fotis_diam Δημ. March 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2015 Καλησπέρα παιδιά, έχω εδώ και λίγο καιρό το LG G2 mini LTE D620r και θέλω να το κάνω root. Μέχρι στιγμής, έχω δοκιμάσει το towelroot που μου βγάζει ότι δεν υποστηρίζεται η συσκευή και με Root Genius, το οποίο πάλι απέτυχε. Υπάρχει κάποιος που έχει καταφέρει να το rootαρει το κινητό? Και αν ναι, πως???? Ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotis_diam Δημ. March 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2015 τελικά τα κατάφερα με την τελευταία επιλογή που μου είχε μείνει! Το Puple Drake! Για όσους ψάχνονται, είναι πολύ εύκολο και γρήγορο! Και δεν ξέρω αν επιτρέπεται, αλλά θα παραθέσω ένα link με οδηγό για το πως να γίνει! http://www.smartphoneclinics.com/root-lg-g2-mini-d620r-purpledrake/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsak8 Δημ. March 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2015 τελικά τα κατάφερα με την τελευταία επιλογή που μου είχε μείνει! Το Puple Drake! Για όσους ψάχνονται, είναι πολύ εύκολο και γρήγορο! Και δεν ξέρω αν επιτρέπεται, αλλά θα παραθέσω ένα link με οδηγό για το πως να γίνει! http://www.smartphoneclinics.com/root-lg-g2-mini-d620r-purpledrake/ D620r είναι και της γυναίκας μου, και δεν μπορώ να το ρουταρω. Με ποια έκδοση λογισμικού είσαι να προσπαθήσω με αυτό που το έκανες;; Παράθεση tsak8 - Χρήστος LG G6 / LG G Pad 8,3" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostis8 Δημ. March 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2015 Καλησπερα παιδια...σκεφτομαι να παρω στν κοπελα μου το εν λογω κινητο...αξιζει;;; η να κοιταξω για αλλου; Απο μπαταρια πως παει; ειναι γρηγορο;; Κολληματα εχει;;....και αν μπορειτε να μου πειτε τα μειονεκτηματα και τα προβληματα που παρουσιαζονται σε καποιους....ζηταω πολλα...ευχαριστω!! Παράθεση Fast&Furious v1.3 https://drive.google.com/file/d/0B-t2HdM_977qQUZxUlprMnB4amM/view?usp=sharing F.F STOCK 1.0 https://drive.google.com/file/d/0B-t2HdM_977qdXlIUHUwYTJTeHc/view?usp=sharing MODS https://drive.google.com/drive/my-drive Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spybet Δημ. March 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2015 καλησπερα ...επειδη ενδιαφερομαι και εγω για την συσκευη ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει διαφορα αναμεσα στο D620R και στο D620 σκετο.. το λεω γιατι θελω να το παραγειλω απο σκρουτζομαγαζα μην κανω καμμια πατατα.... ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Themis2004 Δημ. March 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2015 Καλησπερα παιδια...σκεφτομαι να παρω στν κοπελα μου το εν λογω κινητο...αξιζει;;; η να κοιταξω για αλλου; Απο μπαταρια πως παει; ειναι γρηγορο;; Κολληματα εχει;;....και αν μπορειτε να μου πειτε τα μειονεκτηματα και τα προβληματα που παρουσιαζονται σε καποιους....ζηταω πολλα...ευχαριστω!! Εγώ προσωπικά το έχω 8 μήνες.Για τα λεφτά του αυτήν την στιγμή είναι τίμιο κινητό.Η μπαταρία του είναι σκυλί εγώ το έχω τραβήξει και σε 3 μέρες με μέτρια χρήση.Γρήγορο είναι αλλά αν το ζορίσεις πολύ μπορεί να κολλήσει λίγο.Όσο για κολλήματα σε εμένα έχει φάει μερικα,λίγα μεν αλλά με μια επανεκκίνηση στρώνει.Μειονεκτήματα θα έλεγα την οθόνη,θα ήθελα 720p,αλλά δεν είναι κακή αυτή που έχει.Αυτά από εμένα αν κάποιο μέλος έχει κάτι προσθέσει θα το δεις :p Πάντος εγώ θα σου πρότεινα να το πάρεις είναι αρκετά καλό για 145€ Παράθεση Previous devices:Samsung SGH X160, LG KE970, LG KU990i, Sony Ericsson X8, Sony Miro, Sony L, LG G2 Mini, LG G3 32GB , Xiaomi Mi band, Xiaomi Mi band 2, Samsung Galaxy Buds,Samsung S9+,LG G Pad 8.3,Xiaomi Mi band 4. Current devices:Samsung Note 20 Ultra 5G,Xiaomi Mi Band 5,Microsoft Surface 3, Samsung Galaxy Buds+ :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostis8 Δημ. March 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2015 Εγώ προσωπικά το έχω 8 μήνες.Για τα λεφτά του αυτήν την στιγμή είναι τίμιο κινητό.Η μπαταρία του είναι σκυλί εγώ το έχω τραβήξει και σε 3 μέρες με μέτρια χρήση.Γρήγορο είναι αλλά αν το ζορίσεις πολύ μπορεί να κολλήσει λίγο.Όσο για κολλήματα σε εμένα έχει φάει μερικα,λίγα μεν αλλά με μια επανεκκίνηση στρώνει.Μειονεκτήματα θα έλεγα την οθόνη,θα ήθελα 720p,αλλά δεν είναι κακή αυτή που έχει.Αυτά από εμένα αν κάποιο μέλος έχει κάτι προσθέσει θα το δεις :p Πάντος εγώ θα σου πρότεινα να το πάρεις είναι αρκετά καλό για 145€ Εγινε ευχαριστω....viber fb messenger...δεν κανει κατι παραπανω Παράθεση Fast&Furious v1.3 https://drive.google.com/file/d/0B-t2HdM_977qQUZxUlprMnB4amM/view?usp=sharing F.F STOCK 1.0 https://drive.google.com/file/d/0B-t2HdM_977qdXlIUHUwYTJTeHc/view?usp=sharing MODS https://drive.google.com/drive/my-drive Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Themis2004 Δημ. March 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2015 καλησπερα ...επειδη ενδιαφερομαι και εγω για την συσκευη ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει διαφορα αναμεσα στο D620R και στο D620 σκετο.. το λεω γιατι θελω να το παραγειλω απο σκρουτζομαγαζα μην κανω καμμια πατατα.... ευχαριστω Έχω την εντύπωση ότι δεν υπάρχει κάποια διαφορά στις συσκευές.Θα είχε διαφορά αν είχε άλλο όνομα πχ. D618 όπου είναι το Dual G2 mini. ;) Πάντος δεν είμαι απόλυτος καθώς δεν ξέρω σίγουρα.Πάντος εμένα είναι το D620 και δεν έχω δει κάτι περίεργο σε σχέση με το D620R . ----- προσθήκη μηνύματος 110 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εγινε ευχαριστω....viber fb messenger...δεν κανει κατι παραπανω Εγώ που χρησιμοποιώ και το messenger,viber,instagram facebook και άλλες εφαρμογές δεν μου κολλάει.Ίσως λίγο αργεί να τα ανοίξει αλλά μιλάμε για 3-4 sec. ;) Παράθεση Previous devices:Samsung SGH X160, LG KE970, LG KU990i, Sony Ericsson X8, Sony Miro, Sony L, LG G2 Mini, LG G3 32GB , Xiaomi Mi band, Xiaomi Mi band 2, Samsung Galaxy Buds,Samsung S9+,LG G Pad 8.3,Xiaomi Mi band 4. Current devices:Samsung Note 20 Ultra 5G,Xiaomi Mi Band 5,Microsoft Surface 3, Samsung Galaxy Buds+ :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. March 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2015 Το κινητο εχει κανενα σημαντικο προβλημα? Διαβαζω οτι εχει καλη μπαταρια. Η αναλυση της οθονης δεν πιστευω οτι ειναι τοσο τραγικη, σωστα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotis_diam Δημ. March 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2015 Αν εννοείς την έκδοση amdroid, έχω την kitkat 4.4.2., αν εννοείς του Purple Drake την τελευταία που είχε το site. Πάντως σαν διαδικασία ήταν πολύ απλή και γρήγορη! ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- έχω την εντύπωση πως το D620r είναι LTE δηλαδή υποστηρίζει και 4G ταχύτητες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Themis2004 Δημ. March 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2015 Το κινητο εχει κανενα σημαντικο προβλημα? Διαβαζω οτι εχει καλη μπαταρια. Η αναλυση της οθονης δεν πιστευω οτι ειναι τοσο τραγικη, σωστα? Δεν έχω εντοπίσει κάποιο σημαντικό πρόβλημα στην συσκευή.Η μπαταρία όπως έχω πει και ποιο κάνω είναι σκυλί.Κρατάει 2 μέρες στάνταρ.Η ανάλυση είναι αρκετά καλή.Δεν είναι και καμία σούπερ ουάου ανάλυση αλλά είναι αρκετά καλή στον μέγιστο βαθμό που μπορεί. ;) έχω την εντύπωση πως το D620r είναι LTE δηλαδή υποστηρίζει και 4G ταχύτητες Το δικό μου είναι το D620 και υποστηρίζει 4G.Δεν έχω εντοπίσει κάποια διαφορά μεταξύ τους :wacko: Παράθεση Previous devices:Samsung SGH X160, LG KE970, LG KU990i, Sony Ericsson X8, Sony Miro, Sony L, LG G2 Mini, LG G3 32GB , Xiaomi Mi band, Xiaomi Mi band 2, Samsung Galaxy Buds,Samsung S9+,LG G Pad 8.3,Xiaomi Mi band 4. Current devices:Samsung Note 20 Ultra 5G,Xiaomi Mi Band 5,Microsoft Surface 3, Samsung Galaxy Buds+ :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. March 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2015 μια χαρά είναι το κινητάκι με σούπερ μπαταρία :) η ανάλυση της οθόνης ούτε κουράζει, ουτε ενοχλεί, αλλά προσωπικά θα την ήθελα στα 720p Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petpol9 Δημ. March 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2015 Παιδιά, θα πάρουμε lollipop? Έχει ακουστεί κάτι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bathan Δημ. March 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2015 Παιδιά, θα πάρουμε lollipop? Έχει ακουστεί κάτι; Σίγουρα μέσα στο καλοκαίρι Παράθεση Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.8.0, Android 14) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katergaris1979 Δημ. March 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2015 Στο XDA μιλάνε για Απρίλιο πάντως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Themis2004 Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 Αν δείτε στην εικόνα τα σχόλια ένας ρωτάει για την αναβάθμιση του G2 mini σε Lollipop και η LG Πολωνίας που είναι επαληθευμένη σελίδα στο Facebook επιβεβαιώνει την αναβάθμιση στο πρώτο τρίμηνο του 2015. ;) Το σχόλιο πια δεν υπάρχει αλλά και πάλι είναι μια ελπίδα και αυτή :happy: Παράθεση Previous devices:Samsung SGH X160, LG KE970, LG KU990i, Sony Ericsson X8, Sony Miro, Sony L, LG G2 Mini, LG G3 32GB , Xiaomi Mi band, Xiaomi Mi band 2, Samsung Galaxy Buds,Samsung S9+,LG G Pad 8.3,Xiaomi Mi band 4. Current devices:Samsung Note 20 Ultra 5G,Xiaomi Mi Band 5,Microsoft Surface 3, Samsung Galaxy Buds+ :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iolaos1989 Δημ. April 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2015 Καλησπερα παιδια,να κανω μια ερωτηση,υπαρχει καποιος οδηγος για ροοτ για το κινητο μας???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Themis2004 Δημ. April 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2015 Καλησπερα παιδια,να κανω μια ερωτηση,υπαρχει καποιος οδηγος για ροοτ για το κινητο μας???? Δεν υπάρχει κάποιος οδηγός εδώ αλλά σου παραθέτω πως να κάνεις root από το xda http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2800307 Κατεβάζεις το towelroot σαν apk,το εγκαθιστάς στην συσκευή(εγώ χρησιμοποίησα τον astro file manager,πρόσεξε την επιλογή για εγκατάσταση εφαρμογών εκτός playstore),το ανοίγεις και το ενεργοποιείς έχει και οδηγίες νομίζω,και σου βγάζει μήνυμα ότι η συσκευή είναι rootαρισμένη.Κάνεις μια επανεκκίνηση κατεβάζεις supersu από το playstore.Προσωπικά εγώ το έχω κάνει και όλα έγιναν καλά.Προχώρησε με δική σου ευθύνη για το root της συσκευής.Και ότι χρειαστείς είμαστε εδώ :) Παράθεση Previous devices:Samsung SGH X160, LG KE970, LG KU990i, Sony Ericsson X8, Sony Miro, Sony L, LG G2 Mini, LG G3 32GB , Xiaomi Mi band, Xiaomi Mi band 2, Samsung Galaxy Buds,Samsung S9+,LG G Pad 8.3,Xiaomi Mi band 4. Current devices:Samsung Note 20 Ultra 5G,Xiaomi Mi Band 5,Microsoft Surface 3, Samsung Galaxy Buds+ :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtse Δημ. April 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2015 χρειάζομαι κινητο αμεσα και ειναι μεσα στα υπόψιν λογω τιμης και επειδη έχω και ενα tablet lg με τα ιδια χαρακτηριστικα και με ικανοποιει το σκεφτομαι σοβαρα να μην δωσω και μια περιουσια όπως με το xperia p και την πατησα βασικα έιμαι σε αυτο και στο samsung s3 neo τι λετε να προχωρήσω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nicolasdr Δημ. April 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2015 Ξερει κανενας αν θα παρει lollipop γενικα? Μιλησα με lg ελλαδος και μου ειπε "λογικα θα παρει" χωρις να γνωριζουν τιποτα το συγκεκριμενο. Με εκτιμηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtse Δημ. April 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2015 Τελικά το πήρα μια χαρά μου φαίνεται όμως έχω μια απορία ενώ υποτίθεται ότι έχει 8gb. Μου λέει συνολικός χώρος 3.87 ελεύθερα 2.5 μετά από 2 ενημερώσεις που πήρε γνωρίζει κανείς τι παίζει με τον χωρο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickelium Δημ. April 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2015 Εδώ και μερικές μέρες δεν κλειδώνει κανένα δορυφόρο το GPS ενω στην αρχή δούλευε κανονικά. Χρησιμοποιώ το Sygic και βγάζει συνέχεια ανακριβές σήμα ακόμα και σε καθαρό ουρανό. Δοκίμασα και κάποιες εφαρμογές που τεστάρουν το GPS αλλά δεν έπιαναν κανένα δορυφόρο. Δεν έχω κατεβάσει καμία εφαρμογή τελευταία ούτε ενημερώσεις κάνω. Τι προτείνετε να κάνω? Έχει κανένας άλλος το ίδιο πρόβλημα? Λέτε ένα factory reset να βοηθήσει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katergaris1979 Δημ. April 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2015 Εδώ και μερικές μέρες δεν κλειδώνει κανένα δορυφόρο το GPS ενω στην αρχή δούλευε κανονικά. Χρησιμοποιώ το Sygic και βγάζει συνέχεια ανακριβές σήμα ακόμα και σε καθαρό ουρανό. Δοκίμασα και κάποιες εφαρμογές που τεστάρουν το GPS αλλά δεν έπιαναν κανένα δορυφόρο. Δεν έχω κατεβάσει καμία εφαρμογή τελευταία ούτε ενημερώσεις κάνω. Τι προτείνετε να κάνω? Έχει κανένας άλλος το ίδιο πρόβλημα? Λέτε ένα factory reset να βοηθήσει? Μήπως έβαλες καμιά θήκη στο κινητό που επηρεάζει το σήμα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclound Δημ. April 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2015 Εδώ και μερικές μέρες δεν κλειδώνει κανένα δορυφόρο το GPS ενω στην αρχή δούλευε κανονικά. Χρησιμοποιώ το Sygic και βγάζει συνέχεια ανακριβές σήμα ακόμα και σε καθαρό ουρανό. Δοκίμασα και κάποιες εφαρμογές που τεστάρουν το GPS αλλά δεν έπιαναν κανένα δορυφόρο. Δεν έχω κατεβάσει καμία εφαρμογή τελευταία ούτε ενημερώσεις κάνω. Τι προτείνετε να κάνω? Έχει κανένας άλλος το ίδιο πρόβλημα? Λέτε ένα factory reset να βοηθήσει? Δοκίμασε να καθαρίσεις cache πριν πας σε factory reset. Παράθεση Αυτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bathan Δημ. April 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2015 Τελικά το πήρα μια χαρά μου φαίνεται όμως έχω μια απορία ενώ υποτίθεται ότι έχει 8gb. Μου λέει συνολικός χώρος 3.87 ελεύθερα 2.5 μετά από 2 ενημερώσεις που πήρε γνωρίζει κανείς τι παίζει με τον χωρο? Από τα 8GB του τηλεφώνου μένουν ελεύθερα περίπου 5 GB Παράθεση Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.8.0, Android 14) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts