BURNIN_AMBITION Δημ. August 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2014 Δες λίγο την εφαρμογή Truecaller ... έχει έτοιμη μια λίστα με γνωστούς σπαμερ και προσθέτεις και οποιους θέλεις ... Η λίστα της δε είναι διαθέσιμη απο τις Επαφές... πηγα μολις να την βαλω και θελει το τηλεφωνο μου. λεει οτι το θελει για να αποθηκευει τους ανεπιθυμητους για εμενα αριθμους. ειμαστε σθγουροι οτι δεν θα προσθεσει το τηλεφωνο μου σε καμια λιστα με σπαμ μηνυματα κτλ κτλ? το εχει κανενας και το δουλευει καιρο? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. August 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2014 Με τα 8.1 κι εμενα το double tap έγινε double βαράτε. "Λύθηκε" το πρόβλημα ως εξής: Πρώτα περνάω το χέρι από τον σενσορα να εμφανιστεί η glance και μετά με ένα απαλό double όλα καλά. Δεν έχει να κάνει με την ευαισθησία της οθόνης Έχει και μένα θέμα με το double tap. Και παρατήρησα και το άλλο, ξαφνικά εξαφανίστηκε το βελάκι κάτω δεξιά στην start screen και δεν μπορoύσα να μπω στις εφαρμογές. Λύθηκε με ένα restart. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zaxos7 Δημ. August 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2014 E και εσύ κάνε μια ασραπιαία αναπάντητη στον ανεπιθύμητο αριθμό και το έλυσες το πρόβλημα σου:D Ευχαριστώ πολύ,να'σαι καλά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. August 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2014 πηγα μολις να την βαλω και θελει το τηλεφωνο μου. λεει οτι το θελει για να αποθηκευει τους ανεπιθυμητους για εμενα αριθμους. ειμαστε σθγουροι οτι δεν θα προσθεσει το τηλεφωνο μου σε καμια λιστα με σπαμ μηνυματα κτλ κτλ? το εχει κανενας και το δουλευει καιρο? ευχαριστω Εγώ το εχω από την πρώτη μέρα ... υπάρχει κι στα αλλα λειτουργικά και δουλεύει αρκετά αποτελεσματικά θα ελεγα Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BURNIN_AMBITION Δημ. August 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2014 (edited) οποτε αν δεν εχεις σπαμ μηνυματα θα το βαλω και εγω. σε ευχαριστω παρα πολυ. επιτελους θα σταματησω να ακουω τη γουιντ υγ. μολις το εβαλα. αυτη τη ρυθμιση που δινουμε προσβαση στις επαφες μας, την εχετε ενεργοποιημενη? ειναι ασφαλης? και τελος αν το μπλοκαρετε να μην τρεχει στο παρασκηνιο θα μας προειδοποιει για τους σπαμερς 9wind κτλ) ή οχι? ναστε καλα Edited August 5, 2014 by BURNIN_AMBITION Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 οποτε αν δεν εχεις σπαμ μηνυματα θα το βαλω και εγω. σε ευχαριστω παρα πολυ. επιτελους θα σταματησω να ακουω τη γουιντ υγ. μολις το εβαλα. αυτη τη ρυθμιση που δινουμε προσβαση στις επαφες μας, την εχετε ενεργοποιημενη? ειναι ασφαλης? και τελος αν το μπλοκαρετε να μην τρεχει στο παρασκηνιο θα μας προειδοποιει για τους σπαμερς 9wind κτλ) ή οχι? ναστε καλα Ναι ενεργοποιημενη την εχω .. και πρεπει να τρεχει για να κανει την δουλεια του .. απλα απο τις ρυθμισεις -φιλτραρισμα των επαφων ξετσεκαρισε το truecaller να μην σου δειχνει τους σπαμερς στις επαφες σου Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BURNIN_AMBITION Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 (edited) σε ευχαριστω! μολις το εκανα. τελευταια ερωτηση αν ξερει καποιος. μπορω καπως να κανω ολες τις σπαμ επαφες να εχουν το δικο τους ρινγτοουν(ετσι ωστε μολις το ακουω να μην τρεχω καν στο κινητο). αλλα να μην το κανω ενα ενα, να τις επιλεξω ολες μαζι...ευχαριστω υγ. ελπιζω η εφαρμογη να μην ειναι πολυ ενεργοβορα γιατι ειναι πλεον must have Edited August 6, 2014 by BURNIN_AMBITION Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 Έχουμε και το επίσημο changelog των WP8.1 Update από το site της MS. http://www.windowsphone.com/en-us/how-to/wp8/basics/windows-phone-8-update-history?ver=8.10.14147.180 OS version: 8.10.14141.167 or 8.10.14147.180 Folders. Folders let you organize your Start screen the way you want. Just push one Tile on top of another one to create a folder and get going. Messaging. Combine multiple text messages into one, and then forward them to someone else. Selection. With improved selection, you can now delete multiple calls, messages, or contacts. Apps Corner. Apps Corner lets you specify apps other people can use on a Windows Phone. Great for individuals and any-sized organizations who want to provide only the essential apps for others to use for work, school, or any other reason. Alarms. Now you can customize the snooze time for an alarm, and then enjoy a little more shuteye for the time you want. Accessory apps. Use accessory apps to get notifications from your phone on your smart watch, active phone cover, fitness tracker, or other kinds of accessories. Internet sharing. Now you can share your cellular data connection over Bluetooth, so you can get an Internet connection on more kinds of devices. VPN. VPN now supports L2TP, which lets you connect to more VPN services. Whether you connect to a VPN for work or personal use, you can do it on your Windows Phone. Narrator. Narrator now has touch typing and a way for you to turn off hints for controls and buttons if you don't want them read aloud. Some other improvements to Narrator help you unlock your phone a little more quickly, find and use the Back, Start, and Search buttons more easily, and tell you when your phone screen is on or off. Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roccat Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 ''Accessory apps. Use accessory apps to get notifications from your phone on your smart watch, active phone cover, fitness tracker, or other kinds of accessories.'' Ποιο smartwatch υπαρχει για τα WP ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 ''Accessory apps. Use accessory apps to get notifications from your phone on your smart watch, active phone cover, fitness tracker, or other kinds of accessories.'' Ποιο smartwatch υπαρχει για τα WP ? Φημολογείται ότι θα ανακοινώσει η MS μια τέτοια φορητή συσκευή συμβατή με όλα τα λειτουργικά! Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobiuser Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 ''Accessory apps. Use accessory apps to get notifications from your phone on your smart watch, active phone cover, fitness tracker, or other kinds of accessories.'' Ποιο smartwatch υπαρχει για τα WP ? Γι' αυτό το λένε developer preview. Γιατί απευθύνεται σε developers-εταιρείες που θέλουν να αναπτύξουν sw/hw. Συν ότι η τακτική διάθεση του λειτουργικού στην πελατειακή βάση υποτίθεται δεν έχει γίνει, ώστε να συνδιατίθενται συνοδευτικά sw/hw. Παράθεση Bloomberg: "BlackBerry Ltd. (BBRY)’s share of the smartphone market is quickly vanishing"..."to 0.8 percent in 2014 and may slip to 0.3 percent by 2018" - “The question of whether BlackBerry can survive continues to surface,” IDC said... http://www.bloomberg.com/news/2014-05-28/blackberry-market-share-to-fall-to-0-3-in-2018-idc-says.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 Έχουμε και το επίσημο changelog των WP8.1 Update από το site της MS. http://www.windowsphone.com/en-us/how-to/wp8/basics/windows-phone-8-update-history?ver=8.10.14147.180 Θα φανεί πολύ χαζή η ερώτηση, αλλά ο narrator πού είναι;... Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 Θα φανεί πολύ χαζή η ερώτηση, αλλά ο narrator πού είναι;... Ρυθμίσεις->διευκόλυνση πρόσβασης και μετά ενεργοποιείς εκεί που λέει αφηγητής (πρέπει να ορίσεις τη γλώσσα του τηλεφώνου στα αγγλικά (Η.Π.Α)! Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 (edited) Ρυθμίσεις->διευκόλυνση πρόσβασης και μετά ενεργοποιείς εκεί που λέει αφηγητής (πρέπει να ορίσεις τη γλώσσα του τηλεφώνου στα αγγλικά (Η.Π.Α)! Α. Και νόμιζα ότι θα ήταν κάτι καινούριο. Thank you! Edit: Τελικά, ωραίοι είναι οι φάκελοι. Είναι ό,τι πρέπει, για οθόνες <4,5". :) Ναι, παίρνω πίσω ό,τι είπα για τους φακέλους. :O Edited August 6, 2014 by mr_47 Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 Διορθώθηκε το error που έβγαζε σε κάποιες συσκευές κατα την αναβάθμιση στο update 1 των WP8.1 DP! http://wmpoweruser.com/wp-content/uploads/2014/08/image_thumb13.png Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hitech Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 (edited) Διορθώθηκε το error που έβγαζε σε κάποιες συσκευές κατα την αναβάθμιση στο update 1 των WP8.1 DP! http://wmpoweruser.com/wp-content/uploads/2014/08/image_thumb13.png - Μόλις πριν 2 λεπτά διάβαζα το σχόλιο σε ξένο φόρουμ. Δοκιμαζω και επανέρχομαι ! - Ευχαριστούμε για την άμεση ενημέρωση!! Edit: Done!!!!! ..... 8.10.14147.180 με εγκατεστημένο επίσημα cyan firmware !! - Έκανε με μια διαδικασία δυο εγκαταστάσεις. Το 8.10.12400.899 και το 8.10.17147.180 μαζί!!! - Συσκευή: Lumia 625 generic EU Edited August 6, 2014 by hitech Παράθεση - Stathis - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psail Δημ. August 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2014 - Μόλις πριν 2 λεπτά διάβαζα το σχόλιο σε ξένο φόρουμ. Δοκιμαζω και επανέρχομαι ! - Ευχαριστούμε για την άμεση ενημέρωση!! Edit: Done!!!!! ..... 8.10.14147.180 με εγκατεστημένο επίσημα cyan firmware !! - Έκανε με μια διαδικασία δυο εγκαταστάσεις. Το 8.10.12400.899 και το 8.10.17147.180 μαζί!!! - Συσκευή: Lumia 625 generic EU επιβεβαιώνω και εγώ, 925 με cyan και dp λύθηκε το πρόβλημα και έγινε η ενημέρωση κανονικά. Μπράβο στην ΜΣ για την ταχύτατη λύση του προβλήματος. Παράθεση Eriscsson 748, Ericsson T28, NOKIA 3310, Panasonic GD67, NOKIA 5210, SonyEriscsson W800, SonyEricsson Z600, SonyEricsson W910, NOKIA N97, Dell Streak 5, HTC One X (κλάπηκε:(), ΖΤΕ racer II, NOKIA 925, Ms Lumia 950, Galaxy S8, oneplus 8 pro, oneplus 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hitech Δημ. August 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2014 (edited) - Αλλά!!! .... τα ******* με τον browser. Δεν ξέρω τι λένε για τεχνολογίες και κολοκύθια τύμπανα. Ξέρω μόνο ότι πλέον το φόρουμ δεν διαβάζεται!! Η γραμματοσειρά έγινε ψείρα και δεν προσαρμόζεται όπως πρώτα στην οθόνη της συσκευής με λογικο μέγεθος γραμματοσειράς !! Εκτός αυτου παρατηρώ ότι από όρθια σε πλαγια θέση της συσκευής χάνεται η σελίδα και πρέπει να ανανεωθεί, αλλά δεν πιάνει πάντα :mad: - Με την 8.1 σε landscape χαιρόμουν να διαβάζω το φόρουμ!!! Δεν μου αρέσει η χρηση του mobile browser ,προτιμώ την έκδοση desktop με προσαρμογή του εκάστοτε κειμένου που διαβάζω, στην οθόνη της συσκευής ... με το επιθυμητο μέγεθος γραμματοσειράς και αναδίπλωση !!! - Δοκίμασα και την mobile εκδοχή του φόρουμ αλλά το σκρολ δεν ήταν το αναμενόμενο !!! Κολλάει και όταν αγγίζω την οθόνη για σκρολ ,επιλεγει καποιο σημείο ... - Ρύθμισα το μέγεθος εμφάνισης της γραμματοσειράς,απο τις ρυθμίσεις "ευκολία πρόσβασης" ,αλλά δεν αλλαζει τίποτα στον browser;; - Αν κάποιος φίλος γνωρίζει κάτι και μπορει να βοηθήσει να το λύσω θα ήμουν υπόχρεος . Για μένα ο browser στο smartphone είναι το α και το ω!!!! - Αναρωτιέμαι δεν έχει παρατηρησει άλλος φίλος μετά το update 1 αυτή την διαφορά ;;;; - Έκανα και μια επανεκκίνηση μήπως κολλησε τίποτα αλλά δεν ... λέτε να χρειαστεί hard reset? :X Φιλικα Edited August 7, 2014 by navi55 άσεμνες εκφράσεις Παράθεση - Stathis - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highpriest Δημ. August 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2014 - Αλλά!!! .... τα ******* με τον browser. Δεν ξέρω τι λένε για τεχνολογίες και κολοκύθια τύμπανα. Ξέρω μόνο ότι πλέον το φόρουμ δεν διαβάζεται!! Η γραμματοσειρά έγινε ψείρα και δεν προσαρμόζεται όπως πρώτα στην οθόνη της συσκευής με λογικο μέγεθος γραμματοσειράς !! Εκτός αυτου παρατηρώ ότι από όρθια σε πλαγια θέση της συσκευής χάνεται η σελίδα και πρέπει να ανανεωθεί, αλλά δεν πιάνει πάντα :mad: - Με την 8.1 σε landscape χαιρόμουν να διαβάζω το φόρουμ!!! Δεν μου αρέσει η χρηση του mobile browser ,προτιμώ την έκδοση desktop με προσαρμογή του εκάστοτε κειμένου που διαβάζω, στην οθόνη της συσκευής ... με το επιθυμητο μέγεθος γραμματοσειράς και αναδίπλωση !!! Συμφωνώ! Είναι πολύ μεγάλο πρόβλημα! Μέχρι στιγμής είχα πρόβλημα με τον browser από άποψη δυνατοτήτων. Παρόλα αυτά δεν άλλαζα τον ΙΕ με κάποιον άλλο καλύτερο (πχ UC browser) ακριβώς επειδη δεν είχε την δυνατότητα double tap για μεγένθυνση. Και για εμένα το σερφάρισμα αποτελεί ίσως το σημαντικότερο σημείο του smartphone μου. Είναι deal breaker. Αν δεν το διορθώσουν σύντομα, θα αλλάξω λειτουργικό άμεσα. Ισως σε κάποιους να φαντάζει μικρής σημασίας πρόβλημα, αλλά οταν η μιση χρήση που κάνω στο τηλέφωνο αφορά χρήση ιντερνετ (είμαι συνέχεια online για να δίνω τιμές σε πελάτες ακόμη και εκτός καταστήματος), τότε φαίνεται η σημασία του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
da77 Δημ. August 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2014 καλημερα φοραω την 3051.40000.1345.10285 και απο οτι ειδα ειναι Developer preview, παω να κανω ενημερωση να παρω το update 1 που βγηκε και δεν μου βγαζει τιπτα παιζει κανενα προβλημα με τους server ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. August 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2014 Κοίτα στην εφαρμογή Preview For Developers... Μπορεί να έχει αποσυνδεθεί και να χρειάζειται log in ή να έχει "ξετικαριστεί" η επιλογή Enable... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. August 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2014 (edited) Πράγματι, ο browser είναι χάλια, αλλά ευελπιστώ ότι με την επίσημη GDR1 θα διορθωθεί. Edited August 7, 2014 by Alex_tz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hitech Δημ. August 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2014 Πράγματι, ο browser είναι χάλια, αλλά ευελπιστώ ότι με την επίσημη GDR1 θα διορθωθε8. - Και τι; Θα περιμένω 3-4 μήνες με τέτοια λειτουργία, μήπως και τον διορθώσουν; :blink: - Όπως γράφει και ο φίλος πιο πάνω το browsing είναι για μένα το α και το ωμέγα στα smartphones... Δεν έχει καμία επιείκεια ή ολιγωρία!!! - Παρακολουθω και στα διεθνή φόρουμς και βλέπω να έχουν κι άλλοι πρόβλημα ή το αντιμετωπιζουν ως πρόβλημα. - Ευελπιστώ να το διορθώσουν αν και φοβάμαι πως στόχος τους είναι η Mobile εκδοχή στο σερφάρισμα γενικά και αποφυγή της desktop... - Ο βασικός λόγος που από την επίσημη cyan πήγα στην dp 8.1 update 1, ήταν η αναφορά για βελτιστοποιηση του ie 11. - Περίμενα κάτι ανάλογο με την αναβάθμιση του Chrome, που πλέον αναδιπλωνει το κείμενο και με σωστό μέγεθος γραμματοσειρας και δεν χρειάζεται να γυρνώ σε landscape το Xperia zu.!!! Παράθεση - Stathis - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highpriest Δημ. August 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2014 3-4 μήνες;:rolleyes: Αν μέχρι τέλος Αυγούστου δεν το διορθώσουν με κάποιο update, ή αν δεν βγει κάποιος αξιόλογος browser που να ανοίγει σε σωστή σε μέγεθος γραμματοσειρά με double tap θα το δώσω και θα πάω για android, όσο και αν δεν με γεμίζει καθόλου. Που μπορούμε να πάμε για να τα "χώσουμε" στην MS για τον browser; Να το κάνουμε συντονισμένα, αλλά να το δει κιόλας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. August 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2014 Ας το γράψω κι εγώ. Έχω ακριβώς τα ίδια θεματα με τον browser και ένα επιπλέον. Σε landscape, με τα capacitive πλήκτρα προς το δεξί χέρι, αν κάνω scroll πάνω - κάτω, σε σημείο της οθόνης κοντά στα πλήκτρα, στις μισές φορές δεν το κάνει register.... Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts