maria_1 Δημ. October 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2014 Μήπως εχεις πειράξει τα permissions στο privacy guard? Εμένα μου το έκανε αυτό όταν πειραξα το keep awake στο android system. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xterm Δημ. October 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2014 μολις γυρισα από τη δουλεια το βρήκα πάνω στο τραπέζι στο κουτί του. Το περιεργάζομαι καμια ώρα απλά τρομερό. Πέρασα και κάτι δικές μου εφαρμογές και πετάει. Παράθεση Galaxy Nexus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yannis77 Δημ. October 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2014 Μήπως εχεις πειράξει τα permissions στο privacy guard? Εμένα μου το έκανε αυτό όταν πειραξα το keep awake στο android system. Έπεσες 100% μέσα. Να είσαι καλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xxV Δημ. October 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2014 Μηπως περισσευει σε καποιον κανενα invite να μου στειλει ? ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zakailiou Δημ. October 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2014 Νέος κύκλος pre order ... το Νοέμβριο στις 17 . Νέες ουρές, αναμονής ... Τους βγάζω το καπέλο , έκαναν την αδυναμία τους δύναμη και ο κόσμος τρέχει από πίσω ... :lol: pre-order-issues-announce-details-2nd-round/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daeth Δημ. October 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2014 μια ερωτηση προς τους παλιους κατεχοντες του κινητου , ειστε ευχαριστημενοι απο το κινητο ? η αναλογια τιμης και χαρακτηριστικων ειναι τοσο καλη οσο πιστευαμε στην αρχη? Ειδα οτι ο geonass που ηταν απο τους πρωτους που το παρελαβε τελικα μαλλον δεν εμεινε ευχαριστημενος οι υπολοιποι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ducath Δημ. October 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2014 (edited) Παιδιά παίζει κάνα invite 64αρι sandstone??Αν έχει κάποιος να του δώσω email. Με έχει ψήσει τρελά το τηλέφωνο!!! Ευχαριστώ προκαταβολικά! Edited October 30, 2014 by ducath Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
APNEA30 Δημ. October 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2014 μια ερωτηση προς τους παλιους κατεχοντες του κινητου , ειστε ευχαριστημενοι απο το κινητο ? η αναλογια τιμης και χαρακτηριστικων ειναι τοσο καλη οσο πιστευαμε στην αρχη? Ειδα οτι ο geonass που ηταν απο τους πρωτους που το παρελαβε τελικα μαλλον δεν εμεινε ευχαριστημενος οι υπολοιποι? Με μια λέξη; Απόλυτα. Και πιο ακριβό να ήταν, θα το αγόραζα και πάλι. Θέλεις να ήμουν από τους τυχερούς και να έπεσαν στα χέρια μου καλές συσκευές; Ίσως. Δεν ξέρω ποιες συσκευές έχουν περάσει από τα χέρια σου και τι ζητάς από το τηλέφωνο σου, εγώ πάντως με βλέπω να μένω πολύ καιρό ακόμα με το Oneplus. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spycon69 Δημ. October 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2014 Με μια λέξη; Απόλυτα. Και πιο ακριβό να ήταν, θα το αγόραζα και πάλι. Θέλεις να ήμουν από τους τυχερούς και να έπεσαν στα χέρια μου καλές συσκευές; Ίσως. Δεν ξέρω ποιες συσκευές έχουν περάσει από τα χέρια σου και τι ζητάς από το τηλέφωνο σου, εγώ πάντως με βλέπω να μένω πολύ καιρό ακόμα με το Oneplus. +1 κι απο εμένα. Δεν αντιμετωπισα κανένα πρόβλημα απο την αρχή και ήταν και απο τις πρώτες παρτίδες. Εχω το ευρωπαικο 64GB. Εχω γράψει και παραπάνω ότι δεν έχω πειράξει απολύτως τιποτα στο κινητό γιατι δεν μου έχει χρειασθεί κάτι παραπάνω και πιστεύω οτι και παραπάνω να κόστιζε τα αξίζει 1000 τα χρηματα που ζητάει...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo35 Δημ. October 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2014 (edited) μια ερωτηση προς τους παλιους κατεχοντες του κινητου , ειστε ευχαριστημενοι απο το κινητο ? η αναλογια τιμης και χαρακτηριστικων ειναι τοσο καλη οσο πιστευαμε στην αρχη? Ειδα οτι ο geonass που ηταν απο τους πρωτους που το παρελαβε τελικα μαλλον δεν εμεινε ευχαριστημενος οι υπολοιποι? καλησπερα,εχουν περασει απο τα χερια μου οι περισσοτερες hi end συσκευες που παιζουν στην αγορα..το oneplus πραγματικα ειναι ερωτας σαν συσκευη,ανεξαρτητα με την τιμη και δεν σε ενοχλει το μεγεθοπς η συσκευη ειναι πανεμορφη,για μενα το opo Και το m8 ειναι μεσα στην καρδια μου.αυτα.. Edited October 30, 2014 by geo35 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosmaria2011 Δημ. October 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2014 μια ερωτηση προς τους παλιους κατεχοντες του κινητου , ειστε ευχαριστημενοι απο το κινητο ? η αναλογια τιμης και χαρακτηριστικων ειναι τοσο καλη οσο πιστευαμε στην αρχη? Ειδα οτι ο geonass που ηταν απο τους πρωτους που το παρελαβε τελικα μαλλον δεν εμεινε ευχαριστημενος οι υπολοιποι? Απολυτα ευχαριστημενος!Το λατρευω! Παράθεση NOKIA 3110-6210-3310-8310, Motorola V620-L6, Panasonic X70, Samsung D900-U600-U800-S5230 Star- S5830 Ace, Oneplus One! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiestointhemix Δημ. October 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2014 Υπαρχει app για να βλεπουμε στατιστικα καταναλωσης μπαταριας απο τις εφαρμογες μας. Παρακαλω για non root users αν υπαρχει Διακρινω μια πτωση στο δικο μου στην αυτονομια εκει που φορτιζα καθε 2 μερες με παει 1 τωρα. Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hayas88 Δημ. October 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2014 εκτός απο dirty flash της rom Μπορεί κάποιος να περάσει τον stock kernel και μετα να φλασαρεί https://forums.oneplus.net/attachments/xnph38r_restore_stock_wifi_firmware-zip.174275/ αυτό και έπειτα τον ak Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cirith Δημ. October 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2014 Υπαρχει app για να βλεπουμε στατιστικα καταναλωσης μπαταριας απο τις εφαρμογες μας. Παρακαλω για non root users αν υπαρχει Διακρινω μια πτωση στο δικο μου στην αυτονομια εκει που φορτιζα καθε 2 μερες με παει 1 τωρα. Ευχαριστω Δοκίμασε αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simaras Δημ. October 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2014 Σκεφτομαι να το χτυπησω,εχω ακουσει απιστευτα πραγματα και νομιζω οτι θα ειναι πραγματικο upgrade απο τα galaxy s 3 που εχω.Για να το παρω απο κινα θα χρειαστω παλι invite? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Davout Δημ. October 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2014 Σκεφτομαι να το χτυπησω,εχω ακουσει απιστευτα πραγματα και νομιζω οτι θα ειναι πραγματικο upgrade απο τα galaxy s 3 που εχω.Για να το παρω απο κινα θα χρειαστω παλι invite? Αστειεύεσαι ε; Το S3 είναι τηλέφωνο 2-3 ετών, δε νομίζω να συγκρίνονται. Αλλά επειδή και εγώ S3 είχα και κόλλαγε με το 1 Gb RAM, δεν ήθελα να δώσω 450-700 ευρώ για τηλέφωνο και τα 320 του OPO με άφησαν απόλυτα ικανοποιημένο. Από Κίνα δε χρειάζεται invite, δεν ξέρω αν υπάρχουν πια invites με τα pre-orders. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. October 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2014 Σκεφτομαι να το χτυπησω,εχω ακουσει απιστευτα πραγματα και νομιζω οτι θα ειναι πραγματικο upgrade απο τα galaxy s 3 που εχω.Για να το παρω απο κινα θα χρειαστω παλι invite? Από Κίνα όχι δεν χρειάζεται invite. Από εκεί το πήρα και εγώ Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
APNEA30 Δημ. October 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2014 Σκεφτομαι να το χτυπησω,εχω ακουσει απιστευτα πραγματα και νομιζω οτι θα ειναι πραγματικο upgrade απο τα galaxy s 3 που εχω.Για να το παρω απο κινα θα χρειαστω παλι invite? Invite δεν χρειάζεσαι για αγορά από Κίνα. Καμία σχέση με το S3 και στο λέω με κάθε βεβαιότητα μιας και το έχω ακόμα σαν εφεδρικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkp Δημ. November 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2014 Έχει κανεις καμιά πρόσκληση να φέρω ενα απο Γερμανία? Παράθεση Ο καλύτερος μου φίλος FLEX (9/4/2000 - 19/06/2010). Θα σε θυμόμαστε για πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dentaltech_13 Δημ. November 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2014 αυτα που πουλάνε τα κινεζομαγαζα έχουν φτιαχτεί στο ίδιο μέρος με αυτα που δίνουν με πρόσκληση; δεν νομίζω ε; πως έχουν τόσο απόθεμα τα μαγαζιά αυτα ενώ η οpο μέχρι στιγμής έδινε με πρόσκληση.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. November 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2014 Ακριβως τα ίδια είναι με αλλη rom και με ενα έτος εγγύησης αντί για 2 που ειναι τα ευρωπαϊκά. Την rom μπορείς να την αλλαξεις σε cyanogen αν επιθυμείς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosmaria2011 Δημ. November 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2014 Σκεφτομαι να το χτυπησω,εχω ακουσει απιστευτα πραγματα και νομιζω οτι θα ειναι πραγματικο upgrade απο τα galaxy s 3 που εχω.Για να το παρω απο κινα θα χρειαστω παλι invite? οχι απλα το αγοραζεις απο καποιο site που το διαθετει ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- αυτα που πουλάνε τα κινεζομαγαζα έχουν φτιαχτεί στο ίδιο μέρος με αυτα που δίνουν με πρόσκληση; δεν νομίζω ε; πως έχουν τόσο απόθεμα τα μαγαζιά αυτα ενώ η οpο μέχρι στιγμής έδινε με πρόσκληση.. τα ιδια κινητα ειναι.η εκδοση για εξωτερικο εχει απο oneplus 2 χρονια εγγυηση και απο Κινα αν το παρεις ενα χρονο.Απλα η κινεζικη εκδοση δεν γραφει πισω cyanogen,επειδη εχει αλλο software. Παράθεση NOKIA 3110-6210-3310-8310, Motorola V620-L6, Panasonic X70, Samsung D900-U600-U800-S5230 Star- S5830 Ace, Oneplus One! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosmaria2011 Δημ. November 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2014 Αστειεύεσαι ε; Το S3 είναι τηλέφωνο 2-3 ετών, δε νομίζω να συγκρίνονται. Αλλά επειδή και εγώ S3 είχα και κόλλαγε με το 1 Gb RAM, δεν ήθελα να δώσω 450-700 ευρώ για τηλέφωνο και τα 320 του OPO με άφησαν απόλυτα ικανοποιημένο. Από Κίνα δε χρειάζεται invite, δεν ξέρω αν υπάρχουν πια invites με τα pre-orders. τον Νοεμβριο θα αποσταλουν σε οσους πηραν τους τελευταιους μηνες το opo 3 προσκλησεις. https://forums.oneplus.net/threads/invites-in-november.162053/ Παράθεση NOKIA 3110-6210-3310-8310, Motorola V620-L6, Panasonic X70, Samsung D900-U600-U800-S5230 Star- S5830 Ace, Oneplus One! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. November 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2014 Τελικά έβαλα και γω το αβαταρ του Oneplus ! Αξίζει! άσχετο βέβαια :) Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dentaltech_13 Δημ. November 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2014 οχι απλα το αγοραζεις απο καποιο site που το διαθετει ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- τα ιδια κινητα ειναι.η εκδοση για εξωτερικο εχει απο oneplus 2 χρονια εγγυηση και απο Κινα αν το παρεις ενα χρονο.Απλα η κινεζικη εκδοση δεν γραφει πισω cyanogen,επειδη εχει αλλο software. ναι αυτα τα ξέρω είναι γραμμένα πολλές φορές εδώ,άλλο ρώτησα.. Αν κατασκευάζονται στο ίδιο μέρος δηλ στο εργοστάσιο της οpο στην κίνα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts