sikuonas Δημ. April 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2015 Και εγώ παιδιά, από πέρυσι τον Ιούλιο δεν έχω πρόβλημα.Μια φορά είχα, αλλάζω όμως τις ρομ σαν τα πουκάμισα και το ίδιο το πληκτρολόγιο που χρησιμοποιώ είχε πρόβλημα.Στο φόρουμ, βρήκα ενδιαφέρον λύσει από κάποιον και την παραθέτω:Go to developer options and fidget with graphics rendering Solves the problem for me Όταν το πρόβλημα είναι σε αρκετές συσκευές, δεν ξέρω, σαν καταναλωτής, εάν τύχει αύριο και μου συμβεί, χωρίς φυσικά να λέω Δεν ξέρουμε πόσοι από αυτούς λεν την αλήθεια) θα ήθελα υποστήριξη. Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=193941&dateline=1426239248 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akisk75 Δημ. April 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2015 Ρυθμίσεις ---> Απόρρητο ---> Προστασία Απορρήτου ---> τρεις τελίτσες πάνω δεξιά ---> Για προχωρημένους ---> Υπηρεσίες Google play ---> Αφύπνιση και Διατήρηση λειτουργίας ρυθμισέ τα "Δεν επιτρέπεται" Με την ισοτιμία σε αυτά τα επίπεδα η τιμή δεν θα πέσει... Εκτός αν πέσει όταν βγει το Oneplus 2... Αν επέμβω στο Google play, τι σημαίνει αυτό στην πράξη για την λειτουργία του κινητού πέρα από το θέμα της μπαταρίας ? Μήπως έχω προβλήματα στην γενικότερη λειτουργεί? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. April 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2015 To δείγμα (300 ψήφοι) είναι αστείο, είτε για τις πωλήσεις (1,2εκ) είτε για τους συμμετέχοντες στο OnePlus forum (κάτι εκατοντάδες χιλιάδες...) Πραγματικά, δεν νομίζω οτι λέει κάτι. Το τηλέφωνο πωλείται από τον Απρίλιο 2014 (έχει ήδη "δοκιμαστεί" σε ζεστό κλίμα), οπότε άλλη είναι η αιτία. Προφανώς, το προβληματικό ποσοστό συσκευών είναι πολυ μικρό.- Ρίξε μια ματια πχ σε iphone, να δεις εκεί κατι "προβληματικά" ποσοστά (θυμίζω "bend" gate, "πιάσιμο" με ειδικό τρόπο για να έχει σήμα, κλπ κλπ...) Έτσι ακριβώς, μπορεί να συμβεί και στις καλύτερες οικογένειες! Χθες που πήρα το 1+1 ο γνωστός μου είχε το iPhone 6 plus 64GB και από περιέργεια το δούλεψα λίγο και....ορίστε τα αποτελέσματα με το μήνυμα που μου πέταξε. Όσο για το 1+1 με εντυπωσιάζει γιατί έχει γίνει προσεγμένη δουλειά σε όλα, ακόμα και ο dialer έχει κανονικό Τ9 και στην αναζήτηση στα ελληνικά όπως ακριβώς ο ex που χρησιμοποιώ για αυτό το σκοπό σε όλες τις συσκευές μου. Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannakis Δημ. April 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2015 To δείγμα (300 ψήφοι) είναι αστείο, είτε για τις πωλήσεις (1,2εκ) είτε για τους συμμετέχοντες στο OnePlus forum (κάτι εκατοντάδες χιλιάδες...) Πραγματικά, δεν νομίζω οτι λέει κάτι. Το τηλέφωνο πωλείται από τον Απρίλιο 2014 (έχει ήδη "δοκιμαστεί" σε ζεστό κλίμα), οπότε άλλη είναι η αιτία. Προφανώς, το προβληματικό ποσοστό συσκευών είναι πολυ μικρό.- Ρίξε μια ματια πχ σε iphone, να δεις εκεί κατι "προβληματικά" ποσοστά (θυμίζω "bend" gate, "πιάσιμο" με ειδικό τρόπο για να έχει σήμα, κλπ κλπ...) Δεν έχει νόημα να το συζητάμε. Το οτι και καποια iPhone η ποσά άλλα μοντελα είχαν επίσης κατασκευαστικά σφάλματα δεν σημαίνει οτι το opo δεν έχει τα θέματα του. Το κακό στην συγκεκριμένη υπόθεση είναι πως η πιθανότερη εξήγηση για τα προβλήματα αφής είναι πως η κόλλα που ενώνεται η οθόνη με το σασί με τον καιρό/ζέστη κλπ χάνει τις μονωτικες της ιδιότητες και αρχίζουν τα προβλήματα. Κάποιοι τολμηροί έφτιαξαν τις συσκευές τους αποσυναρμολογώντας την οθόνη και αντικαθιστώντας την κόλλα με ειδική μονωτική ταινία. Αμα βάλεις στην εξίσωση πως στην ίδια και μικρότερη τιμή πωλούνται κινητά εφαμμιλα του opo με σερβίς εδώ στην Ελλάδα και όχι της φασης βαλε το patch που κανει factory reset και κανόνισε ρεντεβου να μπούμε με teamviewer να στο φτιάξουμε, ε το opo δεν είναι σοφή επιλογή πλεον, πως να το κανουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aiolos Δημ. April 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2015 Στα thread που αναφέρονται σε προβλήματα γράφουν αυτοί που έχουν προβλήματα. Τι περιμένετε δηλαδή; Να μπούν χιλιάδες χρήστες και να λένε "εγώ δεν έχω πρόβλημα; " :rolleyes: Δεν αποκλείω να υπάρχει κάποιο κατασκευαστικό πρόβλημα σε κάποιες παρτίδες. Αλλά να λέτε οτι τα One έχουν πρόβλημα επειδή έχουν πάθει κάτι 150 συσκευές είναι αστείο. Απο τη στιγμή που κάποια συσκευή έχει πρόβλημα το καλύτερο είναι να επικοινωνήσετε άμεσα με την OnePlus. Δεν ξέρω τι λέει το service τους (και ελπίζω να μη μάθω) αλλά περιμένοντας δεν κερδίζετε και τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikoSoti Δημ. April 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2015 Αν επέμβω στο Google play, τι σημαίνει αυτό στην πράξη για την λειτουργία του κινητού πέρα από το θέμα της μπαταρίας ? Μήπως έχω προβλήματα στην γενικότερη λειτουργεί? Όχι, δεν αλλάζει κάτι άλλο στη λειτουργία του τηλεφώνου. Δοκίμασέ το! Παράθεση 7+ years with the legend... Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a Apple Watch SE Apple iPad (6th gen) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djvaga Δημ. April 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2015 Στα thread που αναφέρονται σε προβλήματα γράφουν αυτοί που έχουν προβλήματα. Τι περιμένετε δηλαδή; Να μπούν χιλιάδες χρήστες και να λένε "εγώ δεν έχω πρόβλημα; " :rolleyes: Δεν αποκλείω να υπάρχει κάποιο κατασκευαστικό πρόβλημα σε κάποιες παρτίδες. Αλλά να λέτε οτι τα One έχουν πρόβλημα επειδή έχουν πάθει κάτι 150 συσκευές είναι αστείο. Απο τη στιγμή που κάποια συσκευή έχει πρόβλημα το καλύτερο είναι να επικοινωνήσετε άμεσα με την OnePlus. Δεν ξέρω τι λέει το service τους (και ελπίζω να μη μάθω) αλλά περιμένοντας δεν κερδίζετε και τίποτα. Συμφωνώ μαζί σου. Κι έγω πήρα τον Γενάρη του 14 το ipad air με επιφύλαξη διότι είχαν κατακλειστει τα ξένα φόρουμ για τεράστια προβλήματα στην οθονη(μέχρι και για απόσυρση ολοκληρων παρτιδων λέγανε!!!). Τελικά ήτανε άψεγαδιαστο!! Κάτοχος Oneplus One από Οκτώβρη κατασκευής τέλος Σεπτεμβρίου όπως κι ενός φίλου μου. Και τα δύο άψογα σε όλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akisk75 Δημ. April 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2015 Όχι, δεν αλλάζει κάτι άλλο στη λειτουργία του τηλεφώνου. Δοκίμασέ το! Έγινε το κάνω να δω τι θα έχουμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Davout Δημ. April 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2015 Το θέμα είναι αν είναι πρόβλημα hardware ή θέμα software (λογισμικού, ρυθμίσεων, θεμάτων κλπ); Γιατί σε πολλούς τα θέματα διορθώνονται ανάλογα με τροποποιήσεις παραμέτρων software. Δεν ξέρω αν δικαιολογούνται τα σποραδικά προβλήματα με αυτό που ειπώθηκε περί θερμοκρασίας. Εγώ θυμάμαι να έχω κατά καιρούς θέμα, τώρα με την lollipop είναι εντονότερο. Κυρίως typing lag. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magiktigra Δημ. April 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2015 Να φανταστώ δοκιμάσατε ήδη να αλλάξετε πληκτρολόγιο (app), για να δείτε εαν φταίει η εφαρμογή ή όχι ε? Εγώ πάντως δεν έχω κανένα θέμα με το opo..και μια λίγη κιτρινίλα που υπήρχε στην αρχή, έχει υποχωρήσει σχεδόν τελείως με τον καιρό.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pashos Δημ. April 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2015 Λογαριασμό windowslive πως βάζω?παταω προσθηκη έχει κάτι επιλογές βάζω τα στοιχεια αλλά τπτ,γνωρίζει κανεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fontastrelos Δημ. April 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2015 Απλά για να καταλάβετε τι πρόβλημα έχω σας δείχνω αυτό το βίντεο, εγώ πατάω μόνο στα δεξιά αριστερά της οθόνης και είναι λες και πατάω ανά διαστήματα και πιο μέσα. https://drive.google.com/file/d/0B9tmI0Sn-WVHMTNnQncwMXdvd0E/view Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannakis Δημ. April 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2015 Απλά για να καταλάβετε τι πρόβλημα έχω σας δείχνω αυτό το βίντεο, εγώ πατάω μόνο στα δεξιά αριστερά της οθόνης και είναι λες και πατάω ανά διαστήματα και πιο μέσα. https://drive.google.com/file/d/0B9tmI0Sn-WVHMTNnQncwMXdvd0E/view Το ίδιο κάνει στην δικιά μου και στις περισσότερες προβληματικές συσκευές. Αυτό είναι ghost swipe που προκαλείται όταν πατάς ταυτόχρονα ή πολύ γρήγορα σε δύο σημεία στο ίδιο "ύψος" της οθόνης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanidis Δημ. April 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2015 Λογαριασμό windowslive πως βάζω?παταω προσθηκη έχει κάτι επιλογές βάζω τα στοιχεια αλλά τπτ,γνωρίζει κανεις? pop-mail.outlook.com 995 Ssl Smtp-mail.outlook.com 587 Starttls Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVEN_ Δημ. April 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2015 θα ηθελα να μου πειτε αποψεις για το κινητο. απο μπαταρια πως τα παει? απο αυτονομια και καμερα? βγαζει προβληματα σε καποιο τομεα? ρωταω εκ μερος φιλου. Παράθεση Όλη η ζωή είναι μπροστά μου αλλά εγώ εξακολουθώ να κοιτάω πίσω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djvaga Δημ. April 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2015 Έχω μια απορία. Στο εικονίδιο στην status bar του σήματος κινητής σχεδόν όλες τις φορές εμφανίζει ένα θαυμαστικο. Τι είναι; Είναι φυσιολογικό; Ο παροχος μου είναι Vodafone Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. April 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2015 Έχω μια απορία. Στο εικονίδιο στην status bar του σήματος κινητής σχεδόν όλες τις φορές εμφανίζει ένα θαυμαστικο. Τι είναι; Είναι φυσιολογικό; Ο παροχος μου είναι Vodafone Ειναι επειδη εχεις κλειστα τα δεδομενα σαν ειδοποιηση καπως. Αν τα ανοιξεις, θα δεις οτι φευγει, αφου πιασει 3G. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djvaga Δημ. April 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2015 Ειναι επειδη εχεις κλειστα τα δεδομενα σαν ειδοποιηση καπως. Αν τα ανοιξεις, θα δεις οτι φευγει, αφου πιασει 3G. Ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agelakos12 Δημ. April 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2015 δεν βλέπει ο υπολογιστής το one plus one μέσω usb Τι πρέπει να κάνω?? Γιατι θέλω να κάνω back up!!! Και επίσης δεν μπορώ να ενεργοποιήσω την πρόσδεση usb Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pashos Δημ. April 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2015 pop-mail.outlook.com 995 Ssl Smtp-mail.outlook.com 587 Starttls Thx λέω και εγώ υπάρχει περίπτωση να μην γίνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Davout Δημ. April 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2015 δεν βλέπει ο υπολογιστής το one plus one μέσω usb Τι πρέπει να κάνω?? Γιατι θέλω να κάνω back up!!! Και επίσης δεν μπορώ να ενεργοποιήσω την πρόσδεση usb Δοκίμασε εγκατάσταση adb drivers. Αν και πάλι δεν το βλέπει δοκίμασε να αλλάξεις τη ρύθμιση να το βλέπει σαν κάμερα (από το status bar στο σηματάκι που σου βγάζει πάνω αριστερά όταν το συνδέσεις με usb). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. April 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2015 Ξερει κανεις τι ακριβως ειναι αυτο που μου εβγαλε ενημερωση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. April 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2015 Καποιο service του Android 5.0 ειναι. Καντο update και μη ρωτας:p Σε ολους το εχει βγαλει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NeverMind Δημ. April 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2015 Ξερει κανεις τι ακριβως ειναι αυτο που μου εβγαλε ενημερωση? Το λεει στην περιγραφη... "Το Android WebView είναι ένα συστατικό συστήματος με την υποστήριξη του Chrome που επιτρέπει στις εφαρμογές Android να εμφανίζουν το περιεχόμενο ιστού" Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agelakos12 Δημ. April 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2015 Δεν εμφανιζει τίποτα στο κινητό κατα την σύνδεση και ουτε στον υπολογιστη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts