glofiish Δημ. June 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2014 Πρώτο restart χθες σε stand by. Δεν ξέρω αν το προκάλεσε ο messenger, με τα πρόσφατα θέματά του, ή που ήταν για αρκετή ώρα χωρίς σήμα η συσκευή.. :worry: Εμένα μένει αρκετές ώρες χωρίς σήμα κάθε μέρα στην δουλειά και ποτε δεν μου χει κάνει ρεσταρτ.Facebook δεν έχω αρα μαλλον ο messenger στην έκανε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. June 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2014 Εμένα μένει αρκετές ώρες χωρίς σήμα κάθε μέρα στην δουλειά και ποτε δεν μου χει κάνει ρεσταρτ.Facebook δεν έχω αρα μαλλον ο messenger στην έκανε. Αυτό σκέφτομαι και αυτό θέλω να πιστεύω. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixail72 Δημ. June 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2014 Νέο update..Είναι ήδη live Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. June 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2014 Μεγάλο??? Ξέρουμε τι είναι?? Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixail72 Δημ. June 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2014 Μεγάλο??? Ξέρουμε τι είναι?? Τιποτα σπουδαιο και εμφανες http://www.wpcentral.com/windows-phone-81-preview-picks-third-update-tweaks-apis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosmc Δημ. June 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2014 (edited) Ολο σκουπιδια update ερχοντε, δε μου εχει διορθωθει ουτε ενα bug μεχρι στιγμης ειδικα αυτο της καμερας που σπαει αρ.......δια, αντε να παρουμε κανα firmware update επιτελους γιατι με αυτα τα update της π.....ας δουλεια δε γινετε και κανουν και 150 ωρες να εγκατασταθουν δηλαδη ελεος με αυτα τα windows, καθε μερα που περναει με κανουν να νοσταλγω ολο και περισοτερο το android :( Edited June 13, 2014 by giorgosmc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. June 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2014 Όχι... Η μοναδική φορά που δεν μπορούσα ειναι όταν βγήκε η preview έκδοση κ για 3-4 ώρες είχαν ένα θεματάκι με τους servers... Από τότε δεν μου έχει τύχει πάλι... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. June 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2014 Update για UC Browser και Messenger.... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. June 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2014 Update για UC Browser.... Που το είδες????? Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. June 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2014 Που το είδες????? Εδώ είσαι! Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. June 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2014 Εδώ είσαι! Όντως.... Περίεργο όμως μιας και είχα μπει στο store και δεν είχε update..... Να 'σαι καλά. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. June 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2014 (edited) Ολο σκουπιδια update ερχοντε, δε μου εχει διορθωθει ουτε ενα bug μεχρι στιγμης ειδικα αυτο της καμερας που σπαει αρ.......δια, αντε να παρουμε κανα firmware update επιτελους γιατι με αυτα τα update της π.....ας δουλεια δε γινετε και κανουν και 150 ωρες να εγκατασταθουν δηλαδη ελεος με αυτα τα windows, καθε μερα που περναει με κανουν να νοσταλγω ολο και περισοτερο το android :( Συγνώμη που θα το γράψω με αυτό τον τρόπο, αλλά μήπως φταίει και η Samsung σε αυτό; Δεν έχω δει κάποιον με Nokia να έχει το θέμα σου ( αν θυμάμαι καλά, δε λειτουργεί καθόλου η stock εφαρμογή της κάμεράς σου ). Update για UC Browser και Messenger.... Τα πρώτα δείγματα για το update του messenger δείχνουν ενθαρρυντικά. Ήρθαν μερικά μηνύματα και χτύπησε σε όλα, στην ώρα τους. Edit: Άκυρο για το update του messenger. Πάλι χάνει ειδοποιήσεις. Edited June 13, 2014 by mr_47 Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zaxos7 Δημ. June 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2014 Ξέρει κανείς τι κατανάλωσε Mb κάνει ο messenger;είχα παλιά στο αντροιντ το e-buddy και ήταν ρουφήχτρα.όταν έμπαινα με την σύνδεση της κάρτας μου ρελιωναν γρήγορα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosmc Δημ. June 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2014 (edited) mr_47 δεν ειπες κατι παραλογο φυσικα και φταιει και η samsung που ειναι για το π....τσο καβαλα στην υποστηριξη της σχετικα με τα windows αλλα απο την αλλη απο τη στιγμη που δεχθηκαν να συνεργαστουν αυτες οι δυο εταιρειες (samsung & windows) εστω και μονο στο ativ s το μεριδιο ευθυνης ειναι και των δυο και θα επρεπε να γινει κατι, διαφορετικα ας ειχαν μονο τα nokia windows phone τι το βγαλανε για htc, samsung κλπ κλπ απ τη στιγμη που η μονη εταιρεια που λειτουργει τουλαχιστον οσο το δυνατον καλα και σταθερα συγκριτικα με τις αλλες στο τομεα των windows phone ειναι η nokia και αυτο δεν το αμφισβητω. Και αν φταιει η samsung ή η καθε samsung ας κοψει η ιδια η microsoft να υποστηριζει αλλα μοντελα εκτος nokia απ τη στιγμη που βλεπει και η ιδια πως το λειτουργικο της αξιοποιητε με τον πιο αχρηστο τροπο σε οποιαδηποτε αλλη εταιρεια εκτος nokia, αλλα απο την αλλη ακουγετε η κυκλοφορια ''ativ se'' που θα ειναι αλλο ενα μοντελο samsung με λειτουργικο windows που θα κυκλοφορησει στο αμεσο μελλον, το θεωρω απαραδεκτο αυτο που γινετε. Edited June 13, 2014 by giorgosmc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. June 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2014 mr_47 δεν ειπες κατι παραλογο φυσικα και φταιει και η samsung που ειναι για το π....τσο καβαλα στην υποστηριξη της σχετικα με τα windows αλλα απο την αλλη απο τη στιγμη που δεχθηκαν να συνεργαστουν αυτες οι δυο εταιρειες (samsung & windows) εστω και μονο στο ativ s το μεριδιο ευθυνης ειναι και των δυο και θα επρεπε να γινει κατι, διαφορετικα ας ειχαν μονο τα nokia windows phone τι το βγαλανε για htc, samsung κλπ κλπ απ τη στιγμη που η μονη εταιρεια που λειτουργει τουλαχιστον οσο το δυνατον καλα και σταθερα συγκριτικα με τις αλλες στο τομεα των windows phone ειναι η nokia και αυτο δεν το αμφισβητω. Και αν φταιει η samsung ή η καθε samsung ας κοψει η ιδια η microsoft να υποστηριζει αλλα μοντελα εκτος nokia απ τη στιγμη που βλεπει και η ιδια πως το λειτουργικο της αξιοποιητε με τον πιο αχρηστο τροπο σε οποιαδηποτε αλλη εταιρεια εκτος nokia, αλλα απο την αλλη ακουγετε η κυκλοφορια ''ativ se'' που θα ειναι αλλο ενα μοντελο samsung με λειτουργικο windows που θα κυκλοφορησει στο αμεσο μελλον, το θεωρω απαραδεκτο αυτο που γινετε. Καλά, ότι είναι απαράδεκτο είναι. Απλά, Samsung, HTC κ.α., βγάζουν συσκευές για να τις βγάλουν, αφού δε βασίζεται η βιωσιμότητά τους στα WP, όπως η "Nokia", που δεν έχει άλλη επιλογή, απ' το να πετύχουν τα WP. Αλλά, η Samsung δεν έπρεπε να κάνει τα στραβά μάτια σε ένα πρόβλημα, όπως το δικό σου. P.S.: Στα conversations ή discussions της Microsoft, έχει δει να έχουν κι άλλοι το ίδιο πρόβλημα μ' εσένα; Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TLG Δημ. June 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2014 Οι ειδοποιησεις απο την εφαρμογη facebook beta και γενικα τις εφαρμογες ακουγονται?? Εχουν δηλαδη καποιον συγκεκριμενο ηχο ? Παράθεση Current mobile devices : iPhone 6s Plus,iPad Air 2,Nexus 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktlk Δημ. June 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2014 Καλά η Samsung ούτε στο android προσφέρει υποστήριξης..τι να λέμε... Παράθεση KTLK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. June 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2014 Οι ειδοποιησεις απο την εφαρμογη facebook beta και γενικα τις εφαρμογες ακουγονται?? Εχουν δηλαδη καποιον συγκεκριμενο ηχο ? Ορίζεις εσύ τον ήχο που θες από το "Ειδοποιήσεις + Ενέργειες" (πρέπει να έχει χτυπήσει μία φορά τουλάχιστον για να στο βγάλει στη λίστα) Τα πρώτα δείγματα για το update του messenger δείχνουν ενθαρρυντικά. Ήρθαν μερικά μηνύματα και χτύπησε σε όλα, στην ώρα τους. Edit: Άκυρο για το update του messenger. Πάλι χάνει ειδοποιήσεις. Το αντίθετο... Σήμερα το απόγευμα που πήγα να κοιμηθώ "δυστυχώς" ο Messenger δουλευε και η παρέα μου είχε όρεξη :lol: Μου έρχονταν όλα ακαριαία... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BURNIN_AMBITION Δημ. June 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2014 Επιτέλους έφτιαξε ο ucbrowser Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. June 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2014 Το αντίθετο... Σήμερα το απόγευμα που πήγα να κοιμηθώ "δυστυχώς" ο Messenger δουλευε και η παρέα μου είχε όρεξη :lol: Μου έρχονταν όλα ακαριαία... Χαχαχα :lol: Όποτε θέλει χτυπάει στο δικό μου. Επίσης, έχω άλλο ένα θέμα. Με το τελευταίο update, ζεσταίνεται αρκετά η συσκευή μου, όταν είναι σε 3g. Lumia 820, με WP8.1. Με F2g, αλλά έχω και θήκη. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. June 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2014 Επιτέλους έφτιαξε ο ucbrowser Έχει χάσει όμως λίγο την ομαλότητά του.... Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BURNIN_AMBITION Δημ. June 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2014 εγω και μονο που δουλευει σωστα το ανοιγμα σε νεα ταμπς, κανω το σταυρο μου και ειμαι υπερευχαριστημενος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highpriest Δημ. June 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2014 Εχει με την αναβάθμιση o UC zoom με double tap; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. June 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2014 Κάτι που έχω παρατηρήσει με τα tabs, στον IE. Ανοίγω όσα θέλω, αλλά αν αφήσω κάποιο στο background για πολλή ώρα, θα ξαναφορτώσει τη σελίδα που έχει. Με όσα tabs και να έχω ανοιχτά, από 2 και πάνω. Έχει κάνεις άλλος το ίδιο θέμα; Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. June 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2014 Όντως. Αυτό το θέμα υπήρχε και στα wp8 και ενώ το είχαν διορθώσει έως ένα βαθμό σε προηγούμενες εκδόσεις της preview 8.1, τώρα που το δοκιμάζω με τρεις καρτέλες ανοιχτές μου φορτώνει ξανά τις σελίδες μετά από εναλλαγή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts