Mamouhalos Δημ. July 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2014 (edited) Γερμανία βάζω. Το κινητό βγαίνει 299 ευρώ και τα express μεταφορικά άλλα 4.99 ευρώ. Μιλάω πάντα για το 64αρι. Με βλέπω να το παραγγέλνω απο Κίνα, αλλά δεν θέλω....θέλω τα 2 χρόνια εγγύηση.... Edited July 25, 2014 by Mamouhalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Reissistm Δημ. July 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2014 Άρα από Γερμανία δίνω 299€ και με ποσο έρχεται Ελλάδα; ποια υπηρεσία είναι πιο αξιόπιστη;τι δοκίμασε κανεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
finakis Δημ. July 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2014 Παιδια παίζει κάτι για να μπορέσουμε να έχουμε καλυτερη αυτονομία ? το κινητο δεν έχει προγράμμα να μπορέσεις να εναλλασεις ανάλογα την ώρα το performance την φωτεινός ήττα κτλ ? ή εγω δεν τό έχω βρει ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. July 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2014 Λοιπόν παρέλαβα κι εγω κινέζικο 16αρι. Άριστες εντυπώσεις εκτός 1-2 σημαδάκια στο νικελ (το οποίο ειναι το μοναδικό πράγμα που δεν μου αρέσει) από κακό φινιρισμα τα οποία όμως φαίνονται με φως και υπό γωνία. Είχε δώρο θήκη και 2 scree protectors. Πήρα τα updates χωρίς πρόβλημα. Το θέμα L ειναι υπέροχο. Η οθόνη ειναι super ευαίσθητη ακούει καλύτερα από iPhone. Σήμα 3G και wifi πολύ καλό. Για το θέμα κιτρινιλα στο κάτω μέρος, αν δεν είχα διαβάσει δεν θα παρατηρούσα τίποτα. Εδώ υπάρχουν στα iPhone 5s μικρές διάφορες από την μια πλευρά στην άλλη. Κάποιοι ίσως εχουν όντως πρόβλημα, το δικό μου όχι. Δεν βρήκα το λόγο να ασχοληθώ και αφησα τις ρυθμίσεις της όπως ειναι. Η κάμερα σε εξωτερικούς χώρους ειναι πολύ καλή. Σε χαμηλό φωτισμό της λείπει μόνο το software της Samsung. Αν το είχε δεν θα υστερούσε σε τίποτα. Οποίος διαφωνεί ας τραβήξει φωτο με S5 χρησιμοποιώντας κάποια άλλη εφαρμογή κάμερας από το play και θα καταλάβει. Τελικό συμπέρασμα: μια τέτοια συσκευή σε κάνει να μην βλέπεις το λόγο να δώσεις τα δίπλα χρήματα για κάτι άλλο. @@υπαρχει τρόπος για πιο μικρά εικονίδια; Βάλε nova!!! Xaxaxa Καλορίζικο φίλε Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythozz Δημ. July 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2014 Λοιπόν παρέλαβα κι εγω κινέζικο 16αρι. @@υπαρχει τρόπος για πιο μικρά εικονίδια; Settings - Home - Settings - General. Παράθεση [imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..." Wannabe Editor? Reviewer? Columnist? Join the Unwired Revolution, now! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythozz Δημ. July 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2014 Παιδια παίζει κάτι για να μπορέσουμε να έχουμε καλυτερη αυτονομία ? το κινητο δεν έχει προγράμμα να μπορέσεις να εναλλασεις ανάλογα την ώρα το performance την φωτεινός ήττα κτλ ? ή εγω δεν τό έχω βρει ? Πόσο καλύτερη αυτονομία βρε φίλε?? Wtf? Παράθεση [imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..." Wannabe Editor? Reviewer? Columnist? Join the Unwired Revolution, now! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros8691 Δημ. July 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2014 @mamouhalos Μήπως σε συνδέει με το PayPal.de? Το login στον λογαριασμό σου γίνεται? ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παιδια παίζει κάτι για να μπορέσουμε να έχουμε καλυτερη αυτονομία ? το κινητο δεν έχει προγράμμα να μπορέσεις να εναλλασεις ανάλογα την ώρα το performance την φωτεινός ήττα κτλ ? ή εγω δεν τό έχω βρει ? Στο YouTube σε review της Erica Griffin βγαίνουν στο μενού όλα όσα ζητάς. Μάλλον δεν τα έχεις βρει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mamouhalos Δημ. July 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2014 Ακριβώς αυτό κάνει. Με πετάει στο de paypal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ptsolak Δημ. July 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2014 Ακριβώς αυτό κάνει. Με πετάει στο de paypal Βασικά, στείλε τα χρήματα στο γνωστό σου στη Γερμανία και πες του εκείνος να κάνει την πληρωμή..! :) Παράθεση free yourself Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. July 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2014 Το τερατακι ήρθε (black 64gb, επισημο one+ UK site).Έκανε 4 εργάσιμες απο την αποθήκη μεχρι f2me.Συνολικά 7 ημερολογιακές ημερες για την παράδοση στην Αθήνα.Το συγκαταλεγω μαζί με το note 2 και το m8 στις top συσκευές που έχω δουλεψει. Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dream21 Δημ. July 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2014 Δικιο είχες φιλε dream σήμερα παραλαμβάνω και εγω ! Τελικά Alex σου ήρθε σήμερα ; Παράθεση iPhone 15 Pro COSMOTE Gigamax Unlimited Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros8691 Δημ. July 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2014 @mamouhalos Πριν λίγη ώρα προσπαθούσα με τα στοιχεία από το PayPal.com να συνδεθω στο PayPal.de. Ενώ αρχικά δεν έμπαινε και με έστελνε στο PayPal.com στην τρίτη προσπάθεια, συνδέθηκε. Μήπως να επαναλάμβανες την διαδικασία? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. July 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2014 Ναι το πρώτο,sorry για το off-topic παίδες και στα δικα σας!! Μολις το δοκιμάσω θα postaρω και εγω την αποψη μου πιστευω να με κανει να δώσω το S4 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
T-Devil Δημ. July 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2014 Ερωτηση για το κντ: οταν ερθει,με το καλο,εχει καθολου μπαταρια φορτισμενη? Εαν ναι,πρεπει να την τελειωσω για να το φορτισψ? Και γενικοτερα υπαρχει καιος κανονας για την υγειη φορτιση της μπαταριας? Παράθεση Hyper82! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dream21 Δημ. July 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2014 (edited) Ναι το πρώτο,sorry για το off-topic παίδες και στα δικα σας!! Μολις το δοκιμάσω θα postaρω και εγω την αποψη μου πιστευω να με κανει να δώσω το S4 Ευχαριστω Alex αλλα δεν ειμαι για τρίτο.Καλα ειναι τα δύο :lol: Ερωτηση για το κντ: οταν ερθει,με το καλο,εχει καθολου μπαταρια φορτισμενη? Εαν ναι,πρεπει να την τελειωσω για να το φορτισψ? Και γενικοτερα υπαρχει καιος κανονας για την υγειη φορτιση της μπαταριας? Οπως ειναι το βγάζεις και το χρησιμοποιεις απο το κουτί του.Δεν υπάρχει πλεον το φαινομενο μνήμης που υπήρχε πριν 10 χρόνια στις μπαταριες, και αυτα που λενε τα καταστηματα στους πελατες "Πρωτη φόρτιση 6-8 ωρες" ειναι Μ@λ@κιες. Edited July 25, 2014 by dream21 Παράθεση iPhone 15 Pro COSMOTE Gigamax Unlimited Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. July 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2014 (edited) Ερωτηση για το κντ: οταν ερθει,με το καλο,εχει καθολου μπαταρια φορτισμενη? Εαν ναι,πρεπει να την τελειωσω για να το φορτισψ? Και γενικοτερα υπαρχει καιος κανονας για την υγειη φορτιση της μπαταριας? Απο την εμπειρία μου και μονο (αποψή μου) κάνω 3 πληρεις φορτίσεις με κλειστο το κινητό μεχρι να γεμίσει,και μέτα όποτε θέλω ποτέ δεν είχα πρόβλημα με μπαταρίες Ps οπως σωστα αναφέρει ο dream τα 8-12ρα ίσχυε παλια αλλα κακος τώρα δεν εχει νοημα Edited July 25, 2014 by alex_n80 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. July 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2014 Να σου ζήσει...Αυτά είναι..πες τώρα για το Παιδί και άσε το opo...Αν πει τίποτα η γυναίκα πες δώρο για τον ιό!!! Te salat ,Κώστα..για πες τώρα για τον 801 την σηκώνει την ανάλυση;; Γιατί να μην σηκώνει την ανάλυση;δεν είναι qhd Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. July 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2014 Τι εννοείς δεν είναι qhd;;;τι είναι; Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. July 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2014 Τι εννοείς δεν είναι qhd;;;τι είναι; Θα είχε πρόβλημα αν ήταν qhd 2k τεσπα όπως το g3. Εδώ έχουμε 1920*1080 Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythozz Δημ. July 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2014 Te salat ,Κώστα..για πες τώρα για τον 801 την σηκώνει την ανάλυση;; Καλά με 38-39.000 στο AnTuTu, ρωτάς αν "σηκώνει" την ανάλυση ο 801? :confused: Παράθεση [imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..." Wannabe Editor? Reviewer? Columnist? Join the Unwired Revolution, now! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dream21 Δημ. July 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2014 Ελεγα απο αυριο να του εριχνα mahdi rom me franco kernel αλλ εντελως τυχαια σημερα ο καλος φίλος m3dd0g εβγαλε την crDroid :) Παράθεση iPhone 15 Pro COSMOTE Gigamax Unlimited Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliost Δημ. July 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2014 Ναι το πρώτο,sorry για το off-topic παίδες και στα δικα σας!! Μολις το δοκιμάσω θα postaρω και εγω την αποψη μου πιστευω να με κανει να δώσω το S4 Περιμένω με αγωνία τις εντυπώσεις σου μήπως κάνω και γω την τράμπα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakkouk Δημ. July 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2014 Εγώ δεν μπορώ να βάλω διαφορετική billing address από shipping. Το δοκίμασα. Λες να αλλάξαν τις ρυθμίσεις; Edit: δεν τα κατάφερα να αλλάξω billing address αλλά παρόλα αυτά πέρασε η πληρωμή μέσω paypal.. Για να μπορεσεις να βαλεις διαφορετικη shipping address πρεπει να πατησεις add new address αλλιως δεν μπαινει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nekmaria Δημ. July 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2014 Πως φλασάρουμε το kernel toy franco?υπάρχει δυνατότητα επιστροφής στο stock? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. July 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2014 Ως παθών θα σας αναφέρω ένα bug μη τύχει σε εσάς και ψάχνεστε. Είχα ένα θέμα όπου στο ξεκλείδωμα της οθόνης ξαφνικά άρχιζε να παίζει μουσική που έχω στη συσκευή μου. Το πρόβλημα εμφανίζεται λοιπόν όταν έχουμε ενεργοποιημένο το gesture της μουσικής του music player από τις ρυθμίσεις της συσκευής έτσι ώστε να την ορίζουμε ενώ η οθόνη είναι απενεργοποιημενη. Δείτε παρακάτω : https://forums.oneplus.net/threads/music-plays-automatically.38869/page-3 Ευχαριστώ τον @afilopou για τη "πηγή". Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts