taliban Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 μα εμας ειναι Ελλαδα στο Κ.Δ αεροδρομιου...απο το σαββατο. Ναι το ξέρω, περιμένω και εγώ άλλο δέμα μέσω Singapore post το οποίο είναι στην ίδια κατάσταση με τα δικά σας, απλά λέω ότι γενικά είναι ανεξήγητη η κατάσταση τις τελευταίες ημέρες Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotarts Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 μα εμας ειναι Ελλαδα στο Κ.Δ αεροδρομιου...απο το σαββατο. Σε μια δύο μέρες θα τα έχετε παιδιά υπομονή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efrai Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 @taliban Μήπως να κοιτούσες αυτό που σου είπα για GLS? Πολλές φορες μου έχουν στείλει από Αγγλία,με τον τρόπο που σου είπα. Βάλε εδώ https://gls-group.eu/EU/en/gls-partner-greece το tracking number και δες μήπως σου δώσει αριθμό αποστολης της ACS. Παράθεση Sharing is caring/Spread the knowledge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 @taliban Μήπως να κοιτούσες αυτό που σου είπα για GLS? Πολλές φορες μου έχουν στείλει από Αγγλία,με τον τρόπο που σου είπα. Βάλε εδώ https://gls-group.eu/EU/en/gls-partner-greece το tracking number και δες μήπως σου δώσει αριθμό αποστολης της ACS. ΩΧ κουφό !!!!! Μου δείχνει ότι μπήκε χτες το πρωί Γερμανία , βγάζει και νούμερο της acs αλλά το site της δεν λειτουργεί...... Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
la_tribut_de_dan Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 ακριβως και μενα το ιδιο απο vickmall και απο 20/7 ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ) Εμένα μου βγάζει 16/7 έφυγε overseas και από τότε καμιά αλλαγή στο τρακ, vickmall κι εγώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 Moνο 50 δολαρια??Τσαμπα λεμε :lol: Τραγικοί οι τύποι. Περιμένω τις πρώτες κινεζιες των Κινέζων! Αλλά αργούν ακόμα.. Το μπαμπού πάντως μου άρεσε.. Πολύ μάρκετινγκ οι τύποι.. Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 Εγώ από Πέμπτη βράδυ είμαι processing και πλήρωσα express delivery στην oneplus. Ήμαρτον! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efrai Δημ. July 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2014 ΩΧ κουφό !!!!! Μου δείχνει ότι μπήκε χτες το πρωί Γερμανία , βγάζει και νούμερο της acs αλλά το site της δεν λειτουργεί...... Από Γερμανία έρχεται οδικώς Ελλάδα.Όταν φτάσει εδώ τότε θα μπορείς να το δεις στο site της ACS.Είναι ο χειρότερος κ πιο αργός τρόπος για να στο αποστείλουν. Θα κάνουμε υπομονή κ οι δύο.Εμενα σε λίγο θα κλείσει βδομάδα εντός Ελλάδας αλλά ακόμα να παραλάβω....Ήθελα και EMS ....για να παραλαβω γρήγορα... Παράθεση Sharing is caring/Spread the knowledge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. July 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2014 Τραγικοί οι τύποι. Περιμένω τις πρώτες κινεζιες των Κινέζων! Αλλά αργούν ακόμα.. Το μπαμπού πάντως μου άρεσε.. Πολύ μάρκετινγκ οι τύποι.. Όταν πρωτοβγήκε αντίστοιχο στο moto x είχε παραπάνω.. Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. July 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2014 Εγώ από Πέμπτη βράδυ είμαι processing και πλήρωσα express delivery στην oneplus. Ήμαρτον! Ελαβα tracking number και σημερα παραλαμβανω!!! Ελπιζω μονο να πετυχω τον κουριερ!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komatoza Δημ. July 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2014 Πώς είναι στο χέρι το κινητό ρωτάω λόγω μεγέθους. Το χειρίζεσαι εύκολα? Παράθεση Using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkanos Δημ. July 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2014 Παρότι έχω σχετικά μικρά χέρια, το χειρίζομαι άνετα. Είναι αρκετά λεπτό και δεν εμποδίζει την χρήση με ένα χέρι. Παράθεση :D Oneplus one, really my first smartphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moredread Δημ. July 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2014 Ελαβα tracking number και σημερα παραλαμβανω!!! Ελπιζω μονο να πετυχω τον κουριερ!! Το σόι τους...ΠΑρασκευή εγώ παραγγελία ...μόνο Shipment information received, κοινώς τυπώθηκε label. Δεν το βλέπω να παραλαμβάνει εγκαίρως ο άνθρωπός μου Γερμανία...θα ζητήσω τα λεφτά μου πίσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
narta Δημ. July 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2014 Το σόι τους...ΠΑρασκευή εγώ παραγγελία ...μόνο Shipment information received, κοινώς τυπώθηκε label. Δεν το βλέπω να παραλαμβάνει εγκαίρως ο άνθρωπός μου Γερμανία...θα ζητήσω τα λεφτά μου πίσω. Θα παραδοθεί Πέμπτη κατά 99% Παράθεση Φιλιππος [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moredread Δημ. July 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2014 Θα παραδοθεί Πέμπτη κατά 99% Γερμανία? Αν πάει Πέμπτη Γερμανία (αύριο) Σε κερνάω Μπύρα όπου και να είσαι! ακόμα είναι Tuesday, July 22, 2014 Location Time Pieces 1 Shipment information received LONDON-HEATHROW - UK 4:56 AM Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. July 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2014 Αυτοί που το έχουν παραλάβει δεν γράφουν και το μόνο που διαβάζουμε στο φορουμ είναι για καθυστερησεις των ταχυδρομειων :) Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efrai Δημ. July 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2014 Επικοινώνησα σήμερα με τον υπεύθυνο στο Υ.Ε.Δ. Θεσ/νίκης για να μάθω γιατί από την Δευτέρα δεν έχει φύγει το δέμα μου. Να πω ότι ήταν ευγενέστατος και κατατοπιστικός.Λοιπόν λόγω των καλοκαιρινών αδειών είναι χαμηλή η στελέχωση του τελωνείου.Επίσης ενώ άλλες χρονιές γινόταν αναπλήρωση του προσωπικού (για την διάρκεια των αδειών) φέτος δεν έγινε αυτό. Το αποτέλεσμα είναι η χαμηλή διεκπεραίωση των δεμάτων στο τελωνείο και με σαφή προτεραιότητα σε ευπαθή είδη. Ο αριθμός διεκπεραίωσης που έχει το δέμα μου είναι κάτι λιγότερο από 200 νούμερα από αυτά που εκτελωνίζαν σήμερα και για αυτό μου ζήτησε να επικοινωνήσω ξανά μαζί του την άλλη Τετάρτη.:(:(:( Άρα φίλοι μου όσοι περιμένετε δέμα από τελωνείο Θεσ/νίκης κάντε λίγη υπομονή.... Πιείτε μια φραπεδούμπα :) και κάντε καμιά βουτιά :dance: στις ακτές της Χαλκιδικής... Παράθεση Sharing is caring/Spread the knowledge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. July 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2014 Αυτοί που το έχουν παραλάβει δεν γράφουν και το μόνο που διαβάζουμε στο φορουμ είναι για καθυστερησεις των ταχυδρομειων :) Πως δεν γράφουμε.. απλώς χάνονται στην πορεία από απορίες περί τελωνείων και λοιπά.. Μέχρι και το οτι δεν έχω δόνηση πουθενά σε keypads/keys έγραψα..:lol: Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis21play Δημ. July 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2014 Geekbuying to2c vickmaill coolicool πιο μου προτεινετε;;;:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. July 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2014 Geekbuying to2c vickmaill coolicool πιο μου προτεινετε;;;:O Οποίο είναι πιο φθηνό αν και εγώ από geek ψωνίζω πάντα. Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis21play Δημ. July 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2014 Οποίο είναι πιο φθηνό αν και εγώ από geek ψωνίζω πάντα. Νταξει εμενα προσωπικα με ενδιαφερει να ειναι αξιοπιστω :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xasta11 Δημ. July 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2014 με dhl πληρώνω τελωνείο? Παράθεση Apple :rocket: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efrai Δημ. July 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2014 Νταξει εμενα προσωπικα με ενδιαφερει να ειναι αξιοπιστω :P Από τα πλέον αξιόπιστα το vickmall.Δεν είχα κανένα πρόβλημα μέχρι στιγμής και κοντεύω τις 10 παραγγελίες.Από geek δεν έτυχε να αγοράσω αλλά διαβάζω καλά λόγια. Επίσης πολύ καλο κ αξιόπιστο το minideal. Όποιο και να επιλεξεις,μίλησε μαζί τους πρώτα στο chat βεβαιώσου οτι έχουν σε απόθεμα αυτό που θες να αγοράσεις και φυσικά πληρώνεις με paypal. Παράθεση Sharing is caring/Spread the knowledge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirosteam Δημ. July 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2014 Μια ερωτηση στους κατοχους, σε βραδινη ληψη φωτογραφιας ποιες οι εντυπωσεις σας? μπορει καποιος να βαλει μια να παρουμε μυρωδια? ρωταω διοτι σε jiayu g4, neooo3 kai thl w200 που εχω και τα 3..... εχουν μια καθυστερηση καποια Milisecond μεταξυ φλας και διαφραγματος, με αποτελεσμα να βγαινουν σκοτεινες σχετικα. ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythozz Δημ. July 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2014 Μια ερωτηση στους κατοχους, σε βραδινη ληψη φωτογραφιας ποιες οι εντυπωσεις σας? μπορει καποιος να βαλει μια να παρουμε μυρωδια? ρωταω διοτι σε jiayu g4, neooo3 kai thl w200 που εχω και τα 3..... εχουν μια καθυστερηση καποια Milisecond μεταξυ φλας και διαφραγματος, με αποτελεσμα να βγαινουν σκοτεινες σχετικα. ευχαριστω Το review του το διαβασες; ;) Παράθεση [imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..." Wannabe Editor? Reviewer? Columnist? Join the Unwired Revolution, now! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts