nassosp Δημ. February 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2015 (edited) Σε cm 11 Δουλεύουν όλα χωρίς κανένα πρόβλημα.Επίσης η οθόνη σβήνει και ανάβει με διπλό ταπ. Θέλω να δοκιμάσω και cm12 αλλά δεν βρίσκω λινκ. Το έχει κανείς μηπως υποψιν? Σε αναζητηση που εκανα ,βρηκα ενα κινεζικο site αλλα δεν εβγαλα ακρη.Καπου ειχα διαβασει οτι δουλευει και με μια sim αλλα δεν με ενδιαφερει αυτο. Edited February 23, 2015 by nassosp Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. February 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2015 Η cm11 δουλευει και με τις 2 σιμ, σωστα;; Σκεπτομαι να την περασω ----- προσθήκη μηνύματος 81 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ειδικα αν διορθωνειντην αδυναμια εγκαταστασης του sygic και το μη λειτουργικο WiFi hotspot. Nassοs απο To2c ψωνισες;; Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo307cc Δημ. February 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2015 Εγώ πάντως παιδιά εδώ και μια ημερα "φοραω' την lollipop και το κινητό δουλεύει απροβληματιστα!Αυτό που έχω διαπιστώσει σαν αρνητικά είναι οτι,όταν δεν είναι συνδεδεμένο το κινητό στο ίντερνετ,βγάζει θαυμαστικά δεξια απο τα εικονίδια του σήματος των sim.Επίσης,δεν μπορω να κάνω import την nubia camera και τέλος δεν υπάρχει ακόμη πολλή υποστήριξη σε οτι αφορα το xposed framework! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nassosp Δημ. February 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2015 (edited) Η cm11 δουλευει και με τις 2 σιμ, σωστα;; Σκεπτομαι να την περασω ----- προσθήκη μηνύματος 81 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ειδικα αν διορθωνειντην αδυναμια εγκαταστασης του sygic και το μη λειτουργικο WiFi hotspot. Nassοs απο To2c ψωνισες;; Απο vickmall αγορασα. Η cm11 δουλευει με δυο σιμ. Το sygic το χρησιμοποιω χωρις κανενα προβλημα. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εγώ πάντως παιδιά εδώ και μια ημερα "φοραω' την lollipop και το κινητό δουλεύει απροβληματιστα!Αυτό που έχω διαπιστώσει σαν αρνητικά είναι οτι,όταν δεν είναι συνδεδεμένο το κινητό στο ίντερνετ,βγάζει θαυμαστικά δεξια απο τα εικονίδια του σήματος των sim.Επίσης,δεν μπορω να κάνω import την nubia camera και τέλος δεν υπάρχει ακόμη πολλή υποστήριξη σε οτι αφορα το xposed framework! Λινκ εχεις να κατεβασω ? Edited February 23, 2015 by nassosp Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmart Δημ. February 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2015 Εγώ πάντως παιδιά εδώ και μια ημερα "φοραω' την lollipop και το κινητό δουλεύει απροβληματιστα!Αυτό που έχω διαπιστώσει σαν αρνητικά είναι οτι,όταν δεν είναι συνδεδεμένο το κινητό στο ίντερνετ,βγάζει θαυμαστικά δεξια απο τα εικονίδια του σήματος των sim.Επίσης,δεν μπορω να κάνω import την nubia camera και τέλος δεν υπάρχει ακόμη πολλή υποστήριξη σε οτι αφορα το xposed framework! οδηγιες για νατ ην φλασαρουμε και λινκ ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. February 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2015 Εγώ πάντως παιδιά εδώ και μια ημερα "φοραω' την lollipop και το κινητό δουλεύει απροβληματιστα!Αυτό που έχω διαπιστώσει σαν αρνητικά είναι οτι,όταν δεν είναι συνδεδεμένο το κινητό στο ίντερνετ,βγάζει θαυμαστικά δεξια απο τα εικονίδια του σήματος των sim.Επίσης,δεν μπορω να κάνω import την nubia camera και τέλος δεν υπάρχει ακόμη πολλή υποστήριξη σε οτι αφορα το xposed framework! Το θαυμαστικό είναι της lollipop της ρομ. Φυσιολογικό. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YanniZ Δημ. February 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2015 Σε cm 11 Δουλεύουν όλα χωρίς κανένα πρόβλημα.Επίσης η οθόνη σβήνει και ανάβει με διπλό ταπ. Θέλω να δοκιμάσω και cm12 αλλά δεν βρίσκω λινκ. Το έχει κανείς μηπως υποψιν? Σε αναζητηση που εκανα ,βρηκα ενα κινεζικο site αλλα δεν εβγαλα ακρη.Καπου ειχα διαβασει οτι δουλευει και με μια sim αλλα δεν με ενδιαφερει αυτο. Έχω δοκιμάσει να περάσω το διπλό ταπ, αλλά χωρίς επιτυχία. Μήπως μπορείς να δώσεις αναλυτικές οδηγίες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. February 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2015 Έχω δοκιμάσει να περάσω το διπλό ταπ, αλλά χωρίς επιτυχία. Μήπως μπορείς να δώσεις αναλυτικές οδηγίες? Στο cm11 δεν χρειάζεται να περάσεις κάποιο patch. μέσα από τις ρυθμίσεις το ενεργοποιείς κατευθειαν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo307cc Δημ. February 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2015 (edited) Καλημερα παιδια!Το λινκ για την διαδικασια να flashαρετε την CM12 ειναι το παρακατω: http://www.smartforum.cz/viewtopic.php?t=4387 Εγω φλασαρα την παρακατω rom: https://drive.google.com/folderview?id=0B5Csd_bgou3UZjQ2dVJpcUpscE0&usp=sharing (ειναι η CM-12-20150214...) και κατοπιν περασα τα gapps αυτα: https://drive.google.com/folderview?id=0B5Csd_bgou3UZjQ2dVJpcUpscE0&usp=sharing (gapps-L-minimal..) Για να rootαριστει το κινητο χρησιμοποιησα αυτο: https://drive.google.com/folderview?id=0B1T7tp6tJ_3kMjRHTXBYRm1raDg&usp=sharing&tid=0B1T7tp6tJ_3kQkZSWjNsazJZbGc (UPDATE SuperSU-2.46) Υπ'οψιν οτι το site ειναι στα ρωσικα και θα πρεπει να χρησιμοποιησετε (για οσους δεν ξερουν την γλωσσα) την μεταφραση του google.Εγω παντως περασα την rom πολυ ευκολα! ;) Edited February 24, 2015 by geo307cc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsakalos125 Δημ. February 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2015 Δουλεύει καλά η cm12? ρωτάω γιατί ειχα βαλει mokee lolipop και μου έκανε νούμερα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo307cc Δημ. February 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2015 Ναι,σε εμένα έως τώρα απροβληματιστα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. February 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2015 ισως την δοκιμάσω και εγώ για να δοκιμάσω κάτι το διαφορετικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steman10 Δημ. February 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2015 Στο cm11 δεν χρειάζεται να περάσεις κάποιο patch. μέσα από τις ρυθμίσεις το ενεργοποιείς κατευθειαν. Μπορείς να μου πεις πως ακριβως γίνεται; ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. February 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2015 Παιδες περασα την τελευταια ΡΟΜ 1.17_Gapps_Root- Ολα καλα- Βελτιωση της καμερας και ταχυτητας, ΑΛΛΑ ακονα δεν μπορω να εγκαταστησω το Sygic (Dεν εκκινει μετα την εγκατασταση του) και δε δουλευει σε wifihotspot το κινητο. ΚΑΠΟΙΑ βοηθεια;;;; Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggoulas69 Δημ. February 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2015 Στην cm11 όσοι την έχετε βάλει έχετε παρατηρήσει battery drain? Εγώ βλέπω να γονατίζει η μπαταρία και επίσης στο πάνω μέρος του κινητού, δίπλα από την κάμερα να ζεσταίνεται αρκετά. Είμαι με τις ίδιες εφαρμογές όπως και τώρα που δοκιμάζω την 1.17 του navin όπου δεν έχω τέτοιο θέμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmart Δημ. February 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2015 Μπορείς να μου πεις πως ακριβως γίνεται; ευχαριστώ! http://androidforums.com/threads/is-disabling-the-double-tap-to-wake-possible.860313/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emxa2k Δημ. February 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2015 Παιδες περασα την τελευταια ΡΟΜ 1.17_Gapps_Root- Ολα καλα- Βελτιωση της καμερας και ταχυτητας, ΑΛΛΑ ακονα δεν μπορω να εγκαταστησω το Sygic (Dεν εκκινει μετα την εγκατασταση του) και δε δουλευει σε wifihotspot το κινητο. ΚΑΠΟΙΑ βοηθεια;;;; ...πες μας πρώτα πώς επιχειρείς να εγκαταστήσεις το Sygic (και ποιά έκδοση του) ώστε να βγει άκρη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmart Δημ. February 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2015 δεν το πιστευω ! Σημερα εφτασε και η δευτερη συσκευη και αυτη εχει ενα καμμενο πιξελ.Την ατυχια μου μεσα !Τωρα δεν ξερω τι θα κανω μιας και εμεινα αρκετο καιρο χωρις κινητο και το χρειαζομαι. ΥΣ το περιεργο ειναι οτι αυτη τν φορα μου φαινετααι μικροτερο απο την προηγουμενη :ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nassosp Δημ. February 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2015 Καλημερα παιδια!Το λινκ για την διαδικασια να flashαρετε την CM12 ειναι το παρακατω: http://www.smartforum.cz/viewtopic.php?t=4387 Εγω φλασαρα την παρακατω rom: https://drive.google.com/folderview?id=0B5Csd_bgou3UZjQ2dVJpcUpscE0&usp=sharing (ειναι η CM-12-20150214...) και κατοπιν περασα τα gapps αυτα: https://drive.google.com/folderview?id=0B5Csd_bgou3UZjQ2dVJpcUpscE0&usp=sharing (gapps-L-minimal..) Για να rootαριστει το κινητο χρησιμοποιησα αυτο: https://drive.google.com/folderview?id=0B1T7tp6tJ_3kMjRHTXBYRm1raDg&usp=sharing&tid=0B1T7tp6tJ_3kQkZSWjNsazJZbGc (UPDATE SuperSU-2.46) Υπ'οψιν οτι το site ειναι στα ρωσικα και θα πρεπει να χρησιμοποιησετε (για οσους δεν ξερουν την γλωσσα) την μεταφραση του google.Εγω παντως περασα την rom πολυ ευκολα! ;) Super, να είσαι καλά για τον κόπο σου.Δοκιμάζω και εγω ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wowgamer Δημ. February 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2015 καλησπέρα και από εμένα. Επειδή είμαι άσχετος και σήμερα παρέλαβα την συσκευή μου, και βαριέμαι να διαβάσω 80 σελίδες μια απλή ερώτηση: Δεν είναι σαν τα κλασσικά android κινητά που έχουν την οθόνη με τα shorcuts και μετά μπαίνεις στη λίστα προγραμμάτων ε? Αν όχι, πως μπορώ να το κάνω? Δεν θέλω να έχω όλα τα προγράμματά μου στην 1η οθόνη, και θέλω να βάλω και ένα όμορφο wallpaper. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poulaki1976 Δημ. February 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2015 Περνα nova launcher απο playstore και θα ειναι οπως θελεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wowgamer Δημ. February 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2015 Περνα nova launcher απο playstore και θα ειναι οπως θελεις Χίλια ευχαριστώ. Το antivirus πως βγαίνει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. February 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2015 Χίλια ευχαριστώ. Το antivirus πως βγαίνει? To antivirus για να σβηστεί από μέσα θέλει να είσαι rooted και μετά με καποια απο τις δεκάδες εφαρμογές που κυκλοφορουν στο playstore τυπου unistaller, την σβηνεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. February 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2015 καλησπέρα και από εμένα. Επειδή είμαι άσχετος και σήμερα παρέλαβα την συσκευή μου, και βαριέμαι να διαβάσω 80 σελίδες μια απλή ερώτηση: Δεν είναι σαν τα κλασσικά android κινητά που έχουν την οθόνη με τα shorcuts και μετά μπαίνεις στη λίστα προγραμμάτων ε? Αν όχι, πως μπορώ να το κάνω? Δεν θέλω να έχω όλα τα προγράμματά μου στην 1η οθόνη, και θέλω να βάλω και ένα όμορφο wallpaper. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Ωραίος...... Να διαβάσεις τα ποστ πού σου απάντησαν μπορείς ή βαριέσαι ? Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. February 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2015 Ωραίος...... Να διαβάσεις τα ποστ πού σου απάντησαν μπορείς ή βαριέσαι ? Καμία ελπιδα.. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts