kyrgeo1978 Δημ. September 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2015 Ποιο σημάδι το καπάκι δν βγαίνει εκτός κ αν ξέρετε εσείς κάποιο τρόπο, μη το σπάσω και μετά δν υπάρχει σωτηρία. αν μιλήσω με το support της one plus λετε θα βγάλω άκρη? Δες εδώ και δυό βιντεάκια που θα σε βοηθήσουν να αφαιρέσεις το πίσω καπάκι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouzangas Δημ. September 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2015 Δες εδώ και δυό βιντεάκια που θα σε βοηθήσουν να αφαιρέσεις το πίσω καπάκι. αν σε περίπτωση όμως είναι ακόμα ζωντανό κ η εταιρία μπορεί να κάνει κάτι ανοίγοντας το καπάκι χάνω την εγγύηση! επομένως ίσως να ηταν καλύτερα να επικοινωνησω μαζί τους.. ξέρετε τι γίνεται με το support της εταιριας? θυμάται κανείς σας, η εγγύηση ήταν στα mail τότε που είχε γίνει η αγορα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrgeo1978 Δημ. September 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2015 αν σε περίπτωση όμως είναι ακόμα ζωντανό κ η εταιρία μπορεί να κάνει κάτι ανοίγοντας το καπάκι χάνω την εγγύηση! επομένως ίσως να ηταν καλύτερα να επικοινωνησω μαζί τους.. ξέρετε τι γίνεται με το support της εταιριας? θυμάται κανείς σας, η εγγύηση ήταν στα mail τότε που είχε γίνει η αγορα? Που το λέει αυτό οτι χάνεις την εγγύηση; Αν ισχύει αυτό που λες τότε όλοι αυτοί που αγόρασαν από την oneplus bamboo case έχασαν την εγγύηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouzangas Δημ. September 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2015 Που το λέει αυτό οτι χάνεις την εγγύηση; Αν ισχύει αυτό που λες τότε όλοι αυτοί που αγόρασαν από την oneplus bamboo case έχασαν την εγγύηση. Το διάβασα κάποια στιγμή χθές σε κάποιο σαιτ κ αν δεν κάνω λάθος σε ένα εκ των δυο λινκ από τα βιντεο που προηγήθηκαν... έχει κανείς εμπειρία με το support της εν λόγω εταιρίας? δεδομένου του πόσοι πήραμε το τηλ στην Ελλάδα θεωρώ ότι όλο κ κάποιος θα έχει έρθει σε επαφή. Αμ το άλλο το απόλυτα ειρωνικό, χθες που έγινε το μπλουμ του τηλεφώνου έλαβα κ μια πρόσκληση για το one plus .. πόση περισσότερη ειρωνία?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrgeo1978 Δημ. September 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2015 Το διάβασα κάποια στιγμή χθές σε κάποιο σαιτ κ αν δεν κάνω λάθος σε ένα εκ των δυο λινκ από τα βιντεο που προηγήθηκαν... έχει κανείς εμπειρία με το support της εν λόγω εταιρίας? δεδομένου του πόσοι πήραμε το τηλ στην Ελλάδα θεωρώ ότι όλο κ κάποιος θα έχει έρθει σε επαφή. Αμ το άλλο το απόλυτα ειρωνικό, χθες που έγινε το μπλουμ του τηλεφώνου έλαβα κ μια πρόσκληση για το one plus .. πόση περισσότερη ειρωνία?? Εγώ στη θέση σου θα το έπαιρνα άμεσα σε κάποιον τεχνικό να το καθαρίσει. Μέχρι να το στείλεις πάνω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aliengoa Δημ. September 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2015 Καλησπέρα. Αυτο το προβλημα που παρουσιάζουν μερικά opo με το να διαβάζει την sim αλλα να μην κανει register στο δίκτυο το έχετε συναντήσει; Ειναι θέμα efs; ΙΜΕΙ και baseband υπάρχουν κανονικα. Παράθεση ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Davout Δημ. September 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2015 Καλησπέρα. Αυτο το προβλημα που παρουσιάζουν μερικά opo με το να διαβάζει την sim αλλα να μην κανει register στο δίκτυο το έχετε συναντήσει; Ειναι θέμα efs; ΙΜΕΙ και baseband υπάρχουν κανονικα. Πρώτη φορά το ακούω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aliengoa Δημ. September 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2015 Πρώτη φορά το ακούω. Το λένε και στα επίσημα φορουμ! Μόνο για ticket λένε να κανεις για να σου βρουν λύση. ψάξε για no signal βλάβη και θα τα βρεις. Αν έχετε καμία πληροφορία θα σας ήμουν υπόχρεος. Παράθεση ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. September 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2015 Καλησπέρα. Αυτο το προβλημα που παρουσιάζουν μερικά opo με το να διαβάζει την sim αλλα να μην κανει register στο δίκτυο το έχετε συναντήσει; Ειναι θέμα efs; ΙΜΕΙ και baseband υπάρχουν κανονικα. Σου γραφει καμια υπηρεσια? Τι ακριβως εννοεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aliengoa Δημ. September 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2015 Αυτο ειναι το προβλημα: https://forums.oneplus.net/threads/error-while-searching-for-network.303813/ Παράθεση ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouzangas Δημ. September 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2015 Εγώ στη θέση σου θα το έπαιρνα άμεσα σε κάποιον τεχνικό να το καθαρίσει. Μέχρι να το στείλεις πάνω... Γινεται σε καποιο συγκεκριμενο καταστημα αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrgeo1978 Δημ. September 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2015 Γινεται σε καποιο συγκεκριμενο καταστημα αυτο? Εγώ όπως βλέπεις είμαι από Ρόδο. Αν είσαι από Ρόδο έχω να σου προτείνω κάποιους. Η επισκευή βρεγμένου κινητού δε νομίζω να είναι ιδιαίτερα δύσκολη διαδικασία για έναν έμπειρο τεχνικό. Δε χρειάζεται να είναι εξειδικευμένος σε OnePlus για να σου το επισκευάσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouzangas Δημ. September 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2015 Εγώ όπως βλέπεις είμαι από Ρόδο. Αν είσαι από Ρόδο έχω να σου προτείνω κάποιους. Η επισκευή βρεγμένου κινητού δε νομίζω να είναι ιδιαίτερα δύσκολη διαδικασία για έναν έμπειρο τεχνικό. Δε χρειάζεται να είναι εξειδικευμένος σε OnePlus για να σου το επισκευάσει. Σπουδασα Ροδο, για φερε μου ενα παραδειγμα...παντα πιστευα οτι δεν ειναι κ το ευκολοτερο πραγμα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrgeo1978 Δημ. September 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2015 (edited) Σπουδασα Ροδο, για φερε μου ενα παραδειγμα...παντα πιστευα οτι δεν ειναι κ το ευκολοτερο πραγμα.. Στην Μιχαηλ Πετρίδη έχει έναν έμπειρο τεχνικό. Η διαδικασία δεν διαφέρει. Λύσιμο και καθαρισμός με μέσα που έχουν όλα τα σοβαρά καταστήματα . Θα υπάρχει βέβαια πρόβλημα αν χρειαστεί να αντικαταστήσει ένα εξάρτημα. Σου λέω να το πας εδώ μήπως και σώσεις κάτι από το κινητό. Αν το στείλεις στην Oneplus στο εξωτερικό θα επιβαρυνθείς και τα έξοδα μεταφοράς και το service γιατί δεν είναι κάτι που μπορεί να καλυφθεί από την εγγύηση. Edited September 17, 2015 by kyrgeo1978 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouzangas Δημ. September 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2015 Στην Μιχαηλ Πετρίδη έχει έναν έμπειρο τεχνικό. Η διαδικασία δεν διαφέρει. Λύσιμο και καθαρισμός με μέσα που έχουν όλα τα σοβαρά καταστήματα . Θα υπάρχει βέβαια πρόβλημα αν χρειαστεί να αντικαταστήσει ένα εξάρτημα. Σου λέω να το πας εδώ μήπως και σώσεις κάτι από το κινητό. Αν το στείλεις στην Oneplus στο εξωτερικό θα επιβαρυνθείς και τα έξοδα μεταφοράς και το service γιατί δεν είναι κάτι που μπορεί να καλυφθεί από την εγγύηση. Καταλαβα, παντως ση,ερα το πρωι το τηλ ανοιξε διχως να βρίσκει σήμα.. μολις πατησα να κανω κληση εκλεισε ξανα...κ με το support της εταιριας τι γινεται ξερει κανεις? εκλεισα ενα ticket 07:15 δικης μας ωρα 12:15 δικη τους κ ο απομακρυσμενος ελεγχος δν εγινε ποτε!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SergioChr Δημ. September 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2015 Κάτοχος ενος Ν5 εδω κ 2 χρόνια περίπου και έρχεται η ώρα να το αλλάξω.Στις υποψήφιες συσκευες είναι και το one και θέλω να ρωτήσω 1-2 πραγματάκια.Σίγουρα έχουν απάντηθει,αλλά 330+ σελίδες είναι λίγο δύσκολο να τις διαβάσω...Ευχαριστώ εκ των προτέρων...Λοιπόν: -Λογικά,αρχικές ''παιδικές ασθένειες'' όπως κιτρινίλες οθόνης κτλ θα έχουν εξαληφθεί έτσι? -Γνωρίζετε αν θα έχει μακροχρόνια υποστήριξη λογισμικού,όπως πχ ενός νεξους 4?Εχει βγεί το΄σα χρόνια και εξακολουθεί κ λαμβάνει updates Με λίγα λόγια,αξίζει τα 300 ευρω που κάνει τώρα?Ξέρω οτι σε λίγες μέρες βγαίνουν τα καινούργια νέξους,αλλά όπως και το oneplus two,θα κυμαίνονται στα 400+ ευρω,τα οποία δεν θέλω να διαθέσω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Davout Δημ. September 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2015 Τις τελευταίες μέρες ενώ έχω always on το wifi ενίοτε μου το σβήνει όταν σβήνει η οθόνη. Δεν ξέρω αν είναι πάντα offline, το σηματάκι πάνω πάντως σβήνει και ξανά ανάβει αφού ξυπνήσω την οθόνη. Δοκίμασα να κάνω reset τι ρύθμιση αλλά τα ίδια. Έχετε καμιά ιδέα; Ίσως να συμβαίνει μετά την 5.1.1, επίσης χρησιμοποιώ αρκετά προφίλ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babaros10 Δημ. September 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2015 Τις τελευταίες μέρες ενώ έχω always on το wifi ενίοτε μου το σβήνει όταν σβήνει η οθόνη. Δεν ξέρω αν είναι πάντα offline, το σηματάκι πάνω πάντως σβήνει και ξανά ανάβει αφού ξυπνήσω την οθόνη. Δοκίμασα να κάνω reset τι ρύθμιση αλλά τα ίδια. Έχετε καμιά ιδέα; Ίσως να συμβαίνει μετά την 5.1.1, επίσης χρησιμοποιώ αρκετά προφίλ. Τα ίδια και εδώ μετά την αναβάθμιση σε 5.1.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Davout Δημ. September 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2015 Αντίστοιχα έχω φτιάξει ένα προφίλ "αθόρυβο με: 1) επιλογή" σίγαση" στη λειτουργία κλήσης στο προφίλ 2) επιλογή override για τον ήχο του ξυπνητηριού σε ένταση 7/7 στο προφίλ 3) επιλογή στο μενού ήχοι\διακοπές να χτυπάνε τα ξυπνητήρια και οι ειδοποιήσεις ακόμα και σε λειτουργία σίγασης παρατηρώ πως δεν ακούγεται το ξυπνητήρι! Προσοχή γιατί είναι επικίνδυνο για όποιον το θέλει για σημαντική δουλειά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrgeo1978 Δημ. September 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2015 Κάτοχος ενος Ν5 εδω κ 2 χρόνια περίπου και έρχεται η ώρα να το αλλάξω.Στις υποψήφιες συσκευες είναι και το one και θέλω να ρωτήσω 1-2 πραγματάκια.Σίγουρα έχουν απάντηθει,αλλά 330+ σελίδες είναι λίγο δύσκολο να τις διαβάσω...Ευχαριστώ εκ των προτέρων...Λοιπόν: -Λογικά,αρχικές ''παιδικές ασθένειες'' όπως κιτρινίλες οθόνης κτλ θα έχουν εξαληφθεί έτσι? -Γνωρίζετε αν θα έχει μακροχρόνια υποστήριξη λογισμικού,όπως πχ ενός νεξους 4?Εχει βγεί το΄σα χρόνια και εξακολουθεί κ λαμβάνει updates Με λίγα λόγια,αξίζει τα 300 ευρω που κάνει τώρα?Ξέρω οτι σε λίγες μέρες βγαίνουν τα καινούργια νέξους,αλλά όπως και το oneplus two,θα κυμαίνονται στα 400+ ευρω,τα οποία δεν θέλω να διαθέσω... - Ναι - Αυτή τη στιγμή τρέχει τη 5.1.1 COS 12.1 της Cyanogen και περιμένουμε την Oxygen OS 2. Δεν ξέρω πόσο ακόμα θα έχει την υποστήριξη της CM αλλά το ευχάριστο είναι ότι έχει αναπτύξει τη δική της ROM (oxygen) η οποία είναι κοντά στο AOSP με αρκετές παραμετροποιήσεις. Απ' ότι βλέπω με 319€ ( με έξοδα μεταφοράς, δώρο ένα screen protector και μια θήκη) δε βρίσκεις αυτή τη στιγμή κάτι καλύτερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SergioChr Δημ. September 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2015 - Ναι - Αυτή τη στιγμή τρέχει τη 5.1.1 COS 12.1 της Cyanogen και περιμένουμε την Oxygen OS 2. Δεν ξέρω πόσο ακόμα θα έχει την υποστήριξη της CM αλλά το ευχάριστο είναι ότι έχει αναπτύξει τη δική της ROM (oxygen) η οποία είναι κοντά στο AOSP με αρκετές παραμετροποιήσεις. Απ' ότι βλέπω με 319€ ( με έξοδα μεταφοράς, δώρο ένα screen protector και μια θήκη) δε βρίσκεις αυτή τη στιγμή κάτι καλύτερο. Οκ,σ ευχαριστω.Τελευταια ερωτηση,μηπως και γνωριζεις:θελω να το παραγγειλω απ το επισημο σαιτ.Στελνουν κανονικα ή λογω capital controls k paypal δεν το κανουν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. September 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2015 Οκ,σ ευχαριστω.Τελευταια ερωτηση,μηπως και γνωριζεις:θελω να το παραγγειλω απ το επισημο σαιτ.Στελνουν κανονικα ή λογω capital controls k paypal δεν το κανουν? Στελνουν κανονικα, αν εχεις βεβαια το απαιτουμενο ποσο στο balance σου στο paypal. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrgeo1978 Δημ. September 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2015 Οκ,σ ευχαριστω.Τελευταια ερωτηση,μηπως και γνωριζεις:θελω να το παραγγειλω απ το επισημο σαιτ.Στελνουν κανονικα ή λογω capital controls k paypal δεν το κανουν? Αυτή τη στιγμή που μιλάμε δεν υπάρχει απόθεμα. Όσον αφορά τις πληρωμές μέσω PayPal πρέπει να έχει εκδοθεί υπουργική απόφαση για χαλάρωση των capital controls (ανάμεσα σε άλλα και πληρωμές μέσω PayPal). Αν τώρα υπάρχει ακόμα πρόβλημα με PayPal δες εδω πως θα το αντιμετωπίσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. September 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2015 Εχει ρωτήσει ποτέ κανείς αν αναλαμβάνει η oneplus την αντικατάσταση του ασημί πλαισίου και πόσο κοστίζει; είχε κάτι ψιλογρατζουνιες κ μόλις έφαγε κ μια καλή τούμπα που το αποτελείωσε :( Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SergioChr Δημ. September 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2015 Στελνουν κανονικα, αν εχεις βεβαια το απαιτουμενο ποσο στο balance σου στο paypal. Αυτή τη στιγμή που μιλάμε δεν υπάρχει απόθεμα. Όσον αφορά τις πληρωμές μέσω PayPal πρέπει να έχει εκδοθεί υπουργική απόφαση για χαλάρωση των capital controls (ανάμεσα σε άλλα και πληρωμές μέσω PayPal). Αν τώρα υπάρχει ακόμα πρόβλημα με PayPal δες εδω πως θα το αντιμετωπίσεις. Θα το τσεκαρω,σας ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts