blade_ Δημ. June 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2014 Εγώ προσωπικά θα το πάρω από το minideal στα 440 $ περίπου με free shiping(την Πέμπτη θα μιλήσουν με την μητρική εταιρεία) και το Σάββατο θα μιλήσω με την Catherine στο skype για λεπτομέρειες. Δεν ξέρω αν υπάρχουν διαφορές στην κινεζική με τη διεθνή έκδοση άλλες πλην της rom που φοράει (color os αντί cyanogen) δηλαδή εάν η έκδοση που θα διαθέτει το minideal θα έχει lte υποστήριξη το πηρες τελικα? Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nekmaria Δημ. June 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2014 Θα μιλήσω μαζί της το Σάββατο και θα ενημερώσω σχετικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkanos Δημ. June 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2014 Παιδιά παρέλαβα το πακέτο με το 64GB oneplus. Μόλις το ανοίξω και αρχίσω να το δουλεύω θα σας πω εντυπώσεις. Παράθεση :D Oneplus one, really my first smartphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nekmaria Δημ. June 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2014 Παιδιά παρέλαβα το πακέτο με το 64GB oneplus. Μόλις το ανοίξω και αρχίσω να το δουλεύω θα σας πω εντυπώσεις. Εντυπώσεις, λήψη φωτογραφιών, πλεονεκτήματα - μειονεκτήματα...ξέρεις εσύ:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. June 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2014 αντε φιλε περιμενουμε και βιντεακι!!! Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. June 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2014 τουλαχιστον ηρθε γρηγορα!αναμενουμε εντυπωσεις φιλε,φωτογραφιες κτλ!με γεια!! Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. June 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2014 Ωραίος!!!! Να το χαρείς!!!!! Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakkouk Δημ. June 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2014 Παιδιά παρέλαβα το πακέτο με το 64GB oneplus. Μόλις το ανοίξω και αρχίσω να το δουλεύω θα σας πω εντυπώσεις. ελπιζω να το χαρεις κ ελπιζω να αξιζει τελικα ολος αυτος ο ντορος που γινεται για το συγκεκριμενο τηλεφωνο. περιμενουμε εντυπωσεις .... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steve62742 Δημ. June 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2014 παιδιά για αυτή την τιμή τι έχετε να πείτε? http://www.fastcardtech.com/One-Plus-One-Quad-Core-Android-Phone.html αφού το CM μπορούμε να το περάσουμε μόνοι μας ( το LTE δεν με ενδιαφέρει τουλάχιστον άμεσα ) γιατί κάποιος να μην το πάρει? Παράθεση http://img571.imageshack.us/img571/7271/up74.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisg90 Δημ. June 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2014 Εγω περιμενω να βγει κανας κλωνος OnePlusOne,πχ απ την ΗΤΜ με ΜΤΚ6572 στα 70-80$ με 2SIM να τον παρω,γιατι μ αρεσει το σχεδιο.:lol::p Παράθεση Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiriakosk Δημ. June 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2014 Στο spemall 384$... http://www.spemall.com/OnePlus-One-Smartphone-WCDMA-4G-LTE-13MP-Camera-Bluetooth-NFC-5-5-Inch-Full-HD-1920-x-1080-pixels-IPS-Screen-Android-4-4-OS-2-5GHz-Quad-Core-Qualcomm-Snapdragon-801-MSM8974AC-3G-Ram_g.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. June 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2014 απο τον φιλο που το πηρε δεν ακουσαμε καμια γνωμη οποτε μαλλον ειναι πολυ καλο κι ακομα το επεξεργαζεται!!! Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkanos Δημ. June 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2014 Φίλε vendi, μόλις μία μέρα το έχω σε λειτουργία και οι πρώτες εντυπώσεις είναι πολύ καλές. Αρχικά, η αίσθηση που σου δίνει είναι για μια πολύ πολύ στιβαρή κατασκευή και σχετικά ελαφρύ. Είναι λίγο μεγαλούτσικό σε μέγεθος αλλά ωραίο design και αφήνει μια αίσθηση πολυτέλειας και πραγμάτικα σου φαίνεται σαν κινητό πολύ πολύ ποιο ακριβό. Στα λειτουργικά του τώρα, από όσο είδα σου δίνει 56GB από τα 64 στην εσωτερική μνήμη, δεν ξέρω μήπως χρειάζεται να κάνω τίποτα για να έχω λίγο περισσότερη. Επίσης, σε κανένα σημείο δεν παρατήρησα καθηστέρησει ή κολλήμα, πηγαίνει σφαίρα και η οθόνη έχει πολύ ζωντανά χρώματα. Έβγαλα 1 φώτο για να δώ άμα η κάμερα λειτουργεί οπότε δεν μπορώ να σχολιάσω ακόμα ποιότητα φωτογραφίας (οχί οτι και περισσότερες να έβγαζα έχω εμπειρία με φωτογραφίες). Το wifi και το σήμα είναι σφαιράτα, δεν έχω κάνει χρήση του gps ακόμα για να μιλήσω. Τέλος, μετά από 1 ημέρα με σχεδόν συνέχεια wifi on και κατέβασμα εφαρμογών + τηλώφωνα και πείραγμα στα μενού. Η μπαταρία σήμερα το πρωί που σηκώθηκα είναι ακόμα στο 44%. Αυτά μέχρι τώρα. Μόλις το δουλέψω περισσότερο θα σας πω και άλλα. Παράθεση :D Oneplus one, really my first smartphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mbar Δημ. June 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2014 Τι λειτουργικό έχει ,color η cyanogen? Πόση ωρα οθόνη σου δίνει με μια φόρτιση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkanos Δημ. June 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2014 Τι λειτουργικό έχει ,color η cyanogen? Πόση ωρα οθόνη σου δίνει με μια φόρτιση? Για το πρώτο ερώτημα: είναι cyanogen. Για το δεύτερο δεν έχω απάντηση ακόμα, δεν έχω κάτσει να το παρατηρήσω άσε που δεν πολυκαταλαβαίνω και την ερώτηση. Παράθεση :D Oneplus one, really my first smartphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. June 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2014 που βρισκουμε το 64αρι και σε ποια τιμη τωρα? Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dragonmaster Δημ. June 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2014 παιδες λιγη προσοχη απο αγορες μεσω ali express ,παντα αγοραζουμε απο αξιοπιστους χρηστες για να μην κλαιμε τα λεφτα μας μετα Παράθεση Όσοι θυσιάζουν στοιχειώδεις ελευθερίες για λίγη ασφάλεια, δεν αξίζουν ούτε ελευθερία ούτε ασφάλεια. Μη πάντα επίστασθαι προθύμεο, μη πάντων αμαθής γένη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. June 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2014 παιδες λιγη προσοχη απο αγορες μεσω ali express ,παντα αγοραζουμε απο αξιοπιστους χρηστες για να μην κλαιμε τα λεφτα μας μετα Ενοειται παντα κοιτας αξιολογησεις οπως και στο ebay. Εχω κανει αγορες απο ali και δεν ειχα κανενα προβλημα. Οσο για τον φιλο που ρωταει τι rom φορανε απο το ali υπαρχουν πολλοι πωλητες που στο πουλανε με περασμενη την cyanogen.Kαι το παλικαρι που αγορασε νομιζω απο αυτον το πηρε.Οποτε σου ερχεται ετοιμο. Τωρα για το ποσες μερες κανει,αναλογα την τρελα του ταχυδρομειου με singpost εμενα μου ερχονται απο 11 στην καλυτερη μεχρι και 25-30. Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nekmaria Δημ. June 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2014 πόσες μέρες κάνει για να έρθει??? Επί σης πια ρομ φοράει??? Την cyanogen ζήτησα αλλά Είμαι πρόθυμος να δοκιμάσω και την color os αν έρθει τελικά με αυτήν.ούτως ή άλλως η διαδικασία φαίνεται εύκολη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steve62742 Δημ. June 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2014 παιδιά επειδή βλέπω μεγάλη διαφορά στην τιμή, το fastcardtech το έχει στα 270 ευρώ ( με colorOs όμως ), υπάρχει λόγος να μην το πάρει κάποιος από εκεί? Παράθεση http://img571.imageshack.us/img571/7271/up74.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. June 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2014 παιδιά επειδή βλέπω μεγάλη διαφορά στην τιμή, το fastcardtech το έχει στα 270 ευρώ ( με colorOs όμως ), υπάρχει λόγος να μην το πάρει κάποιος από εκεί? ειναι η εκδοση των 16GB... Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkanos Δημ. June 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2014 (edited) Ορίστε και 2 πρόχειρες φώτο με default settings από την κάμερα του: http://rapidshare.com/share/646A1EBF039BF7DD101722CF7EFD2EDE[/url http://rapidshare.com/share/ED3B4738E74F045A8E6B1FE0602D9355 http://rapidshare.com/share/11456C886CEE1C4FC259975A555DFBC3 Edited June 22, 2014 by gkanos Παράθεση :D Oneplus one, really my first smartphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakkouk Δημ. June 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2014 μετα απο 3 φορτισεις αν θες μοιρασου μαζι μας την αυτονομια της μπαταριας. ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nekmaria Δημ. June 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2014 Ορίστε και 2 πρόχειρες φώτο με default settings από την κάμερα του: http://rapidshare.com/share/646A1EBF039BF7DD101722CF7EFD2EDE Δεν ανοίγει ο Σύνδεσμος που έβαλες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. June 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2014 Δεν ανοίγει ο Σύνδεσμος που έβαλες ναι δεν ανοίγει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts