fumantsu Δημ. December 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2014 το after sales/support ειναι το θεμα και ειδικα (απο οτι διαβαζω σε αλλο topic) απο το συγκεκριμενο καταστημα. Κατι κολπα εχει κανει με τις εγγυησεις. Παράθεση Host Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
windia Δημ. December 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2014 Κλαησπέρα υπάρχει κάποιος τρόπος να συγχρονίσω τις επαφές που έχω στο facebook με αυτές που υπάρχουν ηδη στο τηλέφωνο..? Το περίεργο είναι οτι δεν μου βγαίνουν οι επαφές του facebook στις επαφές μου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kdami4 Δημ. December 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2014 Κλαησπέρα υπάρχει κάποιος τρόπος να συγχρονίσω τις επαφές που έχω στο facebook με αυτές που υπάρχουν ηδη στο τηλέφωνο..? Το περίεργο είναι οτι δεν μου βγαίνουν οι επαφές του facebook στις επαφές μου... Εγώ χρησιμοποιώ την εφαρμογή Uber Sync for Facebook και μετά ενοποιώ τις google επαφές με τις αντίστοιχες facebook... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
windia Δημ. December 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2014 Εγώ χρησιμοποιώ την εφαρμογή Uber Sync for Facebook και μετά ενοποιώ τις google επαφές με τις αντίστοιχες facebook... Πολύ καλό...Σε ευχαριστώ πολύ.:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. December 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2014 Κλαησπέρα υπάρχει κάποιος τρόπος να συγχρονίσω τις επαφές που έχω στο facebook με αυτές που υπάρχουν ηδη στο τηλέφωνο..? Το περίεργο είναι οτι δεν μου βγαίνουν οι επαφές του facebook στις επαφές μου... https://play.google.com/store/apps/details?id=com.syncme.syncmeapp Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akpe Δημ. December 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2014 Ξαφνικά σταμάτησε να μου λειτουργεί η περιστροφή οθόνης σε όλες τις εφαρμογές, αλλά το περίεργο είναι ότι δεν λειτουργεί μόνο σε landscape (90/270 μοίρες)! Στις 180 (εντελώς ανάποδα δηλαδή) γυρίζει κανονικά! Δεν φτιάχνει με reboot. Ένα 99.9% δεν είναι hardware θέμα, αφού επιλέγοντας τη ρύθμιση περιστροφής στον Apex Launcher, ξαφνικά η περιστροφή σε landscape λειτουργεί κανονικά. Για λίγο. Μετά από κάποια ώρα πάλι σταματάει. Έχει κανείς καμιά ιδέα τι μπορεί να παίζει; Κάτι άλλο να δοκιμάσω προτού καταφύγω σε wipe; Παράθεση ...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay... ...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday... ================================================== Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fteo Δημ. December 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2014 Έχει δοκιμάσει κανείς να κάνει wifi tethering με Cosmote; Το laptop μου συνδέεται κανονικά στο hot-spot, αλλά δεν έχει σύνδεση στο Internet παρόλο που το oneplus one δουλεύει κανονικά με 3g. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Davout Δημ. December 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2014 Έχει δοκιμάσει κανείς να κάνει wifi tethering με Cosmote; Το laptop μου συνδέεται κανονικά στο hot-spot, αλλά δεν έχει σύνδεση στο Internet παρόλο που το oneplus one δουλεύει κανονικά με 3g. Δεν είναι θέμα Cosmote. Είχα προσπαθήσει να κάνω το OPO hotspot ενώ ήμουν στο εξωτερικό και ενώ το laptop μου συνδεόταν στο OPO (δοκίμασα και bluetooth και wifi) δεν είχε σύνδεση στο internet. Το ανάποδο δουλεύει πάντως, δηλαδη το OPO το έχω συνδέσει με S3 mini που του έδινε internet. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dr. Δημ. December 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2014 Δεν είναι θέμα Cosmote. Είχα προσπαθήσει να κάνω το OPO hotspot ενώ ήμουν στο εξωτερικό και ενώ το laptop μου συνδεόταν στο OPO (δοκίμασα και bluetooth και wifi) δεν είχε σύνδεση στο internet. Το ανάποδο δουλεύει πάντως, δηλαδη το OPO το έχω συνδέσει με S3 mini που του έδινε internet. Το κανω καθημερινα hot spot και ποτε δεν ειχα προβλημα,δινει κανονικα internet.Εχω vodafone . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike_k Δημ. December 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2014 (edited) Πως το κάνουμε hot-spot να δοκιμάσω μια τώρα με wind? Edit. Το βρήκα και σε ένα tablet Samsung που έχω δουλεύει κανονικά. Edited December 7, 2014 by mike_k Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_GR Δημ. December 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2014 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.syncme.syncmeapp αυτο εχω και εγω απλα εβαλα οτι νανε τηλεφωνο Παράθεση Live2Di3 <FFvsSK> UK burN 4 Me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Davout Δημ. December 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2014 αυτο εχω και εγω απλα εβαλα οτι νανε τηλεφωνο Γιατί, εγώ που έβαλα το κανονικό μου τι θα πάθω; :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fteo Δημ. December 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2014 Το κανω καθημερινα hot spot και ποτε δεν ειχα προβλημα,δινει κανονικα internet.Εχω vodafone . Διάβασα ότι από το Android 4.3 και μετά το τηλέφωνο στέλνει ποια πακέτα χρησιμοποιεί για tethering, οπότε αν θέλει ο provider μπορεί να τα μπλοκάρει. Δεν έχω root και δε σκοπεύω να το κάνω για την ώρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xariw Δημ. December 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2014 Εχει κανεις να προτεινει κανενα καλο δωρεαν gps που εχει δοκιμασει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_GR Δημ. December 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2014 Γιατί, εγώ που έβαλα το κανονικό μου τι θα πάθω; :wacko: τπτ απλα δε γουσταρα μετα απο 1 update να πρεπει να εισαγω το κιν μου Παράθεση Live2Di3 <FFvsSK> UK burN 4 Me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. December 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2014 Εχει κανεις να προτεινει κανενα καλο δωρεαν gps που εχει δοκιμασει? Here maps http://here.com/beta/android/?lang=en-US Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
carmik Δημ. December 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2014 Έχετε καρτοκινητή και σας χρεώνει 3G/4G internet, ενώ το έχετε απενεργοποιημένο; Υπήρχε θέμα στην 33R, νομίζω λύθηκε στην 38R, στην 44S όμως με γονατίζει. Δείτε και : * Bug report: https://jira.cyanogenmod.org/browse/BACON-904 * https://forums.oneplus.net/threads/3g-data-connection-disabled-yet-something-passes-through.126432/ Αν γνωρίζει κάποιος κάτι, κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη. Έχω σαλτάρει, με έχει χρεώσει κανά 15άρι (15 χρεώσεις του 1Ε σε κοσμοκάρτα) το ρημάδι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike_k Δημ. December 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2014 Έχει δοκιμάσει κανείς Xiaomi pistons με το OPO αν δουλεύουν καλά? Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rnd Δημ. December 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2014 Έχετε καρτοκινητή και σας χρεώνει 3G/4G internet, ενώ το έχετε απενεργοποιημένο; Αν γνωρίζει κάποιος κάτι, κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη. Έχω σαλτάρει, με έχει χρεώσει κανά 15άρι (15 χρεώσεις του 1Ε σε κοσμοκάρτα) το ρημάδι! Ο ασφαλέστερος τρόπος για να εξασφαλίσεις ότι ένα κινητό τηλέφωνο δεν μπορεί να συνδεθεί στο internet, είτε για λόγους χρέωσης, είτε για λόγους ασφαλείας, είναι να πας στα Settings, Mobile Networks, Access Point Names και να μπεις σε όλα τα access points, ιδίως αυτό του internet, και να τροποποιήσεις ελαφρώς κάποιες ρυθμίσεις, π.χ. το internet.vodafone.gr σε 1internet.vodafone.gr. Με αυτόν τον τρόπο, δεν θα μπορείς να λαμβάνεις ούτε MMS. Προφανώς για να επανασυνδεθείς στο internet θα πρέπει να επαναφέρεις τις αρχικές ρυθμίσεις. Υπάρχουν και εφαρμογές στο Google Play που κάνουν αυτή τη διαδικασία, αλλά λόγω αλλαγών ασφαλείας στις τελευταίες εκδόσεις του Android οι παλαιότερες εφαρμογές δεν δουλεύουν πλέον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dk65gr Δημ. December 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2014 Έχει δοκιμάσει κανείς Xiaomi pistons με το OPO αν δουλεύουν καλά? το μόνο που δεν μου δουλεύει είναι ο τερματισμός της κλήσης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
carmik Δημ. December 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2014 Ο ασφαλέστερος τρόπος για να εξασφαλίσεις ότι ένα κινητό τηλέφωνο δεν μπορεί να συνδεθεί στο internet, είτε για λόγους χρέωσης, είτε για λόγους ασφαλείας, είναι να πας στα Settings, Mobile Networks, Access Point Names και να μπεις σε όλα τα access points, ιδίως αυτό του internet, και να τροποποιήσεις ελαφρώς κάποιες ρυθμίσεις, π.χ. το internet.vodafone.gr σε 1internet.vodafone.gr. Με αυτόν τον τρόπο, δεν θα μπορείς να λαμβάνεις ούτε MMS. Προφανώς για να επανασυνδεθείς στο internet θα πρέπει να επαναφέρεις τις αρχικές ρυθμίσεις. Υπάρχουν και εφαρμογές στο Google Play που κάνουν αυτή τη διαδικασία, αλλά λόγω αλλαγών ασφαλείας στις τελευταίες εκδόσεις του Android οι παλαιότερες εφαρμογές δεν δουλεύουν πλέον. Όντως, το είχα ξεχάσει, ευχαριστώ! Το είχα αφήσει ενεργό, ώστε να μπορέσω να δω αν παίζει/δεν παίζει και να αναφέρω αντίστοιχα στο bug report, αλλά δεν έκατσε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. December 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2014 Έχει δοκιμάσει κανείς Xiaomi pistons με το OPO αν δουλεύουν καλά? το μόνο που δεν μου δουλεύει είναι ο τερματισμός της κλήσης Μια χαρά λειτουργούν και από ποιότητα, και το HangUp με παρατεταμένο πάτημα του κεντρικού κουμπιού (Piston v2.1) Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike_k Δημ. December 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2014 Μια χαρά λειτουργούν και από ποιότητα, και το HangUp με παρατεταμένο πάτημα του κεντρικού κουμπιού (Piston v2.1) Οκ thanks. Θα πάρω μια συσκευή για ένα φίλο, και είπα να βάλω και αυτά στη παραγγελία μου για το ΟΡΟ μου. Πιστεύω ότι αυτά είναι τα 2.1 που λες? http://www.vickmall.com/original-earphone-for-xiaomi-smartphones.html Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. December 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2014 Οκ thanks. Θα πάρω μια συσκευή για ένα φίλο, και είπα να βάλω και αυτά στη παραγγελία μου για το ΟΡΟ μου. Πιστεύω ότι αυτά είναι τα 2.1 που λες? http://www.vickmall.com/original-earphone-for-xiaomi-smartphones.html ΑΥτά είναι, και γω από vickmall τα πηρα, σε παραγγελία με τηλέφωνο ζήτα μέσω chat καλύτερη τιμή (θα στα αφήσει $20) Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike_k Δημ. December 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2014 ΑΥτά είναι, και γω από vickmall τα πηρα, σε παραγγελία με τηλέφωνο ζήτα μέσω chat καλύτερη τιμή (θα στα αφήσει $20) Χα χα χα... Ναι 20$ τα άφησε.... Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts