Jump to content

minimalist

Members
  • Δημοσιεύσεις

    19
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by minimalist

  1. Είναι θέμα build.prop μπορείς να γράψεις οτι θελεις flashare κανονικά
  2. Σιγουρα αυτο που λες ειναι σωστο... ειναι σχεδον αψογη η rom!!! Μεταφορα σε SD δεν ξερω πως γινεται αλλα εαν πας ρυθμισεις/stock setting/κινεζικα(δευτερη επιλογη)/choose primary storage (int η sd) και αυτο ηταν, για να γινεται εγκατασταση εφαρμογων στην καρτα σου!:)
  3. Δεν νομιζω να υπαρχει εκδοση που να εχει καλυτερη αποδοση μπαταριας απο τις official εκδοσεις. Αλλα δεν υπαρχει και μεγαλη διαφορα!!
  4. superuser και uninstall ολες τις κινεζικες εφαρμογες απο το συστημα. Μετα αρχιζει να πεταει!! Προσοχη κατι ελεγαν οτι στην 1/4 εκδοση δεν στρωνει η κατασταση. Διαφορα θα δεις μονο αν εχεις το 2/8.:)
  5. Base Ban είναι 1.17
  6. https://mega.co.nz/#F!j91UzQ5J!VoSIbYZgrAjPwF6trJg7lw Dual sim miui v6
  7. http://pan.baidu.com/s/1ntj6JUT πρεπει να εχεις λογαριασμο στο baidu η να ξερεις κινεζικα για να βγαλεις ακρη....
  8. Οχι !!! απο το κινεζικο...
  9. Και επιτελους MIUI 5.6.23 με dual sim, βαζω ελληνικη μεταφραση και δινω link για κατεβασμα!!!!:lol:
  10. αφου κανεις λογαριασμο στην xiaomi θα απενεργοποιησεις το sync και ρο mi messenge και δεν θα κανει συνχρονισμο!!!:)
  11. Ελληνικο πληκτρολογιο βαλε οποιο θελεις εσυ. Δεν υποστιριζει ota και δεν θα κανεις update με αυτην την rom. Ποιες ρυθμισεις ειναι στα κινεζικα ακριβως?
  12. Ειναι ενσωματεμενες και η καμερη miui και η nubia ..... πανε ρυθμισεις stock settings και εχει επιλογη για το ποια καμερα θελεις να δουλευεις:)
  13. Ερωτηση στην 1.17-1.19 στοκ στις ρυθμισεις - σχετικα με το τηλεφωνο- τη εκδοση android γραφει 4.4.2 η 4.4.4???
  14. Ειναι βασισμενη στο 1.17 kernel αλλα το baseband (μερος του kernel) ειναι 0.50 εχει να κάνει με θέματα sim - wifi κτλ... το αρχειο που είναι το baseband ειναι το ΝΟΝ-HLOS.bin αυτο κάνει ολη την ζημεια!!! δοκιμασα να κανω flash το τελευταίο αλλα οπως περιμενα δεν δουλευει... θελει πολλες παραπανω γνώσεις και δεν ειμαι σιγουρος αν μπορεσω να το φτιαξω στο τελος. Ετοιμάζω και μια ROM LEWAos.... οταν είναι ετοιμη θα τη ανεβάσω ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δες εδω εχει πολλα πειραγματα (build.prop) :http://geekyogi.com/post/24692879082/android-build-prop-tweaks-root-only
  15. 1 sim. Ειναι η 5.5.29 η ποιο προσφατη
  16. https://mega.co.nz/#F!6ocTRIoL!o195b98_j8xl1qv5flbCQQ Eβαλα και τα Gapps και το SU στον φακελο :)
  17. Ναι είναι δικιά μου παρεμβαση.. Θα την έχω ανεβάσει μέχρι το βράδι και θα στείλω το link
  18. Οποιος θέλει εχω την 5.5.29 MIUI πληρως ελληνική, αλλα ακομα με 1 sim πιστευω σε 1-2 εβδομαδες να εχω καταφερει να ενεργοποιήσω και την δευτερη!!!:)
  19. Νεο update apo gr.miui εδώ : http://ota.xiaomi-miui.gr/downloads/roms/other/ZTE/xiaomi-miui-hellas-4.4.2_X9180_GTV-5.5.15.zip
×
×
  • Create New...