Te_salat Δημ. July 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2014 Αναφέρεσαι σε θερμοκρασία μπαταρίας ή επεξεργαστή;; :lol::lol: Το one+ είναι σε θεμα θερμοκρασίας ότι καλύτερο είχα ως τώρα. Σήμερα σε μη κλιματιζομενο χώρο, όπου εγώ ήμουν μούσκεμα από τον ιδρώτα, η μπαταρία δεν ξεπέρασε τους 34°c. To πίσω μέρος ούτε καν ήταν πιο ζεστό. Την ίδια ώρα ανταλλασα μηνύματα στο viber με τον pik χρησιμοποιοντας το iphone 5s και χωρίς να κάνω τιποτα άλλο, η πλάτη τιυ ήταν ενοχλητικά ζεστή. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliost Δημ. July 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2014 Πως το βλέπετε, αξίζει η μετάβαση από s4 σε 1+? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. July 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2014 Πως το βλέπετε, αξίζει η μετάβαση από s4 σε 1+? Να το συγκρίνουμε με το s4 ως προς τι;;; :p:p:p Κοίτα.. Το θέμα είναι η ταλαιπωρία παραγγελίας και το ρισκο της εγγύησης... Από εκεί και πέρα η συσκευή βάζει κάτω και καλύτερες συσκευές απ το s4, για πλάκα. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. July 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2014 Πως το βλέπετε, αξίζει η μετάβαση από s4 σε 1+? Αν θες μεγαλύτερη οθόνη,περισσοτερη ram και να φύγεις απο το περιβαλλον της Samsung τοτε ναι αξίζει.Πολύ καλη συσκευη.Προσωπικά με έχει εντυπωσιάσει Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cutthroat Δημ. July 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2014 Δεν συγκρίνεται καν με το s4 είναι άλλη κατηγορία το one Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakkouk Δημ. July 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2014 Εχουμε αρχισει κ μαζευομαστε πολλοι κ μου αρεσει τρελα. Η συσκευη ειναι vfm κ πιστευω θα αγοραστει απο πολλους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
finakis Δημ. July 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2014 Παιδια μήπως έχετε βρει λύση πως γίνεται να μην ανοίγει μέσα στην τσέπη ? του έχω απενεργοποιησει το double tap αλλα και πάλι ανοίγει. Επίσης η δόνηση δεν είναι πολυ καλη. Και το ακουστικό δεν είναι πολυ δυνατό. Αν έχετε βρει λύση σε αυτούς τους προβληματισμούς μου σας παρακαλω βοηθήστε. Επίσης ξέρετε αν έχει κάποιο προγράμμα το κινητο που για παράδειγμα να του λες απο τις 03:00 μέχρι τις 08:00 να μπαίνει σε power saver battery , να ρίχνει την φωτεινό τούτα της οθόνης , να κλεινει wifi , 3G κτλ ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lzi3 Δημ. July 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2014 Kαινούργιος και γώ εδώ, αν και παρακολουθώ το φόρουμ πολύ καιρό... Λοιπόν είμαι στα πρόθυρα αγοράς του OPO από κινεζομάγαζο, αν και επειδή είναι η πρώτη φορά θέλω μια διευκρίνηση σε ένα συγκεκριμένο θέμα. Σκέφτομαι να το πάρω από το to2c, αλλά διάβασα κάτι για την εγγύηση που δίνει και με προβλημάτισε.Στον 1 χρόνο εγγύηση αν το κινητό παρουσιάσει πρόβλημα εμένα τι μου καλύπτει?Μόνο τα εργατικά της επισκευής?Τα ανταλλακτικά που θα μπούν τα πληρώνω εγώ?Το ίδιο ισχύει και για τα άλλα μαγαζιά, όπως minideal - vickmall κλπ κλπ ή διαφέρουν σε κάτι πάνω στην εγγύηση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dragonmaster Δημ. July 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2014 Kαινούργιος και γώ εδώ, αν και παρακολουθώ το φόρουμ πολύ καιρό... Λοιπόν είμαι στα πρόθυρα αγοράς του OPO από κινεζομάγαζο, αν και επειδή είναι η πρώτη φορά θέλω μια διευκρίνηση σε ένα συγκεκριμένο θέμα. Σκέφτομαι να το πάρω από το to2c, αλλά διάβασα κάτι για την εγγύηση που δίνει και με προβλημάτισε.Στον 1 χρόνο εγγύηση αν το κινητό παρουσιάσει πρόβλημα εμένα τι μου καλύπτει?Μόνο τα εργατικά της επισκευής?Τα ανταλλακτικά που θα μπούν τα πληρώνω εγώ?Το ίδιο ισχύει και για τα άλλα μαγαζιά, όπως minideal - vickmall κλπ κλπ ή διαφέρουν σε κάτι πάνω στην εγγύηση? προσωπικα απο to2c δεν εχω να πω και τα καλυτερα μια ακυρωση παραγγελιας μου βγαλανε την ψυχη να μου επιστρεψουν τα χρηματα και μαλιστα επεμεναν οτι επιστραφηκαν για κανα 4ωρο Παράθεση Όσοι θυσιάζουν στοιχειώδεις ελευθερίες για λίγη ασφάλεια, δεν αξίζουν ούτε ελευθερία ούτε ασφάλεια. Μη πάντα επίστασθαι προθύμεο, μη πάντων αμαθής γένη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dream21 Δημ. July 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2014 Επειδή το τηλέφωνο μου είχε ερθει με την XNPH22Q και του ειχα περασει οπως ολοι την XPNH25R μεσω ΟΤΑ Του τράβηξα ενα φορματ σημερα userdate+cache+system και περασα την XPNH25R χειροκινητα.:D Παράθεση iPhone 15 Pro COSMOTE Gigamax Unlimited Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliost Δημ. July 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2014 Να το συγκρίνουμε με το s4 ως προς τι;;; :p:p:p Κοίτα.. Το θέμα είναι η ταλαιπωρία παραγγελίας και το ρισκο της εγγύησης... Από εκεί και πέρα η συσκευή βάζει κάτω και καλύτερες συσκευές απ το s4, για πλάκα. Αν θες μεγαλύτερη οθόνη,περισσοτερη ram και να φύγεις απο το περιβαλλον της Samsung τοτε ναι αξίζει.Πολύ καλη συσκευη.Προσωπικά με έχει εντυπωσιάσει Δεν συγκρίνεται καν με το s4 είναι άλλη κατηγορία το one Ευχαριστώ για τις απαντησεις παιδιά, όλα συγκλινουν προς το one... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. July 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2014 Ακούστε ένα περίεργο. Τα γυαλιά ηλίου που έχω είναι με πολαραιζ κρυσταλα. Όταν κοιτώ τη οθόνη του opo φορώντας τα γυαλιά μου, σε portrait όλα μια χαρά. Μόλις το γυρίσω σε landscape σκοτεινιάζει εντελώς. Νόμιζα ότι είναι bag του franco ωσπου έβγαλα τα γυαλιά μου. :) Δεν το κάνει καμία άλλη οθόνη από τους συσκευές που έχω μαζί μου. :mad: Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xasta11 Δημ. July 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2014 Το βλέπει το τηλ ο υπολογιστής σου; ναι κανονικά Παράθεση Apple :rocket: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. July 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2014 Κάνε επανεκκίνηση στο pc και στο τηλ Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xasta11 Δημ. July 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2014 Κάνε επανεκκίνηση στο pc και στο τηλ τα ίδια. :/ Παράθεση Apple :rocket: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. July 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2014 τα ίδια. :/ με 8αρια είσαι ? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xasta11 Δημ. July 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2014 με 8αρια είσαι ? ναι. αυτό φταίει? Παράθεση Apple :rocket: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. July 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2014 ναι. αυτό φταίει? ίσως, δεν δοκιμάζεις και σε ένα μηχάνημα με 7αρια ? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xasta11 Δημ. July 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2014 (edited) ίσως, δεν δοκιμάζεις και σε ένα μηχάνημα με 7αρια ? δεν έχω :P, αλλα κι αυτός στο tutorial 8αρια έχει στο xda λέει το εξής Confirm with the enter key to start the process and wait until the end of the unlocking process. τι εννοεί? Edited July 27, 2014 by Xasta11 Παράθεση Apple :rocket: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. July 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2014 (edited) Εγώ πήρα αυτή http://pages.ebay.com/link/?nav=item.view&id=201130977896&alt=web Επισης αν εχει καποιος θηκη μεμβρανη προς πώληση άμεσα ας μου στειλει πμ, γιατι φευγω διακοπες Παρασκευή και θα μεινω χωρις θήκη :) Edited July 27, 2014 by Da_rudakos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. July 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2014 δεν έχω :P, αλλα κι αυτός στο tutorial 8αρια έχει στο xda λέει το εξής Confirm with the enter key to start the process and wait until the end of the unlocking process. τι εννοεί? Θα σου έλεγα να κάνεις μια ερώτηση στο xda Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. July 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2014 Ακούστε ένα περίεργο. Τα γυαλιά ηλίου που έχω είναι με πολαραιζ κρυσταλα. Όταν κοιτώ τη οθόνη του opo φορώντας τα γυαλιά μου, σε portrait όλα μια χαρά. Μόλις το γυρίσω σε landscape σκοτεινιάζει εντελώς. Νόμιζα ότι είναι bag του franco ωσπου έβγαλα τα γυαλιά μου. :) Δεν το κάνει καμία άλλη οθόνη από τους συσκευές που έχω μαζί μου. :mad: nexus 5,nexus 4,lg g2.ολα ιδια ειναι,στα γυαλια ειναι το θεμα,το παθαινω και γω Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythozz Δημ. July 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2014 Εγώ πήρα αυτή http://pages.ebay.com/link/?nav=item.view&id=201130977896&alt=web Επισης αν εχει καποιος θηκη μεμβρανη προς πώληση άμεσα ας μου στειλει πμ, γιατι φευγω διακοπες Παρασκευή και θα μεινω χωρις θήκη :) Όλοι αυτή έχουμε πάρει. :) Παράθεση [imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..." Wannabe Editor? Reviewer? Columnist? Join the Unwired Revolution, now! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. July 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2014 Έχει έρθει; Καλή είναι, έλεγα μήπως είναι μαϊμού. . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. July 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2014 Παιδιά προσοχή με τον franco. Όσοι δεν έχετε άλλη συσκευή έχετε το νου σας. Το είχα σε fly Mode και όταν το επανέφερα πήγα να σεταρω το wifi του ξενοδοχείου μου και κρασαρουν συνεχώς οι ρυθμισεις. Φλασαρα τον official cm kernel αλλά τίποτα. Δεν έχω μαζί μου κομπιουτερ να περασω ξανά την cm rom. Νομίζω ότι υπάρχουν προβλήματα στον franco R7. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts