Tsik_D1 Δημ. October 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2014 χμμ.. λες να ειναι αυτο ?? παιζει να εχω φαει τετοιο προλογο απο το κινητο ?? πριν ειχα μηλοφωνο και δεν ξερω πως συμπεριφερονται τα καινουργια αντροιντ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasiosthess Δημ. October 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2014 SamMobile Exclusive Preview - Android L on Samsung GALAXY S5 - YouTube Το ειδα το βιντεο μολις το ειχανε ανεβασει.Ειλικρινα περιμενα κατι πιο διαφορετικο,κατι να μην μου θυμιζει ολες τις προηγουμενες εκδοσεις android.Οπως οταν ειχαμε παει απο 2.3.6 σε ice cream. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SkenaDena Δημ. October 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2014 καλημέρα σε όλους , σαν κάτοχος του κινητού εδώ και 1,5 μήνα περίπου την τελευταία εβδομάδα αντιμετωπίζω ένα προβληματάκι 1ον. Μου γράφει στα καλά καθούμενα εκεί που είμαι σε οποιαδήποτε εφαρμογή πχ Facebook , αυτο το εφέ ήχου εκτελείτε μονο σε bluetooth χωρίς να παίζει κάποιος ήχος Παράθεση Landline Internet : Cosmote VDSL 200 Mbps | Mobile Internet : Cosmote Gigamax Unlimited iPhone 13 Pro Max 256GB | Apple Watch Series 8 45MM Aluminium | Apple AirPods Pro 2 | iPad 7th Gen 64GB 10,2'' MacBook Pro 13'' 2022 M2 16GB RAM 256GB SSD | MacBook Pro 13'' 2015 i5 8GB RAM 128GB SSD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisr Δημ. October 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2014 το ξερω αλλα τι ειναι ? ιταν στο 50% την νυχτα κ το πρωι το βρηκα κλειστοεαν πας στις ρυθμισεις στην μπαταρια και πατησεις επανω σου λεει αναλυτικα πως καταναλωθηκε μπες και δες και πες μας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alepoudiarhs Δημ. October 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2014 καλησπερα παιδια!! εχω αρχισει να σκεφτομαι σοβαρα την αγορα του s5!! απ'οτι εχω δει και λιγο που επιασα το κινητο στα χερια μου στο πλαισιο μοιαζει αξιοπιστο κινητο!! θα ηθελα να μαθω μιας και θα το αγορασω απο scroutz (δεν ξερω αν επιτρεπεται η αναφορα μαγαζιων αν οχι ας γινει διορθωση το comment) ποια εκδοση ειναι η ευρωπαικη που να με καλυπτει η εγγυηση και αν εχει καποιος να προτεινει καποιο scroutzomagazo που να παρεχει ολα τα περιφεριακα αλλα και να ειναι αξιοπιστο!! τι δινει η samsung σαν περιφεριακα? πχ εχει nfc tags ζελατινες θηκη η κατι? αξιζει να παω σε αλλο κινητο αυτην την στιγμη απο ναυαρχιδες? ευχαριστω εκ των προτερων!! παιδια μπορει να απαντησει καποιος? και ποια η διαφορα απο G900 και G900F??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioterl Δημ. October 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2014 Το ειδα το βιντεο μολις το ειχανε ανεβασει.Ειλικρινα περιμενα κατι πιο διαφορετικο,κατι να μην μου θυμιζει ολες τις προηγουμενες εκδοσεις android.Οπως οταν ειχαμε παει απο 2.3.6 σε ice cream. έχεις δίκιο. Είναι σαν να βλέπω το δικό μου με την 4.4. Καλά, δεν υπάρχουν διαφορές να μας δείξουν; Στο ios τουλάχιστον προσθέτουν και κάτι σε κάθε έκδοση, και φαίνεται κάποια αλλαγή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. October 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2014 παιδια μπορει να απαντησει καποιος? και ποια η διαφορα απο G900 και G900F??? G900 είναι ο κωδικός της συσκευής στον οποίο προσθέτουν στο τέλος ένα γραμμα ανάλογα με την χώρα . http://www.sammobile.com/2014/01/29/all-model-numbers-sm-g900-galaxy-s5-confirmed/ Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spm Δημ. October 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2014 Καλησπέρα, είμαι κάτοχος του s5 και σήμερα μου συνέβη κάτι παράξενο. Όσο καιρό το έχω χρησιμοποιούσα το fingerprint scanner για το κλείδωμα της οθόνης. Σήμερα είπα να το αλλάξω και επέλεξα το τρόπο κλειδώματος PIN. Έβαλα έναν 4ψήφιο αριθμό, τον επιβεβαίωσα και πάτησα το power button για να το δοκιμάσω. Βάζω το PIN που μόλις πριν 5 δεύτερα είχα βάλει και μου λέει λανθασμένος κωδικός PIN. (Και δεν μιλάω για PIN της κάρτας SIM..) Δοκίμασα ξανά και ξανά τον κωδικό, όπως επίσης και παραπλήσιους κωδικούς όμως τίποτα.. Έκανα και επανεκκίνηση όμως τίποτα.. Επίσης παρατήρησα ότι δεν έχω την επιλογή ξεκλειδώματος μέσω google account. Ενώ στο fingerprint scanner είχα την συγκεκριμένη επιλογή. Υπάρχει λύση εκτός από αυτήν της επαναφοράς στις εργοστασιακές ρυθμίσεις; Παρακαλώ αν κάποιος γνωρίζει να απαντήσει το συντομότερο. Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. October 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2014 Δεν βλέπω να γλιτώνεις την επαναφορά εργοστασιακών ,μπορείς να δοκιμάσεις με το Screen Lock Bypass Pro . Κάπου διάβασα οτι βάζοντας πολλές φορές τον κωδικό η συσκευή κάνει μόνη της reboot και σε βάζει μέσα , δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannakiss Δημ. October 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2014 καλησπέρα σε όλους! απέκτησα και εγώ στο s5, μεταβαίνοντας από το s3.. εξαιρετικές οι εντυπώσεις μου μέχρι στιγμής! ερώτηση.. σε 10 μέρες έληγε το χρονικό μου για τα 50GB στο dropbox που είχα πάρει από το s3! χθες που πέρασα όμως το dropbox στο s5 δεν ανανεώθηκε ο χρόνος για άλλα 2 χρόνια.. δεν θα έπρεπε? πρέπει να κάνω κάτι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. October 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2014 καλησπέρα σε όλους! απέκτησα και εγώ στο s5, μεταβαίνοντας από το s3.. εξαιρετικές οι εντυπώσεις μου μέχρι στιγμής! ερώτηση.. σε 10 μέρες έληγε το χρονικό μου για τα 50GB στο dropbox που είχα πάρει από το s3! χθες που πέρασα όμως το dropbox στο s5 δεν ανανεώθηκε ο χρόνος για άλλα 2 χρόνια.. δεν θα έπρεπε? πρέπει να κάνω κάτι? Ναι, καινούριο λογαριασμό για να πάρεις τα νέα 50. Ο παλιός δεν ανανεώνεται free δυστυχώς Καλορίζικο :) Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannakiss Δημ. October 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2014 Ναι, καινούριο λογαριασμό για να πάρεις τα νέα 50. Ο παλιός δεν ανανεώνεται free δυστυχώς Καλορίζικο :) ααααα.. μάλιστα! άντε πάλι απ' την αρχή! σε ευχαριστώ πάρα πολύ! καλό βράδυ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. October 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2014 Μια χαρά η μπαταρία του μετά το φορμάτ που του έκανα απ το Μάη που το έχω. Έχει πάνω από 4 ώρες οθόνη και είναι στο 50% ακόμα! :) Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. October 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2014 Μια χαρά η μπαταρία του μετά το φορμάτ που του έκανα απ το Μάη που το έχω. Έχει πάνω από 4 ώρες οθόνη και είναι στο 50% ακόμα! :) Εισαι ρουτ; Αν οχι πως εχεις τοση οθονη; Εγω στο 50 ειμαι γυρω στις 3! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. October 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2014 Εισαι ρουτ; Αν οχι πως εχεις τοση οθονη; Εγω στο 50 ειμαι γυρω στις 3! Αν εσύ έχεις π.χ. 3 ώρες οθόνη και παίζεις real racing και ο άλλος 3 ώρες στο facebook, λες να καταναλώνετε την ίδια ενέργεια; :rolleyes: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alepoudiarhs Δημ. October 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2014 G900 είναι ο κωδικός της συσκευής στον οποίο προσθέτουν στο τέλος ένα γραμμα ανάλογα με την χώρα . http://www.sammobile.com/2014/01/29/all-model-numbers-sm-g900-galaxy-s5-confirmed/ ναι αλλα το g900 σκετο τι ειναι? αμα το παρω branded θα ειναι καλυτερο? (ολα ειναι απο scroutz δεν ξερω τι γινεται στα branded με αναβαθμισεις κτλ!!) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. October 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2014 Αν εσύ έχεις π.χ. 3 ώρες οθόνη και παίζεις real racing και ο άλλος 3 ώρες στο facebook, λες να καταναλώνετε την ίδια ενέργεια; :rolleyes: Δεν παιζω καθολου παιχνιδια!! Ουτε βαριες εφαρμογες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. October 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2014 Δεν παιζω καθολου παιχνιδια!! Ουτε βαριες εφαρμογες! To νόημα είναι ότι δε πρέπει να κοιτάς σκέτους χρόνους. Και μια εφαρμογή μπορεί εκ πρώτης όψεως να μη φαίνεται ενεργοβόρα, αλλά να είναι κακογραμμένη και να καταναλώνει δυσανάλογα πολύ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apagal Δημ. October 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2014 ναι αλλα το g900 σκετο τι ειναι? αμα το παρω branded θα ειναι καλυτερο? (ολα ειναι απο scroutz δεν ξερω τι γινεται στα branded με αναβαθμισεις κτλ!!) Ναι η αληθεια ειναι οτι εισαι πιο σιγουρος απο μερια μελλοντικων αναβαθμισεων αν επιλεξεις unbranded συσκευη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michkal91 Δημ. October 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2014 να ρωτησω κατι, το μπεζελ υπαρχει τροπος να το αλλαξουμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. October 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2014 Εισαι ρουτ; Αν οχι πως εχεις τοση οθονη; Εγω στο 50 ειμαι γυρω στις 3! Δεν είμαι root Απλά έκανα 1 φορμάτ μετά από πολλούς μήνες και που είχα βάλει εφαρμογές που δε χρειαζόμουν, μόνο για δοκιμή και φαίνεται είχε μαζευτεί πολύ πράμα άχρηστο μέσα και ίσως κάποια έκανε conflict ή ήταν κακογραμένη. Τώρα του έβαλα μόνο όσες θέλω και γνωρίζω αν και ο go launcher σα να καίει λίγο παραπάνω. Είναι πολύ Smooth όμως ο άτιμος :) To νόημα είναι ότι δε πρέπει να κοιτάς σκέτους χρόνους. Και μια εφαρμογή μπορεί εκ πρώτης όψεως να μη φαίνεται ενεργοβόρα, αλλά να είναι κακογραμμένη και να καταναλώνει δυσανάλογα πολύ. Έτσι ακριβώς είναι :) Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lagos12 Δημ. October 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2014 Γειά σας μεσα στον μήνα θ'ελω να αγοράσω το galaxy s5 αλλά θα ήθελα να σας ρωτησω κάποια πράγματα εσας που το έχετε π.χ αν η μνήμη ram 2gb είναι αρκετή(δεν παίζω παιχνίδια)-το gps "κλειδ'ώνει γρήγορα κ έχει καλή "ακρίβειά" είναι σταθερό;Η μπαταρία αντέχει;Και η κάμερα του σε πιο σκοτερινούς χώρους βγάζει ικανοποιητικές φωτογραφίες;Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sosimple2 Δημ. October 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2014 (edited) Γειά σας μεσα στον μήνα θ'ελω να αγοράσω το galaxy s5 αλλά θα ήθελα να σας ρωτησω κάποια πράγματα εσας που το έχετε π.χ αν η μνήμη ram 2gb είναι αρκετή(δεν παίζω παιχνίδια)-το gps "κλειδ'ώνει γρήγορα κ έχει καλή "ακρίβειά" είναι σταθερό;Η μπαταρία αντέχει;Και η κάμερα του σε πιο σκοτερινούς χώρους βγάζει ικανοποιητικές φωτογραφίες;Ευχαριστώ Τα 2 γιγα είναι υπεραρκετά.. Μη σου πω και με 1 γιγα στο 90% των περιπτώσεων εισαι μια χαρα. Το gps του ειναι υπεραριστο. Καμια σχεση πχ με του lg g2 που επισης εχω που είναι αθλιο συγκριτικα.. Η μπαταρία του ειναι απο τις καλύτερες. Ενα κλικ πισω απο το g2 (που ομως έχει 3000 μπαταρία, και πέρα απο αυτο θεωρείται απο πολλους το καλυτερο στην αυτονομία. Σε αυτο το θεμα η lg εχει κανει τρομερη δουλειά στο g2) Η καμερα είναι πολυ καλη, αλλά σε αυτο που ρωτάς, ειδικα σε σκοτεινους χωρους εχει θορυβο. Δε βγαζει και τοσο καλα, αλλα δεν ξερω και πολλα κινητα να βγαζουν καλα σε λιγο φως χωρίς φλας.. Συγκριτικά το g2 σε σκοτεινους χωρους βγαζει αθλια γιατί περα απο το θορυβο, δεν εστιάζει και καλα και βγαζει θολα.. Κατι που τουλάχιστον δε συμβαίνει στο s5. Σαν συνολο, δεν πιστευω οτι υπαρχει ποιο ισορροπημένο κινητο σήμερα. Δεν εντυπωσιαζει καπου ιδιαίτερα, αλλά κανει τα παντα καλα. Η οθονη του είναι οτι καλυτερο υπάρχει. Το μονο σοβαρο μειον σε αυτο το κινητο είναι το knox. Αμα θες να βαλεις custom rom, αυτοματα εισαι εκτος εγγυησης. Με αποτέλεσμα να βαζουν λιγοι πλεον και αναμενομενα η ανεπίσημη υποστήριξη που εχει στο xda, να μη θυμίζει Samsung.. Το g2 εχει πολυ καλύτερη υποστήριξη.. Κατι που ακούγεται απίστευτο.. Λογω του knox εμεινα 5 μερες με επισημη ρομ, ρεκορ για μενα που στο 5λεπτο βαζω custom.. :) Παντως με AllianceROM το κινητο είναι 2 επίπεδα πανω.. Edited October 5, 2014 by sosimple2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giangial Δημ. October 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2014 Ρε παιδιά, εδώ και μια βδομάδα μου πετάει ένα εκνευριστικό μήνυμα του τύπου ''ουπς παρουσιαστηκε σφάλμα κατά τη λήψη φωνητικού μηνύματος'' και δεν μπορώ να βγάλω κάποια άκρη... είδα σε ένα topic του galaxy s4 ότι πάμε στη διαχείριση εφαρμογών, τέρμα δεξιά, εκεί που λέει όλες, βρίσκεις εκεί που λέει για φωνητικό μήνυμα και κάνεις εκκαθάριση δεδομένων, μα δεν βρίσκω τπτ κάτι τέτοιο!!! Κανείς που να ξέρει κάτι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. October 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2014 Παιδια καθαρισμο ram με το clean master αξιζει να κανω η δεν κανει κατι ουσιωδες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts