Hliasat Δημ. July 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2023 1 hour ago, junglist said: Ε τότε δεν χρειάζεται καν να δούμε τις λεπτομέρειες. Τι πιστέυεις εσύ δηλαδή ότι μπορεί να είναι κάτι που κοστίζει σε τόσο χαμηλή αξία; Είναι δυνατόν να μπορεί να συγκριθεί με το ορίτζιναλ; Σίγουρα δεν το συζητάω,άσε καταρχήν αυτά νομίζω δεν φοράνε wearos ,όπως τα αυθεντικά.Ασε που ποιοτικός είναι μάπα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. July 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2023 Σήμερα είδα κάποιον να πληρώνει σε POS με smartband που έμοιαζε με Xiaomi, αλλά δεν πρόλαβα να ρωτήσω μοντέλο. Ξέρετε κάποιο αντίστοιχο band που να λειτουργεί με πλατφόρμα πληρωμών επιλέξιμη με Ελληνική κάρτα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
llib Δημ. July 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2023 (edited) 17 minutes ago, minast said: Σήμερα είδα κάποιον να πληρώνει σε POS με smartband που έμοιαζε με Xiaomi, αλλά δεν πρόλαβα να ρωτήσω μοντέλο. Ξέρετε κάποιο αντίστοιχο band που να λειτουργεί με πλατφόρμα πληρωμών επιλέξιμη με Ελληνική κάρτα; Xiaomi Mi Smart Band 6 NFC (παίζει και προσφορά στον κοτσόβολο 30 ευρώ) αλλά μόνο με mastercard απ' ότι λέει στο επίσημο site. Θυμάμαι ότι μόνο με alpha bank δούλευε αλλά λίγο που κοίταξα κάποιες κριτικές στο σκρουτζ δουλεύει και με εθνική και αν γυρίσεις την χώρα Ιταλία μπορείς να βάλεις και curve. Για άλλες τράπεζες δεν ξέρω ίσως να ρωτήσεις κάποιον που να το έχει. Edited July 20, 2023 by llib 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hliasat Δημ. July 21, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2023 (edited) 11 ώρες πριν, llib said: αν γυρίσεις την χώρα Ιταλία μπορείς να βάλεις και curve. Για άλλες τράπεζες δεν ξέρω ίσως να ρωτήσεις κάποιον που να το έχει Όταν λες Ιταλία εννοείς το μενού αντί στα Ελληνικά να το βάλει Ιταλια: Edited July 21, 2023 by Hliasat Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. July 21, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2023 Xiaomi Mi Smart Band 6 NFC (παίζει και προσφορά στον κοτσόβολο 30 ευρώ) Προσεξτε τις ονλινε παραγγελίες σας. Είδα στο σιτε οτι υπάρχει στην Καλλιθέα. Ήμουν στην Σταδίου και μπηκα στο κατάστημα για να το φερουν εκει. Στο σύστημά τους φαίνεται (κ μου το έδειξε), οτι ολα τα ρολογια, απ ολα τα καταστήματα που υπάρχει, είναι εκθεσιακά μοντέλα (γιαυτό κ η προσφορά). Τον ευχαρίστησα κ αποχώρησα. TapaEdit:Τα πήραν όλα. Μονο Σπάρτη κ Δράμα εχει στοκ(δες τα καταστήματα που ειναι διαθέσιμο ) https://www.kotsovolos.gr/mobile-phones-gps/wearables/activity-trackers/253230-activity-tracker-xiaomi-mi-band6-nfc-blkTapa 1 Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
llib Δημ. July 21, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2023 (edited) 8 ώρες πριν, Hliasat said: Όταν λες Ιταλία εννοείς το μενού αντί στα Ελληνικά να το βάλει Ιταλια: Όχι, όταν κάνεις λογαριασμό στην xiaomi να δηλώσεις χώρα Ιταλία... δεν έχω βέβαια το band οπότε μη σε πάρω και στο λαιμό μου ότι διάβασα σου λέω. Edited July 21, 2023 by llib Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hliasat Δημ. July 21, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2023 (edited) 1 ώρα πριν, llib said: Όχι, όταν κάνεις λογαριασμό στην xiaomi να δηλώσεις χώρα Ιταλία... δεν έχω βέβαια το band οπότε μη σε πάρω και στο λαιμό μου ότι διάβασα σου λέω. Κάποιος φίλος που το έχει ας μας πει αν είναι .update μόλις είδα αυτό ,είναι για το smartband 7 και για Ελλάδα λέει curve. https://www.mi.com/global/support/nfc-bank?lang=en-001&tag=xiaomi-smart-band-7-nfc Edited July 21, 2023 by Hliasat Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexakisd Δημ. July 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2023 ερώτηση για κατόχους Samsung watch 5. Έχω εισερχόμενη κλήση στο τηλέφωνο και βεβαίως έρχεται ειδοποίησηστο ρολόι. Από το ρολόι προσπαθώ να απαντήσω ΑΛΛΑ μόλις απαντήσω μου γράφει στην οθόνη πως η κλήση μεταφέρθηκε στο τηλέφωνο. Έχω σπάσει τα νεύρα μου να βρω πως θα το κάνω...Θέλω όταν απαντώ από το τηλέφωνο η κλήση να είναι στο τηλέφωνο. Όταν απαντώ από το ρολόι, η κλήση να είναι στο ρολόι ...Την βοήθειά σας.ΥΓ. το τηλέφωνο είναι η έκδοση Wifi και όχι η LTeΣτάλθηκε από το SM-F936B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 30, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2023 Ψάχνω λόγους για να πάρω Apple watch. Σίγουρα η αυτονομία είναι ανατρεπτικός (και ο σημαντικότερος) παράγοντας για αγορά. Ήδη με "κούρασε" το huawei που ζητάει πρίζα κάθε 5-6 ημέρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebel1 Δημ. July 30, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2023 Ψάχνω λόγους για να πάρω Apple watch. Σίγουρα η αυτονομία είναι ανατρεπτικός (και ο σημαντικότερος) παράγοντας για αγορά. Ήδη με "κούρασε" το huawei που ζητάει πρίζα κάθε 5-6 ημέρες. Μόνο αν έχεις iphone.Κανένας άλλοςSent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motoboots Δημ. July 30, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2023 Αν πάρεις Apple Watch, είναι ευκαιρία να πάρεις και iPhone, αν δεν έχεις ήδη. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 30, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2023 18 ώρες πριν, rebel1 said: Μόνο αν έχεις iphone. Κανένας άλλος Sent from my iPhone using Tapatalk 13 ώρες πριν, motoboots said: Αν πάρεις Apple Watch, είναι ευκαιρία να πάρεις και iPhone, αν δεν έχεις ήδη. 🙂 Προφανώς είμαι κάτοχος iPhone. Ψάχνομαι γενικώς να πάρω το watch αλλά βλέπω την αυτονομία και φρικαρω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. July 31, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2023 5 ώρες πριν, mol said: Προφανώς είμαι κάτοχος iPhone. Ψάχνομαι γενικώς να πάρω το watch αλλά βλέπω την αυτονομία και φρικαρω Μην φρικάρεις. Το apple watch είναι απίστευτο εργαλείο. Απλά θα προσαρμόσεις λίγο τον τρόπο ζωής σου... Μπαίνεις για ντουζ - το βάζεις στον φορτιστή ή κάθεσαι να χαλαρωσεις στο netflix - το βάζεις στον φορτιστή... Ένα μισαωράκι ξεκούρασης σου είναι ζωτικό και δεν θα σε αφήσει ποτέ από μπαταρία... 2 Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. August 3, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2023 (edited) Καλημερα. Εχει σε εκτπωση το σκρουτζ το Ticwatch C2+ στα 90€. Αν και παλιοτερο μοντελο, πιστευετε αξιζει σε αυτα τα λεφτα; wear os εχει εννοειται Edited August 3, 2023 by r31134 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. August 7, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2023 το huawei watch buds πως και και δεν είναι πλέον διαθέσιμο στο σκρουτζ; κιόλας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2023 On 3/8/2023 at 9:14 ΠΜ, r31134 said: Καλημερα. Εχει σε εκτπωση το σκρουτζ το Ticwatch C2+ στα 90€. Αν και παλιοτερο μοντελο, πιστευετε αξιζει σε αυτα τα λεφτα; wear os εχει εννοειται Το θέμα είναι ποιο Wear Os; Ετοιμάζεται το 4. Αν δεν έχει το 3 δεν αξίζει, αν και με τέτοια τιμή μάλλον θα τρέχει πολύ αργά. Πάντως πολύ χοντροκομμένα τα Ticwatch. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. August 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2023 Το 2 εχει νομιζω και μαλλον παρατημενο στην τυχη του. Η προσφορα εληξε ουτως ή αλλως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnybe Δημ. August 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2023 Καλησπέρα σε όλους. Σκέφτομαι να πάρω ένα απλό Smartwatch όμορφο με διάφορες λειτουργίες..Ερχόμενος από το Amazfit gtr 47mm Stainless, που ακόμα με παλεύει, σκέφτομαι κάτι όπως ένα κινέζικο κλώνο του Apple watch ultra, όπως το Hello watch 3.https://a.aliexpress.com/_mqOhAPyΤο κακό είναι ότι έχω δει πολλά reviews για apple clones και έχω μπερδευτεί.Έχει κανείς κάποια εμπειρία ίσως να μου πει την γνώμη του.Ευχαριστώ πολύ και καλό ξημέρωμα!!! Sent from my SM-G990B using Tapatalk 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiou55 Δημ. September 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2023 Καλησπέρα σέ όλους Σκέφτομαι να αγοράσω ενα amazfit gts4 mini το έχει κανένας να μας πει γνωμη? Εχετε κάτι άλλο να προτείνετε στα ιδια χρήματα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. November 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2023 μου θυμίζει κάποιος πως και από που κατεβάζουμε το modded health app της huawei για να έχουμε πρόσβαση σε περισσότερα watchfaces; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex61 Δημ. November 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2023 (edited) Παιδιά "δώστε" μου ένα descent ρολοι (όχι της τάξης χρημάτων του samsung Watch 5 pro) το οποίο να σε ειδοποιεί αν ξεχάσεις το κινητό σου (δλδ αν αποσυνδέεται το bluetooth), να είναι δοκιμασμένο όμως. Πήρα το xiaomi redmi watch 3 αλλά δεεεεννν. Έχω s22ultra Edited November 6, 2023 by alex61 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. November 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2023 Παιδιά "δώστε" μου ένα descent ρολοι (όχι της τάξης χρημάτων του samsung Watch 5 pro) το οποίο να σε ειδοποιεί αν ξεχάσεις το κινητό σου (δλδ αν αποσυνδέεται το bluetooth), να είναι δοκιμασμένο όμως. Πήρα το xiaomi redmi watch 3 αλλά δεεεεννν. εμένα το gt2 huawei το κάνει αυτό. χτες έφυγα χωρίς κινητό και δονηθηκε ότι είχε χάσει επαφή με το κινητό. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. November 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2023 4 ώρες πριν, ilka71 said: μου θυμίζει κάποιος πως και από που κατεβάζουμε το modded health app της huawei για να έχουμε πρόσβαση σε περισσότερα watchfaces; https://t.me/DARKSTARHUAWEIMODS Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex61 Δημ. November 8, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2023 Ρε παιδιά έχω ένα redmi watch 3 το οποίο συνδέεται μέσω bluetooth με το s22ultra μου. Όταν όμως αποσυνδέεται η σύνδεση του bluetooth το ρολόι ΔΕΕΕΕΝΝΝ ΔΟΝΕΊΤΑΙ. Μήπως το έχει κάποιος και μπορεί να βοηθήσει???? Thaaaanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. November 9, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2023 20 ώρες πριν, alex61 said: Ρε παιδιά έχω ένα redmi watch 3 το οποίο συνδέεται μέσω bluetooth με το s22ultra μου. Όταν όμως αποσυνδέεται η σύνδεση του bluetooth το ρολόι ΔΕΕΕΕΝΝΝ ΔΟΝΕΊΤΑΙ. Μήπως το έχει κάποιος και μπορεί να βοηθήσει???? Thaaaanks το εχω και εγω με s23 ultra ενωμενο.το δοκιμασα και εγω .και οταν το ενωνω και οταν το ξεσυνδεω δεν δονειται το ρολοι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts