Jump to content

Tsik_D1

Members
  • Δημοσιεύσεις

    30
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Tsik_D1

  • Ημ. Γέννησης 22/04/1989

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Wind - Ελλάδα

Tsik_D1's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. χμμ.. λες να ειναι αυτο ?? παιζει να εχω φαει τετοιο προλογο απο το κινητο ?? πριν ειχα μηλοφωνο και δεν ξερω πως συμπεριφερονται τα καινουργια αντροιντ
  2. επομενως να μην ασχοληθω με εγγυησεις η κατι τετοιο ? αυτο με το autofocus που δεν πιανει παντα το κανει και σε εσενα η ειμαι απο τους τυχερους ??
  3. ακριβως αυτα τα 2 προβληματα εχω https://www.youtube.com/watch?v=DMkRCbhAssI
  4. καλησπερα, ειμαι νεος ιδιοκτητης του S5 και το εχω 3 μερες πλεον αλλα σημερα διαπιστωσα εναν χαρακτηριστικο θορυβο στο πισω μερος του κινητου που μετα απο googlαρισμα βρηκα πως υπαρχει σε πολλες συσκευες.. επισης μαζι με αυτο τον θιρυβο παει πακετο και το autofocus που δεν αναβει παντα πρασινος κυκλος.. δεν ξερω εαν αυτα τα 2 ειναι λογικο να συμβαινουν γι'αυτο και θα ηθελα την γνωμη σας για το τι να κανω επειδη απόσο ξερω δικαιουμαι να παρω νεα συσκευη σε 7 μερες.. ευχαριστω για οποιαδηποτε απαντηση !!
  5. καλησπερα σε ολη την παρεα !! εδω και 3 μερες ειμαι κατοχος του S5 και μολις σημερα παρατηρησα το χαρακτηριστικο τικ τικ απο το πισω μερος του κινητου στο υψος της καμερας !!! επισης δεν δουλευει παντα το autofocus της καμερας δηλαδη βγαζει κοκκινο κυκλο αντι του πρασινου.. συμβουλευετε να το παω πισω για αντικατασταση συσκευης μιας και δεν εκλεισε 7 μερες η ειναι φυσιολογικο να συμβαινει αυτο ?? ευχαριστω εκ των προτερων για οποιαδηποτε απαντηση !!
  6. Tsik_D1

    Honor 2

    μηπως το εχεις σκαλισει?? γιατι δεν ξερω τι μπορει να αλλαζει αν το εχεις κανε αναβαθμιση η ρουτ η οτιδηποτε αλλο που κανουν πολλα απο τα παιδια εδω μεσα.. εγω το εχω μανισιο (ακομα τουλαχιστον). αλλα εαν δεν το πειραξες δεν μπορει να μην στα βγαζει οπως σου τα λεω, κατι θα κανεις λαθος
  7. Tsik_D1

    Honor 2

    ευκολο.. το δεξι touch κουμπακι με τις 3 γραμμουλες, διαχειριση εφαρμογων, λειφθεντα, επιλεγεις την εφαρμογη και απεγκατασταση.. !!!
  8. Tsik_D1

    Honor 2

    το samsung wep495 ειναι το hands free
  9. Tsik_D1

    Honor 2

    απλα το ανοιξα οπως κανω και με αλλες συσκευες και το εντοπιζουν.. για διαφωτισε με λιγο γιατι δεν λεει οδηγηση με κινητο στο χερι :!:
  10. Tsik_D1

    Honor 2

    καλησπερα στην παρεα !!! εχει συνδεσει κανεις bluetooth hands free στο κινητο ?? γιατι δεν εντοπιζει καν την συσκευη.. βεβαια το hands free ειναι samsung αλλα δεν πιστευω να υπαρχει προβλημα. εσεις τι λετε ? κανω κατι λαθος ??
  11. Tsik_D1

    Honor 2

    επισης μου σβηνεται το αρχειο κλησεων συνεχεια γνωριζει καποιος κατι ?μπορω να το αποφυγω ?
  12. ευχαριστω πολυ για την εξηγηση του τροπου πληρωμης!!και για την θηκη που θελω ισχυει το ιδιο ?δηλαδη να εχει 3ψηφιο αριθμο αξιολογησεων ? δηλαδη απο αυτον εδω προτεινεις να μην παραγγειλω ? http://www.aliexpress.com/store/420512
  13. μπορεις να μου πεις τι ειναι το escrow ?? πως διαλεγω την επιλογη πληρωμης μεσω escrow ? για αρχη δεν θα παραγγειλω κατι ακριβο απλα θελω να παραγγειλω κατι θηκες για να εξοικιωθω λιγο με το συστημα αγορας... ο πωλητης που βρηκα εχει 100.0% positive feedback οποτε φανταζομαι ειναι αξιοπιστος
  14. Tsik_D1

    Honor 2

    υπαρχει περιπτωση να μην συνδεεται με samsung hands free ?? γιατι το δοκιμασα σημερα και το bluetooth δεν εντοπιζε την συσκευη.. κανω κατι λαθος η πρεπει να ψαξω για αλλο hands free ??
  15. Tsik_D1

    Honor 2

    δεν ειναι μιζερια φιλε μου απλα δεν εχω την καταλληλη εμπειρια για παραγγελιες απο εξωτερικο.. γι'αυτο γενικοτερα ηθελα να μαθω τι παζει σε τυχον απατεωνιες. φυσικα και θα παραγγειλω τις θηκες που θελω !!!
×
×
  • Create New...