγή όπως προβλέπεται, σε ομιλία & εξερχόμενα sms.
    3 points
  10. Τα απεριόριστα data και τα εισερχόμενα sms δουλεύουν και με ληγμένο υπόλοιπο, ακόμα κι αν έχει μπει σε φραγή για κλήσεις (I/O) & εξερχόμενα sms (από τα 200). Αν ανανεώσεις (έστω και με cashback <1€), αποφράσονται. Δοκιμασμένο. 😎 ΥΓ: Και μάλιστα, αν προσέξατε, η σύνδεση κληρώθηκε τον Ιαν 2024 και κέρδισε 1 χρόνο απεριόριστα, παρόλο που είχε μηδενικό υπόλοιπο και ήταν σε φραγή, αφού είχα να ανανεώσω από Αύγ2023.
    3 points
  11. Άντε καλά. Τις καρδιές μας θα χαλάσουμε τώρα 😀 Ε, ναι
    2 points
  12. Τέλος το Χ10 στο Daily Bonus.
    2 points
  13. Μόνη προϋπόθεση ανανέωση οποιοσδήποτε αξίας τις τελευταίες 30 ημέρες
    2 points
  14. Καλημέρα, γήπεδο Μακεδονικού, Ευκαρπία Θεσσαλονίκης
    2 points
  15. Ακριβώς, ο ΟΤΕ κάνει κάτι τέτοιες βλακείες. Γι'αυτό λέω ότι είναι εξαιρετική τιμή. Εμένα μου προσέφεραν σε Γερμανό 23,50€ σε μετατροπή what's up και εννοείται το έκανα, για τους λόγους που έχω αναφέρει.
    1 point
  16. Με 33 παιρνειςτο Neo και τον άλλο μήνα φευγεις (αμα λάχει)
    1 point
  17. app cloner (γιατί έχω το τζάμπα και επιτρέπει μέχρι 1) και για την δεύτερη το 2 accounts. Τα έχω και εκεί, αλλά με της frog παίρνω τα τζάμπα +60 λεπτά
    1 point
  18. Ναι δικαιούσαι το buy more. Πήγαινε σε ένα κατάστημα να κάνεις φορητότητα και να σου δώσουν το δώρο. Μόνο για επέκταση υπολοίπου αξίζει.
    1 point
  19. Ναι, για το Πάτρα Κυλλήνης αν περάσεις τη ΒΙΠΕ ετοιμάσου για κάποια χιλιόμετρα να ψάχνεις 4G/5G μην σου πω και σε κάποια σημεία έχω δει για 3-4 χιλιόμετρα Edge μόνο. Χαχαχα ισχύει, μετά το Μαυροβούνι έχει σημεία που το σήμα περνάει οριακά για κλήσεις, για δεδομένα πάντως 4G κυρίως εκτός αν συνδεθείς με κεραία από την Έδεσσα γιατί το 5G φτάνει μέχρι τη διασταύρωση για Έδεσσα στο δρόμο Μαυροβούνι-Αριδαια. 5G όλη τη διαδρομή η Cosmote με 100 έως 300Mbps. Μια χαρά ήταν. 5G έχει στο κομμάτι Θεσσαλονίκη-Γεφυρα, Νέα Χαλκηδόνα έχει 4G και μετά στα Γιαννιτσά. Μετά πάλι 4G.
    1 point
  20. Δεν έχω ιδέα. Η Νόβα έχει κάλυψη, όχι όμως 5g.
    1 point
  21. Δυστυχώς έφυγα από την περιοχή. Την επόμενη φορά.
    1 point
  22. Παντελή όποτε μπορείς και μια έξω από το 424 κοντά που είναι.
    1 point
  23. Η τιμή, όμως, είναι εξαιρετική. Αυτό πρέπει να το πούμε.
    1 point
  24. Μέχρι στιγμής μόνο τετραμήνου δίνει δυνατότητα. Προς το παρόν μηνιαία μόνο στον πάροχο. Μπορείς να κατεβάσεις και την εφαρμογή του ΔΕΔΔΗΕ και να κάνεις καταχωρήσεις κι από κει. Κι όταν δώσει τη δυνατότητα για μηνιαία το κάνεις κι αυτό. Άμα δώσεις αριθμό παροχής σου γράφει πότε μπορείς να βάλεις μετρήσεις.
    1 point
  25. Μου αρέσει η παραγγελιά που ρίχνεις ρε Χρήστο κάθε φορά. Πέρνα τότε και πες μας 🤣🤣🤣 Στην δυτική ακτή, έπρεπε να παίζουν δύο micro της Cosmote. Τουλάχιστον άδειες έχουν απ ο, τι το έψαξα. Αλλά τζίφος εδώ και καιρό. Πιστεύω κάποια στιγμή θα τα ανάψουν πάλι. Κάτι παίζει με αυτά πολλές φορές ενώ τα έχουν αναβαθμίσει, περιμένουν κάποια ανανέωση με τον ιδιοκτήτη για να λειτουργήσουν νομίζω. Έχω ανάλογες περιπτώσεις στην Τρίπολη και στην Κέρκυρα που λέγανε τα παιδιά εδώ μέσα στην Σπιανάδα που τώρα είδα παίζει. Μακάρι να λειτουργήσουν πάλι και να βάλουν και άλλα γτ δεν τα λες και αρκετά...
    1 point
  26. Εμένα δεν μου κάνει εντύπωση οι συνθήκες εργασίας. Σε πολλές μεγάλες εταιρίες τα ίδια συμβαίνει κι όσοι έχουν καταφέρει να κάνουν σωματείο κάτι γίνεται. Πάντως όσες έχω περάσει, δεν θέλω να κατονομάσω τα ίδια γίνονται δυστυχώς. Δεν πάνε να την πουλήσουν, το θέμα είναι να γίνονται επενδύσεις στο δίκτυο και στους εργαζόμενους.
    1 point
  27. Περνάω σχετικά συχνά σε εβδομαδιαία βάση, αν δω κάτι εννοείται πως θα ενημερώσω. Η Cosmote ευτυχώς λειτουργεί αρκετά καλά στην γραμμή 2. Αν και έχει σήμα μόνο στους σταθμούς δεν υπάρχει εναλλακτική.
    1 point
  28. Καλημέρα.Έσκασε του Μαΐου.
    1 point
  29. Λοιπόν, για εθνικές οδούς επειδή σηκώνει συζήτηση. Έχω κάνει Αθήνα- Θεσσσαλονικη φέτος, Θεσσαλονίκη- Δροσάτο Κιλκίς και Θεσσαλονίκη Αριδαια-Πόζαρ .Στο 2023 έχω κάνει Εγνατία οδό από Ηγουμενίτσα έως Θεσσαλονίκη( αν και κυριως κάνω το Θεσσαλονίκη- Ιωάννινα) και Θεσσαλονίκη έως Κομοτηνή καθώς και Ιωάννινα- Αντίρριο(αν και περισσότερο το Ιωάννινα-Αγρίνιο) Πάτρα-Αθήνα και Πατρα-Πύργος(συγκεκριμένα το κομμάτι Πάτρα-Κυλλήνη). Επίσης έχω κάνει και το Λαμία-Ναυπακτος. Η χειρότερη κάλυψη που έχω δει είναι στο Πάτρα- Κυλλήνη με διαφορά. Μετά θα έβαζα το Θεσσαλονίκη-Αριδαια όπου μετά τα Γιαννιτσά είχε σημεία που το 4G δεν φόρτωνε τίποτα. Στο Θεσσαλονίκη Κιλκίς ήταν αξιοπρεπής, το ίδιο και στο Λαμία- Ναυπακτία όπου μέχρι την Άμφισσα έχει θέμα κάλυψης αλλά από την Άμφισσα και μετά είναι αξιοπρεπέστατη. Γενικά κυρίως 4G παίζει η Nova, αν έχεις το κινητό στο αυτόματο, αλλά ένα Spotify Playlist και web radio έχεις στο μεγαλύτερο ποσοστό της διαδρομής να παίζει χωρίς διακοπές. Φυσικά χάρτες, gmail και browsing να δεις κάτι on the go μπορείς, δύσκολα να δεις Edge, εκτός από σήραγγες κυρίως στην Εγνατία στο κομμάτι Ιωάννινα-Γρεβενά VoLTE δουλεύει κανονικά χωρίς θέματα. Στη Θεσσαλονίκη όπου μένω, το τελευταίο διάστημα είδα μια πρόοδο στις τρύπες αλλά παρατηρώ να κάνει τις εναλλαγές από 5G σε 2G χωρίς λόγο και να παραμένει σε 4G στο αυτόματο και να πρέπει χειροκίνητα να το γυρίσω σε 5G.
    1 point
  30. Πέρνα και μια τέλος Ιουνίου... Η Cosmote είναι σε καλύτερη κατάσταση εντός των συρμών. Το καλό είναι ότι την δουλειά και για τις 2 εταιρείας την κάνει μία η Vantage Towers Greece.
    1 point
  31. Επειδή θεωρώ ότι μπερδευτήκαμε: •Οποιος θέλει να προωθήσει τις δικές του φανατικές απόψεις υπέρ ή κατά κάποιας εταιρείας παρακαλείται να το κάνει εκτός των topic,καθώς τα topic είναι στοχευμένα για βοήθεια και όχι για να λέμε το μακρύ και το κοντό μας
    1 point
  32. Αυτό που όλοι περιμένουν τα update για τις κάμερες δεν το καταλαβαίνω. Και ένας άλλος πάλι γράφει κάπου αλλού για το Xiaomi 14 ultra, δεν πρόλαβε να το ξεσφραγισει και κάνει λόγο για το πότε θα πάρει update στις κάμερες. Δεχτείτε το έτσι , δεν θα γίνει καλύτερη η κάμερα. Μια χαρά είναι.
    1 point
  33. Είχα δει το νούμερό μου να ταιριάζει στα διαθέσιμα ψηφία αλλά ήταν ως και 1 στις 10000 να είναι αυτό οπότε δεν είχα ελπίδες. Παίζει να είναι η πρώτη φορά που κερδίζω οτιδήποτε σε διαγωνισμό, ούτε το φλουρί στη πίτα δε μου κάθεται. Κρίμα που για τους επόμενους 12 μήνες θα είμαι λιγότερο από τους μισούς στην Ελλάδα να το χαρώ..
    1 point
  34. Ήμουν ήδη σε one με 10% έκπτωση. Ζήτησα να μπω σε διαφορετικό σχήμα και μου εξήγησαν ότι δε γίνεται και το 10% προνόμιο θα χαθεί. Καινούρια κόλπα;
    0 points
  35. Πάντα έδιναν και τώρα που δοκίμασα πριν 2 ημέρες πήρα παράταση. Ακόμα και το 0,90 δίνει παράταση λήξης υπολοίπου για 2 ημέρες. Έφαγα 3,30€ με 0,90€ και βέβαια τα τελευταία 0,60€ τα έχασα γιατί δεν υπήρχε τίποτα να αγοράσω. Και δεν ξαναβάζω τίποτα εκεί. 4 Σαββατοκύριακα είναι 56 ημέρες 4Χ7=28*2=56 γι'αυτό λήγουν πριν την λήξη του υπολοίπου που είναι για 60 ημέρες. Υποθέτω ότι ο φίλος έκανε ανανέωση 20μαη αν έκανα σωστό υπολογισμό.😁
    0 points
  36. Αν δεις στο Cellmapper ειναι το eNb 2074 και μιλαμε για πολυ τσιτωμενη κεραια. Δεν λες παλι καλα που εγκατασταθηκε αυτη η 5ψηφια για την Nova γιατι ειτε EDGE θα ειχες σχεδον σε ολη την εκταση η σημα απο το υπερπεραν. Τουλαχιστον η κοκκινη ειχε ενα τριψηφιο micro παλια στην οδο Ηβης και εσπρωχνε την κατασταση αλλα το εσβησε για να παει διπλα.
    0 points
  37. Από Αριδαία ήταν η μοναδική κοπέλα που με αγάπησε πραγματικά. Δυστυχώς οι γονείς της δεν με ήθελαν με την καμία όμως... Συνεχίστε εκεί που ήσασταν...
    0 points
  38. Σε Dual SIM συσκευές θα εχετε παρατηρήσει οταν εχετε ιδιο δίκτυο και στις 2 SIM ( Sim1 Cosmote Sim 2 Cosmote . ή Sim1 Vodafone Sim2 Vodafone ) οτι ΑΝ είσαι σε ιδιο PCI και στις 2 Sim ....ΑΝΑΚΑΛΎΠΤΕΙΣ οτι πλεον και η Cosmote και πολλοί άλλοι παροχοι στην Ευρώπη έχουν ξεσκιστεί στο Boosting .... @mixtri @georgemv @Notus Ποια ομως είναι τα ...μειονεκτηματα σε ενα τέτοιο 'Feature ' ? ΠΟΛΛΑ 🙂 Δειτε εδω ενα παράδειγμα απο Voda που συμβαίνει και στην Cosmote και είναι φυσιολογικό για ' Boosting ' να ' ξεγελα ' τα Counters και στο τελος να σου τυχαίνει να έχεις EDGE στην SIM χωρις data enabled και 5G στην δεύτερη SIM Card ΜΕ ΙΔΙΟ ΠΑΡΟΧΟ απλα επειδή ...η μια SIM ειναι DATA enabled ( αρα +10 dbm boost συνηθως με RRC CONNECTED) και κατα συνέπεια αξιοποιεί το πολύπαθο buggish ......boosting 😉 ΚΑΙ ΣΕ single SIM σενάριο το boosting ' κλείνει ' OFF οταν δεν χρησιμοποιείς το δίκτυο ( RRC IDLE ) και επειδη τα εχουν κανει που@@@ανα με τα counters και thresholds ...μπορει να σε ριξει σε EDGE επειδή το RSRP ως δια μαγείας πηγε 10 dbm κατω ... απο -115 σε .... -125 ΑΝ ΉΣΟΥΝ ΣΕ χρήση δεδομένων ( RRC CONNECTED ) και βέβαια θα ακολουθουσες τα Boosted ...thressholds και δεν θα επεφτες σε EDGE. Πολλά τα λαθη των παρόχων με Counters/thressholds που ' φτιάχνουν ' το ενα και ' χαλανε ' το άλλο.
    0 points
  39. Γιατί οχι; Απο τη στιγμη που υπαρχει ενεργο πακετο δεν μηδενιζεται το υπόλοιπο.
    0 points
  40. Τοτε τί γράφει το σμσ "χωρίς καμία προυποθεση ανανέωσης";
    0 points
  41. Άντε πλησιάζει η ώρα να φτιάξουμε την NODA 🤣
    0 points
  42. θέλω να πάρω ένα νούμερο καρτοκινητό για το γιο μου. έχουμε σταθερό και κινητά στη Nova. Λογικά με ένα F2G θα είναι καλυμμένος, αφού δίνει 1000' και 15GB. Κάποια άλλη ιδέα? Q ίσως? γιατί δε ξέρω καθόλου τη Q. Να το κάνω σε κατάστημα, ή online καλύτερα?
    0 points
  43. 60M στο 1330 ή με τον τρόπο που σου είπαν (Cosmote app).
    0 points
  44. Λοιπόν παιδιά όντως μου ήρθε η sim πριν 5 μερες. Δουλεύει το νούμερο κανονικά Αλλά δεν μπορώ να κάνω εγγραφή στο nova account με τίποτα. Μου έρχεται email πατάω στο λινκ αλλά δεν προχωράει Έτσι δεν μπορώ να δω τη χρήση που κάνω Και να πληρώσω και το λογαριασμό
    0 points
  45. "Η COSMOTE ενημερώνει τους συνδρομητές της που βρίσκονται σε πλοία, αεροπλάνα ή παραμεθόριες περιοχές της Ελλάδας ότι υπάρχει πιθανότητα αυτόματης σύνδεσης με δορυφορικά δίκτυα ή δίκτυα γειτονικών χωρών αντίστοιχα, με αποτέλεσμα τη χρήσης της υπηρεσίας περιαγωγής. Η σύνδεση με τα δίκτυα αυτά θα έχει ως αποτέλεσμα την χρέωση με βάση τον εκάστοτε τιμοκατάλογο περιαγωγής (...) Συνιστάται σε όλους όσους δεν επιθυμούν να κάνουν χρήση της υπηρεσίας περιαγωγής, και προς αποφυγή διαφορετικών χρεώσεων, να επιλέξουν χειροκίνητα το δίκτυο της COSMOTE (COSMOTE / GR COSMOTE / C-OTE / 202-01) μέσα από τις ρυθμίσεις των συσκευών τους. Σημειώνεται πως η ενέργεια αυτή αποτρέπει την χρήση της υπηρεσίας περιαγωγής." Σε ενημερώνει, οπότε, πρόβλημά σου.
    0 points
  46. Και μένα το κάνει μη δίνεις σημασία. Το messenger δεν φημίζεται για τη σταθερότητα του. Κάθε λίγο όλο και κάτι κάνει.
    0 points
  47. Ας ξεκινήσουμε με τα βασικά, Τι εννοούν με την λέξη «κάλυψη». Μια γραμμή σήμα αλλά οι κλήσεις έρχονται σε μηνύματα; 5G όμως αναμμένο. Σηκωνω χερι ψηλά κ εμφανίζεται το λογότυπο; Κάλυψη εθνικής οδού; Κανονική ομιλία volte με 5G χωρίς διακοπές ?
    0 points
  48. Δεν ζήτησα να αλλάξουν οι κεραίες. Στις υπάρχοντες, ζήτησα να ενεργοποιήσουν την Ν78 και Ν28. Το μόνο που ζήτησα για σχεδιασμό ήταν ένα micro να βάλουν σε μια οδό, λόγω δύσκολης μορφολογίας της περιοχής για να υπάρχει καλύτερη κάλυψη.
    0 points
  49. Δεν κοστίζει τίποτα να το έσπρωξαν στους αρμόδιους. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα αλλάξουν τις κεραίες, ο σχεδιασμός και υλοποίηση χρειάζεται μήνες.
    0 points
This leaderboard is set to Athens/GMT+03:00
×
×
  • Create New...