filkatsxlt Δημ. July 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2014 Πήρα όλες τις φώτο που έχετε ανεβάσει και τις έβαλα στο κινητό μου το θέμα είναι ότι όλες είναι θολές δεν είναι όπως τις βλέπω στο pc. Απλά σύνδεσα το κινητό μου και τις πέταξα σε ένα φάκελο στις φωτογραφίες έπρεπε να κάνω κάτι άλλο? Παράθεση :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. July 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2014 Μπες εδώ με το κινητό σου και κατέβασέ τες απο κεί... Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. July 14, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2014 Πήρα όλες τις φώτο που έχετε ανεβάσει και τις έβαλα στο κινητό μου το θέμα είναι ότι όλες είναι θολές δεν είναι όπως τις βλέπω στο pc. Απλά σύνδεσα το κινητό μου και τις πέταξα σε ένα φάκελο στις φωτογραφίες έπρεπε να κάνω κάτι άλλο? Κάθε φορά που μπαίνεις σε μία περίμενε μισό λεπτό μήπως χρειάζεται να στρώσει πρώτα και να ξεθολώσει... Μου έχει τύχει 2-3 φορές... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asamoa1 Δημ. July 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2014 Καλησπέρα παιδιά ωραίες η φωτογραφίες που ανεβάζετε!! Μιας και εδώ συζητάμε για το background των 8.1 θα ήθελα να ρωτήσω αν έχει κανείς να προτείνει εφαρμογές για να γίνουν ολα τα tiles διάφανα μέχρι τώρα έχω χρησιμοποίησή 2 εφαρμογές 8,1 HD tiles Και transparenty tiles!! Υ.Γ Ευχαριστώ εκ τον προτέρων για καθε εφαρμογή που έχετε να προτείνεται (εαν εχετε) μιας και λέω να χρεισιμοποιώ μονιμα το background πια!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. July 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2014 Πάρα πολύ ωραίες παιδιά, μπράβο:) Το κενό ανάμεσα στα Tiles (Μαύρο, λευκό) θα μπορούμε να το γεμίσουμε με κάποια εικόνα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. July 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2014 Το πρώτο μου αρέσει πολύ, αυτό χρησιμοποιώ, το δεύτερο νομίζω ότι θα είναι λίγο κουραστικό;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. July 17, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2014 Πολύ ωραίες και οι δύο... Το απόγευματάκι που θα ανοίξω το λάπτοπ μετά από καμιά δεκαριά μέρες θα ανεβάσω και εγώ :) Καλησπέρα παιδιά ωραίες η φωτογραφίες που ανεβάζετε!! Μιας και εδώ συζητάμε για το background των 8.1 θα ήθελα να ρωτήσω αν έχει κανείς να προτείνει εφαρμογές για να γίνουν ολα τα tiles διάφανα μέχρι τώρα έχω χρησιμοποίησή 2 εφαρμογές 8,1 HD tiles Και transparenty tiles!! Υ.Γ Ευχαριστώ εκ τον προτέρων για καθε εφαρμογή που έχετε να προτείνεται (εαν εχετε) μιας και λέω να χρεισιμοποιώ μονιμα το background πια!! Εφαρμογές όπως το "transparency tiles" ουσιαστικά ακυρώνουν την έννοια "tile" και τα κάνουν απλές συντομεύσεις... Χάνεις δηλαδή όλη την ομορφιά της αρχικής... Εμένα δεν με πειράζει κάποια να μην είναι διαφανές... Αυτο που με νοιάζει είναι να είναι live... Άλλωστε οι περισσότερες πλέον εφαρμογές έχουν επιλογή για διαφανή tile... Τσέκαρε εδώ για ιδέες Δείξτε τη homescreen / lockscreen σας! (το απόγευμα θα ανεβάσω και εγώ τη δική μου ανανεωμένη) Πάρα πολύ ωραίες παιδιά, μπράβο:) Το κενό ανάμεσα στα Tiles (Μαύρο, λευκό) θα μπορούμε να το γεμίσουμε με κάποια εικόνα; Όχι, και νομίζω δεν θα ήταν και ωραίο... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. July 17, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2014 5 ΝΕΑ Background Images!!! Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. July 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2014 5 ΝΕΑ Background Images!!! Πολύ ωραία, ειδικά το 2 και το 3:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. July 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2014 Κι άλλα wallpapers:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. July 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2014 Συγγνώμη που διακόπτω τη ροή του θέματος αλλά κάποια από αυτά δεν μου φαίνεται να χωράνε στην οθόνη. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. July 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2014 Συγγνώμη που διακόπτω τη ροή του θέματος αλλά κάποια από αυτά δεν μου φαίνεται να χωράνε στην οθόνη. Κάνε περικοπή. Γίνεται να τις κάνω να χωρέσουν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. July 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2014 Αν τις περικόψεις και τις ανεβάσεις ξανά. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. July 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2014 Αυτή η ενότητα θα μας ειναι πολυ χρήσιμη πιστεύω. Βέβαια θα προτιμούσα μια εφαρμογή που να κάνει αυτόματα ανανέωση στις εικόνες του background και που ανανεώνεται μέσω wifi κάθε μέρα με καινούργιες εικόνες κάθε φορά και που ρυθμιζεις και τις ώρες η τα λεπτά που θέλεις να γίνεται η ανανέωση οπως υπάρχει στο android τέτοια εφαρμογή. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. July 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2014 Αν τις περικόψεις και τις ανεβάσεις ξανά. Δεν μπορώ να τις περικόψω εγώ γιατί κάποιος άλλος μπορεί να θέλει ένα άλλο κομμάτι από την εικόνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. July 20, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2014 Αυτή η ενότητα θα μας ειναι πολυ χρήσιμη πιστεύω. Βέβαια θα προτιμούσα μια εφαρμογή που να κάνει αυτόματα ανανέωση στις εικόνες του background και που ανανεώνεται μέσω wifi κάθε μέρα με καινούργιες εικόνες κάθε φορά και που ρυθμιζεις και τις ώρες η τα λεπτά που θέλεις να γίνεται η ανανέωση οπως υπάρχει στο android τέτοια εφαρμογή. Ναι όντως... Όπως υπάρχουν αντίστοιχες για την οθόνη κλειδώματος... Βέβαια δεν ξέρω κατά πόσο θα είναι φιλικό με την μπαταρία αυτό αλλά αν αλλάζει ανα μία/δύο ώρες σιγά το θέμα... Λογικά θα δούμε τέτοιες ιδέες στη συνέχεια αν το επιτρέψει η ΜΣ... Αν τις περικόψεις και τις ανεβάσεις ξανά. Αλέξη, όχι δεν χρειάζεται... Όταν βάζεις το background στα Windows Phones σου δίνει επιλογή ποιο κομμάτι της εικόνας θες (κοίτα τη φώτο)... Επίσης μπορείς να ζουμάρεις και ποιο μέσα... Οπότε καλύτερα ολόκληρες να επιλέγει ο καθένας το κομμάτι που θέλει σύμφωνα με τη διάταξη των tiles του... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. July 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2014 Ναι όντως... Όπως υπάρχουν αντίστοιχες για την οθόνη κλειδώματος... Βέβαια δεν ξέρω κατά πόσο θα είναι φιλικό με την μπαταρία αυτό αλλά αν αλλάζει ανα μία/δύο ώρες σιγά το θέμα... Λογικά θα δούμε τέτοιες ιδέες στη συνέχεια αν το επιτρέψει η ΜΣ... . Εγώ θυμάμαι κλασικά μόνο το Bing για την lock screen Εχει βγει άλλο καλύτερο; Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. July 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2014 Ναι όντως... Όπως υπάρχουν αντίστοιχες για την οθόνη κλειδώματος... Βέβαια δεν ξέρω κατά πόσο θα είναι φιλικό με την μπαταρία αυτό αλλά αν αλλάζει ανα μία/δύο ώρες σιγά το θέμα... Λογικά θα δούμε τέτοιες ιδέες στη συνέχεια αν το επιτρέψει η ΜΣ... Αλέξη, όχι δεν χρειάζεται... Όταν βάζεις το background στα Windows Phones σου δίνει επιλογή ποιο κομμάτι της εικόνας θες (κοίτα τη φώτο)... Επίσης μπορείς να ζουμάρεις και ποιο μέσα... Οπότε καλύτερα ολόκληρες να επιλέγει ο καθένας το κομμάτι που θέλει σύμφωνα με τη διάταξη των tiles του... Πάρα πολύ ενδιαφέρον και σωστό... :) Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. September 28, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2014 Καιρό είχα να βάλω καμία :) :) :) Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. September 28, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2014 Και η προτελευταία από τις προηγούμενες θολωμένη (που ταιριάζει καλύτερα) και κομμένη για όποιον το θέλει :) Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rayden1 Δημ. September 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2014 Ευχαριστούμε τα background σου είναι ένα και ένα! Παράθεση Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pafimal Δημ. December 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2014 Ωραία δουλεια,πάντα τετοια Παράθεση Παναγιωτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. January 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2015 Εύχομαι καλή χρόνια σε όλους ... Κάποια από τα νέα wallpaper που χρησιμοποιώ αυτόν τον καιρο Αν αρέσουν να ανεβάσω ολα Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zenor Δημ. January 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2015 Ας βάλω και εγώ μερικά, τα έχω κάνει και resize: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. January 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2015 Εύχομαι καλή χρόνια σε όλους ... Κάποια από τα νέα wallpaper που χρησιμοποιώ αυτόν τον καιρο Αν αρέσουν να ανεβάσω ολα Ωραία "έκατσαν" οι δυο τελευταίες. ----- προσθήκη μηνύματος 70 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ας βάλω και εγώ μερικά, τα έχω κάνει και resize: Η δεύτερη είναι όμορφη. Δοκίμασα και την πρώτη αλλά πολύ μαυρίλα.... Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts