Jump to content

WP 8.1 Developers Preview

x8052
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Όπως?? Τι άλλο δηλαδή... Στις περισσότερες περιπτώσεις ότι είναι πρόβλημα για αυτούς είναι και για μας... Όλη την ίδια έκδοση πήραμε...

Το πιο χτυπητό που διάβασα είναι ότι δεν ανοίγουν κάποιες συσκευές. :worry:

Huawei Nova 5T

• Απαντήσεις 2,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Το πιο χτυπητό που διάβασα είναι ότι δεν ανοίγουν κάποιες συσκευές. :worry:

επειδη κατι τετοιο δεν ειδα πουθενα, δωσε μας ενα λινκ.

Τελικά βρε παιδιά, μόνο εγώ έχω την αίσθηση πως το πλάτος των tiles στην οθόνη του Lumia 925, είναι πλέον μικρότερο από ότι με την 8.0?! Στην δικιά μου συσκευή είτε έχω 2 στήλες είτε 3, τα tiles της home screen, ΔΕΝ καταλαμβάνουν όλο το πλάτος της οθόνης. Αυτό μπορεί να το διαπιστώσει κάποιος "κατεβάζοντας" to notification center το οποίο καταλαμβάνει όλο το πλατος της οθόνης αλλά και προεξέχει των tiles δεξιά και αριστερά περίπου κατά 2 χιλιοστά.

Μπορεί κάποιος που έχει 925 με την black 8.0 να επιβεβαιώσει πως τα tiles στην home screen καταλαμβάνουν ΟΛΟ το πλατος της οθόνης? Όχι τίποτε άλλο αλλά για να μου φύγει η απορία!

Τελικά βρε παιδιά, μόνο εγώ έχω την αίσθηση πως το πλάτος των tiles στην οθόνη του Lumia 925, είναι πλέον μικρότερο από ότι με την 8.0?! Στην δικιά μου συσκευή είτε έχω 2 στήλες είτε 3, τα tiles της home screen, ΔΕΝ καταλαμβάνουν όλο το πλάτος της οθόνης. Αυτό μπορεί να το διαπιστώσει κάποιος "κατεβάζοντας" to notification center το οποίο καταλαμβάνει όλο το πλατος της οθόνης αλλά και προεξέχει των tiles δεξιά και αριστερά περίπου κατά 2 χιλιοστά.

Μπορεί κάποιος που έχει 925 με την black 8.0 να επιβεβαιώσει πως τα tiles στην home screen καταλαμβάνουν ΟΛΟ το πλατος της οθόνης? Όχι τίποτε άλλο αλλά για να μου φύγει η απορία!

Ουτε στην 8.0 τα tiles καταλαμβαναν ολο το πλατος.

Αυτο που αλλαξε με την 8.1 (και ισως αυτο σε μπερδευει) ειναι πως πλεον και η πανω μπαρα με τις ενδειξεις ωρας,μπαταριας κλπ ειναι (σχεδον) ευθυγραμμισμενη με τα tiles ενω στην 8.0 οι αντιστοιχες ενδειξεις ηταν πιο κοντα προς τα ακρα της οθονης.

- Xiaomi Redmi Note 3

- Asus Vivotab Note 8

Άλλη μια απορία που ίσως έχει αναφερθεί ξανά: Ξέρει κανείς τι ρόλο παίζει η νέα εφαρμογή [Βίντεο] ??

Κάποιες φορές όταν βγαίνω από κάποια εφαρμογή στην αρχική οθόνη, τα tiles παραμένουν όλα πράσινα για λίγα δευτερόλεπτα και έπειτα φορτώνουν τα κανονικά εικονίδια. Πχ στο tile του καιρού γίνεται όλο πράσινο με το θέμα που έχω και έπειτα εμφανίζεται η εικόνα του καιρού. Δεν είναι κάτι που το κάνει συχνά αλλά όταν τυχαίνει και το κάνει είναι κάπως..

μηπως απλα σου φαινεται γιατι κατεβαζοντας την κουρτινα κανει ενα "εφε" που μικραινει την αρχικη οθονη?

Μόνο στα Icon αναφέρθηκε αυτό !!!

Αυτο το γνωριζαμε και γι' αυτο υπηρχαν και πολλες προειδοποιησεις σε διαφορα site οπως στο XDA να μην αναβαθμισουν τα Icon....

Κάποιες φορές όταν βγαίνω από κάποια εφαρμογή στην αρχική οθόνη, τα tiles παραμένουν όλα πράσινα για λίγα δευτερόλεπτα και έπειτα φορτώνουν τα κανονικά εικονίδια. Πχ στο tile του καιρού γίνεται όλο πράσινο με το θέμα που έχω και έπειτα εμφανίζεται η εικόνα του καιρού. Δεν είναι κάτι που το κάνει συχνά αλλά όταν τυχαίνει και το κάνει είναι κάπως..

σε ποια συσκευη και ποτε εκανες την αναβαθμιση, εκανες ρισταρτ?

μηπως απλα σου φαινεται γιατι κατεβαζοντας την κουρτινα κανει ενα "εφε" που μικραινει την αρχικη οθονη?

Αυτό πήγα να γράψω... Όταν κατεβάζεις το action center μικραίνει και σκουραίνει τη συνολική εικόνα των tiles...

Powerd by OnePlus 7 Pro

σε ποια συσκευη και ποτε εκανες την αναβαθμιση, εκανες ρισταρτ?

Την συσκευή που έχω avatar.

Προχθές πέρασα τα 8.1. Από τότε ένα restart έκανα.

Συνεχίζουν οι φωτογραφίες των επαφών να είναι ένα mix. Πότε εμφανίζονται αυτές του fb και πότε αυτές που είχα στις επαφές (με κακή ανάλυση....

Συμβαίνει και σε σας?

----- προσθήκη μηνύματος 12 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Μια ακόμη πολύ καλή προσθήκη είναι πως στο ie εμφανίζονται πλέον τα αγαπημένα απο το PC ακομα και οι φακελοι που υπάρχου εκεί;) Πολύ καλή και βολική προσθήκη.

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Για όσους έχουν κατεβάσει τα WP8.1 ενδιαφέρονται για Background εικόνες θα κάνω μια προσπάθεια να μαζέψω τις καλύτερες αυτές τις μέρες εδώ:

Background Images for Windows Phone 8.1

Ήδη έχω έτοιμες και άλλες που θα ανέβουν αύριο...

Επίσης Montoya, εσύ ποιες θες να εμφανίζονται? Φαντάζομαι αυτές που έχεις βάλει?? Εμένα εμφανίζονται πρώτα του fb και σε όσους δεν έχουν FB βάζει αυτόματα αυτή από Skype χωρίς όμως να τα έχει μπερδέψει ποτέ στις επαφές που έχουν και τα 2...

Powerd by OnePlus 7 Pro

Συνεχίζουν οι φωτογραφίες των επαφών να είναι ένα mix. Πότε εμφανίζονται αυτές του fb και πότε αυτές που είχα στις επαφές (με κακή ανάλυση....

Συμβαίνει και σε σας?

Μάλλον επειδή αφαίρεσαν το facebook από το hub και τώρα πια είναι μόνο η εφαρμογή. Εγώ πάντως πήγα σε ορισμένες επαφές που με καλούν πιο συχνά, πάτησα επεξεργασία και όρισα σαν φωτογραφία επαφής αυτή από το facebook (εφόσον φυσικά είναι συνδεδεμένες οι επαφές με το facebook) και τώρα πια βλέπω οτι δείχνει τις φωτογραφίες σε πολύ καλή ανάλυση και όταν αλλάζει κάποιος φωτο στο facebook, αλλάζει και στο κινητό.

Nickolas

Για όσους έχουν κατεβάσει τα WP8.1 ενδιαφέρονται για Background εικόνες θα κάνω μια προσπάθεια να μαζέψω τις καλύτερες αυτές τις μέρες εδώ:

Background Images for Windows Phone 8.1

Ήδη έχω έτοιμες και άλλες που θα ανέβουν αύριο...

Επίσης Montoya, εσύ ποιες θες να εμφανίζονται? Φαντάζομαι αυτές που έχεις βάλει?? Εμένα εμφανίζονται πρώτα του fb και σε όσους δεν έχουν FB βάζει αυτόματα αυτή από Skype χωρίς όμως να τα έχει μπερδέψει ποτέ στις επαφές που έχουν και τα 2...

Του fb κυρίως λόγω ανάλυσης. Το περίεργο είναι πως βγαίνουν εναλλάξ......

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις

----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Μια ακόμη ευχάριστη προσθήκη

Με τον IE μπορούμε πλέον να ανεβάζουμε στο φόρουμ φωτογραφίες και να προσθέτουμε διευθύνσεις URL. Δεν δοκίμασα ακόμη με τον uc browser

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Μάλλον επειδή αφαίρεσαν το facebook από το hub και τώρα πια είναι μόνο η εφαρμογή. Εγώ πάντως πήγα σε ορισμένες επαφές που με καλούν πιο συχνά, πάτησα επεξεργασία και όρισα σαν φωτογραφία επαφής αυτή από το facebook (εφόσον φυσικά είναι συνδεδεμένες οι επαφές με το facebook) και τώρα πια βλέπω οτι δείχνει τις φωτογραφίες σε πολύ καλή ανάλυση και όταν αλλάζει κάποιος φωτο στο facebook, αλλάζει και στο κινητό.

Στο hub πρόσθεσα την εφαρμογή fb και έχω κανονικά ενημερώσεις. Δεν γινόταν όμως να προσθέσω το fb beta που χρησιμοποιώ. Αντίθετα το notification center λειτουργεί καλύτερα με το fb beta....

Συμβαίνει και σε σας?

----- προσθήκη μηνύματος 12 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Μια ακόμη πολύ καλή προσθήκη είναι πως στο ie εμφανίζονται πλέον τα αγαπημένα απο το PC ακομα και οι φακελοι που υπάρχου εκεί;) Πολύ καλή και βολική προσθήκη.

Πως γίνεται αυτό? Να φαίνονται τα αγαπημένα απο τον η/υ στο κινητό?

Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol:

Πως γίνεται αυτό? Να φαίνονται τα αγαπημένα απο τον η/υ στο κινητό?

Αυτόματα....

Πάτησε αγαπημένα και στο κάτω μέρος θα δεις έναν φακελο. Το πατάς και βρίσκεσαι στα αγαπημένα του PC.

Τέλεια προσθήκη.

Αυτόματα....

Πάτησε αγαπημένα και στο κάτω μέρος θα δεις έναν φακελο. Το πατάς και βρίσκεσαι στα αγαπημένα του PC.

Τέλεια προσθήκη.

Ναι το ξέρω αυτό. Πως όμως το συγχρονίζεις με το pc;

Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol:

Εμένα η Cortana δουλεύει και με region Ελλάδα, λίγο κουφό μου φαίνεται από αυτά που διαβάζω.

Έχω Lumia 525.

Το έβγαλαν μετά από λίγο... Πάντως εμένα η εφαρμογή του Twitter μου αρέσει... Δεν ξέρω βέβαια πως θα είναι αυτή της MS οπότε θα δούμε....

Εμένα η Cortana δουλεύει και με region Ελλάδα, λίγο κουφό μου φαίνεται από αυτά που διαβάζω.

Έχω Lumia 525.

Πως γίνεται αυτό? :worry:

Powerd by OnePlus 7 Pro

Πως γίνεται αυτό? :worry:

Δεν ξέρω :worry:, αλλά έχει πλάκα πάντως, με τα βλαχοαγγλικά καταλαβαίνει τα πάντα... :lol:

Καλά ναι τα καταλαβαίνει... Για πες όμως τι έκανες... Έβαλες Region USA και γλώσσα English (USA) και μόλις άλλαξες το Region (όχι τη χώρα) έμεινε η Cortana?? Κουφό μου ακούγεται....

Επίσης μια άλλη απορία... Ο μετρητής κατανάλωσης μπαταρίας, κάθε πότε ανανεώνει τη λίστα εφαρμογών? Δηλ πότε μηδενίζει τη μέτρηση... Γιατί αν δεν μηδενίζει γενικά δεν μπορούμε να καταλάβουμε ποια εφαρμογή καταναλώνει μπαταρία... Γενικά αν ξέρει κάποιος πως λειτουργεί θα με βοηθούσε...

Powerd by OnePlus 7 Pro

Καλά ναι τα καταλαβαίνει... Για πες όμως τι έκανες... Έβαλες Region USA και γλώσσα English (USA) και μόλις άλλαξες το Region (όχι τη χώρα) έμεινε η Cortana?? Κουφό μου ακούγεται....

Δεν άλλαξα καθόλου Region απ'όταν πέρασα τα 8.1, όπως ήταν από τα 8.0 "Ελλάδα, Ελληνικά (Ελλάδας)" και γλώσσα "Ελληνικά" και το ίδιο έχει και τώρα.

Γιαυτό το αναφέρω, γιατί διάβασα διάφορα ενώ σε μένα λειτουργεί κανονικά.

Ναι το ξέρω αυτό. Πως όμως το συγχρονίζεις με το pc;

Ρυθμισεις->συγχρονισμός ρυθμίσεων

Δεν άλλαξα καθόλου Region απ'όταν πέρασα τα 8.1, όπως ήταν από τα 8.0 "Ελλάδα, Ελληνικά (Ελλάδας)" και γλώσσα "Ελληνικά" και το ίδιο έχει και τώρα.

Γιαυτό το αναφέρω, γιατί διάβασα διάφορα ενώ σε μένα λειτουργεί κανονικά.

Περιεργο μου φαινεται, δλδ χωρις να κανεις τιποτα δουλευει με χωρα Ελλαδα και γλωσσα Ελληνικα? ποια συσκευη εχεις?