minimalist Δημ. June 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2015 1 sim. Ειναι η 5.5.29 η ποιο προσφατη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsakalos125 Δημ. June 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2015 1 sim. Ειναι η 5.5.29 η ποιο προσφατη Το γράφω και στο νήμα της miui... Για ποιο λόγο δεν βασίζεται στην τελευταία baseband 1.17 - 1.19 ώστε να δουλεύουν όλα.... Just saying Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirosmeg Δημ. June 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2015 Το γράφω και στο νήμα της miui... Για ποιο λόγο δεν βασίζεται στην τελευταία baseband 1.17 - 1.19 ώστε να δουλεύουν όλα.... Just saying Αυτό μόνο ο ίδιος το ξέρει που την πρώτο-έκανε port, ο MiuiArt προχθές ανάφερε οτι είναι κοντά σε μια rom που θα δουλεύει καλά δεν ξέρω αν εννοεί βέβαια και για την δεύτερη SIM... Αφού όπως φαίνεται έχεις γνώσεις προτείνω να συνεργαστείς με τον άνθρωπο όπου μόνο καλή εξέλιξη θα έχει η προσπάθειά σας. Ευχαριστώ πάντως για την rom που κοινοποίησες πράγματι δουλεύει μια χαρά! Παράθεση Xiaomi Mi10/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. June 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2015 Παιδιά κάπου είχαν ποσταριθεί οι χειροκίνητες αλλαγές που μπορουμε να κάνουμε, για να στρώσει η ευαισθησια του touch. Το ψάχνω ομως δεν τις βρίσκω πουθενά. τις έχει κανένας, εύκαιρες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsakalos125 Δημ. June 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2015 Αυτό μόνο ο ίδιος το ξέρει που την πρώτο-έκανε port, ο MiuiArt προχθές ανάφερε οτι είναι κοντά σε μια rom που θα δουλεύει καλά δεν ξέρω αν εννοεί βέβαια και για την δεύτερη SIM... Αφού όπως φαίνεται έχεις γνώσεις προτείνω να συνεργαστείς με τον άνθρωπο όπου μόνο καλή εξέλιξη θα έχει η προσπάθειά σας. Ευχαριστώ πάντως για την rom που κοινοποίησες πράγματι δουλεύει μια χαρά! αν εννοεις εμενα δυστυχως δεν εχω γνωσεις γυρω απο τον προγραμματισμο...αν βεβαια με διδασκε καποιος κατι μπορει να γινοτανε...τις ευχαριστιες λοιπον τις αξιζει ο φιλος που την εφτιαξε..:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirosmeg Δημ. June 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2015 αν εννοεις εμενα δυστυχως δεν εχω γνωσεις γυρω απο τον προγραμματισμο...αν βεβαια με διδασκε καποιος κατι μπορει να γινοτανε...τις ευχαριστιες λοιπον τις αξιζει ο φιλος που την εφτιαξε..:p Δίκιο έχεις λάθος παράθεση, τα εύσημα είναι για τον φιλο "minimalist" εννοείτε, μπερδεύτηκα εγώ... άμα γράφεις απο ταμπλέτα αυτα παθαίνεις... Παράθεση Xiaomi Mi10/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minimalist Δημ. June 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2015 Ειναι βασισμενη στο 1.17 kernel αλλα το baseband (μερος του kernel) ειναι 0.50 εχει να κάνει με θέματα sim - wifi κτλ... το αρχειο που είναι το baseband ειναι το ΝΟΝ-HLOS.bin αυτο κάνει ολη την ζημεια!!! δοκιμασα να κανω flash το τελευταίο αλλα οπως περιμενα δεν δουλευει... θελει πολλες παραπανω γνώσεις και δεν ειμαι σιγουρος αν μπορεσω να το φτιαξω στο τελος. Ετοιμάζω και μια ROM LEWAos.... οταν είναι ετοιμη θα τη ανεβάσω ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παιδιά κάπου είχαν ποσταριθεί οι χειροκίνητες αλλαγές που μπορουμε να κάνουμε, για να στρώσει η ευαισθησια του touch. Το ψάχνω ομως δεν τις βρίσκω πουθενά. τις έχει κανένας, εύκαιρες; Δες εδω εχει πολλα πειραγματα (build.prop) :http://geekyogi.com/post/24692879082/android-build-prop-tweaks-root-only Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minimalist Δημ. June 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2015 Ερωτηση στην 1.17-1.19 στοκ στις ρυθμισεις - σχετικα με το τηλεφωνο- τη εκδοση android γραφει 4.4.2 η 4.4.4??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. June 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2015 (edited) Ειναι βασισμενη στο 1.17 kernel αλλα το baseband (μερος του kernel) ειναι 0.50 εχει να κάνει με θέματα sim - wifi κτλ... το αρχειο που είναι το baseband ειναι το ΝΟΝ-HLOS.bin αυτο κάνει ολη την ζημεια!!! δοκιμασα να κανω flash το τελευταίο αλλα οπως περιμενα δεν δουλευει... θελει πολλες παραπανω γνώσεις και δεν ειμαι σιγουρος αν μπορεσω να το φτιαξω στο τελος. Ετοιμάζω και μια ROM LEWAos.... οταν είναι ετοιμη θα τη ανεβάσω ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δες εδω εχει πολλα πειραγματα (build.prop) :http://geekyogi.com/post/24692879082/android-build-prop-tweaks-root-only Ήταν ένα συγκεκριμένο που ήταν ακριβως για το κινητό μας για το θέμα touch. Θα το ψάξω και θα επανέλθω. Εντυπώσεις από την ρομ. Δεν έχω δοκιμάσει ακομα την αυτονομια της. πάντως το βράδυ μου έφαγε μόνο 1-2% ενω με cm12.1 μου ρουφαγε αβέρτα. πολυ καλο αυτό. Θέμα σημα τώρα. Παρατήρησα αυτό που είπες. Σε κάποιο σημειο του μαγαζιου που το έχω τσεκάρει, δεν έχει το σημα που θα έπρεπε να έχει. Ουτε wifi αλλά ουτε κεραιας. Γενικά μιλώντας τώρα, πολυ ωραια και "δεμενη" ρομ. θυμιζει zte stock rom αλλά με πιο ωραιο UI και πιο ελαφριά. θέλει λιγο ψάξιμο για να φτιάξεις τις whitelists σου που δεν το έχω κάνει ακόμα ειναι η αληθεια. Μιας και χρησιμοιω 1 sim, θα την κρατησω τελικα αυτή την ρομ.Ωραια στοκ καμερα εφαρμογή επισης. δυστυχως δοκιμασα αλλά δεν δουλευει.. http://app.nubia.cn/app/4 μπορουμε να την κάνουμε κάπως να δουλέψει; edit. βρηκα το ποστ με τις χειροκινητες ρυθμισεις για το build.prop. Αν μπορει κάποιος, ας το δοκιμάσει. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6051349#post6051349 Edited June 5, 2015 by kallair Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stayros32001 Δημ. June 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2015 Εντυπώσεις από την ρομ. Δεν έχω δοκιμάσει ακομα την αυτονομια της. πάντως το βράδυ μου έφαγε μόνο 1-2% ενω με cm12.1 μου ρουφαγε αβέρτα. Προσωπική εμπειρία σε cm 11 πριν από λίγες μέρες πρέπει να έγινε κάποιο update στα google services από τότε το κινητό δεν κρατάγε καθόλου, απελπιστική κατάσταση. έκανα freeze playstore και services και το κινητό κραταεί πιο πολύ από κάθε άλλη φορά. Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. June 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2015 Προσωπική εμπειρία σε cm 11 πριν από λίγες μέρες πρέπει να έγινε κάποιο update στα google services από τότε το κινητό δεν κρατάγε καθόλου, απελπιστική κατάσταση. έκανα freeze playstore και services και το κινητό κραταεί πιο πολύ από κάθε άλλη φορά. Ναι πιθανως να έφταιγε κάποια εφαρμογή στο παρασκήνιο. δεν το εψαξα μιας και το λιωνω το κινητό με πολλές ώρες skype. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minimalist Δημ. June 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2015 Ήταν ένα συγκεκριμένο που ήταν ακριβως για το κινητό μας για το θέμα touch. Θα το ψάξω και θα επανέλθω. Εντυπώσεις από την ρομ. Δεν έχω δοκιμάσει ακομα την αυτονομια της. πάντως το βράδυ μου έφαγε μόνο 1-2% ενω με cm12.1 μου ρουφαγε αβέρτα. πολυ καλο αυτό. Θέμα σημα τώρα. Παρατήρησα αυτό που είπες. Σε κάποιο σημειο του μαγαζιου που το έχω τσεκάρει, δεν έχει το σημα που θα έπρεπε να έχει. Ουτε wifi αλλά ουτε κεραιας. Γενικά μιλώντας τώρα, πολυ ωραια και "δεμενη" ρομ. θυμιζει zte stock rom αλλά με πιο ωραιο UI και πιο ελαφριά. θέλει λιγο ψάξιμο για να φτιάξεις τις whitelists σου που δεν το έχω κάνει ακόμα ειναι η αληθεια. Μιας και χρησιμοιω 1 sim, θα την κρατησω τελικα αυτή την ρομ.Ωραια στοκ καμερα εφαρμογή επισης. δυστυχως δοκιμασα αλλά δεν δουλευει.. http://app.nubia.cn/app/4 μπορουμε να την κάνουμε κάπως να δουλέψει; edit. βρηκα το ποστ με τις χειροκινητες ρυθμισεις για το build.prop. Αν μπορει κάποιος, ας το δοκιμάσει. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6051349#post6051349 Ειναι ενσωματεμενες και η καμερη miui και η nubia ..... πανε ρυθμισεις stock settings και εχει επιλογη για το ποια καμερα θελεις να δουλευεις:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nref Δημ. June 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2015 Προσωπική εμπειρία σε cm 11 πριν από λίγες μέρες πρέπει να έγινε κάποιο update στα google services από τότε το κινητό δεν κρατάγε καθόλου, απελπιστική κατάσταση. έκανα freeze playstore και services και το κινητό κραταεί πιο πολύ από κάθε άλλη φορά. Και εγώ είδα τέτοιο θέμα πρόσφατα, εδώ και 7-10 μέρες περίπου. Αναβαθμίστηκαν κάποιες εφαρμογές και πίστευα ότι έφταιγε αυτό. Απενεργοποίησα κάποιες εφαρμογές της google που δεν ήταν χρήσιμες και έβαλα παλιότερη έκδοση του skype και φάνηκε να πλησιάζει την προηγούμενη αυτονομία. Το update στα google services είναι σίγουρο; Έκανες freeze με το greenify τα playstore και google services και δουλεύει κανονικά; Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. June 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2015 (edited) Ναι το προσεξα μετά. αλλά είχα την εντυπωση οτι απλά εξαφανίστηκε η miui camera. Δλδ μολις "εξαφανιζεται η μια κάμερα, εμφανίζει την άλλη; Υπάρχει κάποια επιλογή για whitelists όπως υπάρχει στην στοκ ρομ; δλδ κάποιες εφαρμογές που η εκαθάριση να μην τις πειράζει. επισης το κέντρο ασφαλειας, μπορει να απενεργοποιηθεί; Edited June 5, 2015 by kallair Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirosmeg Δημ. June 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2015 Υπάρχει κάποια επιλογή για whitelists όπως υπάρχει στην στοκ ρομ; δλδ κάποιες εφαρμογές που η εκαθάριση να μην τις πειράζει. επισης το κέντρο ασφαλειας, μπορει να απενεργοποιηθεί; Για να κάνεις custom ρυθμίσεις στο κέντρο ασφαλείας εχει το γραναζακι πανω δεξιά όπου απο το μενού αυτο εχει να κανεις οτι γουστάρεις... Παράθεση Xiaomi Mi10/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. June 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2015 Για να κάνεις custom ρυθμίσεις στο κέντρο ασφαλείας εχει το γραναζακι πανω δεξιά όπου απο το μενού αυτο εχει να κανεις οτι γουστάρεις... Στο μενου αυτό έχει ένα που γράφει "Εξαιρέσεις"... πως προσθέτεις εξαιρέσεις;;;:cry::mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stayros32001 Δημ. June 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2015 Και εγώ είδα τέτοιο θέμα πρόσφατα, εδώ και 7-10 μέρες περίπου. Αναβαθμίστηκαν κάποιες εφαρμογές και πίστευα ότι έφταιγε αυτό. Απενεργοποίησα κάποιες εφαρμογές της google που δεν ήταν χρήσιμες και έβαλα παλιότερη έκδοση του skype και φάνηκε να πλησιάζει την προηγούμενη αυτονομία. Το update στα google services είναι σίγουρο; Έκανες freeze με το greenify τα playstore και google services και δουλεύει κανονικά; Ευχαριστώ. Στάνταρ έγινε κάποιο update στα services, Γιατί: α) δεν κατεβάζω εφαρμογές καινούργιες (έχω τις ίδιες 10 καιρό τώρα) β) απαγορεύω στο paystore το auto-update των εφαρμογών Το κινητό δουλεύει μια χαρά. Άλλωστε η CM δουλεύει και χωρίς Gapps (χωρίς να βγάζει σπυράκια…) εγώ για τα freeze και uninstall έχω το link 2 SD Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisg90 Δημ. June 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2015 Στην τελευταια CM12.1 (23/5/15) βλεπω 3 αρχεια zip.Την ρομ και αλλα δυο (Βlisspop v3.3 και pac X9180).Πρεπει να τα φλασαρω και αυτα ή μονο την ρομ,τα gapps και το supersu? https://mega.co.nz/#F!elVUzBbB%21iNScPeckF5nyU0dPGorfsw Παράθεση Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liakosele Δημ. June 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2015 Παιδιά έχει κανένας πρόχειρο κάποιο video με αποσυναρμολόγηση και αλλαγή του digitizer για αυτό το κινητό?? Παράθεση Now: Xiaomi Mi A1 / Xiaomi Mipad 2 Βefore: Xiaomi Redmi Note 2/Xiaomi Redmi Note 3 pro/Meizu M2 Note Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsifwr Δημ. June 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2015 Στην τελευταια CM12.1 (23/5/15) βλεπω 3 αρχεια zip.Την ρομ και αλλα δυο (Βlisspop v3.3 και pac X9180).Πρεπει να τα φλασαρω και αυτα ή μονο την ρομ,τα gapps και το supersu? https://mega.co.nz/#F!elVUzBbB%21iNScPeckF5nyU0dPGorfsw Ειναι 3 διαφορετικές ROM .. μόνο το cm12.1 να περάσεις και τα gapps-supersu Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
driv Δημ. June 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2015 καλησπέρα και από μένα. πριν από ενάμιση μήνα περίπου είχα συμμετάσχει πρώτη φορά στη συζήτηση γιατί από ένα λάθος στην παραγγελία το είχα πάρει με την εργοστασιακή ρομ. ρωτούσα λοιπόν πως θα μπορέσω και εγώ να εγκαταστήσω κάποια ρομ γιατί ήθελα να έχω playstore. από τότε έχω κάνει κάποιες προσπάθειες αλλά καμία δε στέφθηκε από επιτυχία. επείδη όμως δεν έχω το χρόνο και τη διάθεση να ξημεροβραδιάζομαι με το κινητό, θέλω να ρωτήσω αν βρίσκεται κανείς από εσάς εδώ στην αθήνα και έχει τη διάθεση να με βοηθήσει. να βρεθούμε δηλαδή,και να του δώσω το κινητό να μου το ετοιμάσει και μένα του ταλαίπωρου. (με το αζημίωτο φυσικά :D ) Ειδάλλως βάζω αγγελία να το πουλήσω και τσιμεντο να γίνει :p Θα πάρω κανένα άλλο ρουτάρισμένο αυτή τη φορά για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο. PLEASE ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsifwr Δημ. June 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2015 Παιδιά έχει κανένας πρόχειρο κάποιο video με αποσυναρμολόγηση και αλλαγή του digitizer για αυτό το κινητό?? ρίξε μια ματιά εδω ....το κάνει κουτάλι το κινητό ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisg90 Δημ. June 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2015 Ειναι 3 διαφορετικές ROM .. μόνο το cm12.1 να περάσεις και τα gapps-supersu Σ ευχαριστω πολυ.Να σαι καλα. Παράθεση Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
driv Δημ. June 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2015 arisg90 σε ευχαριστώ πολύ. ρίξε μία ματιά στα εισερχόμενα σου, σου έστειλα μήνυμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Flou80 Δημ. June 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2015 Χαίρετε παιδιά έχω ένα πρόβλημα με το κινητό που του το έδωσα τώρα του βγάζει μύνημα encryption failed και να κάνει reset το κινητό. ΤΟ θέμα είναι το κάνουμε reset αλλά αυτό τίποτα δεν μπορεί να μπεί στο menu. Έχει κανείς καμία ιδέα πως μπορώ να το φτιάξω? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts