Jump to content

Samsung Galaxy S5 (G900F)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αν ειναι ετσι οπως λετε για το τελευταιο update που δόθηκε (εγω προσωπικα δεν εχω κανενα τετοιο προβλημα), δεν βλεπω τι αλλο μπορει να γινει, εκτος απο το να το κλειδώσετε σε 2g/3g και να περιμένετε το επομενο update, με την ελπιδα οτι θα διορθώσει εστω σε κάποιο βαθμο, αν οχι ολοκληρωτικα, το πρόβλημα.

Το να διαμαρτυρόμαστε συνεχώς για κάτι που δεν γινεται αλλιώς, δεν ειναι για μενα επιλογη.

Κατανοητή η αγανάκτηση, κατανοητα και δεκτά ολα οσα λέτε αλλα αυτο μπορεί προς στιγμην να γίνει ωστε να μην εχετε πρόβλημα.

Αν καποιος αλλος γνωριζει κατι αλλο που να δινει λυση, ας βοηθήσει!

Edited by fanatikos

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

• Απαντήσεις 6,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Επισυναπτόμενες εικόνες

καλησπέρα σε όλους , η συσκευή έκανε update στην S Health εφαρμογή και εξαφανίστηκε η μέτρηση άγχους ... συμβαίνει το ίδιο και σε εσάς ?

Landline Internet : Cosmote VDSL 200 Mbps |  Mobile Internet : Cosmote Gigamax Unlimited

iPhone 13 Pro Max 256GB | Apple Watch Series 8 45MM Aluminium | Apple AirPods Pro 2 | iPad 7th Gen 64GB 10,2''

MacBook Pro 13'' 2022 M2 16GB RAM 256GB SSD  | MacBook Pro 13'' 2015 i5 8GB RAM 128GB SSD

Το ίδιο συμβαίνει και σε μένα. Μετά την αναβάθμιση η μέτρηση άγχους εξαφανίστηκε. Μάλιστα μου το εμφάνισε και ως παρατήρηση πριν ξεκινήσω πάλι την εφαρμογή.

Παίδες ούτε σε εμένα όταν έμπαινα από ρυθμίσεις και προσπαθούσα να κάνω αναβάθμιση μου έκανε. Πάτησε ένα factory reset από το recovery mode και άρχισε να κατεβαίνει η ενημέρωση. Δεν ξέρω αν ήταν τυχαίο η όχι.

Εκανε και σε μενα update το s health και μολις ανοιξα την εφαρμογη ξαναεκανε ενα update ακομα. Ο μετρητης αγχους υπαρχει σε μενα κανονικα.

Παιδια αν φορτιζω με φορτιστη note 3 θα χω προβλημα?

κανενα απολυτος,το note 3 με το galaxy s5 εχουν την ιδια υποδοχη βυσματος ;)

θενκς

ρωταω γιατι εχει πιο μεγαλη μπαταρια το note!!

Δεν παίζει ρόλο το ότι έχουν το ίδιο βύζμα αλλά αν έχουν τα ίδια watt, Hz και αμπέρ. Αν όχι μπορεί να χαλάσει η μπαταρία.!

:protest: Λέω ΟΧΙ...!!! στα Greeklish

Δεν παίζει ρόλο το ότι έχουν το ίδιο βύζμα αλλά αν έχουν τα ίδια watt, Hz και αμπέρ. Αν όχι μπορεί να χαλάσει η μπαταρία.!

Ξερει καποιος αν εχουν?

Θενκς!!

Ξερει καποιος αν εχουν?

Θενκς!!

Είναι απλό. Ο φορτιστής του S5 βγάζει output 5V/2Α. Αν ο φορτιστής του Note γράφει τα ίδια outputs και το βύσμα ταιριάζει δεν έχεις πρόβλημα. Αν βγάζει λιγότερα Ampere πάλι δεν έχεις πρόβλημα, απλά θα φορτίσει πιο αργά.

Είναι απλό. Ο φορτιστής του S5 βγάζει output 5V/2Α. Αν ο φορτιστής του Note γράφει τα ίδια outputs και το βύσμα ταιριάζει δεν έχεις πρόβλημα. Αν βγάζει λιγότερα Ampere πάλι δεν έχεις πρόβλημα, απλά θα φορτίσει πιο αργά.

ευχαριστω φιλε!!

Δεν έχει πρόβλημα η μπαταρία. Αν ο φορτιστής είναι λιγότερα αμπέρ από τον δικό του, τότε ο φορτιστής ζεσταίνεται γιατί το τηλέφωνο του ζητάει περισσότερο ρεύμα από ότι μπορεί να δώσει. Ο φορτιστής μπορεί τότε να έχει πρόβλημα. Το τηλέφωνο απλός θα αργεί να φορτίσει.

Αν ο φορτιστής έχει πιο πολλά αμπέρ, δεν υπάρχει πρόβλημα πουθενά. Το τηλέφωνο παίρνει με άνεση το ρεύμα που χρειάζεται, και ο φορτιστής το δίνει χωρίς ζόρι. Γι αυτό όταν κάποιος χρησιμοποιεί πλοήγηση στο αυτοκίνητο, είναι καλύτερα να έχει φορτιστή 2Α αντί 1Α που είναι οι περισσότεροι, γιατί έτσι μπορεί να λειτουργεί το τηλέφωνο και να φορτίζει με άνεση. Όταν ένας φορτιστής γράφει 2Α σημαίνει ότι μπορεί να δώσει μέχρι 2Α, όχι ότι δίνει με το ζόρι στην συσκευή 2Α.

πως μπορειτε να εξηγεσετε πως με το γνησιο καλωδιο-φορτιστη το κινητο εκανε πληρη φορτιση σε 2 ωρες και κατι δεν θυμαμαι ακριβως.

και οταν εβαζα προεκταση στο υπαρχων καλωδιο και στον ιδιο φορτιστη εκανε 12 ωρες?περιεργο μου φαινεται για αυτο το αναφερω.

Τα ίδια είναι και του note 3 δε θα έχει θέμα ο φίλος

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

πως μπορειτε να εξηγεσετε πως με το γνησιο καλωδιο-φορτιστη το κινητο εκανε πληρη φορτιση σε 2 ωρες και κατι δεν θυμαμαι ακριβως.

και οταν εβαζα προεκταση στο υπαρχων καλωδιο και στον ιδιο φορτιστη εκανε 12 ωρες?περιεργο μου φαινεται για αυτο το αναφερω.

μου έχει συμβεί και σε μένα με πολλά καλώδια να αργει να φορτίσει. παίζει ρόλο η ποιότητα του καλωδίου.έχω 3μετρο usb2 από ebay που δεν περνάει πάνω από μισό αμπερ σε ότι φορτιστή και να το βάλω.

συμφωνώ με τον ioterl παραπάνω. δεν έχει σημασία πόσα αμπερ δίνει ο φορτιστής. σημασία έχει πόσα παίρνει η συσκευή. αν ο φορτιστής είναι παραπάνω αμπερ από την συσκευή, εκείνη θα τραβήξει όσα χρειάζεται.

Tα ίδια βολτ μας ενδιαφέρουν και δε μας πειράζει τίποτα άλλο.Ας είναι και 1000w, 10 αμπέρ.

Όλα τα usb chargers είναι 5 βολτ , άρα μας κάνουν όλα.

μου παρουσιαστηκε και εμενα το προβλημα με το mm-qcamera-daemon σημερα και μεσα σε 2 ωρες μου εφτασε την μπαταρια στο 20 τοις εκατο,

ειχα εγκαταστησει τον browser uc σημερα και τον απεγκατεστησα αμεσως αλλα μου ζητησε και ενημερωση η whats up εφαρμογη και αυτη δεν την εσβησα εβαλα για φορτιση και θα το ξαναδω εαν οντως εφταιγε ο broweser βασικα εβλεπα τα mail μου και χρησιμοποιουσα το συγκεκριμενο και ειδα πως ζεστενοταν μπηκα στην καμερα και ειχε κολλησει μαυριλα δεν εβλεπα τιποτα.εκανα επανεκκινηση και εστρωσε η καμερα.αναμονη τωρα της πληρους φορτισης να το ξαναδω.

εαν εχετε καμια ιδεα εσεις πειτε μου,ευχαριστω.

Καλησπερα γνωριζει καποιος καποια εφαρμογη για κατεβασμα hd videos απ το YouTube?

Ευχαριστω πολυ...

Tubemate.... αρκετα καλη!

Συμφωνώ! Και με συνεχείς ενημερώσεις! Πολυ καλη εφαρμογή.

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

• The title was changed to Samsung Galaxy S5 (G900F)