Jump to content

Doogee DG800

Manux_oS
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά μόλι μου ήρθε και εμένα (προορίζεται για φίλο).

Στην περιγραφή απο το to2c που το πήρα λέει 2 standard sim slots αλλά η δεύτερη είναι micro (ή μου φαίνεται:lol:) οπότε δεν μπορώ να βάλω 2 sim επι του παρόντος...

Περισσότερα σύντομα!

Βασίλης!

• Απαντήσεις 748
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

παρατήρησα ένα πρόβλημα..υπάρχει θέμα στη ποιότητα της κλήσης με άλλο κινητό mediatek (lenovo a830)..ακούγεται ένας ενοχλητικός ήχος και στα δύο τηλέφωνα...κάπου είχα διαβάσει κάτι σχετικό..ξέρει κάποιος να με παραπέμψει κάπου σε κάτι σχετικό ή να προτείνει κάποια λύση. Edited by pappasmix
Ericsson GA 318»Ericsson GF 788»Ericsson T20e»Siemens S45»Nokia 8210»Sharp GX17 »»»Nokia 6230i»SE S500»Nokia 5800»Samsung Galaxy S2» !!!Huawei Honor 6!!!

Παιδια και γω το πηρα πριν δυο μερες.Ο φορτιστης του καηκε μεσα σε μια ωρα αλλα ευτυχως το lıghtınthebox που το πηρα μου επεστρεψε χρηματα.Τωρα το φορτιζω μεσω usb.Ξερετε με ποιο φορτιστη ειναι συμβατο?

Ενα αλλο θεμα ειναι το gps.Δεν μπορω να το βρω ενω υποτιθεται οτι το τηλ εχει.Αν μπορει καποιος ας με βοηθησει...

Τελος θερμαινεται κατα την χρηση.(στο πισω μερος).Ειναι φυσιολογικο αυτο?

Παιδια και γω το πηρα πριν δυο μερες.Ο φορτιστης του καηκε μεσα σε μια ωρα αλλα ευτυχως το lıghtınthebox που το πηρα μου επεστρεψε χρηματα.Τωρα το φορτιζω μεσω usb.Ξερετε με ποιο φορτιστη ειναι συμβατο?

Ενα αλλο θεμα ειναι το gps.Δεν μπορω να το βρω ενω υποτιθεται οτι το τηλ εχει.Αν μπορει καποιος ας με βοηθησει...

Τελος θερμαινεται κατα την χρηση.(στο πισω μερος).Ειναι φυσιολογικο αυτο?

1. Ο φορτιστής τους γράφει και καλά 1000ma. Το έχω δοκιμάσει με διαφορετικούς φορτιστες (HTC, Samsung, no name, solar charger και με διαφορετικά ma, από 350 και πάνω) ιδιαίτερη διάφορα δεν ειδα ούτε σε χρόνο φόρτισης, ούτε σε θερμοκρασία.

Θα έλεγα ότι οποιοσδήποτε φορτιστής, από 500 έως 1000 ma θα κάνει μια χαρά την δουλειά του.

2. Ενεργοποίηση GPS, ρυθμίσεις-->τοποθεσία-->0(επάνω δεξιά)-->Ι-->a.Συμφωνώ (υψηλή ακρίβεια με χρήση data) b. Διαφωνω (χρήση μόνο του δέκτη GPS της συσκευής).

3. Μετά από αρκετή χρήση θερμαίνεται, αλλά τίποτα ιδιαίτερο, στα πλαίσια του φυσιολογικού και ποτέ δεν έχει γίνει ενοχλητική.

Εμένα το Doogee DG800 μου ρθε την Πεμπτη.Το παρήγγειλα απο την Ισπανικη αποθηκη του Antelife.

Μου ρθε σε 5 μολις μερες με Γενικη Ταχυδρομικη, με μονη επιπλεον χρεωση 25$ τα οποία χαλαλιζω γιατι ηρθε πολυ γρηγορα..! :cool:

Στα του τηλεφωνου τωρα,μου ρθε με 2 πισω καπακια ενα με backtouch κι ενα χωρις.Το backtouch με εντυπωσιασε ομολογουμενως αν και λιγο σπαστικο γιατι δεν το χω συνηθισμενο.Η κατασκευη του τηλεφωνου ειναι στιβαρη και η οθονη εχει πολυ ζωντανα χρωματα και πολυ καλη αποκριση χωρις προβληματα.Το αλλο καπακι εχει ωραια επιφανεια και μου αρεσε οπως και ολο το κινητο που καθεται πολυ ανετα στο χερι.Επισης ηρθε με android 4.4.2.Στα της καμερας τωρα,βγαζει πολυ καλες φωτος και μπρος και πισω με καλη αναλυση.Επιπλεον μνημη και επεξεργαστης συνεργαζονται αρμονικα, υπαρχει καλη υλοποιηση και δεν μου κολλησε πουθενα.Η μπαταρια μου επεφτε με νορμαλ ρυθμο αν και, αν ηταν 2500mah θα ταν σιγουρα καλυτερα!Σκεπτωμενος την τιμη αγορας του,μπορω με σιγουρια να πω οτι αξιζει για τα λεφτα του και ειναι πολυ συμμαζεμενο κινητο.Ειναι η τεταρτη αγορα μου απο το Antelife και η πρωτη μου απο την Ισπανικη τους αποθηκη.

Ζητησα και απο τη σελιδα τους στο Facebook https://www.facebook.com/AntelifeGreece?fref=ts να επισπευσουν τις διαδικασιες της παραγγελιας αν και δεν χρειαστηκε τελικα.Γενικα ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο αυτους!

Αυτα για την ωρα,παιδια ευχομαι οσοι το πηραν να το χαρουν το τηλεφωνο..! :)

Αγόρασα το κινητό για μια φίλη μου και το επεξεργάστηκα

λίγο μέχρι να έρθει να το πάρει :D

Σε γενικές γραμμές το κινητό πετάει

Παρατήρησα όμως ότι μετά από 2 λεπτά που τραβούσα βίντεο

το κινητό στην μεριά της κάμερας έκαιγε κυριολεκτικά...

είναι φυσιολογικό αυτό?συμβαίνει και σε άλλους?

Γίνεται παντού ή μόνο με την κάμερα?

Μήπως φταίει το καπάκι της αφής σε αυτό?

*έβγαλε και ειδοποίηση ότι είχε φτάσει σε μεγάλη θερμοκρασία

Με root έχει βρεθεί λύση που να την έχετε δοκιμάσει; Δοκίμασα με vroot, έκανε κάτι επανεκκινήσεις, πάτησα στο κινητό να εγκατασταθεί το mtk Camera και άλλη μια εφαρμογή, μου έβγαλε και κάτι κινέζικα, αλλά ως εκεί. Φαντάζομαι όταν άνοιγε θα έπρεπε να κάνω μια επιλογή που μου δείχνει στην οθόνη του υπολογιστή αλλά δεν είδα κάτι τέτοιο.

Για παραγγελία από GeekBuying ισχύει κανένα τελωνείο ή το τελικό ποσό που πληρώνεις είναι το κόστος της συσκευής και τα μεταφορικά? :/

Για παραγγελία από GeekBuying ισχύει κανένα τελωνείο ή το τελικό ποσό που πληρώνεις είναι το κόστος της συσκευής και τα μεταφορικά? :/

Το παρέλαβα σήμερα από geekbuying μέσα σε 2 βδομάδες με ΕΛΤΑ(χωρίς τελωνείο), με αμπαλάζ εντυπωσιακό!Σου δίνει την εντύπωση ότι και να πέσει από το αεροπλάνο δε θα πάθει τίποτα.Στο τηλέφωνο τώρα...καταρχήν βγάλτε το αυτοκόλλητο στις επαφές της μπαταρίας.Κάμερα, ιντερνέτ και οθόνη σούπερ.Ηχείο και ποιότητα κλήσης ικανοποιητικά.Περισσότερα από αύριο...

• Administrators
Γενικότερα τι παίζει, συγκεκριμένα με την αξιοπιστία του site

Καταρχήν να σε ενημερώσω ότι γράφεις σε λάθος μέρος. Κοίταξε εδώ... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=373927

Όσα καταστήματα εκπροσωπούνται εδώ συγκαταλέγονται στα αξιόπιστα.

Modpic.gif

Καταρχήν να σε ενημερώσω ότι γράφεις σε λάθος μέρος. Κοίταξε εδώ... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=373927

Όσα καταστήματα εκπροσωπούνται εδώ συγκαταλέγονται στα αξιόπιστα.

Ευχαριστώ πολύ, είμαι πολύ νέος στο φόρουμ :)

Καλησπέρα,

Είμαι στην αναμονή για το κινητό και έχω επιλέξει απλό ταχυδρομείο.

Μπαίνοντας στο site των ΕΛΤΑ βλέπω τα παρακάτω:

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ IPS 30-07-2014 13:40 IPS

ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 08-08-2014 09:19 IPS

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ) 08-08-2014 15:22 Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ)

Λέτε να μου έρθει κανα extra τελωνείο?

Σήμερα μόλις το παρέλαβα χωρίς είτε έξοδα...

Οι πρώτες εντυπώσεις άκρως θετικές:

Δυνατό ηχείο

Δυνατή κάμερα μπρος και πίσω

Το θέμα είναι ότι στο πακέτο ενώ είχαμε συνεννοηθεί με το to2c για otc cable και car charger έλαβα μόνο θήκη και τα άλλα βασικά καλώδιο τροφοδοσίας, ακουστικα, προστατευτική θήκη και έξτρα πίσω κάλυμμα...

Το μόνο πρόβλημα...

Ο πωλητής δεν μου έβαλε τα δώρα που υποσχέθηκε...

Otc cable και car charger...

Και μάλιστα μου απάντησε να αγοράσω πάλι κάτι για να μου τα βάλει αυτά και άλλα δώρα...

Φερεγγυο ε?

Μπορώ να του " βαρέσω " ένα dispute επειδή ξύπνησα στραβά?:cool:

Επίσης όπως βλέπω η μνήμη δεν είναι 8 G αλλά 4 G....... ήμαρτον ....

http://www.to2c.com/doogee-valencia-dg800-tf-card-solution-smartphone.html

Edited by zeovani

Ρυθμίσεις -> τοποθεσία ή κάπως έτσι, και διάλεξε την υψηλή ακρίβεια που ενεργοποιεί και το gps και μέσω δικτύων (data και wifi). Έχει και μια επιλογή μόνο για το gps.

Ερώτηση πάλι από εμένα, τρόπο για root που να δουλεύει βρήκαμε;

Κάποιος που το έχει ας μου πει αν το flash είναι καλό γιατί έχω το jiayu f1 και το flash του είναι μηδαμινό.....Ευχαριστώ