galanakop Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 Παιδιά υπάρχει θέμα για το oppo find 7 στο φόρουμ??? Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ptsolak Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 Καλοπούλητο και καλές δοκιμές! Δώσε info Σταύρο! Παράθεση free yourself Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 Το είδα από κοντά και το περιεργάστηκα για λίγο...Απλά έρωτας το κινητό.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 26, 2014 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 Παιδιά υπάρχει θέμα για το oppo find 7 στο φόρουμ??? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=387825 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. June 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2014 όχι.θέλω να το σκεφτώ λίγο ακόμη από που και πότε θα το πάρω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakkouk Δημ. June 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2014 καλημερα επειδη ενδιαφερομαι κ εγω να το αγορασω θα παρακαλουσα τους ηδη κατοχους του κινητου αν μπορουσαν να κανουν ενα πληρη review ωστε να ξερουμε κ εμεις οι επομενοι τι θα παρουμε, ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. June 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2014 καλημερα επειδη ενδιαφερομαι κ εγω να το αγορασω θα παρακαλουσα τους ηδη κατοχους του κινητου αν μπορουσαν να κανουν ενα πληρη review ωστε να ξερουμε κ εμεις οι επομενοι τι θα παρουμε, ευχαριστω Δυστυχώς τα δύο παιδιά που το έχουν αν δεν κάνω λάθος δεν ασχολούνται και τόσο με το θέμα. Υπομονή μια εβδομάδα ακόμα μέχρι να έρθει το δικό μου!!! Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. June 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2014 Δυστυχώς τα δύο παιδιά που το έχουν αν δεν κάνω λάθος δεν ασχολούνται και τόσο με το θέμα. Υπομονή μια εβδομάδα ακόμα μέχρι να έρθει το δικό μου!!! γαλανακοπ,απο το αλι το πηρες?εγω το σκεφτομαι απο geekbuying Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. June 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2014 Η απάντηση που πήρα από το lenteen.fr Αρχική τιμή 295. Hello, We send our products in Greece. Delivery times are usually 5-10 days by DHL. Shipping costs 19.99€. You can also take an insurance customs 9.99€ to avoid customs fees. The warranty for this product is 1 year. Thank you for your attention. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. June 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2014 Ίσα ίσα ο επεξεργαστής είναι βελτιωμένος στην κατανάλωση..Από την Άλκη η 2Κ οθόνη είναι ένα θέμα στην κατανάλωση...Στο find 7 βγάζει 4ώρες + με 3000 μπαταρία..πάντως η color os μου αρέσει πολύ αν και είναι ενεργοβόρα..untuty τι κάνει;;τα περνά τα 36000; Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkanos Δημ. June 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2014 Δυστυχώς τα δύο παιδιά που το έχουν αν δεν κάνω λάθος δεν ασχολούνται και τόσο με το θέμα. Υπομονή μια εβδομάδα ακόμα μέχρι να έρθει το δικό μου!!! Το θέμα δεν είναι οτι δεν ασχολούμαστε, είναι ότι δεν ξέρω προσωπικά τι να σας περιγραψω. Δεν είμαι γενικά γνώστης των smartphones και έτσι δεν ξέρω τι σας ενδιαφέρει. για μπαταρία που με ρώτησε κάποιος έδωσα screenshot καθώς επίσης και την γενική μου άποψη. πείτε συγκεκριμένες ερωτήσεις για να σας πω τι παρατηρώ. Παράθεση :D Oneplus one, really my first smartphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakkouk Δημ. June 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2014 (edited) ωραια, πες μας σε παρακαλω η μπαταρια του ποσες μερες σε βγαζει τωρα που εχεις κανει μερικες φορτισεις και με τι χρηση? δηλαδη ανοιγεις wifi ή το εχεις παντα ανοιχτο, το δουλευεις σε 3g, τα ηχεια του δυνατα, η αισθηση που σου αφηνει το τηλ ποια ειναι? σε ευχαριστω απο οτι ειδα το to2c το εχει σημερα στα 276,75 ευρω και "ψηνομαι" παρα πολυ αγρια Edited June 27, 2014 by sakkouk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kanelk Δημ. June 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2014 Το θέμα δεν είναι οτι δεν ασχολούμαστε, είναι ότι δεν ξέρω προσωπικά τι να σας περιγραψω. Δεν είμαι γενικά γνώστης των smartphones και έτσι δεν ξέρω τι σας ενδιαφέρει. για μπαταρία που με ρώτησε κάποιος έδωσα screenshot καθώς επίσης και την γενική μου άποψη. πείτε συγκεκριμένες ερωτήσεις για να σας πω τι παρατηρώ. Πες μας για παραδειγμα τι αισθηση σου αφηνει στο χερι...Ειναι στιβαρη κατασκευη η ειναι της πλακας? Στο σερφαρισμα πως ειναι η ταχυτητα του? Η ποιοτητα του μικροφωνου πως ειναι? Ακους καθαρα τον αλλον σε ομιλια? Η οθονη του εχει ζωηρα χρωματα η εχει κιτρινωπο φιλτρο σε λευκη οθονη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiriakosk Δημ. June 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2014 377$ http://www.to2c.com/original-oneplus-one-android-4-4-quad-core-2-5-ghz-qualcomm-snapdragon-801-ram-3gb-rom-16gb-with-5-5-full-hd-touch-on-lens-display.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cristos99 Δημ. June 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2014 377$ http://www.to2c.com/original-oneplus-one-android-4-4-quad-core-2-5-ghz-qualcomm-snapdragon-801-ram-3gb-rom-16gb-with-5-5-full-hd-touch-on-lens-display.html Δεν κρατήθηκα και το πηρα και εγω το ζώο απο το to2 απλα το μονο πρόβλημα ας το πούμε με την τιμή είναι η ισοτιμία που το ανεβάζει στα 289€, με gyanogen και με ενα δώρο τη θήκη Παράθεση One plus one Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. June 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2014 Δεν κρατήθηκα και το πηρα και εγω το ζώο απο το to2 απλα το μονο πρόβλημα ας το πούμε με την τιμή είναι η ισοτιμία που το ανεβάζει στα 289€, με gyanogen και με ενα δώρο τη θήκη γιατί ? στα 278 πρέπει να στα αλλάζει Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiriakosk Δημ. June 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2014 Δεν κρατήθηκα και το πηρα και εγω το ζώο απο το to2 απλα το μονο πρόβλημα ας το πούμε με την τιμή είναι η ισοτιμία που το ανεβάζει στα 289€, με gyanogen και με ενα δώρο τη θήκη Αντε με το καλό να σου έρθει, προσωπικά περιμένω το honor 6... και μετά θα πάρω αποφάσεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. June 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2014 Αντε με το καλό να σου έρθει, προσωπικά περιμένω το honor 6... και μετά θα πάρω αποφάσεις... και εγώ στο ίδιο τριπάκι ειμαι .......:happy: Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cristos99 Δημ. June 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2014 Απο το μαγαζί στο checkout to pay-pal το γύρισε και μου ειπαι η αλλαγη Ισοτημιας,και η τιμή του μαγαζιού στο pay pal 278 παρεαμενει άλλο ενα κόλπο να τα τσιμπανε ----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αντε με το καλό να σου έρθει, προσωπικά περιμένω το honor 6... και μετά θα πάρω αποφάσεις... Σε Ευχαριστώ πιστεύω και απο ήταν λεγόμενα. Πολλών που διάβασα είναι το καλυτερο τιμής και αξιας Παράθεση One plus one Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daydream59 Δημ. June 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2014 Απο το μαγαζί στο checkout to pay-pal το γύρισε και μου ειπαι η αλλαγη Ισοτημιας,και η τιμή του μαγαζιού στο pay pal 278 παρεαμενει άλλο ενα κόλπο να τα τσιμπανε ----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Σε Ευχαριστώ πιστεύω και απο ήταν λεγόμενα. Πολλών που διάβασα είναι το καλυτερο τιμής και αξιας δεν αφηνουμε ποτε το paypal να κανει την αλλαγη ισοτιμιας,παντα κλεβει διοτι αλλαζει με πολυ χειροτερη ισοτιμια,εχει ρυθμιση να κανει την αλλαγη η τραπεζα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mlojim Δημ. June 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2014 Απο το μαγαζί στο checkout to pay-pal το γύρισε και μου ειπαι η αλλαγη Ισοτημιας,και η τιμή του μαγαζιού στο pay pal 278 παρεαμενει άλλο ενα κόλπο να τα τσιμπανε ----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Σε Ευχαριστώ πιστεύω και απο ήταν λεγόμενα. Πολλών που διάβασα είναι το καλυτερο τιμής και αξιας Google translate είναι η γραφή σου από κινέζικα σε ελληνικά;;;;:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. June 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2014 Εγώ πιστεύω από Κινέζους συμφέρει. Κατ αρχάς θα πληρώσεις ένα 40ρι χαλαρά για μεταφορικά, εάν φυσικά έχεις γνωστό μέσω της oneplus.. Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. June 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2014 Εγώ μπορώ. Λέγεται "μάρκετινγκ" Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cutthroat Δημ. June 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2014 Καλά προφανώς αλλά αυτό για μένα είναι επιπέδου Apple η κοροϊδία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis_hd2 Δημ. June 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2014 Παιδες OTG-NFC υποστηριζει? Αν ναι ο φιλος που το εχει το δοκιμασε? Παράθεση Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts