FoT1s Δημ. February 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2015 (edited) Ξερει κανεις που μπορω να βρω αυτην την θηκη πιο οικονομικα? http://www.ebay.co.uk/itm/Diztronic-Full-Matte-Black-Flexible-TPU-Case-for-OnePlus-One-Retail-Packaging-/331467188724?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item4d2cfbe9f4 Επισης, αν εχετε να προτεινεται καποια καλη θηκη tpu/silicon κτλ, πειτε μου. Edited February 21, 2015 by FoT1s Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sikuonas Δημ. February 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2015 Ρίξε μια ματιά εδώ http://m.banggood.com/Lock-Screw-Button-Ultra-thin-Slim-Aluminum-Metal-Case-For-Oneplus-One-p-940188.html http://m.geekbuying.com/Search/Index?keyword=Oneplus%20case Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=193941&dateline=1426239248 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eftihios Δημ. February 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2015 Ευτύχιε, κοίτα τι σου βρήκα, εύχομαι να μην χρειαστεί αλλά εάν χρειαστεί, θα σε βοηθήσει. Αλλαγή USB βήμα βήμα για το κινητό μας. Σε ευχαριστώ πολύ :) αλλά άμα φτάσουμε εκεί θα το στείλω για service σε αυτούς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. February 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2015 Τελικα παρηγγειλα αυτην εδω...διαβασα πως ειναι πολυ καλη θηκη και απο διαφορα βιντεο που ειδα, φαινεται καλη. http://m.ebay.co.uk/itm/331467188724?_mwBanner=1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. February 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2015 4G+ υποστηρίζει η συσκευή μας;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. February 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2015 (edited) 4G+ υποστηρίζει η συσκευή μας;; Γιατι καλα καλα πιανουμε πουθενα? :P Μαλλον ναι. Edited February 22, 2015 by FoT1s Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
touristas13 Δημ. February 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2015 ρε παιδια με αυτη την κιτρινιλα δεν γινεται τιποτα? ειναι σχεδον ανεπαισθητη αλλα αμα την δεις δεν μπορεις να την ξεχασεις :) Το εχω αγορασει αρχες του χρονου και οσα εχω δει εχουν αυτη την κιτρινιλα...τραγικο παντως τοσα λεφτα κινιτο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. February 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2015 ρε παιδια με αυτη την κιτρινιλα δεν γινεται τιποτα? ειναι σχεδον ανεπαισθητη αλλα αμα την δεις δεν μπορεις να την ξεχασεις :) Το εχω αγορασει αρχες του χρονου και οσα εχω δει εχουν αυτη την κιτρινιλα...τραγικο παντως τοσα λεφτα κινιτο! Ποια κιτρινιλα ακριβως εννοεις και που? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
touristas13 Δημ. February 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2015 Ποια κιτρινιλα ακριβως εννοεις και που? την κλασσικη στο κατω μερος της οθονης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlatanos Δημ. February 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2015 την κλασσικη στο κατω μερος της οθονης Ούτε εγώ έχω κάποια κιτρινιλα! Έχεις την κινέζικη έκδοση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zat0r Δημ. February 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2015 Παιδες εχω 8εμα με το φορτιστή. εχω ενεργοποιση τον ηχο φορτισης και μερικες φορες επαναλαμβανη τον ηχο αυτο ... λες και το βγαζω και το βαζω πολι γρηγορα πραγμα που λεει πως διακοπτετε η φορτηση εχει κανενας αλλος το 8εμα αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikoSoti Δημ. February 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2015 Παιδες εχω 8εμα με το φορτιστή. εχω ενεργοποιση τον ηχο φορτισης και μερικες φορες επαναλαμβανη τον ηχο αυτο ... λες και το βγαζω και το βαζω πολι γρηγορα πραγμα που λεει πως διακοπτετε η φορτηση εχει κανενας αλλος το 8εμα αυτο? Εδώ κοίταξες ; ---------->> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5887549#post5887549 Παράθεση 7+ years with the legend... Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a Apple Watch SE Apple iPad (6th gen) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Davout Δημ. February 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2015 4G+ υποστηρίζει η συσκευή μας;; Ναι, είναι το LTE. Ανάλογα με τον πάροχο πρέπει να το έχεις ενεργοποιήσει, ενώ η WIND δεν έχει ακόμα 4G. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. February 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2015 (edited) Ναι, είναι το LTE. Ανάλογα με τον πάροχο πρέπει να το έχεις ενεργοποιήσει, ενώ η WIND δεν έχει ακόμα 4G. Και οι αλλες που το εχουν, ανυπαρκτο ειναι. Το προβλημα που εχετε αναφερει για lock screen, πατε να βαλετε τον κωδικο κλειδωματος και δεν πιανουν τα νουμερα για ξεκλειδωμα? EDIT: Σορρυ, για το double tap εχετε αναφερει. --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα. Edited February 22, 2015 by athanaso77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 22, 2015 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2015 Ναι, είναι το LTE. Ανάλογα με τον πάροχο πρέπει να το έχεις ενεργοποιήσει, ενώ η WIND δεν έχει ακόμα 4G. Λάθος. Άλλο το 4G (LTE cat.4) που υποστηρίζει η συσκευή σου και άλλο το 4G+ (LTE cat.6) που υποστηρίζει το Note 4 για παράδειγμα. Μιλάμε για διαφορετικό πρωτόκολλο / ταχύτητες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. February 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2015 Για την κιτρινιλα βάλτε το κανένα δυωρο κάτω από ηλιοφανια. Βουαλα. Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takis6666 Δημ. February 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2015 Εκανε κανεις μεταβαση απο το g3 στο 1+1 η το αντιθετο? Ρωταει φιλος και επειδη δεν ειχα ποτε 1+1 δεν θελω να τον παραπληροφορησω... Παράθεση Lg G pad 8.3 -> Running : 6.0.1 aosp Lg G3 32gb -> Running : 6.0.1 Ressurection remix Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djvaga Δημ. February 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2015 4G+ υποστηρίζει η συσκευή μας;; Δυστυχώς όχι. Το 4g+ της Vodafone είναι το LTE advanced στα 300 mbps Το μόνο κινητό που το υποστηρίζει προς το παρόν είναι το nexus 6 και μερικές εκδόσεις του note 4. Το δικό μας είναι στα 150 mbps Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. February 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2015 Δυστυχώς όχι. Το 4g+ της Vodafone είναι το LTE advanced στα 300 mbps Το μόνο κινητό που το υποστηρίζει προς το παρόν είναι το nexus 6 και μερικές εκδόσεις του note 4. Το δικό μας είναι στα 150 mbps Ωραίος, ευχαριστώ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Davout Δημ. February 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2015 Λάθος. Άλλο το 4G (LTE cat.4) που υποστηρίζει η συσκευή σου και άλλο το 4G+ (LTE cat.6) που υποστηρίζει το Note 4 για παράδειγμα. Μιλάμε για διαφορετικό πρωτόκολλο / ταχύτητες. Χμμμ δεν είδα το "+" που είχε βάλει ο φίλος και νόμισα πως ρωτούσε για το 4G. :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. February 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2015 Γνωριζει μηπως κανενας η του εχει συμβει, ενω εχω ανοιχτο το gps σε υψηλη ακριβεια, οι χαρτες της google με βρισκουν κανονικα, η εφαρμογη navigon και sygic μου γραφουν δεν υπαρχει σημα gps στο ναβιγκον και στο sygic μου λεει ανεπιτυχης καλυψη gps. Λογικα ειναι καποιο προβλημα απο τις εφαρμογες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. February 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2015 Γνωριζει μηπως κανενας η του εχει συμβει, ενω εχω ανοιχτο το gps σε υψηλη ακριβεια, οι χαρτες της google με βρισκουν κανονικα, η εφαρμογη navigon και sygic μου γραφουν δεν υπαρχει σημα gps στο ναβιγκον και στο sygic μου λεει ανεπιτυχης καλυψη gps. Λογικα ειναι καποιο προβλημα απο τις εφαρμογες? Ταυτόχρονα? Δεν (νομίζω οτι) μπορούν ταυτόχρονα όλες οι εφαρμογές να "απασχολούν" τον δέκτη. Δοκίμασε να "κλείνεις" έκαστη εφαρμογή (πχ google maps) πριν ανοίξεις την επόμενη (sygic, κλπ). Δεν είμαι και 100% σίγουρος βέβαια... Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sikuonas Δημ. February 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2015 (edited) δεν νομιζω να ειναι των εφαρμογων.Το γοογλε μαπς παιρνει μαλλον μονο απο ιντερνετ.Αλλαξες ρομ μηπως;Εγω ειχα προβλημα με ολες τις ρομ με κιτ κατ αλλα με την λολλιποπ,εχω καμπανα σημα.Εαν αλλαξες ρομ,διαλεξε μια αλλη και κοιτα το. Παραθέτω οδηγίες χρήσης από την γοογλε, σε χρήστη: First thing you should do, as advised by Google, is following :* - 1°) set your localization to "Device only" and not to "High Precision" ;* - 2°) install "Google Maps" (even if you're not gonna use it...) - 3°) set your time zone manually (and not automatically...) - 4°) recalibrate your compass - 5°) go to an open space and launch "Maps" - 6°) wait for "Maps" to get a fix and then stay there with your phone for a while - 7°) launch your other navigation tools (Waze...)... This is what Google advised me to do. I did. Since then, almost ZERO GPS PROBLEMS...* Edited February 24, 2015 by sikuonas έξτρα πληροφορίες Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=193941&dateline=1426239248 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Davout Δημ. February 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2015 Γνωριζει μηπως κανενας η του εχει συμβει, ενω εχω ανοιχτο το gps σε υψηλη ακριβεια, οι χαρτες της google με βρισκουν κανονικα, η εφαρμογη navigon και sygic μου γραφουν δεν υπαρχει σημα gps στο ναβιγκον και στο sygic μου λεει ανεπιτυχης καλυψη gps. Λογικα ειναι καποιο προβλημα απο τις εφαρμογες? Έχω αναφέρει πολλές φορές πρόβλημα με τον εντοπισμό GPS και ναι όντως πολλές φορές βρίσκει μέσω internet. Με επανεκκίνηση έφτιαχνε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. February 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2015 Έχω αναφέρει πολλές φορές πρόβλημα με τον εντοπισμό GPS και ναι όντως πολλές φορές βρίσκει μέσω internet. Με επανεκκίνηση έφτιαχνε. Οχι ενταξει. Τελικα το προβλημα ηταν οτι ημουν σε δωματιο/σημειο κ δεν εβρισκε καποιο σημα για να κλειδωσει. Αφου πηγα σε αλλο χωρο κτκ, ολα δουλευουν κανονικα. Οσο για το gps, κανενα προβλημα δεν εχει στην συσκευη μου τουλαχιστον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts