alex_gate_7 Δημ. May 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2014 εχω κατι ερωτησουλες: 1. μπορω πλεον να βλεπω ταινιες με υποτιτλους? 2. τα κουμπια σβηνουν οταν βλεπω ταινια ή ΥΤ? 1. Ναι. Απλά πετάς μέσα στο φάκελο Βίντεο την ταινία και τους υπότιτλους ΑΛΛΆ να έχουν ακριβώς το ίδιο όνομα με την ταινία (κάνε ένα copy-paste το όνομα της ταινίας...) 2. Νομίζω ναι, αλλά γιατί δεν το δοκιμάζεις να μας πεις? :p EDIT Φανταζομαι στο 2 εννοείς τα κουμπιά κάτω από την οθόνη δηλ το "Home Button" το "Πίσω" και την "Αναζήτηση" έτσι? Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. May 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2014 γιατι δεν εχω WP συσκευη, καλο αυτο αν σβηνουν και τα κουμπια ειμαστε κομπλενταν, μονο η Μ$ και η HTC εχουν αυτο το σκαλωμα ΥΓ μιλαμε για ελληνικους υποτιτλους *srt? Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rayden1 Δημ. May 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2014 ερώτηση:η δόνηση πόση ώρα διαρκεί εσάς οταν την έχετε μαζί με τον ήχο κλήσης?εμένα δονείται 2 φορές κ μετά χτυπάει ο ήχος. έχω κάνει κάτι λάθος?ή ετσι είναι. Όχι δε κάνεις κάτι λάθος, δυστυχώς έτσι λειτουργεί. Παράθεση Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. May 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2014 (edited) γιατι δεν εχω WP συσκευη, καλο αυτο αν σβηνουν και τα κουμπια ειμαστε κομπλενταν, μονο η Μ$ και η HTC εχουν αυτο το σκαλωμα ΥΓ μιλαμε για ελληνικους υποτιτλους *srt? Α οκ :) Κοίτα δεν έχω προσέξει να μένουν ανοιχτά και αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να το δοκιμάσω καθώς στο γραφείο έχει πολύ φως και τα κουμπιά ανάβουν μόνο σε χαμηλό φωτισμό... Από περιέργεια και μόνο θα το τσεκάρω όταν πάω σπιτι και θα σου στείλω ένα ΠΜ να σε ενημερώσω :) Edited May 23, 2014 by alex_gate_7 Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vdeverak Δημ. May 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2014 Όχι δε κάνεις κάτι λάθος, δυστυχώς έτσι λειτουργεί. ώπα,μεγάλο μείον αυτό,καθότι κ αυτές οι 2 φορές που δονείται είναι πολύ χαλαρές,δεν το νιώθω καθόλου στην τσέπη...:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. May 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2014 Καλησπέρα. Αν ενεργοποιήσουμε την επιλογή Show more Tiles, ξέρουμε αν έχουμε περισσότερη κατανάλωση στη μπαταρία; Με τα ίδια tiles, απλά αλλιώς "στημένα". Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. May 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2014 Καλησπέρα. Αν ενεργοποιήσουμε την επιλογή Show more Tiles, ξέρουμε αν έχουμε περισσότερη κατανάλωση στη μπαταρία; Με τα ίδια tiles, απλά αλλιώς "στημένα". Καμία διαφορά... Αυτό που είπες είναι... Απλά αλλάζει το μέγεθος τους και η διάταξη... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. May 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2014 Καμία διαφορά... Αυτό που είπες είναι... Απλά αλλάζει το μέγεθος τους και η διάταξη... Thanks! :) Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rayden1 Δημ. May 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2014 ώπα,μεγάλο μείον αυτό,καθότι κ αυτές οι 2 φορές που δονείται είναι πολύ χαλαρές,δεν το νιώθω καθόλου στην τσέπη...:confused: Όντως είναι μείον και ας ελπίζουμε να έχει διορθωθεί στο wp 8.1, ας μας ενημερώσει κάποιος που έχει περάσει τα dev preview. Πάντως δεν μπορώ να πω ότι η δόνηση στο 920 μου είναι ασθενής, μια χαρά την νιώθω στην τσέπη. Παράθεση Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkoletsis Δημ. May 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2014 Έτσι είναι και στην 8.1... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rayden1 Δημ. May 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2014 Έτσι είναι και στην 8.1... Τι να πω, μάλλον για οικονομία στην μπαταρία το κάνουν. Ενώ αν ρυθμιστεί μόνο σε δόνηση "κουνάει συνέχεια" :p Παράθεση Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stoupi Δημ. May 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2014 Δεν έχω καταλάβει τι είναι το VPN και τις ρυθμίσεις του. Υποθέτω πως είναι κατά κάποιο τρόπο απομακρυσμένη πρόσβαση στα αρχεία του υπολογιστή σου. Υπάρχει κάποιος οδηγός για την ρύθμιση του; Παράθεση 3>4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zaxos7 Δημ. May 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2014 You guys must know that he Xbox Music app was UPDATED today! http://bit.ly/Xbox-Music-WPL You can now swipe up/down to change tracks. The now playing screen shows what music is coming up next (You can tap that to play the next song). The items in the collection page has small fonts (You might not have noticed that). Tapping the album art shows a bouncing effect (I was just playing with it). This is all I noticed. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hitech Δημ. May 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2014 -Επίσης αναβαθμίστηκε το Xbox video και το OneDrive. Μπαίνοντας στο store και πατώντας στις αντίστοιχες εφαρμογές, θα εμφανιστεί η ενημέρωση! Παράθεση - Stathis - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggefvaggef Δημ. May 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2014 Παιδια καλησπερα. Με την 8.1 εχετε δει καμια διαφορα στον IE??????παρεχει πληρη HTML5 υποστηριξη;;;;;δηλαδη για παραδειγμα υπαρχει η δυνατοτητα streamming προγραμματος απο ραδιοφωνικους σταθμους;;;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stoupi Δημ. May 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2014 Παιδια καλησπερα. Με την 8.1 εχετε δει καμια διαφορα στον IE??????παρεχει πληρη HTML5 υποστηριξη;;;;;δηλαδη για παραδειγμα υπαρχει η δυνατοτητα streamming προγραμματος απο ραδιοφωνικους σταθμους;;;;;; Υπάρχει ναι. Παράθεση 3>4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggefvaggef Δημ. May 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2014 Καλημερα. Δηλαδη ακουμε streamming ;;;;απο το επισημο site των ραδιοφωνικων σταθμων;;;;;;;;;;για παραδειγμα ο αθηνα984 δεν υπαρχει στο tunein.μπορουμε να τον ακουμε απο το site??????????????????σαν ψεμα μου φαινεται!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnyman Δημ. May 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2014 Παιδια να ρωτησω κατι.επειδη ο πατερας μου θελει να αγορασει το lumia 1320 μπορειται να μου πειται αν γινεται στα live tiles να υπαρχει καποια δυνατοτητα να εχει αμεση προσβαση για να κανει κληση?δηλαδη να βγαζει κατευθειαν τα νουμερα που θελει να παρει(για ταχειες κλησεις κυριως).ευχαριστω!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. May 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2014 (edited) Καλημερα. Δηλαδη ακουμε streamming ;;;;απο το επισημο site των ραδιοφωνικων σταθμων;;;;;;;;;;για παραδειγμα ο αθηνα984 δεν υπαρχει στο tunein.μπορουμε να τον ακουμε απο το site??????????????????σαν ψεμα μου φαινεται!!!! Καλημέρα! Το δοκίμασα μόλις για να δω αν παίζει ο συγκεκριμένος σταθμός αλλά μου ζητάει flash player. Είσαι σίγουρος ότι είναι σε HTML5; Edited May 25, 2014 by niotheros Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
glofiish Δημ. May 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2014 Καλημερα. Δηλαδη ακουμε streamming ;;;;απο το επισημο site των ραδιοφωνικων σταθμων;;;;;;;;;;για παραδειγμα ο αθηνα984 δεν υπαρχει στο tunein.μπορουμε να τον ακουμε απο το site??????????????????σαν ψεμα μου φαινεται!!!! Ο Αθηνα 984 υπάρχει στο tunein Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atlantian Δημ. May 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2014 Παιδια να ρωτησω κατι.επειδη ο πατερας μου θελει να αγορασει το lumia 1320 μπορειται να μου πειται αν γινεται στα live tiles να υπαρχει καποια δυνατοτητα να εχει αμεση προσβαση για να κανει κληση?δηλαδη να βγαζει κατευθειαν τα νουμερα που θελει να παρει(για ταχειες κλησεις κυριως).ευχαριστω!:) Μπορείς οποιαδήποτε επαφή να την έχεις σαν live tile στην αρχική οθόνη και όταν πατήσεις σε πηγαίνει κατευθείαν στην καρτέλα της επαφής με τα τηλέφωνα. Στα 8.1 όμως έχει προστεθεί και καρτέλα speed dial, στον dialer. Παράθεση Nickolas Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnyman Δημ. May 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2014 Ευχαριστω πολυ!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosmc Δημ. May 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2014 (edited) Παιδια εβαλα την 8.1 for developers στο ativ s, οταν το καλοκαιρι ερθει το κανονικο update η εγγυηση μου θα ισχυει κανονικα ή τι χανω για παντα? Δηλαδη χανω την εγγυηση μεχρι να βγει η επισημη εκδοση και μετα ισχυει κανονικα? Επειδη το αγορασα προσφατα το κινητο γι αυτο ρωταω. Επισης ενω λειτουργουν ολα καλα η καμερα εχει ξεσκιστει στα bug, αργει, το φλας κανει τα δικα του, εκανα και hard reset αλλα τα ιδια παλι, διορθωνετε αυτο με καποιο τροπο? εχει καταλαβει κανεις τι παιζει τελικα? θα φτιαξουν αυτα με την επισημη εκδοση ή παει για πεταμα το κινητο? ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- :help: :help: Edited May 25, 2014 by giorgosmc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggefvaggef Δημ. May 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2014 Ο Αθηνα 984 υπάρχει στο tunein Τον βρηκα τον σταθμο αλλα δεν υποστηριζει το καταλληλο stremming.ετσι με πληροφορει τουλαχιστο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. May 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2014 Παιδια εβαλα την 8.1 for developers στο ativ s, οταν το καλοκαιρι ερθει το κανονικο update η εγγυηση μου θα ισχυει κανονικα ή τι χανω για παντα? Δηλαδη χανω την εγγυηση μεχρι να βγει η επισημη εκδοση και μετα ισχυει κανονικα? Επειδη το αγορασα προσφατα το κινητο γι αυτο ρωταω. Επισης ενω λειτουργουν ολα καλα η καμερα εχει ξεσκιστει στα bug, αργει, το φλας κανει τα δικα του, εκανα και hard reset αλλα τα ιδια παλι, διορθωνετε αυτο με καποιο τροπο? εχει καταλαβει κανεις τι παιζει τελικα? θα φτιαξουν αυτα με την επισημη εκδοση ή παει για πεταμα το κινητο? ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- :help: :help: Οι ερωτήσεις σου έχουν απαντηθεί 100000000 φορές σε αυτό το τόπικ... Δεν θα έχεις κανένα θέμα όταν έρθει η επίσημη αναβάθμιση... Θα την πάρεις κανονικότατά... Η εγγύηση είναι θέμα της κάθε εταιρίας, αλλά μόλις πάρεις την επίσημη θα είσαι 100% οκ.... Τα bugs είναι θέμα του ότι έχεις ένα νέο λογισμικό χωρίς αναβαθμισμένους drivers από τον κατασκευαστή.... Για αυτό λέγεται "preview for developers".... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts