colossus_r Δημ. April 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2014 τιποτα... αλλαξα και γλωσσα πληκτρολογιου σε ΗΠΑ... την εχετε βρει εσεις????? Πρεπει να κατεβασεις και τις ρυθμισεις γλωσσας Us και να την βαλεις πρωτη στη λιστα των γλωσσων... (αυτο λενε τα φορουμ εξω ...εγω ειμαι τωρα στο τελικο σταδιο και δεν μπορω να το επιβεβαιωσω) Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. April 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2014 γλωσσα, ρητζιον και χωρα σε ΗΠΑ... η κορτανα αφαντη. Αν κανεις σας την καταφερει, ας ριξει καμια συμβουλη :lol: στην γλωσσα γραφης πρεπει να ανεβασεις την Αγγλικη πανω σαν κυρια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixail72 Δημ. April 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2014 τιποτα... αλλαξα και γλωσσα πληκτρολογιου σε ΗΠΑ... την εχετε βρει εσεις????? επειδη και εγω ακομα ειμαι στο τελικο σταδιο του update και δεν μπορω να επιβεβαιωσω τιποτα, καπου διαβασα και για hard reset μετα απο τις αλλαγες που εκανες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. April 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2014 Η Cortana συνεχίζει να λειτουργεί και αφού ξαναγυρίσετε την τοποθεσία και τη γλώσσα στα Ελληνικά? Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. April 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2014 κάποιος λίγο τα φώτα του επειδει είμαι και λίγο καινούργιος στα wp . πως μπορώ να κάνω για register για το account ? Ριξε μια ματια εδω τα εχει ολα ... http://www.wpcentral.com/how-sign-windows-phone-81-preview-developers Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. April 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2014 Αν κάνουμε την αναβάθμιση θα είναι σαν hard reset το κινητό? Δηλαδή θα θέλει από την αρχή ρυθμίσεις επαφές, να ξαναπεράσουμε τραγούδια, εικόνες και τέτοια ή όχι? Ρωτάω γιατί με τρώει να το κάνω αλλά επειδή δεν έχω πολύ χρόνο αυτές τις μέρες να ξέρω αν είναι να το κάνω από εβδομάδα... Επίσης δεν χάνουμε τα καλούδια της Νόκια που έχουμε στα WP8 έτσι? Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixail72 Δημ. April 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2014 Αν κάνουμε την αναβάθμιση θα είναι σαν hard reset το κινητό? Δηλαδή θα θέλει από την αρχή ρυθμίσεις επαφές, να ξαναπεράσουμε τραγούδια, εικόνες και τέτοια ή όχι? Ρωτάω γιατί με τρώει να το κάνω αλλά επειδή δεν έχω πολύ χρόνο αυτές τις μέρες να ξέρω αν είναι να το κάνω από εβδομάδα... Επίσης δεν χάνουμε τα καλούδια της Νόκια που έχουμε στα WP8 έτσι? Βασικα ακομα δεν τελειωσε το δικο μου αλλα κατα 99% δεν θα χρειαστει να κανεις τιποτα. Ολα θα ειναι στη θεση τους. Για πιο σιγουρα θα σου απαντησω σε λιγο, εκτος και αν προλαβει αλλος :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Monolithic Δημ. April 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2014 Να κανω κι εγω τη μικρη μου ερωτηση: Μπορει τωρα να ρυθμιστει ξεχωριστα η ενταση των ηχων? Ποσοστο μπαραριαε εμφανιζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vlacocabios Δημ. April 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2014 αλλαξα τα παντα σε ΗΠΑ... εψαξα με φωνητικη εντολη την κορτανα στο τηλεφωνο και την βρηκε... όμως "not available in this region"... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sniaf Δημ. April 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2014 Ριξε μια ματια εδω τα εχει ολα ... http://www.wpcentral.com/how-sign-windows-phone-81-preview-developers ωραία το έκανα ώρα για download :D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stivakos Δημ. April 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2014 Εχει πολύ κάψιμο σήμερα το βράδυ. Τούμπανο τα 8.1. Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stigmes Δημ. April 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2014 Και υποστήριξη flash player !!!! Δεν το είχα δει πουθενά να αναφέρεται αλλά μόλις είδα κανονικά βίντεο στο YouTube μέσα από internet explorer Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfeas-dsl- Δημ. April 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2014 Τελος και σε εμενα! ΑΨΟΓΑ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. April 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2014 Όλα πήγαν ρολόι…ΑΛΛΑ πάλι δεν υπάρχει δυνατότητα manual IP… :down: Τι εννοείς....? Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stoupi Δημ. April 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2014 Για εμένα που "χρειάζομαι" ένα Hard Reset να το κάνω πριν ή μετά καλύτερα; Παράθεση 3>4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. April 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2014 Για εμένα που "χρειάζομαι" ένα Hard Reset να το κάνω πριν ή μετά καλύτερα; Kάνε και τα δύο να είσαι σίγουρος. Σοβαρά! Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. April 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2014 Να κανω κι εγω τη μικρη μου ερωτηση: Μπορει τωρα να ρυθμιστει ξεχωριστα η ενταση των ηχων? Ποσοστο μπαραριαε εμφανιζει? Ναι & ναι. αλλαξα τα παντα σε ΗΠΑ... εψαξα με φωνητικη εντολη την κορτανα στο τηλεφωνο και την βρηκε... όμως "not available in this region"... μαλλον δεν αλλαξες region Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oldy123 Δημ. April 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2014 Την πρώτη αναβάθμιση την έκανα κανονικά. Την 2η τη μεγάλη για τα wp 8.1 όμως δεν μπορώ να την κάνω με τίποτα. Μου βγάζει συνέχεια το μήνυμα: Έγινε λήψη της ενημέρωσης αλλά δεν ήταν δυνατό το άνοιγμα της Έκανα επανεκκίνηση, έβγαλα την κάρτα μνήμης, έκανα μέχρι και hard reset αλλά τίποτα. Συνέχεια βγάζει το ίδιο σφάλμα. Τι μπορεί να φταίει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
subcode Δημ. April 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2014 Τι εννοείς....? Στα WiFi Settings... Π.χ. εγώ έχω πρόβλημα να συνδεθώ στο WIFi της δουλειάς μου γιατί δέχεται συγκεκριμένες IP Gateway/DNS κτλ... Και το πρόβλημα είναι ότι τις περισσότερες ώρες τις περνάω στη δουλεια :( Επίσης είναι ένα feature που υπάρχει στο iOS/Android σχεδόν day one. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. April 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2014 To Store δεν συνδέεται εδώ και μιση ωρα...Λογικά έχουν κρεμάσει οι servers από την κίνηση. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
subcode Δημ. April 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2014 Και υποστήριξη flash player !!!! Δεν το είχα δει πουθενά να αναφέρεται αλλά μόλις είδα κανονικά βίντεο στο YouTube μέσα από internet explorer Τα βλέπεις μέσω HTML 5... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. April 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2014 Σα να καίει πολύ μπαταρία... Απ' όταν την πέρασα τρελό drain.... Δεν πιστεύω να συνεχίσει έτσι.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sniaf Δημ. April 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2014 μια ερώτηση παιδιά . όταν βγει η κανονική πως θα μπορέσουμε να την περάσουμε ? ευχαριστώ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stigmes Δημ. April 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2014 Τα βλέπεις μέσω HTML 5... Έχεις δίκιο. Πριν δεν είχε αυτήν την δυνατότητά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. April 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2014 μια ερώτηση παιδιά . όταν βγει η κανονική πως θα μπορέσουμε να την περάσουμε ? ευχαριστώ Θα σου εμφανίσει κανονικά ενημέρωση λογισμικού και θα πατήσεις εγκατάσταση. Δεν χρειάζεται να κάνεις τπτ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts