Shuffle Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 Πως μπόρεσες και έμπλεξες τόσες άγνωστες λέξεις μέσα σε ένα post????? peek,vook,drainage,pebble!!! Peek Vooc Pebble :lol::p Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 Thanx!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_GR Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 παιδια το tracking μετα απο ποσες μερες παραγγελιας σας το εστειλε η OnePlus και που?στο email του λογαριασμου που κανατε στο site η στο paypal? Παράθεση Live2Di3 <FFvsSK> UK burN 4 Me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dream21 Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 χμμμ τι εννοεις οταν η παραγγελία είναι complete? η παραγελλία έπεσε το Σάββατο απο μένα. Στο status order τις παραγγελίας σου τι σου λέει; Παράθεση iPhone 15 Pro COSMOTE Gigamax Unlimited Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nekmaria Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 (edited) Για αυτούς που παρατηρούν σημαντική πτώση της μπαταρίας τους το παρακάτω link είναι πολύ κατατοπιστικό...εδώ. Η εφαρμογή disable service από το google market είναι πολύ χρήσιμη. Με τη συγκεκριμένη εφαρμογή και τις παρατηρήσεις που μνημονεύονται στην ιστοσελίδα, αυξάνεται κατά πολύ νομίζω ο χρόνος χρήσης του κινητού Edited July 22, 2014 by nekmaria Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 @te_salat: nooo κιτρινίλα στο δικό μου πάντως.. Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 (edited) @te_salat: nooo κιτρινίλα στο δικό μου πάντως.. Παρακολουθώ το διαδίκτυο σε ότι αφορά το One Plus. Εκτός των πρώτων ημερών, έχουν σταματήσει οι αναφορές για κιτρινίλες. Γενικά η οθόνη του είναι θερμή αλλά αυτό δεν είναι υποχρεωτικά κακό. Και το iphone 5s έχει πολύ θερμή οθόνη. http://imageshack.com/i/pba1b920j Edited July 22, 2014 by Te_salat Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotarts Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 Εφόσον έχεις SU είναι rooted. Για άνοιξε την εφαρμογή SU. Την άνοιξα αλλά δεν έχει δώσει δικαίωμα σε καμία εφαρμογή, μήπως παίζει κάτι με της ρυθμίσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 Την άνοιξα αλλά δεν έχει δώσει δικαίωμα σε καμία εφαρμογή, μήπως παίζει κάτι με της ρυθμίσεις. Νομίζω ναι. Δες μήπως χρειάζεται update το su. Έχω κανα δυο χρόνια να ασχοληθώ και δεν θυμάμαι. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 Μήπως να ανοιχτεί κάποιο άλλο νήμα στα πρότυπα των Ν4/Ν5? Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 Ναι εεε , τώρα όλα τα κατάλαβα , λοιπόν θα κάνω μία προσπάθεια, ευχαριστώ! συμπλήρωσα και τις οδηγίες, δες τες :) Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotarts Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 συμπλήρωσα και τις οδηγίες, δες τες :) Το είδα ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FLO Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 παιδιά εσείς που έχετε ασχοληθεί πιο πολύ με το θέμα... πιο είναι το πιο γρήγορο και ταυτόχρονα αξιόπιστο site για να παραγγείλουμε το One+1? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 παιδιά εσείς που έχετε ασχοληθεί πιο πολύ με το θέμα... πιο είναι το πιο γρήγορο και ταυτόχρονα αξιόπιστο site για να παραγγείλουμε το One+1? Το επίσημο site.. (ρεσυ Μύθε, άνοιξε ένα άλλο νήμα γιατί το υπάρχον αρχίζει και θυμίζει εποχές Ν4, "που θα το βρω", "παιδιά, πως παραγγέλνω από UK", ktlktl..).. Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 Ανακοινώθηκε επίσημα και το πρώτο cover, το οποίο και θα είναι το Bamboo και θα πωλείται προς $50! Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 Ανακοινώθηκε επίσημα και το πρώτο cover, το οποίο και θα είναι το Bamboo και θα πωλείται προς $50! Moνο 50 δολαρια??Τσαμπα λεμε :lol: Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
finakis Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 ακριβως και μενα το ιδιο απο vickmall και απο 20/7 ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ) εχω ξενερωσει σημερα επρεπε να κραταω την ναυαρχιδα :wacko: μιλησα με ελτα και μου λενε οτι εχουν καθυστερησεις και μεχρι πεμπτη παρασκευη κατι θα εχει γινει. δεν με επεισαν...παντως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 μα εμας ειναι Ελλαδα στο Κ.Δ αεροδρομιου...απο το σαββατο. Ναι το ξέρω, περιμένω και εγώ άλλο δέμα μέσω Singapore post το οποίο είναι στην ίδια κατάσταση με τα δικά σας, απλά λέω ότι γενικά είναι ανεξήγητη η κατάσταση τις τελευταίες ημέρες Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotarts Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 μα εμας ειναι Ελλαδα στο Κ.Δ αεροδρομιου...απο το σαββατο. Σε μια δύο μέρες θα τα έχετε παιδιά υπομονή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efrai Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 @taliban Μήπως να κοιτούσες αυτό που σου είπα για GLS? Πολλές φορες μου έχουν στείλει από Αγγλία,με τον τρόπο που σου είπα. Βάλε εδώ https://gls-group.eu/EU/en/gls-partner-greece το tracking number και δες μήπως σου δώσει αριθμό αποστολης της ACS. Παράθεση Sharing is caring/Spread the knowledge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 @taliban Μήπως να κοιτούσες αυτό που σου είπα για GLS? Πολλές φορες μου έχουν στείλει από Αγγλία,με τον τρόπο που σου είπα. Βάλε εδώ https://gls-group.eu/EU/en/gls-partner-greece το tracking number και δες μήπως σου δώσει αριθμό αποστολης της ACS. ΩΧ κουφό !!!!! Μου δείχνει ότι μπήκε χτες το πρωί Γερμανία , βγάζει και νούμερο της acs αλλά το site της δεν λειτουργεί...... Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
la_tribut_de_dan Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 ακριβως και μενα το ιδιο απο vickmall και απο 20/7 ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ) Εμένα μου βγάζει 16/7 έφυγε overseas και από τότε καμιά αλλαγή στο τρακ, vickmall κι εγώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 Moνο 50 δολαρια??Τσαμπα λεμε :lol: Τραγικοί οι τύποι. Περιμένω τις πρώτες κινεζιες των Κινέζων! Αλλά αργούν ακόμα.. Το μπαμπού πάντως μου άρεσε.. Πολύ μάρκετινγκ οι τύποι.. Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 Εγώ από Πέμπτη βράδυ είμαι processing και πλήρωσα express delivery στην oneplus. Ήμαρτον! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efrai Δημ. July 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2014 ΩΧ κουφό !!!!! Μου δείχνει ότι μπήκε χτες το πρωί Γερμανία , βγάζει και νούμερο της acs αλλά το site της δεν λειτουργεί...... Από Γερμανία έρχεται οδικώς Ελλάδα.Όταν φτάσει εδώ τότε θα μπορείς να το δεις στο site της ACS.Είναι ο χειρότερος κ πιο αργός τρόπος για να στο αποστείλουν. Θα κάνουμε υπομονή κ οι δύο.Εμενα σε λίγο θα κλείσει βδομάδα εντός Ελλάδας αλλά ακόμα να παραλάβω....Ήθελα και EMS ....για να παραλαβω γρήγορα... Παράθεση Sharing is caring/Spread the knowledge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts