Jump to content

fsofos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    3
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About fsofos

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 7

fsofos's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Λάθος Thread σίγουρα αλλά η κοινότητα πρέπει να ξέρει ότι το πρώτο επίσημο firmware για το Galaxy S5 Plus (SM-G901F) για την Ελλάδα είναι γεγονός στο Sammobile παραμονή Χριστουγέννων. Ξέρω τι θα ζητήσω στον Άγιο Βασίλη:):):) Καλώς τα δεχτήκαμε.....!! "Greece (EUR) SM-G901F GALAXY S5 Plus 4.4.4 G901FXXU1ANK3"
  2. Μετά από ένα μήνα χρήσης , σύμφωνα και με τις μαρτυρίες της γυναικός μου, όλα βαίνουν πολύ καλώς. Μόνο για την μπαταρία έχω να πω ότι θα μπορούσε να έχει λίγο μεγαλύτερη διάρκεια, αλλά τη μέρα τη βγάζει άνετα οπότε δεν αποτελεί σοβαρό θέμα. Αυτό που προκαλεί τα καλύτερα σχόλια στη συσκευή είναι η οθόνη της που πραγματικά είναι «χάρμα ιδέσθαι».
  3. Το πήρα για την γυναίκα μου από την ελληνική αντιπροσωπία στα 123€ . Η συσκευή έρχεται με το λευκό καπάκι, εγώ όμως ήθελα το μπλε και το πήρα έξτρα 7€ . Πρώτες εντυπώσεις θετικότατες . Σαν συνολική εικόνα η συσκευή δείχνει πολύ κομψή και στο χέρι είναι πολύ ελαφριά. Στα επιμέρους : - Οθόνη άριστη , φωτεινότατη , φοβερά χρώματα και καλές γωνίες θέασης πραγματική IPS. Η ανάλυση αν και είναι qHD, συγκρίνεται ευθέως με αντίστοιχες hd οθόνες. - Επιδόσεις, antutu : 18751 !! Πολύ γρήγορο και άμεση απόκριση σε κάθε άγγιγμα - Κάμερα πολύ καλή και αρκετά δυνατό φλας, επισυνάπτω και δείγμα φωτογραφιας - Ηχείο πολύ δυνατό - Wifi άριστο - GPS δεν δοκίμασα - Ποιότητα κλήσεων πολύ καλή - Μπαταρία ακόμα πολύ νωρίς να πω, αλλά βάση της μέχρι τώρα χρήσης πιστεύω ότι μπορεί να φτάσει και τις 2 ημέρες Θα εστιάσω λίγο παραπάνω στο μενού του γιατί κάποια πράγματα μου έκαναν πραγματικά εντύπωση. Καταρχήν τρέχει android 4.4.2 χωρίς περιττές εφαρμογές αλλά με κάποια έξτρα που μου φάνηκαν πολύ χρήσιμα. Όπως θα δείτε και στα screenshot που επισυνάπτω. Η συσκευή έρχεται pre-rooted , με το superuser να ενεργοποιείται με ένα απλό on-off από τα security settings! . Επίσης έχει πολλές επιλογές εξατομίκευσης με πολλά θέματα για το Lock screen και επιλογή για άναμμα του φακού από το lock screen όπως την miui ! Επίσης έχει μόνιμη ένδειξη που δείχνει την ταχύτητα του δικτύου είτε του wifi είτε του 3g. Έχει το “dropzone” για καλύτερο multitasking , και εξελιγμένο task manager για άμεσο καθαρισμό της μνήμης. Ενσωματωμένα υπάρχουν και 2 πολύ όμορφα widgets με ημερολόγιο και πρόβλεψη καιρού που επίσης θυμίζουν miui . Α! μαζί με τη συσκευή δίνεται και μια διάφανη πλαστική θηκούλα που πραγματικά είναι το μόνο αρνητικό που βρήκα στη συσκευή καθώς δυστυχώς δεν βολεύει στο πιάσιμο και δεν ταιριάζει με την γενικότερη καλαισθησία αυτού του πραγματικά πολύ όμορφου κινητού !
×
×
  • Create New...