Jump to content

ZTE V5 (Red Bull)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ή πειράζεις το build. Prop ή χρησιμοποιείς άλλη εφαρμογή όπως viral, turbotube κτλ

Το διαβασα αφου περασα σε cm. Εχεις μηπως ιδεα γιατι δεν μπορω να εχω προσβαση στο storage μεσω υπολογιστη σε cm?

• Απαντήσεις 2,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Οταν το κινητο ειναι επανω σε τραπεζι π.χ. δεν ανταποκρινεται το τατς του,γιατι συμβαινει αυτο,δεν το εχω ξαναδει ποτε πριν σε αλλο κινητο.Διορθωνεται?

Εδω η rom που δινει το βικμολ. 1.13 multilanguage. https://mega.co.nz/#!7tsTmbJb!-1a5pA5_SdKpyLO7lmgrzeDKGOeICUj_iUILQqJtABY

Αν μπορει ενας mod να το μεταφερει στο θεμα με τις custom roms για να υπαρχει.

Το εικονιδιο Capture στην μπαρα,τι κανει?
Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ

Το εικονιδιο Capture στην μπαρα,τι κανει?

Βγάζει στιγμιότυπο της οθόνης αν πατήσεις το power button + vol down μαζι.

Το διαβασα αφου περασα σε cm. Εχεις μηπως ιδεα γιατι δεν μπορω να εχω προσβαση στο storage μεσω υπολογιστη σε cm?

Δες λίγα μηνύματα πάνω, μήνυμα #994 ο φίλος έχει ανεβάσει φωτογραφίες ακριβώς τι να κάνεις.

Edited by johnftw

Οταν το κινητο ειναι επανω σε τραπεζι π.χ. δεν ανταποκρινεται το τατς του,γιατι συμβαινει αυτο,δεν το εχω ξαναδει ποτε πριν σε αλλο κινητο.Διορθωνεται?

Βάλε τον κερνελ 3.4.0 prodoomman

Μετα το update σε stock 1.16 δεν μπορω να κατεβασω απο πλέι..[ATTACH]56547[/ATTACH]

δες μηπως βρεις λυση

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Παιδιά καλησπέρα θέλω να πάρω το κινητό για μια κοπελα που θα το έχει κυρίως για κλήσεις λίγο φουμπου και όχι πολλές εφαρμογές.....το ξεχωρισα γιατί είναι οικονομικό και με καλό επεξεργαστη.Το προηγούμενο της κινητό ειναι με mtk 6577 οποτε αυτό θα της φανει σουπερ πιστεύω.Θέλει σεταρισμα γενικά με την παραλαβή ; ή το παραλαμβανω και της το δίνω;;;Ευχαριστω.

Μετα το update σε stock 1.16 δεν μπορω να κατεβασω απο πλέι..[ATTACH]56547[/ATTACH]

Λύθηκε με ενα απλό reboot :eek:

Δημήτρης

Παιδιά καλησπέρα θέλω να πάρω το κινητό για μια κοπελα που θα το έχει κυρίως για κλήσεις λίγο φουμπου και όχι πολλές εφαρμογές.....το ξεχωρισα γιατί είναι οικονομικό και με καλό επεξεργαστη.Το προηγούμενο της κινητό ειναι με mtk 6577 οποτε αυτό θα της φανει σουπερ πιστεύω.Θέλει σεταρισμα γενικά με την παραλαβή ; ή το παραλαμβανω και της το δίνω;;;Ευχαριστω.

Oπως ειδες εδω απαντανε επικλεκτικα,το εφερα για εναν φιλο,απλα σεταρα τις ρυθμισεις σε οσα χρειαζοταν,κατεωβσα οτι εφαρμογες ηθελε κι ηταν ετοιμο,μονο θεμα οτι οταν ειναι σε επιπεδο ακουμπισμενο δεν αντιδρα το τατς του,ειδα οτι ειναι ενα προβλημα που το εχουν πολλοι,ειναι πολυ ομορφο και γρηγορο παντως,wifi,gps αμεσα,για την τιμη του δεν το συζητω/

Oπως ειδες εδω απαντανε επικλεκτικα,το εφερα για εναν φιλο,απλα σεταρα τις ρυθμισεις σε οσα χρειαζοταν,κατεωβσα οτι εφαρμογες ηθελε κι ηταν ετοιμο,μονο θεμα οτι οταν ειναι σε επιπεδο ακουμπισμενο δεν αντιδρα το τατς του,ειδα οτι ειναι ενα προβλημα που το εχουν πολλοι,ειναι πολυ ομορφο και γρηγορο παντως,wifi,gps αμεσα,για την τιμη του δεν το συζητω/

Φιλέ ευχαριστώ για την απάντηση .

Καλημερα, εχω το κινητο 3 μερες τωρα.. Οποτε το ανοιγω μου βγαζει το μηνυμα "Network with limited service found. Do you want to initiate a Network search?". Σα να χανει δηλαδη το προεπιλεγμενο δικτυο της Cosmote.. Γνωριζετε πως μπορω να απαλλαχθω απο την ειδοποιηση;

Ευχαριστω

Καλημερα, εχω το κινητο 3 μερες τωρα.. Οποτε το ανοιγω μου βγαζει το μηνυμα "Network with limited service found. Do you want to initiate a Network search?". Σα να χανει δηλαδη το προεπιλεγμενο δικτυο της Cosmote.. Γνωριζετε πως μπορω να απαλλαχθω απο την ειδοποιηση;

Ευχαριστω

Το είχα ρωτήσει κι εγώ παλιότερα και δεν πήρα απάντηση. .

Το home button αναβοσβήνει και χωρίς να υπάρχει κάποια ειδοποίηση ; :confused:

7+ years with the legend...

Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a

Apple Watch SE

Apple iPad (6th gen)

Με cm11 αναβοσβήνει μόνο όταν υπάρχει ειδοποίηση και όταν είναι σε φόρτιση.

Και όταν δεν έχει μπαταρία κτλ. Δες στις ρυθμίσεις, αν θέλεις τα αλλάζεις

Μηπως εχετε παρατηρησει οτι κατα την φορτιση του κινητου οσο ειναι κλειστο, σε καποια φαση χτυπαει το ξυπνητηρι(χωρις να το εχετε θεσει) και ανοιγει το κινητο..

Μηπως εχετε παρατηρησει οτι κατα την φορτιση του κινητου οσο ειναι κλειστο, σε καποια φαση χτυπαει το ξυπνητηρι(χωρις να το εχετε θεσει) και ανοιγει το κινητο..

Και εμένα μου το κάνει αυτό !!! Οχι όμως πάντα...

G_KOR

Και όταν δεν έχει μπαταρία κτλ. Δες στις ρυθμίσεις, αν θέλεις τα αλλάζεις

Όσο και αν έψαξα δεν τη βρήκα τη ρύθμιση... Που ακριβώς να κοιτάξω;;; :wacko:

Το κινητό είναι με στοκ ρομ... Ευχαριστώ για τη βοήθεια! :)

7+ years with the legend...

Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a

Apple Watch SE

Apple iPad (6th gen)

Το πρότεινα σε φίλο από τα καλά λόγια που διάβαζα εδώ και το έψησε. Βλέπω vickmall 140$ και minideal 130$. Χμ... Τί να ζητήσω για να είναι όσο γίνεται πιο απροβλημάτιστη η λειτουργία του ( ο φίλος δεν πολυασχολείται).

Να κάνουν update αυτοί στην τελευταία έκδοση, να βάλουν google play, και ελληνικά π.χ.;

Ευχαριστώ!

ƒ

Τελικα σας παρακαλω ενημερωστε γιατι θελω να το παραγγειλω για φιλο. Δουλευει το 3G στην Ελλαδα?? Βλεπω στις φωτογραφιες απο το minideal οτι ειναι wcdma

http://www.minideal.net/zte-v5-red-bull-3g-smartphone-snapdragon-msm8226-quad-core-2gb-8gb-13-0mp-android-4-2-wcdma.html

Ισχυει τελικα η οχι??

""Nos Power""

Τελικα σας παρακαλω ενημερωστε γιατι θελω να το παραγγειλω για φιλο. Δουλευει το 3G στην Ελλαδα?? Βλεπω στις φωτογραφιες απο το minideal οτι ειναι wcdma

http://www.minideal.net/zte-v5-red-bull-3g-smartphone-snapdragon-msm8226-quad-core-2gb-8gb-13-0mp-android-4-2-wcdma.html

Ισχυει τελικα η οχι??

ισχυει..ολα δουλευουνε κανονικα

• The title was changed to ZTE V5 (Red Bull)