kiltsikis21 Δημ. December 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2014 Kαλημερα και απο εμενα και Χρονια πολλα σε ολους Το ιδιο προβλημα και εγω με την μπαταρια....... Επειδη ειμαι λιγο ασχετος οταν λεμε κανουμε disable την εφαρμογη τι εννουμε; Παμε εφαρμογες you toube και παταμε εκει που λεει ανενεργο; Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. December 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2014 Για αυτούς που έχουν πρόβλημα με το YouTube, πριν το κάνουν disable, δεν δοκιμάζετε από Ρυθμίσεις-Γενικά να ξετικάρετε τις Ειδοποιήσεις? Εγώ το έχω ξετικαρισμένο και δεν έχω battery draining από το YouTube... Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. December 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2014 Θα το δω φίλε. Ας εξακριβωσω οτι το draining οφείλεται στο YouTube και αμέσως μετα θα δω αυτο. Kαλημερα και απο εμενα και Χρονια πολλα σε ολους Το ιδιο προβλημα και εγω με την μπαταρια....... Επειδη ειμαι λιγο ασχετος οταν λεμε κανουμε disable την εφαρμογη τι εννουμε; Παμε εφαρμογες you toube και παταμε εκει που λεει ανενεργο; Ευχαριστω Ναι, ακριβως αυτο. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. December 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2014 Και εγω ειχα το ιδιο αλλα δεν προλαβα να δω drain γιατι το απενεργεποιησα αμεσως!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern Δημ. December 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2014 Καλησπερα και Χρονια Πολλα!!!Σορρυ αμα το γραφω σε λαθος ενοτητα αλλα ειμαι καινουργιος στο φορουμ!! Εχω το Samsung S5 εδω και 1 μηνα και εχω 2 προβληματα!! 1)Το ενα ειναι με το WIFI,εκει που ειμαι συνδεμενος και ειμαι στο ιντερνετ κολλαει και δεν μπαινει πουθενα...μονο τον κλεισω και ανοιξω ξανα το WIFI του κινητου εχω ξανα ιντερνετ.Ξερει κανεις τι μπορω να κανω,η εχει κανεις το ειδιο προβλημα και το εχει λυσει?? 2)Το δευτερο που παρατηρησα εδω και 1 βδομαδα ειναι οτι εχω 1,67 GB ram.Ειναι λογικο να εχει τοσο πολυ αποκλειση απο τα 2 GB που λεει η samsung οτι εχει?? Ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosx10mini Δημ. December 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2014 Παιδια εστρωσε το τηλεφωνο στα ξαφνικα.μαλλον περασε να δειτε τωρα φωτο.ο διακομιστης πηγε τελευταιος και η θερμοκρασια παει εξαφανιστηκε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. December 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2014 (edited) Καλησπερα και Χρονια Πολλα!!!Σορρυ αμα το γραφω σε λαθος ενοτητα αλλα ειμαι καινουργιος στο φορουμ!! Εχω το Samsung S5 εδω και 1 μηνα και εχω 2 προβληματα!! 1)Το ενα ειναι με το WIFI,εκει που ειμαι συνδεμενος και ειμαι στο ιντερνετ κολλαει και δεν μπαινει πουθενα...μονο τον κλεισω και ανοιξω ξανα το WIFI του κινητου εχω ξανα ιντερνετ.Ξερει κανεις τι μπορω να κανω,η εχει κανεις το ειδιο προβλημα και το εχει λυσει?? 2)Το δευτερο που παρατηρησα εδω και 1 βδομαδα ειναι οτι εχω 1,67 GB ram.Ειναι λογικο να εχει τοσο πολυ αποκλειση απο τα 2 GB που λεει η samsung οτι εχει?? Ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας!! 1. Δοκίμασε με security protocol WEP αντί για wpa/wpa2. Έχουν ακουστεί προβλήματα με καποιους router. 2. Δηλαδή πιο πριν είχες περισσοτερη?:confused: Τόση ήταν η διαθέσημη, πάντα φίλε μου! ;) Πολύ ζημιά το youtube, παιδιά! Στο printscreen με κόκκινο είναι η αποφόρτιση με το youtube και με μπλε όταν το ειχα κανει disable. Η διαφορά είναι εμφανής, νομίζω. Τώρα το ενεργοποίησα πάλι και έκανα αυτό που πρότεινε ο φίλος. Έκανα disable τις ειδοποιήσεις. Για να δούμε πάλι! Edited December 26, 2014 by fanatikos Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEZAS Δημ. December 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2014 (edited) Καλησπέρα θέλω να ρωτήσω κάτι σχετικά με το κείμενο oταν γράφουμε sms. Όταν πάω να στείλω μήνυμα μου δείχνει ότι έχω 160 χαρακτήρες. Μόλις γράψω την 1η λέξη ή 1ο γράμμα αμέσως πάει στους 60 χαρακτήρες. Να σημειώσω ότι γράφω με t9 στην μέθοδο πληκτρολόγιο είναι ενεργή η μέθοδος της Samsung. Τι μπορεί φταίει? Edited December 26, 2014 by GEZAS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. December 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2014 Καλησπέρα θέλω να ρωτήσω κάτι σχετικά με το κείμενο oταν γράφουμε sms. Όταν πάω να στείλω μήνυμα μου δείχνει ότι έχω 160 χαρακτήρες. Μόλις γράψω την 1η λέξη ή 1ο γράμμα αμέσως πάει στους 60 χαρακτήρες. Να σημειώσω ότι γράφω με t9 στην μέθοδο πληκτρολόγιο είναι ενεργή η μέθοδος της Samsung. Τι μπορεί φταίει? Μήπως γράφεις με πεζά Ελληνικά? Αν ναι, τότε σωστά στο κάνει. 160 χαρακτήρες μονον με κεφαλαία. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern Δημ. December 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2014 1. Δοκίμασε με security protocol WEP αντί για wpa/wpa2. Έχουν ακουστεί προβλήματα με καποιους router. 2. Δηλαδή πιο πριν είχες περισσοτερη?:confused: Τόση ήταν η διαθέσημη, πάντα φίλε μου! ;) Ευχαριστω για την βοηθεια!!Μπορεις να με πεις πως το κανουμε αυτο με το security protocol WEP γιατι δεν ετυχε ποτε να το κανω??:rolleyes: 2)Οχι,απλα τωρα που εχω αδεια ψαχνωντας το κινητο ειδα οτι εχει 1,67 ραμ και κολλησα λιγω γιατι ξερω οτι δεν ειναι ποτε ακριβος 2GB alla λιγοτερο αλλα δεν περίμενα τοσο μεγαλη διαφορα για αθτο ειπα να ρωτησω...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. December 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2014 Ευχαριστω για την βοηθεια!!Μπορεις να με πεις πως το κανουμε αυτο με το security protocol WEP γιατι δεν ετυχε ποτε να το κανω??:rolleyes: 2)Οχι,απλα τωρα που εχω αδεια ψαχνωντας το κινητο ειδα οτι εχει 1,67 ραμ και κολλησα λιγω γιατι ξερω οτι δεν ειναι ποτε ακριβος 2GB alla λιγοτερο αλλα δεν περίμενα τοσο μεγαλη διαφορα για αθτο ειπα να ρωτησω...:) To security protocol το ρυθμίζεις από το router, όχι από το τηλέφωνο. Όσο για την μνήμη, όλα όσα έχουν 2GB εκεί γυροφέρνουν. 100ΜΒ πάνω, 100ΜΒ κάτω. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern Δημ. December 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2014 Μπηκα και ηταν στο WPA/PSK.Τωρα το εβαλα στο WPA/WPA2-PSK.Μηπως και γινει τελικα.....Ευχαριστώ για την βοηθεια.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEZAS Δημ. December 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2014 Μήπως γράφεις με πεζά Ελληνικά? Αν ναι, τότε σωστά στο κάνει. 160 χαρακτήρες μονον με κεφαλαία. Πριν λίγο καιρό δεν το έκανε αυτό τώρα κάτι έγινε και το κάνει. Θυμάμαι ότι έγραφα και με μικρά γράμματα 160 χαρακτήρες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. December 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2014 Πριν λίγο καιρό δεν το έκανε αυτό τώρα κάτι έγινε και το κάνει. Θυμάμαι ότι έγραφα και με μικρά γράμματα 160 χαρακτήρες Για πολλαστή φορά.... Δεν γινόταν, δεν γίνεται και δεν πρόκειται να γίνει να στείλεις SMS με 160 χαρακτήρες, αν υπάρχουν μικρά ή κεφαλαία με τόνους. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEZAS Δημ. December 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2014 (edited) Παιδιά συγνώμη αλλά είμαι καινούργιος και δεν έχω διαβάσει όλα τα θέματα Οπότε θα πρέπει να στέλνω μηνύματα χωρίς τόνους? δεν υπάρχει καμία ρύθμιση η καμιά επιλογή? το δοκίμασα και χωρίς τόνους με 1-1 γράμμα αλλά και πάλι το ίδιο. από 160 - 69 . την συσκευή την έχω 1 εβδομάδα. Το 1ο μήνυμα που έστειλα θυμάμαι ότι έγραφα, έγραφα και δεν ξεπέρασα το 1sms . γι.αυτό είπα ότι στην αρχή το έκανε. πως δηλαδή στέλνετε εσείς sms στα ελληνικά με 160 χαρακτήρες? τι ρύθμιση έχετε κάνει? τι μέθοδο έχετε επιλέξει εγώ χρησιμοποιώ την 3x4 στα ελληνικά. και qwerty στα αγγλικά. Edited December 27, 2014 by GEZAS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEZAS Δημ. December 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2014 νομίζω ότι κάτι βρήκα στις ρυθμίσεις μηνυμάτων. στην μέθοδο εισαγωγής. επέλεξα την gsm γράφει μόνο κεφαλαία. και 160 χαρακτήρες. αν υπάρχει κάτι για μικρούς χαρακτήρες ας μου το αναφέρει κάποιος. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouss Δημ. December 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2014 νομίζω ότι κάτι βρήκα στις ρυθμίσεις μηνυμάτων. στην μέθοδο εισαγωγής. επέλεξα την gsm γράφει μόνο κεφαλαία. και 160 χαρακτήρες. αν υπάρχει κάτι για μικρούς χαρακτήρες ας μου το αναφέρει κάποιος. Ευχαριστώ. Μέσω τρίτων εφαρμογών μπορείς να γράφεις με μικρά γράμματα sms με 160 χαρακτήρες ανά μήνυμα. ΑΛΛΑ δεν πρόκειται να φύγει ποτέ το μήνυμα όπως το βλέπεις. Απλά θα κάνει μετατροπή των μικρών γραμμάτων σε κεφάλαια και θα το στείλει. Οι 160 χαρακτήρες είναι περιορισμός του δικτύου και όχι των συσκευών. Παράθεση You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. December 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2014 Μπηκα και ηταν στο WPA/PSK.Τωρα το εβαλα στο WPA/WPA2-PSK.Μηπως και γινει τελικα.....Ευχαριστώ για την βοηθεια.. Βασικά, εφόσον έχεις επιλογή WPA/WPA2-PSK (TKIP/AES), δοκίμασε αυτήν που έχει όλα τα security protocols και encryption αλγόριθμους. Αν συνεχίσει να έχει πρόβλημα, κοίταξε με WEP. Μετά σειρά έχει το reset και reconfiguration του router και ξανά δοκιμές. Αν τώρα αποτύχουν όλα, τότε αλλαγή του router. Το να το αφήσεις τελείως ξεκλείδωτο δεν αποτελεί επιλογή για μένα.:X Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alepoudiarhs Δημ. December 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2014 παιδες αμα περασω την πολωνικη μετα μπορω να επανελθω σε οποιαδηποτε αλλη? εχω t-mobile γερμανικο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern Δημ. December 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2014 Βασικά, εφόσον έχεις επιλογή WPA/WPA2-PSK (TKIP/AES), δοκίμασε αυτήν που έχει όλα τα security protocols και encryption αλγόριθμους. Αν συνεχίσει να έχει πρόβλημα, κοίταξε με WEP. Μετά σειρά έχει το reset και reconfiguration του router και ξανά δοκιμές. Αν τώρα αποτύχουν όλα, τότε αλλαγή του router. Το να το αφήσεις τελείως ξεκλείδωτο δεν αποτελεί επιλογή για μένα.:X Οκ.Εβαλα ολα το security protocols και encrytion αλγοριθμους.Ευχαριστω για τον χρονο και την βοηθεια.Καλες γιορτες και καλη προτωχρονια!!☺ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fsofos Δημ. December 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2014 Λάθος Thread σίγουρα αλλά η κοινότητα πρέπει να ξέρει ότι το πρώτο επίσημο firmware για το Galaxy S5 Plus (SM-G901F) για την Ελλάδα είναι γεγονός στο Sammobile παραμονή Χριστουγέννων. Ξέρω τι θα ζητήσω στον Άγιο Βασίλη:):):) Καλώς τα δεχτήκαμε.....!! "Greece (EUR) SM-G901F GALAXY S5 Plus 4.4.4 G901FXXU1ANK3" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. December 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2014 Παιδια υπαρχει καποιος τροπος να καθαριζω την cache στις εφαρμογες ολες μαζι να μην το κανω μια μια? (Πχ στο ταπαταλκ ειχα 250μβ cache) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. December 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2014 Παιδια υπαρχει καποιος τροπος να καθαριζω την cache στις εφαρμογες ολες μαζι να μην το κανω μια μια? (Πχ στο ταπαταλκ ειχα 250μβ cache) Στις ρυθμίσεις του τηλεφώνου σου υπάρχει η επιλογή στο χώρο αποθήκευσης. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. December 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2014 Στις ρυθμίσεις του τηλεφώνου σου υπάρχει η επιλογή στο χώρο αποθήκευσης. Πολυ ωραια θενκς!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. December 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2014 (edited) Παιδια υπαρχει καποιος τροπος να καθαριζω την cache στις εφαρμογες ολες μαζι να μην το κανω μια μια? (Πχ στο ταπαταλκ ειχα 250μβ cache) Στις ρυθμίσεις του τηλεφώνου σου υπάρχει η επιλογή στο χώρο αποθήκευσης. Ή αυτό: https://play.google.com/store/apps/details?id=mobi.infolife.cache Καλύτερα όμως να ρωτούσες εδω: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=350642 Edited December 27, 2014 by fanatikos Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts