nikkkkos Δημ. May 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2015 Βάλε XenonHD. Τρέχει πολύ καλά και με καλή μπαταρία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisOS Δημ. May 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2015 Βάλε XenonHD. Τρέχει πολύ καλά και με καλή μπαταρία Να αλλάξω rom πάλι δύσκολο βαριέμαι να ρυθμίζω τις εφαρμογές πάλι..... Παράθεση Digital-Doctor.blogspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zavarakatranemia Δημ. May 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2015 (edited) Εμένα πάντως με τη 12.1 nightly με περασμένο το firmware patch η οθόνη είναι τέλεια κανένα πρόβλημα, ίσα ίσα που πλέον έχει πολύ καλύτερη απόκριση γενικότερα. Όλα τα προβλήματα με τα ghost touches κάτω από τον ήλιο ή όταν έχει ζέστη γενικότερα εξαφανιστηκαν. Σαν καινούργιο κινητό. Με τη μπαταρία δεν έχω παρατηρήσει κάτι το ιδιαίτερο, μία μέρα άνετα ως συνήθως. Edited May 23, 2015 by zavarakatranemia Παράθεση Ericsson T65i->Nokia 6610->Sharp GX20->Sony Ericsson S700->Sony Ericsson W900->Sony Ericsson P1i->Samsung Galaxy S Cyanogenmod 11->OnePlus One 64GB Sandstone Black->Samsung Galaxy Note8->Samsung Galaxy S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cloud Δημ. May 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2015 Εμένα πάντως με τη 12.1 nightly με περασμένο το firmware patch η οθόνη είναι τέλεια κανένα πρόβλημα, ίσα ίσα που πλέον έχει πολύ καλύτερη απόκριση γενικότερα. Όλα τα προβλήματα με τα ghost touches κάτω από τον ήλιο ή όταν έχει ζέστη γενικότερα εξαφανιστηκαν. Σαν καινούργιο κινητό. Με τη μπαταρία δεν έχω παρατηρήσει κάτι το ιδιαίτερο, μία μέρα άνετα ως συνήθως. Ομοίως και εγώ παιδια. Έχω την CM 12.1 Nightly την τελευταία 2305 και ειναι μπόμπα το τηλέφωνο. Δεν έχω κανένα πρόβλημα. Η κοπελα μου είχε CM12s και είχε θέματα με το touch. Πέρασα και σε αυτο CM12.1 Nightly απο 1505 και μετα λύθηκαν όλα τα προβλήματα. Παράθεση Life Is Good Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisOS Δημ. May 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2015 Εμένα πάντως με τη 12.1 nightly με περασμένο το firmware patch η οθόνη είναι τέλεια κανένα πρόβλημα, ίσα ίσα που πλέον έχει πολύ καλύτερη απόκριση γενικότερα. Όλα τα προβλήματα με τα ghost touches κάτω από τον ήλιο ή όταν έχει ζέστη γενικότερα εξαφανιστηκαν. Σαν καινούργιο κινητό. Με τη μπαταρία δεν έχω παρατηρήσει κάτι το ιδιαίτερο, μία μέρα άνετα ως συνήθως. Για δώσε link.... Απλά την φλασάρω μόνο ; Παράθεση Digital-Doctor.blogspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. May 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2015 Ομοίως και εγώ παιδια. Έχω την CM 12.1 Nightly την τελευταία 2305 και ειναι μπόμπα το τηλέφωνο. Δεν έχω κανένα πρόβλημα. Η κοπελα μου είχε CM12s και είχε θέματα με το touch. Πέρασα και σε αυτο CM12.1 Nightly απο 1505 και μετα λύθηκαν όλα τα προβλήματα. αυτες μπορουμε να της φλασαρουμε κανονικα απο το cyanogen updater? Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zavarakatranemia Δημ. May 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2015 (edited) Παιδιά , επειδή όταν έβαλα εγώ τη nightly έκδοση είχαν βγάλει το patch (τελευταία official nightly με το patch είναι η 17/5), έβαλα μία custom έκδοση από τους XDA που είχαν βάλει ξανά το touchscreen firmware patch. Το λινκ για αυτή την έκδοση είναι εδώ. Έχετε υπόψιν ότι πάρα πολύς κόσμος έχει αναφέρει μεγάλη απώλεια μπαταρίας με το patch. Υποθέτω εξαρτάται και από το είδος της χρήσης που κάνει ο καθένας γιατί εγώ δεν έχω δει τόση διαφορά. Η οθόνη όμως είναι άλλο πράγμα πλέον, νομίζω χωρίς υπερβολή ότι είναι στα επίπεδα iphone η απόκριση της. Edited May 23, 2015 by zavarakatranemia Παράθεση Ericsson T65i->Nokia 6610->Sharp GX20->Sony Ericsson S700->Sony Ericsson W900->Sony Ericsson P1i->Samsung Galaxy S Cyanogenmod 11->OnePlus One 64GB Sandstone Black->Samsung Galaxy Note8->Samsung Galaxy S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Admax Δημ. May 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2015 Παιδιά υπάρχει κάτι που πρέπει να ξέρω πριν παραγγείλω το OnePlus One; πχ για το λογισμικο, για εξοδα αποστολης κλπ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hsigma Δημ. May 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2015 Παιδιά υπάρχει κάτι που πρέπει να ξέρω πριν παραγγείλω το OnePlus One; πχ για το λογισμικο, για εξοδα αποστολης κλπ Τα έξοδα αποστολής τα αναφέρει στο site. Για το λογισμικό τι ακριβώς θες να ξέρεις? Android τρέχει.. Παράθεση A clever person solves a problem. A wise person avoids it. -- Einstein Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. May 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2015 ρε σεις εχω καταμπερδευτει, η 23/05 εχει μεσα το φιξ ή οχι? Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zavarakatranemia Δημ. May 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2015 ρε σεις εχω καταμπερδευτει, η 23/05 εχει μεσα το φιξ ή οχι? Όχι έχει αφαιρεθεί μετά τις 17-18. Πηγή 1 Πηγή 2 Παράθεση Ericsson T65i->Nokia 6610->Sharp GX20->Sony Ericsson S700->Sony Ericsson W900->Sony Ericsson P1i->Samsung Galaxy S Cyanogenmod 11->OnePlus One 64GB Sandstone Black->Samsung Galaxy Note8->Samsung Galaxy S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maria_1 Δημ. May 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2015 Καλησπέρα! Να σας ρωτησω βρε παιδιά, εσείς όταν έχετε τικαρισμενη την επιλογή εμφάνιση καιρού στο συρτάρι ειδοποιησεων στις ρυθμίσεις, σας εμφανίζει όντως τον καιρό πανω απο ta quick settings? Γιατί εμένα δεν μου εμφανίζει τίποτα.. Μήπως ξέρει κανεις τι κάνω λάθος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikoSoti Δημ. May 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2015 Παιδιά , επειδή όταν έβαλα εγώ τη nightly έκδοση είχαν βγάλει το patch (τελευταία official nightly με το patch είναι η 17/5), έβαλα μία custom έκδοση από τους XDA που είχαν βάλει ξανά το touchscreen firmware patch. Το λινκ για αυτή την έκδοση είναι εδώ. Έχετε υπόψιν ότι πάρα πολύς κόσμος έχει αναφέρει μεγάλη απώλεια μπαταρίας με το patch. Υποθέτω εξαρτάται και από το είδος της χρήσης που κάνει ο καθένας γιατί εγώ δεν έχω δει τόση διαφορά. Η οθόνη όμως είναι άλλο πράγμα πλέον, νομίζω χωρίς υπερβολή ότι είναι στα επίπεδα iphone η απόκριση της. Νομίζω ότι όπως λέει στο τελευταίο σχόλιο (The extra drain only comes into play when double tap to wake is enabled.) αν έχεις απενεργοποιημένο το double tap to wake δεν έχεις απώλειες! ;) Επομένως όσοι έχουν θέμα με το touch βρήκαν τη λύση τους!:) Παράθεση 7+ years with the legend... Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a Apple Watch SE Apple iPad (6th gen) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evoluti0n Δημ. May 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2015 Καλησπέρα! Να σας ρωτησω βρε παιδιά, εσείς όταν έχετε τικαρισμενη την επιλογή εμφάνιση καιρού στο συρτάρι ειδοποιησεων στις ρυθμίσεις, σας εμφανίζει όντως τον καιρό πανω απο ta quick settings? Γιατί εμένα δεν μου εμφανίζει τίποτα.. Μήπως ξέρει κανεις τι κάνω λάθος? Εχεις περασει Gravity box μηπως? εγω αυτο το προβλημα το αντιμετωπησα οταν περασα gravity box δυστηχως εστρωσε με επαναφορα περασμα της rom απο την αρχη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Davout Δημ. May 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2015 (edited) Να υποθέσω ότι δεν απαντάτε επειδή δεν έχετε προβλήματα ή επειδή κάνεις δε χρησιμοποιεί hands-free; Μπορείτε όσοι χρησιμοποιείτε να μου πείτε τι ακουστικά έχετε κι αν σας ακούει ο συνομιλητής σας καθαρά; Edited May 24, 2015 by Davout Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maria_1 Δημ. May 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2015 Εχεις περασει Gravity box μηπως? εγω αυτο το προβλημα το αντιμετωπησα οταν περασα gravity box δυστηχως εστρωσε με επαναφορα περασμα της rom απο την αρχη Χμμ... Εγώ όμως είμαι τελείως στοκ, είναι το πρωτο κινητό που έχω και δεν ενιωσα την αναγκη να πειραξω.. Και εννοείται εκανα factory reset πριν και μετα το update σε cm12s. Πολύ περίεργο. :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikoSoti Δημ. May 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2015 Να υποθέσω ότι δεν απαντάτε επειδή δεν έχετε προβλήματα ή επειδή κάνεις δε χρησιμοποιείται hands-free; Μπορείτε όσοι χρησιμοποιείτε να μου πείτε τι ακουστικά έχετε κι αν σας ακούει ο συνομιλητής σας καθαρά; Έχω τα απλά ακουστικά της xiaomi. Τα είχα πάρει για το 2ο κινητό, αλλά δουλεύουν και στο δικό μας καλά. Δεν τα χρησιμοποιώ συνέχεια, αλλά μέχρι τώρα δεν είχα κάποιο πρόβλημα με την ένταση ή την ποιότητα του ήχου, ίσα ίσα με έχουν βολέψει θα έλεγα! Παράθεση 7+ years with the legend... Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a Apple Watch SE Apple iPad (6th gen) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike_k Δημ. May 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2015 Να υποθέσω ότι δεν απαντάτε επειδή δεν έχετε προβλήματα ή επειδή κάνεις δε χρησιμοποιείται hands-free; Μπορείτε όσοι χρησιμοποιείτε να μου πείτε τι ακουστικά έχετε κι αν σας ακούει ο συνομιλητής σας καθαρά; Jbl + pistons v2 και τα δύο χωρίς κανένα πρόβλημα... Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnie_ Δημ. May 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2015 Να υποθέσω ότι δεν απαντάτε επειδή δεν έχετε προβλήματα ή επειδή κάνεις δε χρησιμοποιείται hands-free; Μπορείτε όσοι χρησιμοποιείτε να μου πείτε τι ακουστικά έχετε κι αν σας ακούει ο συνομιλητής σας καθαρά; Xiaomi pistons v.2 & v.3, μια χαρά με ακούνε. Παράθεση Sent it From outer Space. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. May 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2015 Γνωριζει κανεις αυτη η επιλογη σε τι βοηθαει και τι προσφερει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris_led Δημ. May 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2015 Να υποθέσω ότι δεν απαντάτε επειδή δεν έχετε προβλήματα ή επειδή κάνεις δε χρησιμοποιείται hands-free; Μπορείτε όσοι χρησιμοποιείτε να μου πείτε τι ακουστικά έχετε κι αν σας ακούει ο συνομιλητής σας καθαρά; Και γω έχω πρόβλημα με ακουστικά. Ακόμα και ακουστικά που δεν έχουν μικρόφωνο (σε άλλα κινητά μίλαγα από το μικρόφωνο του κινητού). Με ακούν χάλια και μου γκρινιάζουν, οπότε αναγκάζομαι να τα βγάλω. Με iphone ακουστικά δεν δουλεύει καν το μικρόφωνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zavarakatranemia Δημ. May 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2015 Να υποθέσω ότι δεν απαντάτε επειδή δεν έχετε προβλήματα ή επειδή κάνεις δε χρησιμοποιείται hands-free; Μπορείτε όσοι χρησιμοποιείτε να μου πείτε τι ακουστικά έχετε κι αν σας ακούει ο συνομιλητής σας καθαρά; Εγώ χρησιμοποιώ τα Panasonic RP-TCM125 που για τη τιμή τους είναι μια χαρά. Μόνο παράπονο που ακούω από τους συνομιλητές μου μερικές φορές είναι ότι ακούγονται έντονα οι background ήχοι, δε γνωρίζω αν φταίει το κινητό ή τα ακουστικά όμως. Παράθεση Ericsson T65i->Nokia 6610->Sharp GX20->Sony Ericsson S700->Sony Ericsson W900->Sony Ericsson P1i->Samsung Galaxy S Cyanogenmod 11->OnePlus One 64GB Sandstone Black->Samsung Galaxy Note8->Samsung Galaxy S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Davout Δημ. May 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2015 Γι αυτό ρωτάω. Επειδή έχω 4 ζευγάρια Samsung (3 ίδια, 1 παλαιότερο), ένα κινέζικο δώρο και με κανένα δε με ακούν καλά. Αξίζει να πληρώσω για να αγοράσω κάποια από αυτά που λέτε ή τζάμπα λεφτά (γενικά το χρησιμοποιώ το hands-free αρκετά); Υπάρχει περίπτωση να έχει κάποια ρύθμιση το oneplus; Τα xiaomi από πού θα τα αγοράσω αυθεντικά; Ή έστω επειδή μέχρι αύριο θα είμαι Ελλάδα, έχει σε κανένα κατάστημα κάποιο δοκιμασμένο ακουστικό να αγοράσω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnie_ Δημ. May 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2015 Εδώ υπάρχει τοπικ για xiaomi, για αγορά απο Κίνα http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=393290. Προς το τέλος θα βρεις πληροφορίες για v.3. Παράθεση Sent it From outer Space. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hsigma Δημ. May 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2015 Να υποθέσω ότι δεν απαντάτε επειδή δεν έχετε προβλήματα ή επειδή κάνεις δε χρησιμοποιεί hands-free; Μπορείτε όσοι χρησιμοποιείτε να μου πείτε τι ακουστικά έχετε κι αν σας ακούει ο συνομιλητής σας καθαρά; Κι εγώ με Samsung και Sony, δεν μου παραπονεθηκε κάποιος από τους συνομιλητές... Παράθεση A clever person solves a problem. A wise person avoids it. -- Einstein Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts