Jump to content

Doogee DG550 Dagger

ptsolak
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

γεια σας

σημερα παραλαβε ενας φιλος μου το τηλ και εχει τι εξης προβλημα

ο ηχος ακουγετε μονο στα ακουστικα μηπως μπορει καπιος να βοηθηση?

ευχαριστω

• Απαντήσεις 565
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Χρήστης από xda-developers προτείνει το παρακάτω για τον ήχο του ακουστικού:

Mobileuncle MTK Tools

Engineer Mode ->Engineer Mode (MTK) ->"Hardware Testing" ->Audio ->Normal Mode ->Type -> Sph ->

Level 6 choose

"Value is" change 150 ->SET

Level 5 (130)

Level 4 (115)

Level 3 (100)

Level 2 (75)

Level 1 (60)

Level 0 (40)

and also change at Type -> SPH2

Αν το δοκιμάσει κανείς, ας μας πει αν είδε διαφορά...

καλησπερα παιδια,

πολυ ωραιο το προγραματακι για την αυξηση της εντασης,

ξερει κανενας τι ειναι η αλλες ρυθμισης?

το ρινκ ασ πουμε δεν το βρικα (δεν το γραφει καπου) μπορει καποιος να το δωσει αναλυτικα?

ευχαριστω!!!

1μηνας με το κινητακι και ειμαι πολυ ευχαριστημενος, ουτε κοληματα η μπαταρια μου βγαζει ανετα 2 μερες με χρηση σοσιαλ λιγο ιντερνετ και πολλες πολλες κλησεις και με το 3g παντα ανοιχτο και το bluetooth λογο headsfree, ενωειτε πως οταν ειμαι σπιτη γυρναει αυτοματα σε wifi, τωρα σε αλους γιατι δεν κραταει πολυ δεν ξερω, αν εισαι ολη μερα με παιχνιδια μουσικη κλπ κλπ ε μην περιμενετε να κραταει, και στην τελικη αν καπιος θελει να παιζει ολη μερα να ακουει ολη μερα μουσικη να παιζει ολη μερα παιχνιδια να στελνει ολη μερα μυνιματα κλπ ας παρει μια μπαταρια αυτοκινητου στην πλατη και ελησε το προβλημα αυτονομιας οποιουδιποτε κινητου!!!!!!!!!!!!!!

:p:p:p:p:p:p:p

αυτα!!

δεν εχει αβαταρ το doogee 550, οποτε εβαλα το doogee 500 :)

Edited by toledo
kathe kinito einai oraio an antapokrinete stis prosdokies sou

παιδια εχει παραγκειλει κανενας οθονη για το κινητο?εσπασε σε ενα φιλο μου,εστειλα μυνημα στο to2c μου ειπαν οτι θα την παρουν απο το εργοστασιο αλλα θα πρεπει να τους καταβαλω το ποσο πρωτα!τους ζητησα να μου στειλουν ενα invoice πρωτα και μου απαντησαν "Friend, if will need you to make the payment first. it is free shipping for you. if you accept this, you can pay it here: http://www.to2c.com/add1.html "

καλυπτομαι η θα τα κλαίμε τα λεφτα ?

ελαβα πριν ενα μήνα 2 τεμαχια dοοgee 550. και τα 2 δουλευουν αψογα και παρα τα όσα γράφονται με δυνατό ήχο. εξαιρετικο κινητο για τα χρήματα του. υπ'οψιν εχω και ενα dg 300 και ενα dg 500, που επισης σε χερια συγγενών μου πετανε.

Σκεφτομαι να το παρω για συγγενικο προσωπο που θελει μεγαλη οθονη.

Δεν περιμενα οτι θα παρει την κιτκατ.

Αυτο που με προβληματισε διαβαζοντας λιγο το νημα, ειναι η ενταση του εξωτερικου ηχειου.

Απο ποιοτητα ομιλιας πως ειναι; Ειστε ικανοποιημενοι απο τις τηλεφωνικες επιδοσεις του;

Το κινητο δεν εχει κανενα απολυτως προβλημα. Το εχω αρκετο καιρο και ειμαι ευχαριστημενος και ακομα δεν εκανα την αναβαθμιση σε κιτκατ γιατι ολα δουλευουν τελεια που φοβαμαι μην χαλασω κατι.
The Venus Project

Έχει παρατηρήσει κανείς την οθόνη στις άκρες? εμένα μου φαίνεται σαν να αρχίζει να ξεκολλάει λίγο..!! :confused:

Καλησπερα παιδια και απο μενα ειμαι κατοχος εδω και 4 μερες του dg550 ειναι το δευτερο κινεζικο κινητο που περνω πρι ν ειχα το coolpad 7320 το οποιο το πηρε η συζυγος! Μετο που πηρα το dg550 αλαξα ρομ καθος ειχε την εργοστασιακη με android 4.2.9 και εβαλα απο το needrom τι κιτκατ 4.4.2 τις aosp αυτο που παρατιρισα ειναι οτι ζεσταινεται πολυ και πρεπει να το αφινω να κρυονη δεν ξερω τι μπορει να φταιει σκευτομουν μηπως ειναι η ρομ? Δεν ξερω ποιος αλος εχει βαλη κιτκατ και ποια ? Να μου πρωτινη να την περασω,η αν εχει καπιος αλος το ιδιο προβλημα.να πω και κατι ακομα οτι ολα δουλευουν σωστα μονο οταν ζεσταινετε κολαει ελαφρα ειναι λιγο αργο..περιμενω καποια απαντηση σας!

Καλησπερα παιδια και απο μενα ειμαι κατοχος εδω και 4 μερες του dg550 ειναι το δευτερο κινεζικο κινητο που περνω πρι ν ειχα το coolpad 7320 το οποιο το πηρε η συζυγος! Μετο που πηρα το dg550 αλαξα ρομ καθος ειχε την εργοστασιακη με android 4.2.9 και εβαλα απο το needrom τι κιτκατ 4.4.2 τις aosp αυτο που παρατιρισα ειναι οτι ζεσταινεται πολυ και πρεπει να το αφινω να κρυονη δεν ξερω τι μπορει να φταιει σκευτομουν μηπως ειναι η ρομ? Δεν ξερω ποιος αλος εχει βαλη κιτκατ και ποια ? Να μου πρωτινη να την περασω,η αν εχει καπιος αλος το ιδιο προβλημα.να πω και κατι ακομα οτι ολα δουλευουν σωστα μονο οταν ζεσταινετε κολαει ελαφρα ειναι λιγο αργο..περιμενω καποια απαντηση σας!

Ξανά βάλε την εργοστασιακή για να δεις αν είναι θέμα συσκευής η όχι. Είναι το πρώτο που μου έρχεται στο μυαλό.

Ξανά βάλε την εργοστασιακή για να δεις αν είναι θέμα συσκευής η όχι. Είναι το πρώτο που μου έρχεται στο μυαλό.

Θατο κιοταξω αν και αποσο θυμαμαι μετιν εργοστασιακη το ειχα δουλεψη 4-5 ωρες και μετα τιν αλαξα και ειδα οτι δεν ειχε ζεσταθη θα ξαναβαλω την μαμα ρομ και βλεπουμε!

παιδια καλο κινητο?απο ζημιες?σαν κατασκευη ειναι καλη?
Πονηρές σκέψεις κάνουν όλοι , έξυπνες όμως λίγοι... ;)

παιδια εχει παραγκειλει κανενας οθονη για το κινητο?εσπασε σε ενα φιλο μου,εστειλα μυνημα στο to2c μου ειπαν οτι θα την παρουν απο το εργοστασιο αλλα θα πρεπει να τους καταβαλω το ποσο πρωτα!τους ζητησα να μου στειλουν ενα invoice πρωτα και μου απαντησαν "Friend, if will need you to make the payment first. it is free shipping for you. if you accept this, you can pay it here: http://www.to2c.com/add1.html "

καλυπτομαι η θα τα κλαίμε τα λεφτα ?

Άλλαξα οθόνη σε κινητό φίλου.Την παρήγγειλα από aliexpress γύρω στα 75 $.

Sharing is caring/Spread the knowledge

παιδια καλημέρα ειχα αλαξη τι ρομ και ειχα βαλη τιν κιτκατ αλλα ειδα ότι ζεσταινοταν πολύ το κινητο και εβαλα την εργοστασιακη ρομ για να δω αν είναι η ρομ η το κινητο και εδώ είναι το περιεργο με το που τιν περασα η μπαταρια κατεβενε όπως τα δευτερόλεπτα τι γινετε ξερει καπιος να μου πει?

Καλησπερα απο μπαταρια παιδια ειστε ευχαριστημενη?κραταει η αδιαζη γρηγορα γιατι εχω παρατηρηση οτι αδιαζη γρηγορα στο δικο μου.για πειτε μου τι γνωμη σας

Edited by athanaso77
Συνεχόμενα μηνύματα

καλησπερα φιλε μου εγω δεν ειχα κατι τετοιο προβλημα μετο που τιν περασα δεχτικε τι σιμ κανονικα για ξαναπερασε τι ρομ παλη!και πεσμου τι καταναλωση μπαταριας εχεις αδειαζη φυσιολογικα η αδειαζη γρηγορα?

παιδια το κινητο ειχε 8% και το εβαλα για φορτισμα και σε μιση ωρα εφτασε 82% τοσο γρηγορα φορτιζει?ειναι λογικο?

ειναι το δευτερο φορτισμα που το κανω...

μολις το πηρα το φορτισα σβηστο ολο το βραδι δηλαδη για 8 ωρες σαν πρωτη φορα η μπαταρια πεφτει φυσιολογικα η πρωτη φορτιση παιζει ρολο

ε και εγω το πηρα ειχε 60% το δουλεψα κατευθειαν μολις πηγε 8% το φορτησα 8 ωρες και τωρα το φορτιζω δευτερη φορα και φορτησε πολυ γρηγορα...δευτερη φορα να το αφησω 6-8 ωρες η οχι? Edited by nikospantzios

το θεμα ειναι η κυκλικη φορτιση της μπαταριας θα το αφησεται μεχρι να κλεισει και μετα οπως ειναι σβηστο θα το αφησεται 8 με 10 ωρες να φορτιζει σβηστο μετα οταν θα το αναψεται θα καταλαβεται την διαφορα αρκει να εχεται σβηστα δεδομενα 3G ,wifi,gps.και προπαντων εφαρμογες να τρεχουν στο παρασκηνιο

----- προσθήκη μηνύματος 107 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

ποια ρομ εχεις νικοσπανσιο

το θεμα ειναι η κυκλικη φορτιση της μπαταριας θα το αφησεται μεχρι να κλεισει και μετα οπως ειναι σβηστο θα το αφησεται 8 με 10 ωρες να φορτιζει σβηστο μετα οταν θα το αναψεται θα καταλαβεται την διαφορα αρκει να εχεται σβηστα δεδομενα 3G ,wifi,gps.και προπαντων εφαρμογες να τρεχουν στο παρασκηνιο

----- προσθήκη μηνύματος 107 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

ποια ρομ εχεις νικοσπανσιο

μιλησαμε φιλε μου με π.μ μην γεμιζουμε το φορουμ με ιδιες απαντησεις...

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

• Administrators
Νομίζω ότι τη γενική συζήτηση περί φόρτισης την έχετε εξαντλήσει, παρακαλώ να επιστρέψουμε στα της συσκευής και μόνο, σε κανέναν δεν αρέσει να διαβάζει άσχετα μηνύματα όταν ψάχνει πληροφορίες για συγκεκριμένη συσκευή.

Modpic.gif

μιλησαμε φιλε μου με π.μ μην γεμιζουμε το φορουμ με ιδιες απαντησεις...
καλημερα φιλε μου αν μπορεις στηλε σε π.μ.ποια ρομ φορας και απο που τιν κατεβασες να την περασω κεγω σε ευχαριστω εκ τον προτερον!

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Καλημερα σε ολους παντος εγω εχω το εξης προβλημα αδειαζη πολυ γρηγορα η μπαταρια μεσα σε δυο ωρες χρηση εχει πεση στο 60% η μπαταρια με χρηση στο ιντερνετ και τηλεφωνα παντος δεν ειναι φυσιολογικο.εχω αλη μια συσκευη με τα ιδια ακριβως χαρακτιριστικα αλη μαρκα και με τιν ιδια χρηση εχει πεση στο 97% απο 100% Δεν ξερω τι να πω?η μπαταρια φταιει? Η συσκευει? Δεν ξερω.

Edited by xrcoolpad

Γεια σε όλους

Σκοπεύω να παραγγείλω το συγκεκριμένο τηλέφωνο...

Η κάμερα του είναι καλή?

Είναι γρήγορο και γενικά αξιόπιστο?

Είναι καλή η μπαταρία ή πέφτει κάργα?

Θα κάνει Χριστούγεννα?:p

Την εμπειρία σας...