Jump to content

nickelium

Members
  • Δημοσιεύσεις

    27
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by nickelium

  1. Εδώ και μερικές μέρες δεν κλειδώνει κανένα δορυφόρο το GPS ενω στην αρχή δούλευε κανονικά. Χρησιμοποιώ το Sygic και βγάζει συνέχεια ανακριβές σήμα ακόμα και σε καθαρό ουρανό. Δοκίμασα και κάποιες εφαρμογές που τεστάρουν το GPS αλλά δεν έπιαναν κανένα δορυφόρο. Δεν έχω κατεβάσει καμία εφαρμογή τελευταία ούτε ενημερώσεις κάνω. Τι προτείνετε να κάνω? Έχει κανένας άλλος το ίδιο πρόβλημα? Λέτε ένα factory reset να βοηθήσει?
  2. Ναι το κάνει και με ανοιχτή την κάμερα αν το ταρακουνίσω λίγο και χάνεται η εστίαση και εστιάζει ξανά από μόνο του. Οι φωτογραφίες βγαίνουν καθαρές. Ανησυχώ μήπως βγάλει πρόβλημα μελλοντικά. Επίσης, όταν είναι κλειδωμένο και ακουμπάω την οθόνη 2 φορές για να ανάψει και να το ξεκλειδώσω δεν ανάβει πάντα. Υπάρχει τρόπος να το κάνω πιο ευαίσθητο στην αφή?
  3. Γεια σε όλους. Πριν μερικές μέρες έγινα και εγώ κάτοχος του G2 mini (ευρωπαικής εισαγωγής από Ιταλία). Αυτό που με προβληματίζει είναι ότι όταν ταρακουνάω το κινητό ακούγεται ότι "τρίζει" κάπως η κάμερα. Συμβαίνει και σε άλλους αυτό?
×
×
  • Create New...