Jump to content

ZTE V5 (Red Bull)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 2,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

1 sim. Ειναι η 5.5.29 η ποιο προσφατη

Το γράφω και στο νήμα της miui... Για ποιο λόγο δεν βασίζεται στην τελευταία baseband 1.17 - 1.19 ώστε να δουλεύουν όλα.... Just saying

Το γράφω και στο νήμα της miui... Για ποιο λόγο δεν βασίζεται στην τελευταία baseband 1.17 - 1.19 ώστε να δουλεύουν όλα.... Just saying

Αυτό μόνο ο ίδιος το ξέρει που την πρώτο-έκανε port, ο MiuiArt προχθές ανάφερε οτι είναι κοντά σε μια rom που θα δουλεύει καλά δεν ξέρω αν εννοεί βέβαια και για την δεύτερη SIM...

Αφού όπως φαίνεται έχεις γνώσεις προτείνω να συνεργαστείς με τον άνθρωπο όπου μόνο καλή εξέλιξη θα έχει η προσπάθειά σας.

Ευχαριστώ πάντως για την rom που κοινοποίησες πράγματι δουλεύει μια χαρά!

Xiaomi Mi10/128

Παιδιά κάπου είχαν ποσταριθεί οι χειροκίνητες αλλαγές που μπορουμε να κάνουμε, για να στρώσει η ευαισθησια του touch. Το ψάχνω ομως δεν τις βρίσκω πουθενά. τις έχει κανένας, εύκαιρες;

Αυτό μόνο ο ίδιος το ξέρει που την πρώτο-έκανε port, ο MiuiArt προχθές ανάφερε οτι είναι κοντά σε μια rom που θα δουλεύει καλά δεν ξέρω αν εννοεί βέβαια και για την δεύτερη SIM...

Αφού όπως φαίνεται έχεις γνώσεις προτείνω να συνεργαστείς με τον άνθρωπο όπου μόνο καλή εξέλιξη θα έχει η προσπάθειά σας.

Ευχαριστώ πάντως για την rom που κοινοποίησες πράγματι δουλεύει μια χαρά!

αν εννοεις εμενα δυστυχως δεν εχω γνωσεις γυρω απο τον προγραμματισμο...αν βεβαια με διδασκε καποιος κατι μπορει να γινοτανε...τις ευχαριστιες λοιπον τις αξιζει ο φιλος που την εφτιαξε..:p

αν εννοεις εμενα δυστυχως δεν εχω γνωσεις γυρω απο τον προγραμματισμο...αν βεβαια με διδασκε καποιος κατι μπορει να γινοτανε...τις ευχαριστιες λοιπον τις αξιζει ο φιλος που την εφτιαξε..:p

Δίκιο έχεις λάθος παράθεση, τα εύσημα είναι για τον φιλο "minimalist" εννοείτε, μπερδεύτηκα εγώ... άμα γράφεις απο ταμπλέτα αυτα παθαίνεις...

Xiaomi Mi10/128

Ειναι βασισμενη στο 1.17 kernel αλλα το baseband (μερος του kernel) ειναι 0.50 εχει να κάνει με θέματα sim - wifi κτλ... το αρχειο που είναι το baseband ειναι το ΝΟΝ-HLOS.bin αυτο κάνει ολη την ζημεια!!! δοκιμασα να κανω flash το τελευταίο αλλα οπως περιμενα δεν δουλευει... θελει πολλες παραπανω γνώσεις και δεν ειμαι σιγουρος αν μπορεσω να το φτιαξω στο τελος.

Ετοιμάζω και μια ROM LEWAos.... οταν είναι ετοιμη θα τη ανεβάσω

----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Παιδιά κάπου είχαν ποσταριθεί οι χειροκίνητες αλλαγές που μπορουμε να κάνουμε, για να στρώσει η ευαισθησια του touch. Το ψάχνω ομως δεν τις βρίσκω πουθενά. τις έχει κανένας, εύκαιρες;

Δες εδω εχει πολλα πειραγματα (build.prop) :http://geekyogi.com/post/24692879082/android-build-prop-tweaks-root-only

Ειναι βασισμενη στο 1.17 kernel αλλα το baseband (μερος του kernel) ειναι 0.50 εχει να κάνει με θέματα sim - wifi κτλ... το αρχειο που είναι το baseband ειναι το ΝΟΝ-HLOS.bin αυτο κάνει ολη την ζημεια!!! δοκιμασα να κανω flash το τελευταίο αλλα οπως περιμενα δεν δουλευει... θελει πολλες παραπανω γνώσεις και δεν ειμαι σιγουρος αν μπορεσω να το φτιαξω στο τελος.

Ετοιμάζω και μια ROM LEWAos.... οταν είναι ετοιμη θα τη ανεβάσω

----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Δες εδω εχει πολλα πειραγματα (build.prop) :http://geekyogi.com/post/24692879082/android-build-prop-tweaks-root-only

Ήταν ένα συγκεκριμένο που ήταν ακριβως για το κινητό μας για το θέμα touch. Θα το ψάξω και θα επανέλθω.

Εντυπώσεις από την ρομ. Δεν έχω δοκιμάσει ακομα την αυτονομια της. πάντως το βράδυ μου έφαγε μόνο 1-2% ενω με cm12.1 μου ρουφαγε αβέρτα. πολυ καλο αυτό. Θέμα σημα τώρα. Παρατήρησα αυτό που είπες. Σε κάποιο σημειο του μαγαζιου που το έχω τσεκάρει, δεν έχει το σημα που θα έπρεπε να έχει. Ουτε wifi αλλά ουτε κεραιας.

Γενικά μιλώντας τώρα, πολυ ωραια και "δεμενη" ρομ. θυμιζει zte stock rom αλλά με πιο ωραιο UI και πιο ελαφριά. θέλει λιγο ψάξιμο για να φτιάξεις τις whitelists σου που δεν το έχω κάνει ακόμα ειναι η αληθεια. Μιας και χρησιμοιω 1 sim, θα την κρατησω τελικα αυτή την ρομ.Ωραια στοκ καμερα εφαρμογή επισης. δυστυχως δοκιμασα αλλά δεν δουλευει.. http://app.nubia.cn/app/4 μπορουμε να την κάνουμε κάπως να δουλέψει;

edit. βρηκα το ποστ με τις χειροκινητες ρυθμισεις για το build.prop. Αν μπορει κάποιος, ας το δοκιμάσει. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6051349#post6051349

Edited by kallair

Εντυπώσεις από την ρομ. Δεν έχω δοκιμάσει ακομα την αυτονομια της. πάντως το βράδυ μου έφαγε μόνο 1-2% ενω με cm12.1 μου ρουφαγε αβέρτα.

Προσωπική εμπειρία σε cm 11

πριν από λίγες μέρες πρέπει να έγινε κάποιο update στα google services

από τότε το κινητό δεν κρατάγε καθόλου, απελπιστική κατάσταση.

έκανα freeze playstore και services και το κινητό κραταεί πιο πολύ από κάθε άλλη φορά.

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒ.

έκανα freeze playstore και services και το κινητό κραταεί πιο πολύ από κάθε άλλη φορά.

Ναι πιθανως να έφταιγε κάποια εφαρμογή στο παρασκήνιο. δεν το εψαξα μιας και το λιωνω το κινητό με πολλές ώρες skype.

Ήταν ένα συγκεκριμένο που ήταν ακριβως για το κινητό μας για το θέμα touch. Θα το ψάξω και θα επανέλθω.

Εντυπώσεις από την ρομ. Δεν έχω δοκιμάσει ακομα την αυτονομια της. πάντως το βράδυ μου έφαγε μόνο 1-2% ενω με cm12.1 μου ρουφαγε αβέρτα. πολυ καλο αυτό. Θέμα σημα τώρα. Παρατήρησα αυτό που είπες. Σε κάποιο σημειο του μαγαζιου που το έχω τσεκάρει, δεν έχει το σημα που θα έπρεπε να έχει. Ουτε wifi αλλά ουτε κεραιας.

Γενικά μιλώντας τώρα, πολυ ωραια και "δεμενη" ρομ. θυμιζει zte stock rom αλλά με πιο ωραιο UI και πιο ελαφριά. θέλει λιγο ψάξιμο για να φτιάξεις τις whitelists σου που δεν το έχω κάνει ακόμα ειναι η αληθεια. Μιας και χρησιμοιω 1 sim, θα την κρατησω τελικα αυτή την ρομ.Ωραια στοκ καμερα εφαρμογή επισης. δυστυχως δοκιμασα αλλά δεν δουλευει.. http://app.nubia.cn/app/4 μπορουμε να την κάνουμε κάπως να δουλέψει;

edit. βρηκα το ποστ με τις χειροκινητες ρυθμισεις για το build.prop. Αν μπορει κάποιος, ας το δοκιμάσει. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6051349#post6051349

Ειναι ενσωματεμενες και η καμερη miui και η nubia ..... πανε ρυθμισεις stock settings και εχει επιλογη για το ποια καμερα θελεις να δουλευεις:)

Και εγώ είδα τέτοιο θέμα πρόσφατα, εδώ και 7-10 μέρες περίπου. Αναβαθμίστηκαν κάποιες εφαρμογές και πίστευα ότι έφταιγε αυτό. Απενεργοποίησα κάποιες εφαρμογές της google που δεν ήταν χρήσιμες και έβαλα παλιότερη έκδοση του skype και φάνηκε να πλησιάζει την προηγούμενη αυτονομία.

Το update στα google services είναι σίγουρο;

Έκανες freeze με το greenify τα playstore και google services και δουλεύει κανονικά;

Ευχαριστώ.

Ναι το προσεξα μετά. αλλά είχα την εντυπωση οτι απλά εξαφανίστηκε η miui camera. Δλδ μολις "εξαφανιζεται η μια κάμερα, εμφανίζει την άλλη; Υπάρχει κάποια επιλογή για whitelists όπως υπάρχει στην στοκ ρομ; δλδ κάποιες εφαρμογές που η εκαθάριση να μην τις πειράζει. επισης το κέντρο ασφαλειας, μπορει να απενεργοποιηθεί; Edited by kallair

Υπάρχει κάποια επιλογή για whitelists όπως υπάρχει στην στοκ ρομ; δλδ κάποιες εφαρμογές που η εκαθάριση να μην τις πειράζει. επισης το κέντρο ασφαλειας, μπορει να απενεργοποιηθεί;

Για να κάνεις custom ρυθμίσεις στο κέντρο ασφαλείας εχει το γραναζακι πανω δεξιά όπου απο το μενού αυτο εχει να κανεις οτι γουστάρεις...

Xiaomi Mi10/128

Για να κάνεις custom ρυθμίσεις στο κέντρο ασφαλείας εχει το γραναζακι πανω δεξιά όπου απο το μενού αυτο εχει να κανεις οτι γουστάρεις...

Στο μενου αυτό έχει ένα που γράφει "Εξαιρέσεις"... πως προσθέτεις εξαιρέσεις;;;:cry::mad:

Και εγώ είδα τέτοιο θέμα πρόσφατα, εδώ και 7-10 μέρες περίπου. Αναβαθμίστηκαν κάποιες εφαρμογές και πίστευα ότι έφταιγε αυτό. Απενεργοποίησα κάποιες εφαρμογές της google που δεν ήταν χρήσιμες και έβαλα παλιότερη έκδοση του skype και φάνηκε να πλησιάζει την προηγούμενη αυτονομία.

Το update στα google services είναι σίγουρο;

Έκανες freeze με το greenify τα playstore και google services και δουλεύει κανονικά;

Ευχαριστώ.

Στάνταρ έγινε κάποιο update στα services,

Γιατί:

α) δεν κατεβάζω εφαρμογές καινούργιες (έχω τις ίδιες 10 καιρό τώρα)

β) απαγορεύω στο paystore το auto-update των εφαρμογών

Το κινητό δουλεύει μια χαρά. Άλλωστε η CM δουλεύει και χωρίς Gapps (χωρίς να βγάζει σπυράκια…)

εγώ για τα freeze και uninstall έχω το link 2 SD

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒ.

Στην τελευταια CM12.1 (23/5/15) βλεπω 3 αρχεια zip.Την ρομ και αλλα δυο (Βlisspop v3.3 και pac X9180).Πρεπει να τα φλασαρω και αυτα ή μονο την ρομ,τα gapps και το supersu?

https://mega.co.nz/#F!elVUzBbB%21iNScPeckF5nyU0dPGorfsw

Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ

Παιδιά έχει κανένας πρόχειρο κάποιο video με αποσυναρμολόγηση και αλλαγή του digitizer για αυτό το κινητό??

Now: Xiaomi Mi A1 / Xiaomi Mipad 2

Βefore: Xiaomi Redmi Note 2/Xiaomi Redmi Note 3 pro/Meizu M2 Note

Στην τελευταια CM12.1 (23/5/15) βλεπω 3 αρχεια zip.Την ρομ και αλλα δυο (Βlisspop v3.3 και pac X9180).Πρεπει να τα φλασαρω και αυτα ή μονο την ρομ,τα gapps και το supersu?

https://mega.co.nz/#F!elVUzBbB%21iNScPeckF5nyU0dPGorfsw

Ειναι 3 διαφορετικές ROM .. μόνο το cm12.1 να περάσεις και τα gapps-supersu

καλησπέρα και από μένα. πριν από ενάμιση μήνα περίπου είχα συμμετάσχει πρώτη φορά στη συζήτηση γιατί από ένα λάθος στην παραγγελία το είχα πάρει με την εργοστασιακή ρομ. ρωτούσα λοιπόν πως θα μπορέσω και εγώ να εγκαταστήσω κάποια ρομ γιατί ήθελα να έχω playstore. από τότε έχω κάνει κάποιες προσπάθειες αλλά καμία δε στέφθηκε από επιτυχία. επείδη όμως δεν έχω το χρόνο και τη διάθεση να ξημεροβραδιάζομαι με το κινητό, θέλω να ρωτήσω αν βρίσκεται κανείς από εσάς εδώ στην αθήνα και έχει τη διάθεση να με βοηθήσει. να βρεθούμε δηλαδή,και να του δώσω το κινητό να μου το ετοιμάσει και μένα του ταλαίπωρου. (με το αζημίωτο φυσικά :D ) Ειδάλλως βάζω αγγελία να το πουλήσω και τσιμεντο να γίνει :p Θα πάρω κανένα άλλο ρουτάρισμένο αυτή τη φορά για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο.

PLEASE ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ...

Παιδιά έχει κανένας πρόχειρο κάποιο video με αποσυναρμολόγηση και αλλαγή του digitizer για αυτό το κινητό??

ρίξε μια ματιά εδω ....το κάνει κουτάλι το κινητό ...

Ειναι 3 διαφορετικές ROM .. μόνο το cm12.1 να περάσεις και τα gapps-supersu

Σ ευχαριστω πολυ.Να σαι καλα.

Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ

Χαίρετε παιδιά έχω ένα πρόβλημα με το κινητό που του το έδωσα τώρα του βγάζει μύνημα encryption failed και να κάνει reset το κινητό.

ΤΟ θέμα είναι το κάνουμε reset αλλά αυτό τίποτα δεν μπορεί να μπεί στο menu.

Έχει κανείς καμία ιδέα πως μπορώ να το φτιάξω?

Ευχαριστώ

• The title was changed to ZTE V5 (Red Bull)