Jump to content

WP 8.1 Developers Preview

x8052
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πρώτο restart χθες σε stand by. Δεν ξέρω αν το προκάλεσε ο messenger, με τα πρόσφατα θέματά του, ή που ήταν για αρκετή ώρα χωρίς σήμα η συσκευή.. :worry:

Εμένα μένει αρκετές ώρες χωρίς σήμα κάθε μέρα στην δουλειά και ποτε δεν μου χει κάνει ρεσταρτ.Facebook δεν έχω αρα μαλλον ο messenger στην έκανε.

• Απαντήσεις 2,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Εμένα μένει αρκετές ώρες χωρίς σήμα κάθε μέρα στην δουλειά και ποτε δεν μου χει κάνει ρεσταρτ.Facebook δεν έχω αρα μαλλον ο messenger στην έκανε.

Αυτό σκέφτομαι και αυτό θέλω να πιστεύω.

Huawei Nova 5T

Ολο σκουπιδια update ερχοντε, δε μου εχει διορθωθει ουτε ενα bug μεχρι στιγμης ειδικα αυτο της καμερας που σπαει αρ.......δια, αντε να παρουμε κανα firmware update επιτελους γιατι με αυτα τα update της π.....ας δουλεια δε γινετε και κανουν και 150 ωρες να εγκατασταθουν δηλαδη ελεος με αυτα τα windows, καθε μερα που περναει με κανουν να νοσταλγω ολο και περισοτερο το android :( Edited by giorgosmc

Όχι... Η μοναδική φορά που δεν μπορούσα ειναι όταν βγήκε η preview έκδοση κ για 3-4 ώρες είχαν ένα θεματάκι με τους servers... Από τότε δεν μου έχει τύχει πάλι...
Powerd by OnePlus 7 Pro

Που το είδες?????

Εδώ είσαι!

Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.

Όντως....

Περίεργο όμως μιας και είχα μπει στο store και δεν είχε update.....

Να 'σαι καλά.

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Ολο σκουπιδια update ερχοντε, δε μου εχει διορθωθει ουτε ενα bug μεχρι στιγμης ειδικα αυτο της καμερας που σπαει αρ.......δια, αντε να παρουμε κανα firmware update επιτελους γιατι με αυτα τα update της π.....ας δουλεια δε γινετε και κανουν και 150 ωρες να εγκατασταθουν δηλαδη ελεος με αυτα τα windows, καθε μερα που περναει με κανουν να νοσταλγω ολο και περισοτερο το android :(

Συγνώμη που θα το γράψω με αυτό τον τρόπο, αλλά μήπως φταίει και η Samsung σε αυτό; Δεν έχω δει κάποιον με Nokia να έχει το θέμα σου ( αν θυμάμαι καλά, δε λειτουργεί καθόλου η stock εφαρμογή της κάμεράς σου ).

Update για UC Browser και Messenger....

Τα πρώτα δείγματα για το update του messenger δείχνουν ενθαρρυντικά. Ήρθαν μερικά μηνύματα και χτύπησε σε όλα, στην ώρα τους.

Edit: Άκυρο για το update του messenger. Πάλι χάνει ειδοποιήσεις.

Edited by mr_47
Huawei Nova 5T

Ξέρει κανείς τι κατανάλωσε Mb κάνει ο messenger;είχα παλιά στο αντροιντ το e-buddy και ήταν ρουφήχτρα.όταν έμπαινα με την σύνδεση της κάρτας μου ρελιωναν γρήγορα...

mr_47 δεν ειπες κατι παραλογο φυσικα και φταιει και η samsung που ειναι για το π....τσο καβαλα στην υποστηριξη της σχετικα με τα windows αλλα απο την αλλη απο τη στιγμη που δεχθηκαν να συνεργαστουν αυτες οι δυο εταιρειες (samsung & windows) εστω και μονο στο ativ s το μεριδιο ευθυνης ειναι και των δυο και θα επρεπε να γινει κατι, διαφορετικα ας ειχαν μονο τα nokia windows phone τι το βγαλανε για htc, samsung κλπ κλπ απ τη στιγμη που η μονη εταιρεια που λειτουργει τουλαχιστον οσο το δυνατον καλα και σταθερα συγκριτικα με τις αλλες στο τομεα των windows phone ειναι η nokia και αυτο δεν το αμφισβητω.

Και αν φταιει η samsung ή η καθε samsung ας κοψει η ιδια η microsoft να υποστηριζει αλλα μοντελα εκτος nokia απ τη στιγμη που βλεπει και η ιδια πως το λειτουργικο της αξιοποιητε με τον πιο αχρηστο τροπο σε οποιαδηποτε αλλη εταιρεια εκτος nokia, αλλα απο την αλλη ακουγετε η κυκλοφορια ''ativ se'' που θα ειναι αλλο ενα μοντελο samsung με λειτουργικο windows που θα κυκλοφορησει στο αμεσο μελλον, το θεωρω απαραδεκτο αυτο που γινετε.

Edited by giorgosmc

mr_47 δεν ειπες κατι παραλογο φυσικα και φταιει και η samsung που ειναι για το π....τσο καβαλα στην υποστηριξη της σχετικα με τα windows αλλα απο την αλλη απο τη στιγμη που δεχθηκαν να συνεργαστουν αυτες οι δυο εταιρειες (samsung & windows) εστω και μονο στο ativ s το μεριδιο ευθυνης ειναι και των δυο και θα επρεπε να γινει κατι, διαφορετικα ας ειχαν μονο τα nokia windows phone τι το βγαλανε για htc, samsung κλπ κλπ απ τη στιγμη που η μονη εταιρεια που λειτουργει τουλαχιστον οσο το δυνατον καλα και σταθερα συγκριτικα με τις αλλες στο τομεα των windows phone ειναι η nokia και αυτο δεν το αμφισβητω.

Και αν φταιει η samsung ή η καθε samsung ας κοψει η ιδια η microsoft να υποστηριζει αλλα μοντελα εκτος nokia απ τη στιγμη που βλεπει και η ιδια πως το λειτουργικο της αξιοποιητε με τον πιο αχρηστο τροπο σε οποιαδηποτε αλλη εταιρεια εκτος nokia, αλλα απο την αλλη ακουγετε η κυκλοφορια ''ativ se'' που θα ειναι αλλο ενα μοντελο samsung με λειτουργικο windows που θα κυκλοφορησει στο αμεσο μελλον, το θεωρω απαραδεκτο αυτο που γινετε.

Καλά, ότι είναι απαράδεκτο είναι. Απλά, Samsung, HTC κ.α., βγάζουν συσκευές για να τις βγάλουν, αφού δε βασίζεται η βιωσιμότητά τους στα WP, όπως η "Nokia", που δεν έχει άλλη επιλογή, απ' το να πετύχουν τα WP. Αλλά, η Samsung δεν έπρεπε να κάνει τα στραβά μάτια σε ένα πρόβλημα, όπως το δικό σου.

P.S.: Στα conversations ή discussions της Microsoft, έχει δει να έχουν κι άλλοι το ίδιο πρόβλημα μ' εσένα;

Huawei Nova 5T

Οι ειδοποιησεις απο την εφαρμογη facebook beta και γενικα τις εφαρμογες ακουγονται?? Εχουν δηλαδη καποιον συγκεκριμενο ηχο ?
Current mobile devices : iPhone 6s Plus,iPad Air 2,Nexus 6

Οι ειδοποιησεις απο την εφαρμογη facebook beta και γενικα τις εφαρμογες ακουγονται?? Εχουν δηλαδη καποιον συγκεκριμενο ηχο ?

Ορίζεις εσύ τον ήχο που θες από το "Ειδοποιήσεις + Ενέργειες" (πρέπει να έχει χτυπήσει μία φορά τουλάχιστον για να στο βγάλει στη λίστα)

Τα πρώτα δείγματα για το update του messenger δείχνουν ενθαρρυντικά. Ήρθαν μερικά μηνύματα και χτύπησε σε όλα, στην ώρα τους.

Edit: Άκυρο για το update του messenger. Πάλι χάνει ειδοποιήσεις.

Το αντίθετο... Σήμερα το απόγευμα που πήγα να κοιμηθώ "δυστυχώς" ο Messenger δουλευε και η παρέα μου είχε όρεξη :lol:

Μου έρχονταν όλα ακαριαία...

Powerd by OnePlus 7 Pro

Το αντίθετο... Σήμερα το απόγευμα που πήγα να κοιμηθώ "δυστυχώς" ο Messenger δουλευε και η παρέα μου είχε όρεξη :lol:

Μου έρχονταν όλα ακαριαία...

Χαχαχα :lol: Όποτε θέλει χτυπάει στο δικό μου. Επίσης, έχω άλλο ένα θέμα. Με το τελευταίο update, ζεσταίνεται αρκετά η συσκευή μου, όταν είναι σε 3g. Lumia 820, με WP8.1. Με F2g, αλλά έχω και θήκη.

Huawei Nova 5T

Επιτέλους έφτιαξε ο ucbrowser

Έχει χάσει όμως λίγο την ομαλότητά του....

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

εγω και μονο που δουλευει σωστα το ανοιγμα σε νεα ταμπς, κανω το σταυρο μου και ειμαι υπερευχαριστημενος

Κάτι που έχω παρατηρήσει με τα tabs, στον IE. Ανοίγω όσα θέλω, αλλά αν αφήσω κάποιο στο background για πολλή ώρα, θα ξαναφορτώσει τη σελίδα που έχει. Με όσα tabs και να έχω ανοιχτά, από 2 και πάνω. Έχει κάνεις άλλος το ίδιο θέμα;
Huawei Nova 5T

Όντως. Αυτό το θέμα υπήρχε και στα wp8 και ενώ το είχαν διορθώσει έως ένα βαθμό σε προηγούμενες εκδόσεις της preview 8.1, τώρα που το δοκιμάζω με τρεις καρτέλες ανοιχτές μου φορτώνει ξανά τις σελίδες μετά από εναλλαγή.