Jump to content

Πίνακας αποτελεσμάτων

  1. babakos

    babakos

    Members


    • Πόντοι

      3

    • Δημοσιεύσεις

      717


  2. HEO

    HEO

    Members


    • Πόντοι

      2

    • Δημοσιεύσεις

      6.831


  3. georgemv

    georgemv

    Members


    • Πόντοι

      2

    • Δημοσιεύσεις

      3.971


  4. Serafeim1981

    Serafeim1981

    Members


    • Πόντοι

      2

    • Δημοσιεύσεις

      3.024


Δημοφιλές περιεχόμενο

Showing content with the highest reputation on 31/03/2023 Σε όλες τις περιοχές

  1. Ναι, αλλά τα 5G-SA combos είναι πολύ χειρότερα από τα 5G-NSA combos. Τουλάχιστον στην αρχή το 5G-SA θα είναι πιο αργό από το NSA. Η ποιότητα της σύνδεσης βέβαια λόγω νέου radio θα είναι καλύτερη, οπότε δεν υπάρχει θέμα.
    2 points
  2. Όσοι φέρουν άλλους στο cu μην ξεχάσουν το bring a friend που χαρίζει 2 Χ 5€ ευρώ :) Τζάμπα λεφτά Sent from my Power 3 using Tapatalk
    2 points
  3. Ειναι δυσκολο να εισαι υπομονετικος αλλα ανταμειβει. Ειχα ενα προβλημα με το Liquid εδώ και 20 μερες. Δεν μου ειχε αποδωθει ο δωρεαν μηνας. Συνεβη σε μια φουρνια πελατών απο τεχνική αστοχία . Ειχα ανοιξει ticket και προφανως ειχα επανέλθει 1-2 φορες. όπου έπαιρνα την απαντηση οτι αναμενουν λυση απο το τεχνικο τμήμα. Προχτες ξαναπήρα (chat) και ζητησα λυση από τον προιστάμενο. Επιτακτικά αλλά χωρίς βρισιες. Το αποτέλεσμα 20 GB δώρο για ενα μηνα 20 Ευρώ επιπλέον πιστωση στο λογαριασμό μου Η επομενη αυτόματη ανανέωση του Liquid (τελος Απριλιου) δεν θα χρεωθεί στην καρτα μου αλλά θα παρω το ποσό κανονικά Μάθετε να διαπραγματεύεστε και να μιλάτε σωστά. . Ειτε προφορικά είτε γραπτώς..
    1 point
  4. Να παρεις τηλέφωνο και να πεις το προβλημά σου ευγενικά. Η καφρίλα δεν βοηθάει. Μαθετε να μιλάτε αν θελετε να βρισκετε το δικο σας αλλά να σεβεστε αυτόν που ειναι απέναντι σας. Δεν φταινει οι υπαλληλοι της καθε εταιρειας για τον φορτο ούτε για τις αστοχίες των συστημάτων... .
    1 point
  5. Nα αφήστε τα μπινελικια και να περιμένετε. Δεν ειναι το μπακάλικο της γειτονιας που έχει να βολέψει 5-10 πελάτες την ημέρα. Μπειτε στη θεση τους λιγο να καταλαβετε οτι ο φόρτος εργασίας ειναι τεράστιος και χρειάζεται χρόνος. Δεν θα ερθει το τελος του κοσμου αν περιμενετε 2-3 μερες παραπάνω..
    1 point
  6. Ζήτα τους να το ακυρώσουν, πρόκειτε για λάθος στον τιμοκατάλογο και πες τους να το περάσουν σαν αίτημα να διορθωθεί ο τιμοκατάλογος. Πάντως στην Cosmote από κινητό είναι 0,2592 €/λεπτό και από σταθερό 0,18 €/λεπτό.
    1 point
  7. Ασπροβάλτα Θεσσαλονίκης https://www.speedtest.net/my-result/i/5549669144 Sent from my iPhone using Tapatalk
    1 point
  8. Χρέωση 0,35 ανά λεπτό αλλά χρεώνεσαι 0,005 το δευτερόλεπτο. Αν το βημα χρέωσης ήταν το λεπτό, τότε αν μιλούσες 1’ και 13’ θα πλήρωνες 2’, τώρα θα πληρώσεις 1’ και 13’ (δηλαδή 0,005*73=0,42€)
    1 point
  9. Και εγω χρονια με Samsung Browser κυριως λογο του τελειου dark mode και του απολυτου full screen που εκμεταλλευται καθε χιλιοστο της οθονης....
    1 point
  10. Εγώ χρησιμοποιώ Simple Gallery pro. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.simplemobiletools.gallery.pro Έχει και editor δικό του με τις βασικές λειτουργίες για απλά και βασικά πειράγματα φωτογραφίας
    1 point
  11. Αν δεν είχε δικό του θέμα στο forum το liquid, ίσως και να συμφωνούσα. Τώρα όχι, ειδικά και μετά την εξαιρετική προσφορά του cu.
    1 point
  12. Πάντως το παρόν θέμα εδώ με το liquid έχει γίνει αχταρμάς. Έβγαλε την καλή προσφορά το cu για εννιά μήνες και διαβάζουμε ότι κάποιοι παίρνουν τις sim για liquid...🤔
    1 point
  13. Την ίδια πήρα εγώ. Καλή προσφορά. Με την μόνη διαφορά που με πιάσανε κορόιδο και μου είπαν ότι τα λεπτά ισχύουν και προς διεθνής κλήσεις σε ΕΕ κάτι το οποίο δεν ισχύει. Πάλι καλά που μου κάνανε αντιπροσφορα η βονταφον 11.88€/μήνα ο κάθε αριθμός όλα απεριόριστα και απεριόριστα στο εξωτερικό κατά το roaming και απεριόριστες διεθνής κλήσεις προς ΕΕ + 2 πάγια δώρο + 150€ στο μητρώο της κινητής. Οπότε γύρισα πίσω.
    1 point
  14. Δεν ισχύει ότι ήταν πάντα πολύ καλή. Κακή εμπειρία στην πλοήγηση και μέτριο σήμα σε εσωτερικούς χώρους προσωπικά με οδήγησαν στην cosmote. Τώρα βλέπω μία εντελώς διαφορετική κατάσταση.
    1 point
  15. Δεν ειμαι και μακριά από τον μικρο Σκλαβενίτη! δραμα δεν είναι καθώς εχω δει και πολυ χειρότερα απ την κοσμοτε, απλά ο ανταγωνισμός την αφανίζει, ειδικά όταν πιάνει καλα από Πέραμα. Στην πλατεία Χατζη είναι χάλια. Η nova εκεί είναι φουλ 4G από λιγκιαδες, όχι κάτι το ιδιαίτερο από ταχύτητες όμως γύρω στα 15 παίζει. Βασικά όσο πας προς Χατζηκώστα καλυτερεύει η κατάσταση για όλες τις εταιρίες. Η κοσμοτε πιάνει γύρω στα 50-70 με τις συνεργάτιδες βέβαια να πιανουν ακόμα και 200+
    1 point
  16. Μια παρατήρηση: στο 13800 στην αναμονή διαφημίζει ακόμα το wind one
    1 point
  17. Σήμερα ήρθε και επίσημα η 14.0.7 eu
    1 point
  18. Προσφορά 10GB 15 μέρες με 4,50€… Αν δώσει και κάτι το Πάσχα σε απεριόριστα καλά είναι.
    1 point
  19. τόσο καιρό βλέπω το τυρί αλλα ΔΕΝ ΜΠΟΡΏ να εντοπίσω την φάκα.... έκανα ένα ευρώ ανανέωσή αντι 12 από το app.... έκανα 12 ευρώ ανανέωσή απο κατάστημα ενώ με το παλιό ειναι απο 15 και Πάνω... σε αφήνει απο κατάστημα απο 8 ευρώ ανανέωσή... άρα συνολικά με την χρέωση ανά δευτερόλεπτο και το rollover σε λεπτά ομιλία και ΣΜΣ ΜΌΝΟ σε θετικό πρόσημο μπορώ να καταλήξω για το Νέο Freeeee2Go. αναμένουμε το XLarge πακέτο με τα απεριόριστα δεδομένα και ομιλία τουλάχιστον για το Πάσχα κ στην συνέχεια το μόνιμο του καλοκαιριού....
    1 point
  20. Καλησπέρα σε όλα τα μέλη του forum. Σκοπεύω να ανοίξω έναν τραπεζικό λογαριασμό και είμαι μεταξύ της Eurobank και της Πειραιώς. Ποια τράπεζα είναι καλύτερη από θέματα εξυπηρέτησης, δικτύου, E-banking, πρόγραμμα επιβράβευσης και γενικά ποια είναι πιο ασφαλής?? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
    0 points
  21. Μέχρι τον Δεκέμβριο είχα 7 νούμερα στην Q. Τώρα έχω αφήσει 1, γιατί αυτή που το έχει δεν έχει καλό σήμα με τις άλλες εταιρίες. Τα πήγα όλα στην frog. Ο αδελφός μου και η μητέρα μου δεν το έχουν με την τεχνολογία άρα δεν τους ενδιαφέρει το ίντερνετ και δεν μιλάνε πολύ στο κινητό, οπότε με 10€ κάρτα περνάνε 3 μήνες γιατί τους βάζω πακέτο 60΄ με 3€ και με χρέωση ανά δευτερόλεπτο, την εβδομάδα του διπλασιασμού, και με τα 120΄ βγάζουν μια χαρά τον μήνα. Εγώ και η γυναίκα μου που θέλουμε να έχουμε ίντερνετ, βγάλαμε κατ' αρχή την payzy card της cosmote που βγαίνει δωρεάν και εύκολα και που είναι προς το παρών μια virtual card και που διπλασιάζει τα data όταν κάνεις ανανέωση χρόνου μέσω αυτής. Έτσι βάζουμε 10€ τον μήνα μέσα από την εφαρμογή και μας δίνει αντί για 1,5gb δώρο, το διπλάσιο 3gb. Με τα 10€ βάζουμε 3 φορές το πακέτο με τα 3€ και έτσι έχουμε 360΄ τον μήνα με χρέωση ανά δευτερόλεπτο και επειδή τα πακέτα είναι rollover και αφού δεν καταναλώνουμε όλα τα λεπτά και τα ΜΒ, έχουμε μέχρι στιγμής περίσσευμα από τους 3 μήνες 320 λεπτά και 4GB τα οποία θα προστεθούν στο πακέτο του Απριλίου και θα είμαστε άνετοι το Πάσχα στην επαρχία, μαζί με τα 20GB και τα 1000΄ που δίνει σε όλους δώρο μέχρι τις 21/4/23. Όσο για τα SMS δεν μας ενδιαφέρουν αφού υπάρχουν το viber, το messenger, το whats app, το telegram κλπ. Να γιατί έφυγα από την Q μετά από 15 χρόνια.
    0 points
  22. Το πλεονέκτημα του F2G σε σχεση με τα αντιστοιχα νεα πακετα των 8 ευρω του ανταγωνισμού ειναι οτι εχει χρεωση ανα δευτερόλεπτο. Το θεωρω μεγαλη αλλαγη για το κύριο καρτοκινητο μιας εταιρίας. Επισης θεωρω βολικο το οτι το ενεργοποιει αυτοματα με την ανανεωση. Βαλε και την συντηρηση υπολοιπου με ανανεωση απο 1 ευρω.
    0 points
  23. Ναι και εγώ είπα ότι λόγω 20 ημερών δεν είναι τόσο συμφέρον.. Εν τω μεταξύ για να δούμε ένα δείγμα του πως σκέφτεται ο κόσμος.. Εικόνα απο δημόσιο σχόλιο στο fb του vodafone cu που παρουσιάζει με ενθουσιασμό φυσικά αυτό το νέο πακέτο .. το μαρκετινγκ και η πρώτη εικόνα μετράνε πάντα. 20 ημέρες vs 30 ημέρες.. Αλλά ελάχιστοι σκέφτονται σφαιρικά και εν τέλει τι άλλες επιλογές υπάρχουν στο ανταγωνιστικό προϊόν
    0 points
  24. Τα unlimited Talk έχω. Το plug&Pay δεν μου το εμφανίζει.
    0 points
  25. μετα απο 2 συνεχομενους μηνες χωρις να βρει υπολοιπο το cu liquid για την προγραμματισμενη μηνιαια ανανεωση , διαγραφεσαι αυτοματα απο το liquid .Οποτε αμα τυχον μετακινησεις την μπαρα αμα εχεις υπολοιπο , πρεπει τον 2 μηνα να αφησεις να ανανεωθει το υπολοιπο με την παγια εντολη με χρεωση καρτας που εχεις ενεργοποιησει στην ενεργοποιηση του liquid. Αλλιως δεν ξερεις ποτε ακριβως θα χαθει το liquid . Βεβαια και το υπολοιπο ληγει σε 2 μηνες αλλα απο οτι καταλαβαινω αμα αφησεις μια χρεωστικη καρτα με υπολοιπο 0,01 ευρω που ηθελε για να οριστει η παγια εντολη με χρεωση καρτας και μετα δεν βαλεις υπολοιπο και δεν βρισκει αλλα βαζεις εσυ χειροκινητα καρτα παλι σε διαγραφει απο το liquid μολις συμπληρωσεις 2 μηνες . Οποτε πρεπει να αφηνεις να χρεωνει την καρτα εστω μια φορα το 2 μηνο για να μην χαθει το liquid, που απο οτι φαινεται θα ληξει και το υπολοιπο της καρτας την ιδια ημερομηνια . Δεν ξερω αμα το καταλαβα καλα αλλα ετσι δεν ειναι ; . κατι αλλο εμενα αυριο το κινητο του πατερα μου κλεινει 1 μηνα και εχω ορισει καθε 1η του μηνα θα χρεωθει η παγια εντολη για 12 ευρω . Σημερα ειδα οτι εχει πακετο 8 ευρω το liquid και το γυρισα σε αυτο αλλα απο οτι καταλαβα στην επομενη ημερομηνια αυτοματης ενεργοποιησης θα χρεωσει 8 ευρω.. Περιμενω αυριο να ληξουνε τα δωρεαν χρηματα που εδωσε το liquid και να χρεωσει αυτοματα ειτε τα 12 ειτε τα 8 ευρω και ανανεωσει το υπολοιπο του που εχει ηδη ληξει απο 3/3/2023 και εχει τα δωρεαν ευρω απο το liquid. Σημερα ενεργοποιησα και τις online συναλλαγες απο την alpha bank για να μην απορριφθει η αυτοματη χρεωση καρτας . Η alpha bank ειναι η μοναδικη τραπεζα που αμα εχεις απενεργοποιησει τις online συναλλαγες και γινει χρηση τις καρτας σου ερχεται sms αυτοματα και σου λεει οτι εχεις απενεργοποιημενες τις online συναλλαγες οποτε ξερεις αμα εχει γινει χρηση της καρτας χωρις να το γνωριζεις. Μιλαω παντα για χρεωστικες καρτες της alpha bank που το εχω δοκιμασει.
    0 points
  26. Έστω και έτσι, το combo M αχρηστεύεται.
    0 points
  27. Αυτό που εννοώ φίλε μου είναι να πατάω πάνω στην επαφή σου πχ και να δω πότε σε κάλεσα. Το ίδιο σε μια άλλη επαφή. Πχ εγώ σου λέω σε κάλεσα την περασμένη Κυριακή 7 φορές, εκτός από σήμερα. Πως το βλέπεις?
    0 points
  28. Σε εμένα δουλεύει μόνο όταν καλώ από την δεύτερη κάρτα πχ και τα δεδομένα γυρνάνε εκει. Εκείνη την ώρα βλέπεις στο δίκτυο «COSMOTE WiFi μέσω δικτύου κινητής»
    0 points
  29. Κάντε και speedtest
    0 points
  30. Φίλε damianos το μόνο που έχω ενεργοποιήσει είναι το Tap&Getit και το Logn Win. Μήπως στο 13800 έπεσες σε άσχετο?
    0 points
  31. Εμένα είναι απεργοποιημένη η κάρτα και λες να μην αφήσω τα μπινελίκια;;
    0 points
  32. Η καρμπον γλυστραει... Καλύτερα πάρτε την sandstone που είναι πιο σταθερή στο χέρι ....
    0 points
  33. μπορούμε να τα κάνουμε μπέργκερ στο Smokers Όμως....😁😁😁😁😁😁😁😁 Μόλις με πήρανε απο 13800 από της 08.30 που κάλεσα. ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΟΥΝ magic numbers ΣΤΟ ΝΕΟ Free2go. Είναι επίσημο κ τσεκαρισμένο
    0 points
  34. Με τα μεταφορικά εννοείς έτσι? Γιατί την βλέπω στα 39.90 Edit. Από AliExpress την βρίσκω στα 39.50 με μεταφορικά αν δεν σε ενοχλεί να περιμένεις λίγο παραπάνω.
    0 points
  35. Βέροια - Εσωτερικός χώρος https://www.speedtest.net/my-result/a/9166431592
    0 points
  36. Έχω λογαριασμούς στην Πειραιώς και την Εθνική. Με αφορμή τα μηνύματά σας προσπάθησα να στείλω €500 από την Εθνική στην Πειραιώς με IRIS μέσω κινητού για να δω τη χρέωση (αν υπάρχει). Στο τελευταίο βήμα μου έβγαλε η Εθνική ότι το ΙΒΑΝ αποστολέα και παραλήπτη είναι το ίδιο. Κατάλαβα λοιπόν ότι έπρεπε να ενεργοποιήσω το IRIS στο λογαριασμό-αποδέκτη (Πειραιώς) αφού ήταν ενεργοποιημένο στην Εθνική (δεν το θυμόμουν καν). Μέσα σε δευτερόλεπτα είχε γίνει η αλλαγή μέσα από την παλιά εφαρμογή της Πειραιώς και τα χρήματα έφτασαν στην Πειραιώς χωρίς χρέωση - ωραίο σύστημα! 🙂 Ερώτηση: Εάν ο αποδέκτης δεν έχει ενεργοποιήσει το IRIS σε λογαριασμό του και προσπαθήσω να του στείλω χρήματα, θα πάρω κάποιο μήνυμα πριν φύγει το ποσό από τον λογαριασμό μου;
    0 points
  37. Με 8 ευρώ ανανέωση (στο νέο Freeeee 2 go) ειναι φυσιολογικό να μην ενεργοποιούνται τα magic number?
    0 points
  38. Ειναι επιβεβαιωμένο αυτό??? με εκαψες.... ξεχαστηκα κ πήρα απο Σταθερο Vodafone στο 13800 και κοστίζει 21 ευρω το λεπτό.... και τα magic number ΔΕΝ πήρα. και ΔΕΝ με εξυπηρετούσαν και ένα 40αρι χρεώθηκα τζάμπα λες και πήρα 090....
    0 points
  39. Αυτο ναι το χω σκεφτει αλλα παει τεντα ακομα και το 4g με την πρασινη ωστοσο εχω την περιεργεια να δω και το 5g
    0 points
  40. Εννοεις το μυνημα που στελνω 5G σε ενα συγκεκριμενο νουμερο πηρα πισω οτι δεν ειναι πιστοποιημενη η συσκευη συμφωνα με την κοσμοτε Ειναι αγορασμενο απο banggood το Oneplus 9R
    0 points
  41. 0 points
  42. 0 points
  43. Σε SA implementation δηλαδή θα είναι καλύτερο; Σκέφτομαι πως, αν είναι π.χ. μόνο μία N1 θα μπορεί μόνο από αυτή τη μπάντα να δώσει περισσότερο; εφόσον από όσο καταλαβαίνω δεν θα μπορεί να γίνει aggregate με άλλες μπάντες του 4G (Β3, Β7, κτλ), εκτός και αν γίνει ulca με άλλες SA μπάντες (Ν1, Ν28, Ν78) που μάλλον έτσι θα γίνεται. Όσον αφορά το ULCA φαντάζομαι θα εξαρτάται και από το chip που φέρει η κάθε συσκευή;
    0 points
  44. Καλησπερα παιδια. Θα ειμαι σύντομος κ περιεκτικός. Πηρα προσφορα απο cosmote στο gigamax unlimited, δλδ απεριοριστες κλησεις και απεριοριστα data χωρις καποιον περιορισμο και 4000sms, στη τιμη των 78,-€ και δωρο ενα παγιο για 4 συνδεσεις. Ειναι καλή προσφορά; Παρακαλώ για τις απόψεις σας.!! Sent from my iPhone using Tapatalk
    0 points
  45. Η συσκευή είναι πολύ καλή . Και εγώ πρώτη φορά σε OnePlus. Οθόνη πολύ καλά χρώματα,ταχύτητα φοβερή ,μπαταρία πολύ καλή. Δεν μου έχει ζεσταθεί ποτέ. Η καμερα αν και δεν την έχω τεσταρει πολύ ακόμη φαίνεται εξαιρετική. Εγώ προσωπικά θα ήθελα να έχει παραπάνω φωτεινότητα η οθόνη,δεν έχω βρει κάτι άλλο αρνητικό προς το παρόν. Τι έχεις διαβάσει που σε προβληματίζει?
    0 points
  46. Μόλις το τσέκαρα, αλλαγή σε frog κοστίζει 3 ευρώ από what's up προφανώς και από κοσμοκάρτα. Η πρώτη αλλαγή είναι δωρεάν μόνο από κοσμοκάρτα σε what's up και αντίστροφα. Με το μήνυμα ΑΛΠΑΚ όπως ειπώθηκε θα το διαπιστώσεις και εσύ. Άλλωστε από κει σου δίνει οδηγίες πώς να μεταφερθείς θα το δεις ούτως ή άλλως
    0 points
  47. Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω ακόμα είναι γιατί συχνά το upload στο 5G είναι χειρότερο από αυτό στο 4G (όταν δεν υπάρχει N78). Μπορεί να το εξηγήσει κάποιος; (Το ping είναι το μόνο που παραμένει καλύτερο κάθε φορά).
    0 points
  48. Ερώτηση ποια μητρική την θεωρώ τρολαρισμα, για το κινητό του θέματος μιλάμε ποια μητρική θα εννοούσαμε του λάπτοπ; Ανούσιες ερωτήσεις πραγματικά.
    0 points
This leaderboard is set to Athens/GMT+03:00
×
×
  • Create New...