james55 Δημ. April 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2011 air maxim +1 .Uk 7 αντιστοιχεί συνήθως σε 26cm πόδι με insole ~28cm ,αν δεν κάνω λάθος. Όχι σε nike οι παραπάνω μετρήσεις όμως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios85 Δημ. April 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2011 για οποιον ενδιαφερεται,εχει καποια dsq,πριν λιγη ωρα ειχε περισσοτερα νοουμερα!!!!Ολα στο 35-40% χαμηλοτερα :( http://www1.yoox.com/YOOX/DSQUARED2/shoes-men/searchResult/ene_m/4294966550/ipp/40/gender/U/tskay/361A2971/dept/shoesmen#pg=1&sort=2&ipp=40&ene_designer=4294966550&ene_macrodesigner_descr=¯omicro_yoox=&color=&waist=&wash=&silhouette=&Environment=&IdAuthor=&size=&spr_code=&textSearch=&last=sort Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
holic Δημ. April 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2011 air maxim +1 .Uk 7 αντιστοιχεί συνήθως σε 26cm πόδι με insole ~28cm ,αν δεν κάνω λάθος. Όχι σε nike οι παραπάνω μετρήσεις όμως μεγιές, μεγιές! είναι nike id ? ... περιμένω και εγώ κάτι id's αλλά αργούν πολύ :-( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
james55 Δημ. April 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2011 ευχαριστώ,όχι δεν είναι id.Κατευθείαν από Bologna ήρθαν.Δεν το ψάχνω τόσο πολύ σε αθλητικά .:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
olympiakos7_69 Δημ. April 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2011 Εχει ψωνισει κανεις απο καποιο απο τα παρακατω sites? http://www.airmaxshoes.uk.com/nike-air-max-97-c23_43/ http://www.ukrunningshoes.co.uk/nike-air-max-97-metallic-silver-varsity-red-neutral-grey-black-p-157.html Μενω Αγγλια οποτε το shipping δεν ειναι θεμα.. Δυστυχως στο schuh.co.uk δεν τα βρισκω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john1987 Δημ. April 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2011 (edited) Παιδες ειχα αυτο το παπουτσι σε γκρι αλλα επειδη εχει φθαρει αναζητω καινουργιο σε παρομοιο υφος,δηλαδη casual παπουτσι που να φοριεται σχεδον παντου και οχι τελειως αθλητικο ομως.Ωστοσο,να ειναι και πολυ αναπαυτικο στο ποδι. http://www.soletrader.co.uk/Assets/SoleTrader/products/C/U/L/CULTURTL_z.jpg Ο,τι προτασεις εχετε καλοδεχουμενες,απλα θελω να μην ειναι ασπρο (δε θελω δλδ παπουτσι για καλοκαιρι γιατι ασπρα εχω) Edited April 14, 2011 by john1987 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john1987 Δημ. April 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2011 Επισης θελω να μου πειτε επειδη βρηκα καποια kricket,τι αποψη εχετε για αυτα? http://www.kricketshop.com/eshop/home.php Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gfdimopo Δημ. April 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2011 Τίμια τα kricket...είχα κάποια καστόρινα μοκασίνια Kricket. Για τα λεφτά τους είναι καλά τώρα για sneakers που θέλεις εσύ απ ότι κατάλαβα δεν ξέρω...Τα φέρνει ο καζάκος στα καταστήματά του. Συγκεκριμένα στης κηφισιάς έχω δει αρκετά σχέδια...πήγαινε μια βόλτα και δες τα από κοντά :) Παράθεση D.G. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. April 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2011 Τα kricket πραγματικά είναι πολύ άνετα στο περπάτημα και με σωστό βάδισμα. Δεν θα σε κουράσουν. Eπισκέψου κάποιο κατάστημα που έχει τέτοια παπούτσια και δοκίμασέ τα. Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis200sx Δημ. April 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2011 Επισης θελω να μου πειτε επειδη βρηκα καποια kricket,τι αποψη εχετε για αυτα? http://www.kricketshop.com/eshop/home.php Είχα 2 ζευγάρια Kricket, ένα πιο καλό κι ένα μαύρο δερμάτινο μποτάκι, εξαιρετικά παπούτσια, από τις καλύτερες ever αγορές. :) Παράθεση --- Sony Xperia 5 II --- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john1987 Δημ. April 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2011 Δοκιμασα ενα ζευγαρι στον Καζακο (κηφισια) (90 ευρω) αλλα με στενευε σε ενα σημειο (λογικα θα ανοιξει) απλα ηθελα να το ψαξω λιγο παραπανω. Γενικα εχετε καταληξει αν καποια μαρκα ειναι ανετη στο ποδι? Τα Diesel που ειχα (130 ευρω) μου φαινοντουσαν ανετα αλλα αυτο το καταλαβαινεις μετα απο αρκετο περπατημα υποθετω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios85 Δημ. April 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2011 γενικα παπουτσια στυλ all star ειναι ανετα γιαννη.....ο,τι πρεπει για καλοκαιρι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john1987 Δημ. April 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2011 γενικα παπουτσια στυλ all star ειναι ανετα γιαννη.....ο,τι πρεπει για καλοκαιρι Να διευκρινισω οτι δε θελω καλοκαιρινα γιατι εχω ηδη,και τα all star με απωθουσαν παντα εμφανισιακα:) Και γενικα παπουτσια σε αυτο το κοψιμο (που μπορει να ειναι αλλης εταιριας) δε θα επαιρνα.No offence. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sifo13 Δημ. April 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2011 Παιδιά συγνώμη αν κάνω λάθος που ρωτώ εδώ για παπούτσια αλλά μπορείτε να μου πείτε που μπορώ να βρω αυτό το ζευγάρι nike cortez nylon 06 στην Ελλάδα η σε κάποιο καλό site με γνυσεια nike. Eυχαριστώ πολύ. nike.fashionstylist.com/cj/shoe-metro/nike/nike-cortez-basic-nylon-06-sneakers-shoes-blue-mens.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis200sx Δημ. April 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2011 Δες τα PF Flyers. Τα Number 5 είναι πιο άνετα sneakers που είχα ever. Παράθεση --- Sony Xperia 5 II --- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. April 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2011 Δες τα PF Flyers. Τα Number 5 είναι πιο άνετα sneakers που είχα ever. Σωστός! Έχουν 2-3 φίλοι μου και μου έχουνε πει το ίδιο! Και πολύ στιλάτα!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. April 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2011 Ντιλιτ πλιζ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis200sx Δημ. April 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2011 Σωστός! Έχουν 2-3 φίλοι μου και μου έχουνε πει το ίδιο! Και πολύ στιλάτα!:) Απίστευτα στιλάτα και αρκετά "ιδιαίτερα"..! :) Τώρα που θα ανοίξει ο καιρός θα πάρω νέο ζευγάρι, για το καλοκαίρι που έρχεται..! Παράθεση --- Sony Xperia 5 II --- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. April 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2011 Έχω καταλήξει στα ASICS nimbus 12. Απλά θέλω να ρωτήσω μήπως γνωρίζει κάποιος να μου πει τι είναι το wide-2E width και το wide-4E width ; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. April 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2011 Έχω καταλήξει στα ASICS nimbus 12. Απλά θέλω να ρωτήσω μήπως γνωρίζει κάποιος να μου πει τι είναι το wide-2E width και το wide-4E width ; Είναι πλάτη. Από την New Balance που γνωρίζω, το 2Ε είναι το μεσαίο και το 4Ε είναι το πολύ φαρδύ. Λογικά το ίδιο πρέπει να ισχύει καi με τα asics, αλλά επειδή η New Balance βγάζει και άλλα πλάτη πέρα από αυτά, καλύτερα δοκίμασε τα πριν τα αγοράσεις για να δεις ποιο πλάτος σε βολεύει. Δες εδώ: Nimbus 12 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. April 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2011 Είναι πλάτη. Από την New Balance που γνωρίζω, το 2Ε είναι το μεσαίο και το 4Ε είναι το πολύ φαρδύ. Λογικά το ίδιο πρέπει να ισχύει καi με τα asics, αλλά επειδή η New Balance βγάζει και άλλα πλάτη πέρα από αυτά, καλύτερα δοκίμασε τα πριν τα αγοράσεις για να δεις ποιο πλάτος σε βολεύει. Δες εδώ: Nimbus 12 Το πρόβλημα είναι ότι στα ιντερσπορτ που το δοκίμασα δεν είχαν τα wide να δοκιμάσω...τα είχαν και πανάκριβα. Επειδή και μένα το πόδι μου είναι λίγο πλατύ μιας και εχω μικρή καμάρα σκέφτομαι να πάρω το wide 2E Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. April 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2011 (edited) Το πρόβλημα είναι ότι στα ιντερσπορτ που το δοκίμασα δεν είχαν τα wide να δοκιμάσω...τα είχαν και πανάκριβα. Επειδή και μένα το πόδι μου είναι λίγο πλατύ μιας και εχω μικρή καμάρα σκέφτομαι να πάρω το wide 2E Αν έχεις μικρή καμάρα, τότε μάλλον έχεις υπερπρηνισμό. Θα σου πρότεινα να δοκιμάσεις το Kayano που είναι για υπερπρηνισμό και θα σου στηρίζει καλύτερα το πόδι στην καμάρα. Να έχεις υπόψιν σου επίσης ότι θα ανοίξουν λίγο στο πλάι. Δεν ανοίγουν μπροστά. Θα σου πρότεινα επίσης να ρίξεις μια ματιά και στα MR1226 και MR1064, MR1080 που είναι τα αντίστοιχα μοντέλα της NB. Πολύ καλά και πιο οικονομικά. Edit: Τα ΝΒ έρχονται στάνταρ στο 2Ε οπότε θα σε βολέψουν και σαν πλάτος μάλλον. Edited April 19, 2011 by Johny-B Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. April 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2011 όπως τα λέει ο Γιάννης..;) στα asics το default μέγεθος πλάτους είναι το D...από κει και πέρα τα 2Ε και 4Ε είναι αντίστοιχα πιο φαρδιά παπούτσια... είναι πολύ σημαντικό ανάλογα με τον τύπο του ποδιού σου (πρηνισμός) να επιλέξεις παπούτσι για να έχεις την αντίστοιχη στήριξη στο πόδι σου. Και με μικρή καμάρα όπως είπες, λογικά πας για structured cushioned shoes, βλέπε kayano (πριν ένα μήνα πήρα τα 17 και είναι σούπερ) ή τα αντίστοιχα της ΝΒ... Τα nimbus 12 είναι για υποπρηνισμό, κοινώς το πόδι ''πατάει'' περισσότερο με την εξωτερική πλαϊνή μεριά του. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. April 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2011 Αν έχεις μικρή καμάρα, τότε μάλλον έχεις υπερπρηνισμό. Θα σου πρότεινα να δοκιμάσεις το Kayano που είναι για υπερπρηνισμό και θα σου στηρίζει καλύτερα το πόδι στην καμάρα. Να έχεις υπόψιν σου επίσης ότι θα ανοίξουν λίγο στο πλάι. Δεν ανοίγουν μπροστά. Θα σου πρότεινα επίσης να ρίξεις μια ματιά και στα MR1226 και MR1064, MR1080 που είναι τα αντίστοιχα μοντέλα της NB. Πολύ καλά και πιο οικονομικά. Edit: Τα ΝΒ έρχονται στάνταρ στο 2Ε οπότε θα σε βολέψουν και σαν πλάτος μάλλον. όπως τα λέει ο Γιάννης..;) στα asics το default μέγεθος πλάτους είναι το D...από κει και πέρα τα 2Ε και 4Ε είναι αντίστοιχα πιο φαρδιά παπούτσια... είναι πολύ σημαντικό ανάλογα με τον τύπο του ποδιού σου (πρηνισμός) να επιλέξεις παπούτσι για να έχεις την αντίστοιχη στήριξη στο πόδι σου. Και με μικρή καμάρα όπως είπες, λογικά πας για structured cushioned shoes, βλέπε kayano (πριν ένα μήνα πήρα τα 17 και είναι σούπερ) ή τα αντίστοιχα της ΝΒ... Τα nimbus 12 είναι για υποπρηνισμό, κοινώς το πόδι ''πατάει'' περισσότερο με την εξωτερική πλαϊνή μεριά του. :) Πριν λιγο καιρο ειχα διαβασει ενα ποστ του Γιαννη που εξηγουσε για τις εννοιες αυτες και το εψαξα και γω λιγο παραπανω και κατεληξα οτι εχω ουδετερο πατημα μιας και ΟΛΑ τα παπουτσια μου(αθλητικα και μη) ειναι αλλοιωμενα στο κεντρο της φτερνας και προς τα εξω και στο μπροστα μερος κατω απο το μεγαλο δακτυλο.(παρολο τη μικρη καμαρα των ποδιων μου) Ετσι κατεληξα στο Νimbus 12(νομιζω πρεπει να βγηκε και το 13) και μιας και εχω ακουσει πολυ καλα λογια γι αυτο θα το αγορασω σε 2Ε πλατος, αν τα new balance ερχονται στανταρ σε 2Ε πλατος τοτε θα με βολεψει μιας και εχω ενα μοντελο ΝΒ και γνωριζω. Ευχαριστω για τις πληροφοριες!:) Η παραγγελια θα γινει απο καποιο site τις Αγγλιας μιας και εκει βρηκα πολυ καλυτερες τιμες...νουμερο μονο να βρω. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. April 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2011 και συ simplyrun.co.uk..?? :) τρομεροί επαγγελματίες..:up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts