Jump to content

Δραστηριότητα

Αυτή η Ροη ενημερώνεται αυτόματα

  1. Σήμερα
  2. cmvr

    NOVA 5G

    Για νόβα μιλάμε κλασικά B20 only 🤣🤣🤣🤣🤣 και Edge SA 🤣🤣🤣🤣🤣
  3. Chrischal1908

    NOVA 5G

    Την κάλυψη πώς την είδες;; Έχει αυξηθεί το τελευταίο διάστημα;; θα ανοίξουν και άλλες μπάντες.
  4. Yesterday
  5. Ξενοβιστηκε .. Γύρισε στα φυσιολογικά της.. 🤣
  6. Από τα 0,01 κάποιων άλλων για 800αρα έχεις Σούπερ δίκτυο 🤣🤣🤣 Όπως και να έχει έχουν βλάβες σε κάποια σημεία στο 4g και όχι λόγο γεμίσματος γιατί έτσι και αλλιώς το 4g της είναι πάντα σχεδόν γεμάτο. Επικοινώνησε ο άνθρωπος που τα έστειλε με την υποστήριξη και αυτό του είπαν. Το πρόβλημα παραμένει. Το 4g έχει βλάβη. Τώρα που μιλούσα με φίλο από Θράκη σε με 4g και με 5g μου έστειλε τα παρακάτω με 5g disconnected Με 5g connected και n78 Κάτι δεν πάει καλά σίγουρα Για Athens τα πράγματα μέχρι στιγμής είναι ok στα σημεία που έχω κόσμο. Θα δείξει αύριο που θα ξημερώσει και θα μιλήσω και με άλλους.
  7. cmvr

    5G NR

    Πρέπει όλοι πλέον να καταλάβουμε με απεριόριστα όλες έχουν βουλιάγματα τρελά ιδιαίτερα στην επαρχία που τα δίκτυα δεν έχουν την κατάλληλη χωρητικότητα και πλακώσαμε όλοι οι Αθηναίοι και οι Θεσσαλονικείς για να διακοπάρουμε με τους δικούς μας στα χωριά μας ή σε φίλους. Απλά ένα άλλο δίκτυο είναι μόνιμα έτσι με b20 στα περισσότερα σημεία εκτός πόλεων 🤣
  8. Nickchris36

    5G NR

    Άλλη εμπειρία!!🤣🤣🤣
  9. VasilisSam

    5G NR

    Στο αεροδρόμιο Μακεδονία σήμερα πάντως τα micro παίζανε μόνο σε band 3 η 1 ήταν κλειστή και οι ταχύτητες μέτριες. Με 5g όλα τέλεια.
  10. Ναι αλλά δεν έχει χρόνο ομιλίας και για διατήρηση αριθμού είναι ακριβό. Καλύτερα στο φρόγκ. Το μόνο ασυναγώνιστο και μακράν είναι το σμολ. Τα υπόλοιπα πακέτα είναι λειψά.
  11. Υπάρχει και το πακετο των 3 γιγα με 4,5€ για οποιον δεν θέλει μεγαλη χρήση. Δίνει και παραταση.
  12. Φίλε μου, έχεις δοκιμάσει το adb appControl και δεν αφαιρούνται οι εφαρμογές?
  13. Το μόνο που αξίζει είναι το small πακέτο που δίνει απεριόριστα για 2 μέρες σχεδόν με 1€. Τα υπόλοιπα δεν αξίζουν σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Πως σου ήλθε να έλθεις στο f2g? Όχι. Καμμία σχέση. Ίσως μόνο στο ένα πακέτο με 6 € ως προσωπική προσφορά.
  14. panosfx

    Xiaomi 14

    Επιτελους καποιος κατασκευαστης εδωσε στην αγορα ναυαρχιδα σε νορμαλ διαστασεις. Σιγουρα η Samsung στο λειτουργικο ειναι πολυ μπροστα σε σχεση με τον ανταγωνισμο οσον αφορα το Αντροιντ,ομως η Xiaomi κανει φιλοτιμες προσπαθειες. Εχω το τηλεφωνο 3 μερες τωρα και δειχνει να δουλευει απροβληματιστα χωρις ενοχλητικα bugs και παιδικες ασθενειες. Ερχομαι απο S23 Ultra κι εχω απαιτησεις,ομως για την ωρα συνυπαρχουμε αρμονικα.Με ξενιζει το Hyper OS λιγο,ομως σιγα σιγα το συνηθιζω.
  15. Δεν ξέρω αν ανήκω στους τυχερούς η αν όντως ισχύει, σε καμία περίπτωση πάντως δεν έχω αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα μετά την αναβάθμιση σε HyperOS. Γενικά, για ακόμα μια φορά θα πλέξω το εγκώμιο της συσκευής, όσο περνάει ο καιρός, τόσο περισσότερο μου αρέσει και για διαφορετικό λόγο κάθε φορά. Πλέον στα της μπαταρίας, με βάση τη χρήση μου, έχει σταθεροποιηθεί η φόρτιση ανά δύο μέρες και γενικά, έχει πάρα πολύ καλή αυτονομία, δεν αδειάζει τόσο εύκολα. Οι ικανότητες της κάμερας με έχουν βγάλει ασπροπροσωπο μέχρι στιγμής και έχω εντυπωσιαστεί από τη λειτουργία του OIS, όντως κάνει πολύ καλή δουλειά. Όσον αφορά την καθημερινή χρήση, το κινητό πάει σφαίρα και μακάρι σε βάθος χρόνου να διατηρηθεί αυτή η αίσθηση, μέχρι στιγμής, δεν έχω εντοπίσει κάποιο κόλλημα και πραγματικά απορώ αν το συγκεκριμένο είναι βολίδα, πόση διαφορά στην πράξη έχει ένα Poco σε θέμα ταχύτητας, αν ακόμα και το Redmi έχει τέτοιες επιδόσεις, παρόλο που δεν θεωρείται ως powerhouse. Τώρα τελευταία, ενώ παλαιότερα ακόμα και μέσα στο σπίτι χρησιμοποιούσα τάμπλετ για σερφαρισμα, πλέον το κινητό έχει γίνει προέκταση του χεριού, πραγματικά το απολαμβάνω, είναι γρήγορο, έχει ωραία οθόνη, πραγματικά ελκυστικό. Μιλώντας για ελκυστικό, σε άσπρο χρώμα αλλά και σε σχεδιασμό γενικότερα, η συσκευή είναι από τις πιο καλαίσθητες της αγοράς, Για όποιον ψάχνει μια ολοκληρωμένη πρόταση στην κατηγορία, συνιστάται ανεπιφύλακτα και δεν θα χάσει, μέχρι στιγμής, δηλώνω ικανοποιημένος από την επιλογή μου. Εύγε Xiaomi!
  16. Είναι το λιγότερο απαράδεκτοι. Οι προσφορές είναι απρόβλεπτες, όπως η ίδια η εταιρεία. Έχει ένα coundown κάθε Τετάρτη.
  17. Anybody activated 5G in Cosmote on Pixel 6a?
  18. georgemv

    5G NR

    Αν δεν το έχουν ήδη κάνει, καλό θα ήταν να σταματήσουν τα power saving RAN features για καμιά 10-15 ημέρες, αλλιώς όντως θα έχουμε δράματα.
  19. Nikolas14

    NOVA 5G

    Δυο μετρήσεις, η μια στο the espressionist στην Αλεξάνδρου Παπαναστασιου στο ύψος με την Κ.Καραμανλη απέναντι από την κεραια που καλύπτει το Ιπποκράτειο. Επιτελους ανοιξαν 5G N1, που πριν δεν είχε και ήταν μόνο 4G 5G στο πατρικο μου περιοχή Χαριλάου Όσο για τις εναλλαγές της Nova σε εσωτερικούς χώρους αλλά και εξωτερικούς ενώ έχει 5G πετάει σε 4G & Edge. Θέλει να βρει λύση όπως έκανε η Vodafone, διότι τώρα που αυξάνεται η κίνηση φαίνεται και ειδικα σε τουριστικές περιοχές με Roaming θα είναι συχνό το φαινόμενο να μενει κολλημένο σε 2G η συσκευη μας.
  20. Τώρα έμαθες πως δουλεύει το σύστημα. Έχω πάρει καμμία δεκαριά κάρτες μέχρι τώρα, δεν είχα ποτέ πρόβλημα. Βέβαια στέλνω την παραγγελία το πρωί το αργότερο αν όχι την προηγούμενη μέρα. Στην ουσία αγοράζουν μία κάρτα από κάποιο μαγαζάκι, την ξύνουν και σου στέλνουν τον αριθμό. Σύγχρονα συστήματα. 😀 Αν μένεις Αθήνα στα έθνικ μαγαζάκια κινητής έχουν ακόμα καλύτερες προσφορές, αλλά πρέπει να πας από εκεί.
  21. Οχι, δεν έχει Google WearOS. Τα Xiaomi Watch 2/pro είναι με WearOS.
  22. Αυτό θα ακολουθήσω και εγώ…
  23. Εγώ αν είχε συμβεί κάτι τέτοιο με οποιαδήποτε εταιρεία(το έχω κάνει με την Hellas Online που τα λάθη σε συνδυασμό με την ποιότητα υπηρεσιών με έκαναν να το κάνω)με την λήξη του συμβολαίου είχα φύγει
  24. aektzhs 1

    5G NR

    Εγώ πάντως Βοιωτία δεν έχω παρατηρήσει κάτι διαφορετικό από τις άλλες φορές. Και η Vodafone επίσης μια χαρά
  25. Ξέρει κανείς αν με το ρολόι που δίνουν δώρο, xiaomi s3 , μπορείς να χρησιμοποιήσεις το google wallet κλπ για πληρωμές άνεπαφες κλπ; μπορείς να βάλεις εφαρμογές από το google store γενικά στο ρολόι;
  26. Εγγυηση η βονταφοναρα και σημερις.. 🤣🥳🥳🥳 @cmvr 20 λεπτά περίμενα στο 13840 βαρέθηκα και το έκλεισα.. 🤣🥳
  27. Εγώ ναι είμαι, κανένα πρόβλημα. Και έρχομαι απο πολύ καλή συσκευή Huawei P30 pro, το οποίο εάν δεν σταμάταγε να παίρνει ενημερώσεις δεν θα το άφηνα (τόσο καλό ήταν). Παρόλα αυτά, το 13Τ Pro μου έχει βγει πολύ καλό, το "πιέζω" αρκετά ως προσωπικό - επαγγελματικό και όλα καλά. Πολύ καλή λειτουργία, άψογο έως τώρα, δεν κολλάει πουθενά, γρήγορο κλπ..κλπ.. το μόνο θέμα είναι ότι σε κάποιους έχει βγάλει το πρόβλημα με την μπαταρία.
  1. Φόρτωση περισσότερων
×
×
  • Create New...