Jump to content

Πίνακας αποτελεσμάτων

  1. Dimos_Vav

    Dimos_Vav

    Members


    • Πόντοι

      1

    • Δημοσιεύσεις

      1.463


  2. tsiftsism

    tsiftsism

    Members


    • Πόντοι

      1

    • Δημοσιεύσεις

      3.810


  3. mol

    mol

    Members


    • Πόντοι

      1

    • Δημοσιεύσεις

      25.875


  4. kek

    kek

    Members


    • Πόντοι

      1

    • Δημοσιεύσεις

      1.903


Δημοφιλές περιεχόμενο

Showing content with the highest reputation on 05/09/2021 in Δημοσιέυσεις

  1. Εντυπώσεις μετά από χρήση του κινητού με την έλευση του Android 11. Το κινητό έγινε λίγο πιο γρήγορο στην απόκριση και στο άνοιγμα εφαρμογών και δεν έχω παρατηρήσει κάποιο πρόβλημα ή δυσλειτουργία έως τώρα. Κατανάλωση μπαταρίας φαίνεται η ίδια με πρίν. Τέλος μου αρέσουν μικρές αισθητικές αλλαγές στα μενού και στις ειδοποιήσεις που βέβαια εξαρτώνται και από το θέμα που χρησιμοποιείται. Σε γενικές γραμμές μικρή βελτίωση στα σημεία και έξτρα πνοή για απροβληματιστη χρήση του κινητού για λίγους μήνες ακόμα...
    1 point
  2. Έχω την αίσθηση οτι με το νεο update περιορίστηκε η δραστηριότητα στο γνωστο θεματακι Cameraservice_worker partial wakelock που κατανάλωνε μπαταρια.... Στη παρεα κι εγω μετα την υπερτατη απογοητευση του NOTE 20 ULTRA και μετα απο ενα διαλλειμα με το καταπληκτικο Xiaomi Mi 10T.... Ελεγα να μην ασχοληθω ξανα με τη κυρια Sammy αλλα αλλιως τα εφερε η μοιρα.... 😁 Η μπαταρια ηταν το μεγαλο στοιχημα κι απο οτι φαινετε με σωστη παραμετροποιηση το κερδιζει οσο αφορα εμενα και τη δικη μου χρηση !
    1 point
  3. Δεν είναι ομοιοκατευθυντικη, είναι τύπου "pipe", trisector antenna. Συνήθως υποστηρίζουν 1800/2100, η συγκεκριμένη έχει και lowband. Φυσικά πλέον δεν μπαίνουν τέτοιες κεραίες γιατί δεν υποστηρίζουν 4x4 και τις μπάντες που θέλουν οι πάροχοι, αλλά ήταν εύκολη και καλή compact λύση για εποχή 2G/3G ειδικά. Κάποιες βέβαια αναβαθμίστηκαν με 4G και συνεχίζουν να αναβαθμίζονται χωρίς να γίνει αντικατάσταση.
    1 point
  4. Αν δεν έχεις Huawei κινητό στο οποίο δεν μπορεί να εγκατασταθεί το modded Health app, υπάρχουν πολλά custom watch faces.
    1 point
  5. Καλό χρυσό άγιο το ταπαταλκ αλλά και η νέα έκδοση του φόρουμ είναι σούπερ. Συνηθίζεται γρήγορα και είναι απείρως καλύτερη απ' την προηγούμενη mobile έκδοση του.
    1 point
  6. Δεν θα χρεωθείς γιατί κάνεις ανανεωση συμβολαίου. Το πέναλτι αλλαγής χρεώνεται μόνο αν αλλάξεις πρόγραμμα χωρίς να ανανεώσεις τη δέσμευσή σου.
    0 points
  7. Σαββατοκύριακο!! [emoji1787] ------- Tapa
    0 points
  8. Μπράβο σε αυτούς που ασχολήθηκαν.
    0 points
  9. Για να αποφεύγονται \τα thank you post που δεν προσφέρουν κάτι στο forum, έχει μπει κάτω δεξιά το like button για ακριβώς αυτή τη δουλειά.
    0 points
  10. Πρέπει να το δουλέψεις για να καταλάβεις τι είναι. Με μια φράση για όσους το δουλευουμε είναι όπως θα έπρεπε να είναι η mobile σελίδα των φορουμ. Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    0 points
  11. Φυσική δεύτερη sim δεν υπάρχει σε κανένα. E-sim νομίζω έχουν όλα από το 11 και μετά.
    0 points
  12. Τώρα μάλιστα, επιτέλους Tapatalk. Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    0 points
  13. Iphone 12 mini, iphone se 2020 και δε ξέρω ποια άλλα. Πρόσεξε όμως, δέχονται μια φυσική sim, η δεύτερη είναι e-sim Αν κανω Λαθος διορθωστε με
    0 points
  14. Να υποστηρίζει δύο SIM , ποια μοντέλα είναι αυτά;
    0 points
  15. Βγάλε ότι έκδοση tapatalk έχεις και κατέβασε την 8.8.6 Εμένα έπαιξε χωρίς να κάνω κάτι.
    0 points
  16. Επιτέλους, ένα πολύ ευχάριστο νέο!!! Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    0 points
  17. Έχω γράψει το ίδιο post και στo αντίστοιχο thread του Tapatalk, αλλά θέλω να πω κι εδώ ένα μπράβο και ένα μεγάλο ευχαριστώ στους admin που μπορούμε πλέον να διαβάζουμε το forum και μέσω Tapatalk. Sent from my Huawei Mate 20 Pro by using Tapatalk Pro
    0 points
  18. Επιτέλους!!! Ευχαριστούμε@myphone admin Στάλθηκε από το SM-A426B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    0 points
  19. Αφού έφαγα μια μέρα ολόκληρη για να βρω πως μπορώ να βάλω samsung pay ή google pay στο ρολόι,ψάχνοντας μάταια όλο το ίντερνετ,τα κατάφερα μόνος μου. Αν κάνεις factory reset το ρολόι και στην αρχή του βάλεις ότι γλώσσα θες,και μετά στην περιοχή βάλεις Ηνωμένο Βασίλειο ( μπορεί να πιάνει και με Ιταλία,Γερμανία ή Ισπανία δεν ξέρω),όταν ανοίγει το ρολόι έχει προεγκατεστημένο το samsung pay. Κι εκεί που λέω όλα καλά ,θα βάλω την curve κάρτα μου και τελείωσα,τώρα έχω κολλήσει γιατί δεν μου δέχεται την κάρτα. Ίσως γιατί διεύθυνση στην curve είχα δηλώσει Ελλάδα. Και τώρα κόλλησα εκεί... Προσπάθησα να περάσω χειροκίνητα την κάρτα λόγω του ότι ακόμα δεν μου έχει έρθει η φυσική curve κάρτα.
    0 points
  20. Και ναι επιτέλους δουλεύει σε 8.8.8 που είμαι. Κάντε το αναζήτηση απο την αρχή, σβήστε τη παλιά συντόμευση!! Edit : δουλεύει και σε pro αγορασμενη! Απίστευτο ήρθε και ειδοποίηση οτι σε κάποιον αρέσει το post μου :) Μπράβο ρε μάγκες!!
    0 points
  21. κοιτα την τελικη μου αποψη για το τηλ την γραφω >εδω Ο Ultrawide ειναι μια καλη προσθηκη θα την τιμησω μολις παω κανα trip σε μερη που "εχει ψωμι" προς ωρας μονο για "τουριστικες" στο νησι τoν εχω. Ο tele εχει φυσικα τα καλα του, καδραρεις αλλιως, απλα εδω δεν εχει και πολλα πραγματα του γουστου μου για φωτο. Για αυτο εμπλεξα και με presets κτλ, για να κανω πιο ενδιαφερουσες και εντυπωσιακες τις απλες φωτο που βγαζω εδω στο νησι. Εαν τις ποσταρα original πιστεψε με δεν θα ειχαν πολλα να πουνε. Αυτο που με ενδιαφερει ειναι το HDR καθως νυχτα, κοντρα φωτα κτλ κτλ. Να σε πω την αληθεια το ειχα ξεχασει εντελως το RAW με το pixel ... θα δοκιμασω και θα επανελθω, thanx 4 the tip! -Sorry για το μακρυναρι off topic, παρτε ενα ηλιοβασιλεμα ακομα- Edit: RAW μονο σε pro mode πφφφφφφ....
    0 points
  22. Εγκατέστησε το Telegram στο κινητό σου και κάνε add το group με ονομασία Huawei Watch GT/GT2 Global. Εκεί θα δεις pinned την modded εφαρμογή Health για μη Huawei συσκευές, καθώς και πάρα πολλά custom watch faces. Ίσως να υπάρχει και κάποιο site το οποίο δεν απαιτεί να έχεις στο κινητό σου εγκατεστημένο το Telegram, αλλά δεν το γνωρίζω. Εγώ ό,τι watch faces έχω, από το συγκεκριμένο group στο Telegram τα έχω κατεβάσει.
    0 points
  23. Dont Breathe 2[2021] https://www.imdb.com/title/tt6246322 Πολυαναμενομενη ταινια μετα την σοκαριστικη πρωτη που ειδα 3 φορες. Και εδω εχουμε ακομα μια σοκαριστικη ιστορια με τον Stephen Lang να προσπαθει να κανει τα αδυνατα δυνατα για να προστατεψει την κορη του. Η μικρη Madelyn Grace δεν ηταν κακη πιστευω θα την δουμε περισσοτερο στο μελλον. Στην πρωτη ταινια ειχαμε να κανουμε με παιδια που μπηκαν να κλεψουν εδω εχουμε να κανουμε με καταδρομεις που θελουν να κλεψουν το παιδι του οποτε οπως καταλαβαινετε η δουλεια του Lang ειναι πολυ δυσκολη. Εχουμε περισσοτερες μαχες απο οσο θα επρεπε και λιγοτερο τρομακτικο στοιχειο παραμενει ομως ενα αξιολογο θριλερ. Στην πρωτη ειχα βαλει 8 εδω ενα 7αρακι απλοχερο.
    0 points
  24. Το μόνο αξιόπιστο μετά από χρόνια που την ψάχνω είναι το καιρός και ραντάρ .. γερμανικό πρόγραμμα ..δοκίμασε το
    0 points
  25. Στο ios παίζει το Tapatalk πιστεύω σύντομα να το δούμε και στο android.
    0 points
  26. Ακριβώς κάποιοι το παλεύουν και αυτό είναι πολύ καλό σημάδι 🙂
    0 points
  27. Παιδιά κατεβάστε την εφαρμογή συνδεθείτε με τον λογαριασμό του tapatalk και έπειτα μέσω browser δοκιμάστε να μπείτε σε αυτό το link. https://r.tapatalk.com/shareLink/topic?share_fid=2264387&share_tid=190070&url=https://myphone.gr/forum/index.php?/topic/190070-%CE%9D%CE%B5%CE%BF-myPhone&share_type=t&link_source=app Sent from my iPhone using Tapatalk
    0 points
  28. Παιδιά τι ακριβώς εννοείτε ; Ορίστε το tapatalk Sent from my iPhone using Tapatalk
    0 points
  29. Πρέπει να έχει αναφερθεί εδώ και 50 φορές. Δεν υποστηρίζεται το φόρουμ στο ταπα εδώ και μήνες. Σήμερα το πρόσεξες;
    0 points
  30. Σήμερα βλέπω ξαφνικά κατά την είσοδο μου στο tapatalk εξαφανίστηκε το εικονίδιο για το φόρουμ και στην αναζήτηση πλέον δεν φέρνει κάτι..
    0 points
  31. Εδω ειχαν θεωριες οτι οσους μαθητες εβρισκαν θετικους σε self test θα τους μαζευαν και θα τους κλειδωναν σε ιδρυματα ....
    0 points
  32. Eυχαριστώ που με επιβεβαιώνεις.
    0 points
  33. Ορθώς τα επισημαίνετε για να διορθωθούν. Σε περίπτωση που δεν είναι σαφές, δεν αποτελούν όλα επιλογή των διαχειριστών, απλά η πλατφόρμα χρειάζεται χειροκίνητο εξελληνισμό κάποιων όρων. Επίσης, επειδή η νέα πλατφόρμα έχει τη δυνατότητα να ανιχνεύει τις προτιμήσεις του browser (φυλλομετρητή? 😛 ) σας, φροντίστε να έχετε επιλέξει ως προτιμώμενη γλώσσα εμφάνισης τα Ελληνικά.
    0 points
  34. Αν δεν έχει εκεί τέτοιες ταχύτητες, που θα έχει; 😉 @CptBill Φουγάρο σίγουρα δεν είναι... 😉😂
    0 points
  35. Ηλιούπολη, Μπουμπουλίνας. Εσωτερικός χώρος. Ν78.
    0 points
  36. Επίσης και κάποιες επεξηγήσεις στα ελληνικά τους όρους της κινητής που είναι αναγκαστικά στα αγγλικά, μιας και δεν μπορούν όλοι να μεταφραστούν στα ελληνικά.
    0 points
  37. Κλεισε volte k wificalling
    0 points
  38. αυτό ήθελε... ευχαριστώ. Βέβαια εκεί που είχα 3Mb/s download με 3G τώρα έχω 650Kb/s με 4G Δηλαδή δεν έχω λόγια...
    0 points
  39. Ανεμβολίαστοι το 90,03% των διασωληνωμένων ......... Μεταξύ των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι, 343 (90.03%) είναι ανεμβολίαστοι ή μερικώς εμβολιασμένοι και 38 (9.97%) είναι πλήρως εμβολιασμένοι. https://www.protothema.gr/koronoios-live/article/1157941/koronoios-2286-nea-krousmata-30-nekroi-381-diasolinomenoi/
    0 points
  40. Μόλις είδα ότι μπήκε το βελάκι που σε πάει στην κορυφή. Well done! P.s θα προτιμούσα βέβαια να ήταν λίγο πιο διακριτικό, διάφανο χωρίς έντονο χρώμα και λίγο πιο μικρό.
    0 points
  41. Δεν παίζει να γίνει αυτό στο f2g. Περαιτέρω αυξήσεις ώστε να μην φτάνει το 12αρι κάρτα άνετα.. Εδώ είναι η μοναδική εταιρεία που παίρνει 0,30€/ανανέωση συν του ότι έβαλε το πακέτο της 10,40€ (και αν μπορούσε θα το πήγαινε και παραπάνω) και περισσεύει απο την 12αρα 0.01€ όταν στους άλλους το ίδιο πακέτο κάνει 10€ στρόγγυλο. Προσωπική μου εκτίμηση ότι οι προσωπικές προσφορές θα παραμείνουν ως έχει,για όποιον μπορεί να τις παίρνει.... που σημαίνει έτσι και αλλιώς ότι δεν έχεις ανάγκη να βάζεις κάθε μήνα κάρτα. Γιατί αν το ταϊζεις κάθε μήνα 12αρι δεν είναι βέβαιο ότι θα σου έρχονται τέτοιες προσφορές.. Οποιος θέλει τέτοια πακέτα πάει Q και ζει με τα countdown και τέλος.. Να γίνει φτηνότερο το f2g για όλους και μάλιστα σε μια εποχή που τρέχουν οι επενδύσεις για το 5g δεν παίζει.. Ούτε και πιστεύω ότι η united group έχει τα "κότσια"/εκτιμώμενα κέρδη να ρίξει το κόστος του f2g απο τις τωρινές τιμές στο μισό για να χτυπήσει τον ανταγωνισμό
    0 points
  42. Κι εγώ θα σου πρότεινα αντικατάσταση SIM.
    0 points
  43. Όπως ορθά σκέφτηκες… δοκίμασε και άλλη sim, τόσο με τον ίδιο, όσο και κυρίως με άλλο πάροχο.
    0 points
  44. Τέλος, όσον αφορά το tapatalk, οι devs μας είπαν οτι υποστηρίζει το invision και θα λειτουργήσει. Μας καθυστερεί μια λεπτομέρεια που θα λυθεί εντός των ημερών. Από εκεί και πέρα, αν δούμε οτι είναι προβληματικό, θα σκεφτούμε αν θα το διατηρήσουμε ή όχι. Και φυσικά θα το δείτε κι εσείς οι ίδιοι όταν το χρησιμοποιήσετε.
    0 points
  45. Πάντως, αν τα είχαν και τα δυο ως μόνιμα πακέτα και όχι μόνο ως καλοκαιρινά για 3 μήνες θα είχε αλλάξει όλο το τηλεπικοινωνιακό σκηνικό. Ουσιαστικά 25 ευρώ τον μήνα μαζί με τους φόρους κινητής κάτι άμεσα προσβάσιμο σε πολύ μεγαλύτερο κοινό. Μακάρι μια μέρα να γίνει.
    0 points
  46. UΙ 3.1.1 με κάποιες αλλαγές και ίσως όπως λένε με Όχι τόση θερμότητα το κινητό. Περιμένουμε...
    0 points
  47. Το σημαντικότερο μειονέκτημα της νέας κατάστασης είναι η μικρή γραμματοσειρά. Συγγνώμη αλλά έχω μια κάποια ηλικία και πρεσβυωπία. Δυσκολεύομαι να διαβάσω στο κινητό. Στο Tapatalk ήμουν σε θέση να διαβάσω χωρίς τα γυαλιά μου.
    0 points
This leaderboard is set to Athens/GMT+03:00
×
×
  • Create New...