Jump to content

WP 8.1 Developers Preview

x8052
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 2,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Όλα ΟΚ! 925 γαλλικό (φλασαρισμένο) με Cyan!

Το μόνο που πρόσεξα προς το παρόν είναι ένα μικρό βελάκι πάνω από το σύμβολο του σήματος wifi, το οποίο εμφανίζεται όταν υπάρχει κίνηση δεδομένων προφανώς (2η φώτο).

Να υποθέσω καμιά έκπληξη από την preview... Που ήδη έχουμε

Σλοβακία λέει

Υπάρχει αναβάθμιση σύμφωνα με το site.

http://www.nokia.com/global/support/software-update/wp8-software-update/availability-in-europe/

Σε 520 τίποτα ακόμα...Χώρα που βλέπουμε;

Πολύ νωρίς για το 520. Λογικά σε λίγες βδομάδες. Ρυθμίσεις-> Πρόσθετα και Πληροφορίες

Xiaomi Redmi Note 3 Pro (kate) [MIUI 10.2.1.0 stable]

Nokia Lumia 925 (windows 10 mobile preview release)

Όλα ΟΚ! 925 γαλλικό (φλασαρισμένο) με Cyan!

Το μόνο που πρόσεξα προς το παρόν είναι ένα μικρό βελάκι πάνω από το σύμβολο του σήματος wifi, το οποίο εμφανίζεται όταν υπάρχει κίνηση δεδομένων προφανώς (2η φώτο).

εμένα λέει εκεί που το έχεις σημειωμένο 0008 και όχι 0007 δεν ξέρω γιατί.

:respect:

- Καλησπέρα... 625 αγορασμένο από ελληνικό e-shop με περασμένη την dev preview... Το πρωί που έκανα σκαναρισμα δεν έβγαλε τίποτα , πριν λίγο μου έβγαλε ληψη ενημέρωσης!!! Είμαι σε διακοπές και αύριο πρωί θα στηθώ εξω από κάνα ξενοδοχείο ή θα βρω καφετέρια με Wi-Fi να κάνω παιχνίδι.... Άντε και στα δικά σας!!

Καλό βράδυ .

- Stathis -

Θα δούμε κάτι συνταρακτικό με την cyan (σε σχέση με την D.P. που έχουμε)? Αν ναι τότε να με πιάσει κι εμένα η ανυπομονησία.....:)

Υ.Γ. Μόνο τις οποίες βελτιώσεις στην κάμερα περιμένω.

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

να εχει και τα data στην notification.......

δεν τα έχει, ελάχιστες εμφανείς διαφορές θα δείτε

Eriscsson 748, Ericsson T28, NOKIA 3310, Panasonic GD67, NOKIA 5210, SonyEriscsson W800, SonyEricsson Z600, SonyEricsson W910, NOKIA N97, Dell Streak 5, HTC One X (κλάπηκε:(), ΖΤΕ racer II, NOKIA 925, Ms Lumia 950, Galaxy S8, oneplus 8 pro

εμένα λέει εκεί που το έχεις σημειωμένο 0008 και όχι 0007 δεν ξέρω γιατί.

Εμένα έχει 0004. Τι κερδίζω; :p

Αυτό που σημείωσα είναι η έκδοση firmware για γαλλικό unbranded. Αν έχει firmware άλλης χώρας είναι λογικό να έχει διαφορά στα νούμερα.

Ένα άλλο που παρατήρησα μετά την τελική εγκατάσταση της Cyan (η οποία έγινε πολύ γρήγορα 10-15' αφού υπήρχε περασμένη ήδη η d.p.) είναι ότι στις εφαρμογές μπήκαν από μόνες τους οι: Facebook (η επίσημη, ενώ εγώ είχα ήδη την beta η οποία έμεινε και αυτή), Ταξίδι, Υγεία & διατροφή και Food & Drink. Επίσης στις ρυθμίσεις πληκτρολογίου μπήκε επιπλέον η γαλλική γλώσσα (την οποία και αφαίρεσα βέβαια).

Xiaomi Redmi Note 3 Pro (kate) [MIUI 10.2.1.0 stable]

Nokia Lumia 925 (windows 10 mobile preview release)

Ένα άλλο που παρατήρησα μετά την τελική εγκατάσταση της Cyan (η οποία έγινε πολύ γρήγορα 10-15' αφού υπήρχε περασμένη ήδη η d.p.) είναι ότι στις εφαρμογές μπήκαν από μόνες τους οι: Facebook (η επίσημη, ενώ εγώ είχα ήδη την beta η οποία έμεινε και αυτή), Ταξίδι, Υγεία & διατροφή και Food & Drink. Επίσης στις ρυθμίσεις πληκτρολογίου μπήκε επιπλέον η γαλλική γλώσσα (την οποία και αφαίρεσα βέβαια).

Δηλαδή, μόνο τη εφαρμογή Ταξίδι θα φέρει σαν κάτι καινούριο το Cyan; :p Έχω την DP.. :O Ας ελπίσουμε σε αρκετές βελτιώσεις στην κάμερα λοιπόν..

Huawei Nova 5T

Καλα τα λετε για τα nokia αλλα για εμας τους καταιδρωμενους με τα ativ ακουσατε τιποτα?

Θα τη παρουμε κι εμεις την επισημη συντομα ή @ρ...δια?

Edited by giorgosmc

Καλα τα λετε για τα nokia αλλα για εμας τους καταιδρωμενους με τα ativ ακουσατε τιποτα?

Θα τη παρουμε κι εμεις την επισημη συντομα ή @ρ...δια?

Θα γίνω λίγο κακός αλλα η Sammy έχει σπουδαιότερα πράγματα να κάνει απο το να ασχοληθεί με όσους την τίμησαν στα WP......

Δυστηχως αυτη ειναι η αληθεια γι αυτο και οσοι τη τιμησαν πολυ απλα δεν θα τη ξανα τιμησουν. Edited by giorgosmc

Δυστηχως αυτη ειναι η αληθεια γι αυτο και οσοι τη τιμησαν πολυ απλα δεν θα τη ξανα τιμησουν.

Μίλα για τον εαυτό σου, γιατί κάποιοι θα την ξανατιμήσουν.

Xiaomi Redmi Note 3 Pro

Μίλα για τον εαυτό σου, γιατί κάποιοι θα την ξανατιμήσουν.

Στα WP? Δύσκολο εκτός αν βγάλει κανένα κινητό τέρας ναυαρχίδα δηλαδή οπότε θα ασχοληθεί και σοβαρά... Απίθανο βέβαια αλλά για ποιο λόγο να πάρεις mid range συσκευή με WP και να επιλέξεις Σάμσουνγκ και όχι Νόκια...?

Powerd by OnePlus 7 Pro

Στα WP? Δύσκολο εκτός αν βγάλει κανένα κινητό τέρας ναυαρχίδα δηλαδή οπότε θα ασχοληθεί και σοβαρά... Απίθανο βέβαια αλλά για ποιο λόγο να πάρεις mid range συσκευή με WP και να επιλέξεις Σάμσουνγκ και όχι Νόκια...?

Αν αναφέρεσαι στην Samsung τότε το παίρνω πίσω, λάθος κατάλαβα.

Δε θα διαφωνήσω για το θέμα της επιλογής.

Θεωρώ ότι WP=Nokia.

Xiaomi Redmi Note 3 Pro

Και ο Montoya και ο giorgosmc αναφέρονται στα WP της Sumsung και όχι στα WP γενικά... Τουλάχιστον έτισ κατάλαβα :)
Powerd by OnePlus 7 Pro

Και ο Montoya και ο giorgosmc αναφέρονται στα WP της Sumsung και όχι στα WP γενικά... Τουλάχιστον έτισ κατάλαβα :)

Ορθώς κατάλαβες.

Η Sammy έχει παρατεταμένους τους πελάτες της στα WP και αυτό δε το λεω με χαρά αλλα με λύπη. Αν έδινε μεγαλύτερο βάρος στα WP (υποστήριξη, συσκευές) τότε θα είχαμε μεγάλα κέρδη απο τον ανταγωνισμό. Κρίμα.

Διευκρινιζω για τα wp της samsung αναφερθηκα και οχι γενικα για τα wp, και προσωπικα χωρις να θελω να προσβαλω καποιον πιστευω πως για να ξανατιμησει καποιος για δευτερη φορα samsung wp πρεπει να ειναι ηλιθιος διαφορετικα δεν εξηγητε αλλιως απ' τη στιγμη που θα εχει τη χειροτερη εμπειρια που ειχε με συσκευη οπως εγω.

Και επαναλαμβανω μιλαω για samsung WP συγκεκριμενα για να μη γινει καμια παρεξηγηση.

Διευκρινιζω για τα wp της samsung αναφερθηκα και οχι γενικα για τα wp, και προσωπικα χωρις να θελω να προσβαλω καποιον πιστευω πως για να ξανατιμησει καποιος για δευτερη φορα samsung wp πρεπει να ειναι ηλιθιος διαφορετικα δεν εξηγητε αλλιως απ' τη στιγμη που θα εχει τη χειροτερη εμπειρια που ειχε με συσκευη οπως εγω.

Και επαναλαμβανω μιλαω για samsung WP συγκεκριμενα για να μη γινει καμια παρεξηγηση.

Δεν είναι θέμα ηλιθιότητας αλλά επιλογών. Μπορεί κάποιος να προτιμήσει το ativ s ή τον διάδοχό του γιατί είναι διατεθειμένος να χάσει σε υποστήριξη αλλα και τα καλούδια ενός lumia γιατι του αρέσει βολεύει η συσκευή της Samsung (η οποία είναι όντως αρκετά καλή και σε πολύ καλή τιμή). Αρα πρέπει να προσεχουμε. Μη γινόμαστε σκληροί και απόλυτοι.

Αν βάλω την developers preview, όταν βγει η κανονική Lumia Cyan θα πρέπει να βγάλω την Developers Preview?

Οχι αλλα θα σου έλεγα μα μη μπεις σε αυτή τη διαδικασία. Είναι ποοοοολυ κοντά πλέον η cyan....;)

Οχι αλλα θα σου έλεγα μα μη μπεις σε αυτή τη διαδικασία. Είναι ποοοοολυ κοντά πλέον η cyan....;)

Ενώ όλοι οι πάροχοι έχουν δώσει τη Cyan στην Ιταλία, η WIND/TIM IT ακόμη:mad:. Τι περιμένει πια;:(

Αλλά έχεις δίκιο, θα περιμένω λίγο ακόμα αφού είναι κοντά η Cyan, θα αξίζει η αναμονή πιστεύω:)

Θα έρθει κι η στιγμή που θα βάλεις developer preview.

Άλλωστε σε κάνα μήνα θα κυκλοφορήσει το WP 8.1update1 μέσω της developer preview που για να το πάρεις κανονικά, θα περιμένεις το χειμώνα...

Bloomberg: "BlackBerry Ltd. (BBRY)’s share of the smartphone market is quickly vanishing"..."to 0.8 percent in 2014 and may slip to 0.3 percent by 2018" - “The question of whether BlackBerry can survive continues to surface,” IDC said...

http://www.bloomberg.com/news/2014-05-28/blackberry-market-share-to-fall-to-0-3-in-2018-idc-says.html