Jump to content

ZTE V5 (Red Bull)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σε cm 11 Δουλεύουν όλα χωρίς κανένα πρόβλημα.Επίσης η οθόνη σβήνει και ανάβει με διπλό ταπ.

Θέλω να δοκιμάσω και cm12 αλλά δεν βρίσκω λινκ. Το έχει κανείς μηπως υποψιν?

Σε αναζητηση που εκανα ,βρηκα ενα κινεζικο site αλλα δεν εβγαλα ακρη.Καπου ειχα διαβασει οτι δουλευει και με μια sim αλλα δεν με ενδιαφερει αυτο.

Edited by nassosp

• Απαντήσεις 2,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Η cm11 δουλευει και με τις 2 σιμ, σωστα;;

Σκεπτομαι να την περασω

----- προσθήκη μηνύματος 81 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ειδικα αν διορθωνειντην αδυναμια εγκαταστασης του sygic και το μη λειτουργικο WiFi hotspot.

Nassοs απο To2c ψωνισες;;

In the down down of the writing we became robes...

Εγώ πάντως παιδιά εδώ και μια ημερα "φοραω' την lollipop και το κινητό δουλεύει απροβληματιστα!Αυτό που έχω διαπιστώσει σαν αρνητικά είναι οτι,όταν δεν είναι συνδεδεμένο το κινητό στο ίντερνετ,βγάζει θαυμαστικά δεξια απο τα εικονίδια του σήματος των sim.Επίσης,δεν μπορω να κάνω import την nubia camera και τέλος δεν υπάρχει ακόμη πολλή υποστήριξη σε οτι αφορα το xposed framework!

Η cm11 δουλευει και με τις 2 σιμ, σωστα;;

Σκεπτομαι να την περασω

----- προσθήκη μηνύματος 81 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ειδικα αν διορθωνειντην αδυναμια εγκαταστασης του sygic και το μη λειτουργικο WiFi hotspot.

Nassοs απο To2c ψωνισες;;

Απο vickmall αγορασα.

Η cm11 δουλευει με δυο σιμ. Το sygic το χρησιμοποιω χωρις κανενα προβλημα.

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Εγώ πάντως παιδιά εδώ και μια ημερα "φοραω' την lollipop και το κινητό δουλεύει απροβληματιστα!Αυτό που έχω διαπιστώσει σαν αρνητικά είναι οτι,όταν δεν είναι συνδεδεμένο το κινητό στο ίντερνετ,βγάζει θαυμαστικά δεξια απο τα εικονίδια του σήματος των sim.Επίσης,δεν μπορω να κάνω import την nubia camera και τέλος δεν υπάρχει ακόμη πολλή υποστήριξη σε οτι αφορα το xposed framework!

Λινκ εχεις να κατεβασω ?

Edited by nassosp

οδηγιες για νατ ην φλασαρουμε και λινκ ;

Το θαυμαστικό είναι της lollipop της ρομ. Φυσιολογικό.

Δημήτρης

Σε cm 11 Δουλεύουν όλα χωρίς κανένα πρόβλημα.Επίσης η οθόνη σβήνει και ανάβει με διπλό ταπ.

Θέλω να δοκιμάσω και cm12 αλλά δεν βρίσκω λινκ. Το έχει κανείς μηπως υποψιν?

Σε αναζητηση που εκανα ,βρηκα ενα κινεζικο site αλλα δεν εβγαλα ακρη.Καπου ειχα διαβασει οτι δουλευει και με μια sim αλλα δεν με ενδιαφερει αυτο.

Έχω δοκιμάσει να περάσω το διπλό ταπ, αλλά χωρίς επιτυχία. Μήπως μπορείς να δώσεις αναλυτικές οδηγίες?

Έχω δοκιμάσει να περάσω το διπλό ταπ, αλλά χωρίς επιτυχία. Μήπως μπορείς να δώσεις αναλυτικές οδηγίες?

Στο cm11 δεν χρειάζεται να περάσεις κάποιο patch. μέσα από τις ρυθμίσεις το ενεργοποιείς κατευθειαν.

Καλημερα παιδια!Το λινκ για την διαδικασια να flashαρετε την CM12 ειναι το παρακατω: http://www.smartforum.cz/viewtopic.php?t=4387

Εγω φλασαρα την παρακατω rom: https://drive.google.com/folderview?id=0B5Csd_bgou3UZjQ2dVJpcUpscE0&usp=sharing (ειναι η CM-12-20150214...)

και κατοπιν περασα τα gapps αυτα: https://drive.google.com/folderview?id=0B5Csd_bgou3UZjQ2dVJpcUpscE0&usp=sharing (gapps-L-minimal..)

Για να rootαριστει το κινητο χρησιμοποιησα αυτο: https://drive.google.com/folderview?id=0B1T7tp6tJ_3kMjRHTXBYRm1raDg&usp=sharing&tid=0B1T7tp6tJ_3kQkZSWjNsazJZbGc (UPDATE SuperSU-2.46)

Υπ'οψιν οτι το site ειναι στα ρωσικα και θα πρεπει να χρησιμοποιησετε (για οσους δεν ξερουν την γλωσσα) την μεταφραση του google.Εγω παντως περασα την rom πολυ ευκολα! ;)

Edited by geo307cc

ισως την δοκιμάσω και εγώ για να δοκιμάσω κάτι το διαφορετικό.

Στο cm11 δεν χρειάζεται να περάσεις κάποιο patch. μέσα από τις ρυθμίσεις το ενεργοποιείς κατευθειαν.

Μπορείς να μου πεις πως ακριβως γίνεται; ευχαριστώ!

Παιδες περασα την τελευταια ΡΟΜ 1.17_Gapps_Root-

Ολα καλα-

Βελτιωση της καμερας και ταχυτητας,

ΑΛΛΑ ακονα δεν μπορω να εγκαταστησω το Sygic (Dεν εκκινει μετα την εγκατασταση του) και δε δουλευει σε wifihotspot το κινητο.

ΚΑΠΟΙΑ βοηθεια;;;;

In the down down of the writing we became robes...

Στην cm11 όσοι την έχετε βάλει έχετε παρατηρήσει battery drain?

Εγώ βλέπω να γονατίζει η μπαταρία και επίσης στο πάνω μέρος του κινητού, δίπλα από την κάμερα να ζεσταίνεται αρκετά.

Είμαι με τις ίδιες εφαρμογές όπως και τώρα που δοκιμάζω την 1.17 του navin όπου δεν έχω τέτοιο θέμα.

Παιδες περασα την τελευταια ΡΟΜ 1.17_Gapps_Root-

Ολα καλα-

Βελτιωση της καμερας και ταχυτητας,

ΑΛΛΑ ακονα δεν μπορω να εγκαταστησω το Sygic (Dεν εκκινει μετα την εγκατασταση του) και δε δουλευει σε wifihotspot το κινητο.

ΚΑΠΟΙΑ βοηθεια;;;;

...πες μας πρώτα πώς επιχειρείς να εγκαταστήσεις το Sygic (και ποιά έκδοση του) ώστε να βγει άκρη...

δεν το πιστευω ! Σημερα εφτασε και η δευτερη συσκευη και αυτη εχει ενα καμμενο πιξελ.Την ατυχια μου μεσα !Τωρα δεν ξερω τι θα κανω μιας και εμεινα αρκετο καιρο χωρις κινητο και το χρειαζομαι.

ΥΣ το περιεργο ειναι οτι αυτη τν φορα μου φαινετααι μικροτερο απο την προηγουμενη :ninja:

Καλημερα παιδια!Το λινκ για την διαδικασια να flashαρετε την CM12 ειναι το παρακατω: http://www.smartforum.cz/viewtopic.php?t=4387

Εγω φλασαρα την παρακατω rom: https://drive.google.com/folderview?id=0B5Csd_bgou3UZjQ2dVJpcUpscE0&usp=sharing (ειναι η CM-12-20150214...)

και κατοπιν περασα τα gapps αυτα: https://drive.google.com/folderview?id=0B5Csd_bgou3UZjQ2dVJpcUpscE0&usp=sharing (gapps-L-minimal..)

Για να rootαριστει το κινητο χρησιμοποιησα αυτο: https://drive.google.com/folderview?id=0B1T7tp6tJ_3kMjRHTXBYRm1raDg&usp=sharing&tid=0B1T7tp6tJ_3kQkZSWjNsazJZbGc (UPDATE SuperSU-2.46)

Υπ'οψιν οτι το site ειναι στα ρωσικα και θα πρεπει να χρησιμοποιησετε (για οσους δεν ξερουν την γλωσσα) την μεταφραση του google.Εγω παντως περασα την rom πολυ ευκολα! ;)

Super, να είσαι καλά για τον κόπο σου.Δοκιμάζω και εγω ...

καλησπέρα και από εμένα.

Επειδή είμαι άσχετος και σήμερα παρέλαβα την συσκευή μου, και βαριέμαι να διαβάσω 80 σελίδες μια απλή ερώτηση:

Δεν είναι σαν τα κλασσικά android κινητά που έχουν την οθόνη με τα shorcuts και μετά μπαίνεις στη λίστα προγραμμάτων ε?

Αν όχι, πως μπορώ να το κάνω? Δεν θέλω να έχω όλα τα προγράμματά μου στην 1η οθόνη, και θέλω να βάλω και ένα όμορφο wallpaper.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.

Χίλια ευχαριστώ. Το antivirus πως βγαίνει?
To antivirus για να σβηστεί από μέσα θέλει να είσαι rooted και μετά με καποια απο τις δεκάδες εφαρμογές που κυκλοφορουν στο playstore τυπου unistaller, την σβηνεις.

καλησπέρα και από εμένα.

Επειδή είμαι άσχετος και σήμερα παρέλαβα την συσκευή μου, και βαριέμαι να διαβάσω 80 σελίδες μια απλή ερώτηση:

Δεν είναι σαν τα κλασσικά android κινητά που έχουν την οθόνη με τα shorcuts και μετά μπαίνεις στη λίστα προγραμμάτων ε?

Αν όχι, πως μπορώ να το κάνω? Δεν θέλω να έχω όλα τα προγράμματά μου στην 1η οθόνη, και θέλω να βάλω και ένα όμορφο wallpaper.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.

Ωραίος...... Να διαβάσεις τα ποστ πού σου απάντησαν μπορείς ή βαριέσαι ?

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Ωραίος...... Να διαβάσεις τα ποστ πού σου απάντησαν μπορείς ή βαριέσαι ?

Καμία ελπιδα..

Δημήτρης

• The title was changed to ZTE V5 (Red Bull)