Jump to content

wowgamer

Members
  • Δημοσιεύσεις

    61
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About wowgamer

  • Ημ. Γέννησης 05/06/1980

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

wowgamer's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλησπέρα, Θα ήθελα εάν κάποιος γνωρίζει πως μπορώ να ξεκλειδώσω ένα S6 Edge+ που με κάποιο τρόπο είναι κλειδωμένο σε google account. Το κινητό ξεχάστηκε σε περίπτερο και ο ιδιοκτήτης δεν γυρισε ποτέ να το πάρει εδώ και 2 μήνες. Το κινητό ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ κλεμμένο. Ψάχνω τρόπο να το ξεκλειδώσω για να το χρησιμοποιήσει ο ιδιοκτήτης του. Προσπάθησα να δοκιμάσω κάποιες μεθόδους που βρήκα στο youtube αλλά καμμία δεν δούλεψε. Έχει κάποιος κάποιον σίγουρο τρόπο; Σας ευχαριστώ πολύ
  2. Αδερφέ στο Novapad Q10100 δεν υπάρχει αυτό που λες: "11. Κατεβαίνουμε στο install zip from sdcard και πατάμε το on/off (enter)" Δεν υπάρχει η επιλογή install zip from sdcard. Μόνο update σε αφήνει αν κάνεις
  3. Χαχαχαχαχαχα τώρα το μπρικαρα και εγώ γιατί δεν μου έδινε επιλογή να εγκαταστήσω απο sd card μονο update. Το παλευα καμμιά ώρα, και πάτησα να γίνει restart απο bootloader μέσω arctools... ΤΕΛΟΣ!!!!!! ΧΑχΧΑχΧΑΧΑχΧΑχΧΑχΧΑχΑχ ΠΑΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΤΗΣ CRYPTO!!!!! ΑΧΡΗΣΤΟΙ!!!! ΚΩΛΟΕΤΑΙΡΙΑ :mad::mad::mad::mad::mad::mad:
  4. Οι βαθμολογίες πολλές φορές είναι αρνητικές επίτηδες και από άλλα site. Και ο αδερφός μου έχει αγοράσει από εκεί και είναι απόλυτα ευχαριστημένος. Από εκεί και πέρα εμένα με ενδιαφέρει ΠΑΡΑ πολυ το να έχουν stock Και να στελνουν γρήγορα. Όπως επίσης και να μην χάσω τα λεφτά μου.:p:p:p:p:p Και σε Πληροφορώ ότι έχω βρει και διαφορά των 50€ με το vickmall το όποίο σε κάποιους άλλους έχει συμπεριφερθεί χειρότερα και από το Gearbest. Άρα πιστεύω ότι πέρα από το θέμα επαγγελματισμού, το να υπάρχει η συσκευή σου και να καταφέρει να έρθει σωστά, είναι και θέμα τύχης. Εγώ για το Gearbest έχω να πω τα χειρότερα ενώ άλλος δεν είχε πρόβλημα, παρότι ψώνιζα 1,5 χρόνο. Από το καλοκαίρι και μετά πήρε την κατηφόρα. Ο AbyssD δεν είναι ευχαριστημένος με το fastcardtech ενώ ο αδερφός μου και ο kshros_81 είναι απόλυτα. Από τη στιγμή που δεν θα χάσω τα λεφτά μου είναι ΚΑΘΑΡΑ θέμα τύχης.
  5. Είδα και το Gearbest που έχει άριστη βαθμολογία τι κάνει. Κανένα κινεζομάγαζο δεν εμπιστεύομαι εγώ. Από εκεί και πέρα έχει την φθηνότερη τιμή και θα το πάρω από εκεί. Το Gearbest ουτε καν δεν αλλάζει το stock του ποτέ. Καλό το vickmall αλλά ακριβό.
  6. Καλά εγώ μέσω paypal θα παραγγείλω οπότε κομπλέ. Ευχαριστώ!
  7. Σκέφτομαι να αγοράσω από εκεί. Εϊναι καλό? Γρήγορο? Συνεργάσιμο?
  8. οκ το βρήκα. Ευχαριστώ πολύ!
  9. Το Battery HD που γράφει καλιμπράρισμα? δυο ώρες το ψάχνω
  10. Δεν κατάλαβα Χριστό... :P Ειδικά για το battery calibration
  11. Καλησπέρα σε όλους. Είμαι σε αναζήτηση ενός ποιοτικού 5" κινητού με μεγάλη μπαταρία. Όταν λέω μεγάλη εννοώ από 3500mAh και πάνω. Δεν μπορώ να φορτίζω όλη μέρα βαρέθηκα. Επίσης εάν το κινητό ήταν και 2GB Ram - 16 Rom θα με εξυπηρετούσε καλύτερα. Πρώτο κριτήριο όμως είναι η οθόνη γιατί τα 5,5" είναι πολύ μεγάλα για μένα. Σας ευχαριστώ προκαταβολικά για τις απαντήσεις σας.
  12. wowgamer

    Cubot X17

    Μετά από εβδομάδα περίπου που το δουλεύω έχω να πω ότι όλα καλά με το τηλέφωνο αλλά η μπαταρία του ΔΕΝ ΠΑΛΕΥΕΤΑΙ. Πολύ μικρή και εμένα με fb, messenger, ομιλια κλπ δεν μου φτάνει για μια μέρα. Κρίμα και μου άρεσε. Επίσης να ρωτήσω κάτι περίεργο. Μου κάνω ΠΑΝΩ από 4 ώρες να φορτίσει. Συμβαίνει και σε άλλον αυτό ή μονο σε μένα. Μου φαίνεται υπερβολικός ο χρόνος σε σχέση με άλλα κινητά που είχα. Εϊναι 9 τώρα και το φορτίζω από τις 4 και ακόμα φορτίζει. Δεν το έχω χρησιμοποιήσει φυσικά. ΑΝ κάποιος μπορεί ας μου απαντήσει
  13. Το Deep Sleep battery Saver πολύ καλό αλλά δεν με αφήνει να το πειράξω, δλδ να μη μου κλείνει το wi-fi για να έρχονται ενημερώσεις. Οπότε και το απεγκατέστησα. κάποιο άλλο παρόμοιο πρόγραμμα? Χρησιμοποιούσα το DU Battery Saver&Phone Charger αλλά δεν ήμουνα ευχαριστημένος. Πολλές διαφημίσεις και γενικά είναι σπ@σ@ρχ....ο και πολύ βαρύ σαν πρόγραμμα. Δεν είδα και καμμία ουσιαστική διαφορά.
×
×
  • Create New...