Jump to content

alepoudiarhs

Members
  • Δημοσιεύσεις

    95
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About alepoudiarhs

  • Ημ. Γέννησης Αύγουστος 16

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

alepoudiarhs's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. κατεβαζω με τα χιλια ζορια την πολωνικη xeo γιατι ειναι 1.4 gb ρε παιδια? γυρω στα 350 δεν πρεπει να ειναι?
  2. παιδια στο sammobile Που παω να κατεβασω την 5αρα μου βγαζει error σε ολα τα firmware ειτε ισπανικη ειτε πολωνικη... ξερει κανεις τι παιζει? και αν μπορειτε ανεβαστε το firmware να το παρουμε και εμεις :p
  3. φιλαρακι το lte με το 4g ειναι τα ιδια ακριβως απλα διαφορετικη ονομασια... για τα mms δεν γνωριζω.. η απορια μου που ρωτησα και δεν απαντηθηκε εμενα ειναι αν περασεις πολωνεζικη η ισπανικη η οποιδηποτε εκδοση android χανεις την εγγυηση?
  4. Όχι φίλε μου... δεν στέλνω sms... και γενικά ότι έκανα και πριν κάνω και τωρα...
  5. Παιδιά το έκανα ανενεργό έκλεισα και τις ειδοποιήσεις αυτό που κατάφερα είναι να το κατεβάσω στο 36% από 40% και μετά από δύο ώρες έχει ξανά ανέβει στο 40%
  6. φιλε μου τα εχω δει αλλα λενε οτι γραφει youtube στην μπαταρια... εμενα λεει διακομιστης μεσων... τεσπα το εκανα ανενεργο για να δω αν εχει διαφορα και θα ενημερωσω... επειδη ομως θελω να περασω την lolipop οσο πιο συντομα γινεται εχει κανεις απαντηση?και κατι που με ενδιαφερει παρα πολυ... αμα περασω οποιαδηποτε αλλη εκδοση με odin χανω εγγυηση?
  7. παιδια το battery drain ειναι ο διακομιστης μεσων? ξαφνικα μου το εβγαλε χτες απο το πουθενα και μου τρωει το 37% της μπαταριας.... επισης επειδη λογικα θα μου πειτε για επαναφορα εργοστασιακων εγραψα και πιο πανω αλλα δεν μου απαντησατε αμα βαλω την πολωνικη μπορω να επιστρεψω στην δικια του? και το κυριοτερο η 5αρα ως τωρα εχει καποιο θεμα με κλησεις η whats app viber κτλ/?
  8. παιδες αμα περασω την πολωνικη μετα μπορω να επανελθω σε οποιαδηποτε αλλη? εχω t-mobile γερμανικο...
  9. ακομα δεν εχει ερθει κατι σε γερμανικο κινητο...!!
  10. οχι φιλε μου δεν υπαρχει προς το παρων... ειναι αναλογος απο ποια χωρα ερχεται το κινητο αν και λενε οτι θα βαλουν και σε εμας που δεν εχουμε την επιλογη αυτη...!
  11. και εγω το ιδιο θεμα εχω ακριβως... δηλαδη μου κλεινει τα δεδομενα γενικα ενω ειναι ενεργοποιημενα(δηλαδη δεν υπαρχει καθολου ιντερνετ ) και μετα πρεπει να παω στην λειτουργια δικτιου να βαλω wcdma/gsm και μετα ξανα lte/wcdma/gsm για να ξαναεχω ιντερνετ και ξανα η ιδια διαδικασια ισως και καθε πεντε λεπτα...! ειχα εγκαταστησει απο playstore κατι wallpaper kai lock screen αλλα εκανα επαναφορα εργοστασιακων 2 φορες την μια με backup ολες τις εφαρμογες και την αλλη εγκατεστισα μονο οσες ξερω σιγουρα οτι δεν δημιουργουν θεμα χωρις αποτελεσμα καμια απο τις 2...αυτο το προβλημα παρατηρησα οτι δημιουργηθηκε απο οταν ενεργοποιησα το 4g απο την κοσμοτε πριν απο αυτο δεν ειχα κανενα θεμα... τους πηρα τηλ και ειπαν οτι δεν εχει κανενα θεμα η σιμ (γιατι πηρα καινουργια οταν πηρα το κινητο) οποτε ειναι θεμα συσκευης... να κανω hard reset? και απαντηστε αμα μπορειτε για το screen protector αμα υπαρχει(το κινητο ειναι γερμανικο) γιατι εχω εκεινες τις θολουρες (μικρες αλλα σε καινουργιο κινητο γιατι να υπαρχουν?) και θελω να τις βγαλω...!
  12. φιλαρακι και εγω τα ιδια εχω παθει!! ενεργοποιησα πριν τρεις μερες το 4g και απο τοτε ειναι σαν να χανει το σημα και φτιαχνει μονο με επανεκινηση και μετα απο λιγο αντε παλι τα ιδια... του εκανα επαναφορα εργοστασιακων και τωρα περιμενω να δω αποτελεσματα... να ρωτησω και κατι ρε παιδια... το κινητο πανω εχει απο το εργοστασιο ζελατινα πανω?? γιατι απο τοτε που το αγορασα πανω απο την μπροστινη καμερα εχει σαν φουσκαλα που φαινεται μετα βιας αλλα θελω να ξερω αν ειναι ζελατινη η εχει θεμα η οθονη να ζητησω αντικατασταση...
  13. εμενα παντως πρεπει να εχει ζελατινη αν και δεν ειμαι 100% σιγουρος γιατι δεν μπορεις να το διακρινεις ευκολα... εχει κανει μια μικρη φουσκαλα οπως κανουν συνηθως τα screen protector μετα απο καιρο και στην μεση του κινητου εχει κατι σαν θαμπαδα αν και δεν με ενοχλει μου φαινετε παραξενο...και επισης εμενα ειναι γερμανικο και δεν εχει την συντομευση πραγμα το οποιο ειναι χαλια...!!!
  14. Παιδιά το κινητό έχει ζελατίνα πανω??γιατΊσως δεν μπορώ να διακρίνω και έχει κάτι σαν θαμπαδες...και επισης εχετε συντομευση για την καμερα στην οθονη κλειδωματος?
  15. ευχαριστω φιλε μου...ελεος... για μια ναυαρχιδα κανονικα θα επρεπε να το εχει μεσα... ξενερωτο... επισης εχει βγει η 4.4.4? και αν ναι ποιοι την εχουν παρει??(branded?)
×
×
  • Create New...