Jump to content

Smartwatches - Wearables (Συζητήσεις, Απορίες, Αναλύσεις, Εντυπώσεις)

the_dynamite
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα σας,

Εχω το s21 ultra και σήμερα έκανα επαναφορά στο galaxy watch. Θυμάμαι για τα sms χρησιμοποιούσα την εφαρμογή μηνύματα (όχι της google "messages") και αν δεν κάνω λάθος ότι μήνυμα έβλεπα στο κινητό έβλεπα και στο ρολόι! Τώρα που άνοιξα την εφαρμογή δεν βλέπω να συγχρονίζει. Είναι έτσι ή κάνω κάτι λάθος; Αν συγχρονίζει με ποίο τρόπο γίνεται;

Στο τηλέφωνο χρησιμοποιώ την εφαρμογή της samsung και όχι της google οπότε δεν θα ήθελα να χρησιμοποιήσω τo messeges στο ρολόι! 

• Απαντήσεις 1,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Καλημέρα. Έχω το xiaomi mi watch lite με ένα κινητό συνδεδεμένο poco m3 pro. Ενώ στο ρολόι δείχνει π.χ 200 βήματα στην εφαρμογή δείχνει περισσότερα βήματα και πάντα δείχνει περισσότερα βήματα η εφαρμογή από το ρολόι. Πώς φτιάχνεται αυτό; Ευχαριστώ 

• 2 weeks later...

Έχω ένα παλιό Ticwatch E (WearOS 2.44 / Android 8.0 / Security update 2018).

Είναι αργό και κυρίως το φοβάμαι για λόγους ασφαλείας να το χρησιμοποιήσω. Αλλά το λυπάμαι να το πετάξω. Δε θα με χαλούσε να το είχα σαν πρόχειρο πχ όταν πάω γυμναστήριο μην παίρνω το OnePlus Watch 2 που αγόρασα πρόσφατα.

Εσείς τι θα το κάνατε?

Έχεις χρησιμοποιήσει κάποιος την LTE λειτουργία σε Google pixel watch;
Η Ελλάδα δεν είναι στις υποστηριζόμενες χώρες. Έχει δοκιμάσει να το χρησιμοποιήσει κάποιος με Ελληνική esim ή με κάποιον άλλον τρόπο;

• 4 months later...

Σε wear OS ρολόι θεωρώ δυσχρηστο το να πληρώνω με Google wallet εφόσον θέλει κωδικό κάθε φορά.

Υπάρχει λειτουργία να το κρατάει ξεκλειδωτο μήπως;

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

46 minutes ago, junglist said:

Σε wear OS ρολόι θεωρώ δυσχρηστο το να πληρώνω με Google wallet εφόσον θέλει κωδικό κάθε φορά.

Υπάρχει λειτουργία να το κρατάει ξεκλειδωτο μήπως;

Στο Samsung Watch Ultra, κωδικό ζητάει μόνο όταν έχεις αφαιρέσει το ρολοι  και το φορεσεις Που ουσιαστικά είναι το γενικό ξεκλείδωμα..

Μετα το Google Wallet δεν ζητάει κωδικό για ανέπαφες πληρωμές.

Εχω ενεργοποιησεί με διπλό πάτημα του Start button να ανοίγει το wallet και απλά περνάς το ρολοι απο το pos και τέλος.

Επίσης στο watch face που πρόσθεσα έχει και 4 σημεία που μπορείς να προσθέσεις εφαρμογές, και σε μια απο αυτή εβαλα και το wallet. 

21 minutes ago, ffc said:

Στο Samsung Watch Ultra, κωδικό ζητάει μόνο όταν έχεις αφαιρέσει το ρολοι  και το φορεσεις Που ουσιαστικά είναι το γενικό ξεκλείδωμα..

Εχω ενεργοποιησεί με διπλό πάτημα του Start button να ανοίγει το wallet και απλά περνάς το ρολοι απο το pos και τέλος.

Επίσης στο watch face που πρόσθεσα έχει και 4 σημεία που μπορείς να προσθέσεις εφαρμογές, και σε μια απο αυτή εβαλα και το wallet. 

Πολύ σωστά.. το ίδιο ισχύει και στο galaxy watch 4..

1 ώρα πριν, ffc said:

Ποιοο watch face έβαλες??? 

Πείτε μια γνώμη για smartwatch. Με ενδιαφέρει πολύ καλή διάρκεια μπαταρίας και σχετικά ακριβείς αισθητήρες για βήματα, παλμούς και SpO2. Κύρια χρήση ειδοποιήσεις και health monitoring. Άλλες λειτουργίες πχ πληρωμές, απάντηση κλήσεων κλπ δεν είναι ιδιαίτερα σημαντικές, αλλά θα συνυπολογιστούν.

Κυρίως λόγω μπαταρίας κοιτάω Garmin και Huawei, αλλά ρίχνω καμιά ματιά και σε Oneplus και Tic που παλεύουν να αυξήσουν τη διάρκεια σε Wear OS. Κόστος-στόχος κατά προτίμηση έως 300€.

2 ώρες πριν, minast said:

Πείτε μια γνώμη για smartwatch. Με ενδιαφέρει πολύ καλή διάρκεια μπαταρίας και σχετικά ακριβείς αισθητήρες για βήματα, παλμούς και SpO2. Κύρια χρήση ειδοποιήσεις και health monitoring. Άλλες λειτουργίες πχ πληρωμές, απάντηση κλήσεων κλπ δεν είναι ιδιαίτερα σημαντικές, αλλά θα συνυπολογιστούν.

Κυρίως λόγω μπαταρίας κοιτάω Garmin και Huawei, αλλά ρίχνω καμιά ματιά και σε Oneplus και Tic που παλεύουν να αυξήσουν τη διάρκεια σε Wear OS. Κόστος-στόχος κατά προτίμηση έως 300€.

Oneplus Watch 3 (το έχει στο site προσφορά Preorder 300 ευρώ με δώρα τα Oneplus Buds 3) ή αν θες πιο οικονομικό το προηγούμενο μοντέλο....Oneplus Watch 2!

https://www.oneplus.com/gr/buy-oneplus-watch-3

https://www.oneplus.com/gr/buy-oneplus-watch-2

Με λίγα λόγια συνδυασμός υποστήριξης και με τα δύο, μπαταρία, design και απόδοση όλα σε ένα!!!

Edited by runner

Άσκηση & Τρόπος Ζωής

Όσα θέλετε να μάθετε για την άσκηση...!

http://askisitroposzwis.blogspot.gr/

8 ώρες πριν, minast said:

Ανάποδα τα γράφεις.

Πρώτα έπρεπε να κοιτάς τα OnePlus και μετά όλα τα άλλα. 

Έχουν γίνει τα καλύτερα wear os ρολόγια από το 2 και μετά.

Το 3 βγήκε χθες και υπόσχεται 5 μέρες μπαταρία. Ποιο άλλο wear os το κάνει αυτό;

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

το θεμα ειναι να σου αρεσει και αυτο που θα παρεις, ολη την μερα θα το φορας.

και εγω ημουν αναμεσα στο galaxy 7 και στο oneplus 2. μου αρεσε πιο πολυ σαν σχεδιο το galaxy και κατεληξα σε αυτο παροτι ξερω οτι η μπαταρια δεν θα κραταει τοσο.

ασε που για το s25 ultra  συνδυαζεται καλυτερα το watch 7(samsung health μετρηση πιεσης  που θελω εγω προσωπικά κλπ) 

αν δεν ηταν αυτα τα δυο το oneplus θα επερνα. 3-4 μερες προσπαθουσα να δω τι θα παρω.

10 ώρες πριν, junglist said:

Ανάποδα τα γράφεις.

Πρώτα έπρεπε να κοιτάς τα OnePlus και μετά όλα τα άλλα. 

Έχουν γίνει τα καλύτερα wear os ρολόγια από το 2 και μετά.

Το 3 βγήκε χθες και υπόσχεται 5 μέρες μπαταρία. Ποιο άλλο wear os το κάνει αυτό;

Το ξέρω ρε συ, αλλά 5 μέρες πάλι λίγο μου φαίνεται. Τα άλλα έχουν δύο εβδομάδες. Εξάλλου το Wear OS για τη χρήση που θέλω είναι nice-to-have, αλλά δεν είναι απαραίτητο.

Να κάνω και εγώ μια ερώτηση για smartwatch. Έχω το OnePlus 12 που θα συνδεθεί το ρολόι και επειδή χρησιμοποιώ και μερικές εφαρμογές διπλές (κλώνους), όπως messenger, what'sApp, viber κλπ (δίκαρτο το χρησιμοποιώ), γνωρίζει κάποιος αν έρχονται ειδοποιήσεις και από τον κλώνο και όχι μόνο από την αρχική εφαρμογή στο ρολόι; Δηλαδή να έρχεται και από τον messenger και από τον messenger κλώνο. Επειδή χρησιμοποιώ το band 9 της huawei, προς το παρόν, ξέρω ότι σε αυτό έρχονται και από τις δύο εφαρμογές (κανονική και κλώνο), άρα λογικά με Huawei ρολόι θα είμαι εντάξει. Θα ήθελα να ήξερα αν θα είμαι εντάξει και με OnePlus ρολόι, άρα και γενικότερα με wear os ρολόι. 

ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65

2 ώρες πριν, ostvarivanje said:

Να κάνω και εγώ μια ερώτηση για smartwatch. Έχω το OnePlus 12 που θα συνδεθεί το ρολόι και επειδή χρησιμοποιώ και μερικές εφαρμογές διπλές (κλώνους), όπως messenger, what'sApp, viber κλπ (δίκαρτο το χρησιμοποιώ), γνωρίζει κάποιος αν έρχονται ειδοποιήσεις και από τον κλώνο και όχι μόνο από την αρχική εφαρμογή στο ρολόι; Δηλαδή να έρχεται και από τον messenger και από τον messenger κλώνο. Επειδή χρησιμοποιώ το band 9 της huawei, προς το παρόν, ξέρω ότι σε αυτό έρχονται και από τις δύο εφαρμογές (κανονική και κλώνο), άρα λογικά με Huawei ρολόι θα είμαι εντάξει. Θα ήθελα να ήξερα αν θα είμαι εντάξει και με OnePlus ρολόι, άρα και γενικότερα με wear os ρολόι. 

Λογικά ότι ειδοποίηση έρχεται στο κινητό θα περνάει και στο ρολόι. Εγώ με OnePlus 11 και Ticwatch Atlas που είναι Wear Os, σε διπλές εφαρμογές έχω διπλές ειδοποιήσεις κανονικά.

Φίλε μου χίλια ευχαριστώ. Άρα με οποιοδήποτε wear os θα έχω ειδοποιήσεις από διπλές εφαρμογές. Έχω ξεμείνει με ένα παλιό Samsung smartwatch (Gear S3 Frontier) στο οποίο δεν έρχεται εφαρμογή από τον κλώνο. Και έχω ρωτήσει παντού και σχεδόν κανένας δε χρησιμοποιούσε κλώνο και δεν μπορούσαν να μου απαντήσουν.

Και πάλι να είσαι καλά. Άρα άνετα παίρνω και ένα OnePlus ρολόι

ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65