Jump to content

Τελωνείο και εκτελωνισμοί

alfa 156
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

22/2/2019, 18:07:45Κ.Δ. ΑΤΤΙΚΗΣΦΟΡΤΩΣΗ ΣΕ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ (--> Κ Δ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ)

Απο δω και πέρα ποια ειναι η διαδικασία?

Σε ποσες μέρες περίπου το πακετο θα ειναι έτοιμο για παραλαβή

Το Κέντρο Διαλογής, το στελνει στο ταχυδρομείο της περιοχης σου και ο ταχυδρόμος στην διεύθυνση σου.

1με2 ημερες.

Είναι θέμα προσωπικού της περιοχης σου.

-------------

Στάλθηκε με Tapatalk, χρησιμοποιώντας το δεξί μου δάχτυλο.

Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος

• Απαντήσεις 10,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Το Κέντρο Διαλογής, το στελνει στο ταχυδρομείο της περιοχης σου και ο ταχυδρόμος στην διεύθυνση σου.

1με2 ημερες.

Είναι θέμα προσωπικού της περιοχης σου.

Thanks φιλε!

Θα εμφανιστούν άλλες κινήσεις στο PACKAGE TRACKING?

Δεν μπορώ να σου απαντησω, γιατι τα πακετα μου, τα διχνει στο Ελ Βελ., ενω τα εχω παραλάβει. Την επόμενη μερα, δείχνει ολη την διαδρομη παράδοσης.

"πάει κ το τρακ" . Δεν λειτουργει

-------------

Στάλθηκε με Tapatalk, χρησιμοποιώντας το δεξί μου δάχτυλο.

Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος

2-3 μηνες

Για ένα δεματακι;

Ολοι ετσι ειμαστε.. Μαλλον δεν πληρωνουν τους τελωνειακους και τα παρατησαν..

Γεια σας παιδιά! Έχω παραγγείλει μια υφασμάτινη από Ιαπωνία και μου γράφει στο tracking

12/2/2019, 10:18:49 ATHENS AIRMAIL CENTER ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΤΑΧ/ΚΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ - ΑΝΑΜΟΝΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΣΤΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ.

Τι μπορώ να κάνω για να προχωρήσει;

Υ.Γ. Όλες μου οι παραγγελίες από το ίδιο κατάστημα που ήρθαν Ελλάδα μετά από αυτή έχουν παραδοθεί.

Γεια σας παιδιά! Έχω παραγγείλει μια υφασμάτινη από Ιαπωνία και μου γράφει στο tracking

12/2/2019, 10:18:49 ATHENS AIRMAIL CENTER ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΤΑΧ/ΚΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ - ΑΝΑΜΟΝΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΣΤΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ.

Τι μπορώ να κάνω για να προχωρήσει;

Υ.Γ. Όλες μου οι παραγγελίες από το ίδιο κατάστημα που ήρθαν Ελλάδα μετά από αυτή έχουν παραδοθεί.

Τίποτα δεν μπορείς να κάνεις,αν θέλεις πάρε ένα τηλέφωνο να ρωτήσεις με τον αριθμό αποστολής για επιβεβαίωση της αναζήτησης

Τίποτα δεν μπορείς να κάνεις,αν θέλεις πάρε ένα τηλέφωνο να ρωτήσεις με τον αριθμό αποστολής για επιβεβαίωση της αναζήτησης

Στα τηλεφωνικό κέντρο των ελτα; Το έκανα. Μου είπαν να περιμένω.

Στα τηλεφωνικό κέντρο των ελτα; Το έκανα. Μου είπαν να περιμένω.

Ναι εκεί για επιβεβαίωση της αποστολής,δεν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο

Προς ενημέρωση των συμπαθωντων:

Παρέλαβα σήμερα δέματα με ημερομηνία αποστολής 02/02,

Ενώ περιμένω από το ίδιο κατάστημα με την ίδια μέθοδο αποστολής, δέμα που μου έστειλαν στις 11/01, αλλά και από ebay από 14/12...

Έχει ο Θεός

Dim92 κι εγώ παθών είμαι. Παρήγγειλα θήκη από Κίνα στις 17/2, 23/2 ήρθε Ελλάδα αλλά ακόμα λέει <<ΑΝΑΜΟΝΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΣΤΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ>>. Ελπίζω μέχρι την άλλη εβδομάδα να έχει διεκπεραιωθεί.

Dim92 κι εγώ παθών είμαι. Παρήγγειλα θήκη από Κίνα στις 17/2, 23/2 ήρθε Ελλάδα αλλά ακόμα λέει <<ΑΝΑΜΟΝΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΣΤΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ>>. Ελπίζω μέχρι την άλλη εβδομάδα να έχει διεκπεραιωθεί.

Ειχα θήκη 13/2 ήταν στην αναμονή παρουσίασης στο τελωνείο και στης 3/3 ξεκόλλησε.

• 2 weeks later...
Έχω 3 μικρά πραγματάκια από Κίνα, τα περιμένω από τις 11/12/2018, να τα κλάψω ή λέτε να μου σκάσουν μύτη μες στην εβδομάδα.. Είχα και άλλες φορές καθυστέρηση αλλά όχι τόσο πολύ!

Έχω 3 μικρά πραγματάκια από Κίνα, τα περιμένω από τις 11/12/2018, να τα κλάψω ή λέτε να μου σκάσουν μύτη μες στην εβδομάδα.. Είχα και άλλες φορές καθυστέρηση αλλά όχι τόσο πολύ!

Κλαψε.............:)

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......

Τον τελευταίο καιρό παρατηρείται ότι παραδίδονται δέματα, ξεχασμένα από πολλούς, της περιόδου ΟΚΤ-ΝΟΕ-ΔΕΚ 2018.

Τον τελευταίο καιρό παρατηρείται ότι παραδίδονται δέματα, ξεχασμένα από πολλούς, της περιόδου ΟΚΤ-ΝΟΕ-ΔΕΚ 2018.

Τουλαχιστον 10 δεματακια με μικροπραματα απο της ημερ/ες που αναφερεις ακομα μου ερχονται,δεν ειναι βεβαια πραματα αξιας των 5-10$ ειναι αλλα τα ξεγραψα και θα ζητησω εσυντομα πιστροφη.

Βεβαια εαν σκασουν μυτη θα επιστερψω τα χρηματα στον πωλητη.

Τουλαχιστον 10 δεματακια με μικροπραματα απο της ημερ/ες που αναφερεις ακομα μου ερχονται,δεν ειναι βεβαια πραματα αξιας των 5-10$ ειναι αλλα τα ξεγραψα και θα ζητησω εσυντομα πιστροφη.

Βεβαια εαν σκασουν μυτη θα επιστερψω τα χρηματα στον πωλητη.

Από περιγραφές σε άλλα fora φαίνεται ότι είχαν ξεχαστεί οι σάκοι σε υπαίθριους χώρους γιατί αναφέρονται και περιπτώσεις δεμάτων που παραδίδονται βρεγμένα.

Από περιγραφές σε άλλα fora φαίνεται ότι είχαν ξεχαστεί οι σάκοι σε υπαίθριους χώρους γιατί αναφέρονται και περιπτώσεις δεμάτων που παραδίδονται βρεγμένα.

Ναι τα διαβασα και εγω.Μακαρι να ερθουν...αλλα κρατώ μικρο καλαθι..:)

Την περασμένη εβδομάδα και εγώ και ένας φίλος παραλάβαμε δέματα που είχαμε ξεγραμμένα - αρκετά πάνω από... 70 μέρες το ένα και κάπου εκεί στις 70 το άλλο. Υπάρχει... ελπίδα! :p

Τρία δέματα περίμενα από μέσα Νοέμβρη και ήρθαν τις προηγούμενες μέρες!

Τα είχα πάρει από Κίνα μέσω ebay και είχαν εξαφανιστεί και από τα δέματα που μπορούσα να δώσω αξιολόγηση στο κάθε πωλητή,φυσικά unregistered,οπότε υπομονη!

Ξεκάθαρα πλέον το πρόβλημα είναι το τελωνείο μας,σε δέμα με αριθμό αποστολής,έκανε 10 μέρες να έρθει Ελλάδα και είναι πάνω από 20 μέρες κολλημένο στο τελωνείο!

Παθών κι εγώ με πολλούς συμφορουμίτες. 5 μέρες από την αγορά από Κίνα το δέμα έφτασε τελωνείο. Ακόμα σε αναμονή ρε γ....ο. Γλυτώνουμε λεφτά από Κίνα αλλά και 1-2 μήνες αναμονή είνα μαρτύριο. Πάντως πριν ένα διμηνο που άλλαξα κινητό, παρήγγειλα από Κίνα tempered glass για το τζάμι της κάμερας και σε 10 μέρες το είχα σπίτι μου (δέμα αξίας 1,8 ευρώ).

Παθών κι εγώ με πολλούς συμφορουμίτες. 5 μέρες από την αγορά από Κίνα το δέμα έφτασε τελωνείο. Ακόμα σε αναμονή ρε γ....ο. Γλυτώνουμε λεφτά από Κίνα αλλά και 1-2 μήνες αναμονή είνα μαρτύριο. Πάντως πριν ένα διμηνο που άλλαξα κινητό, παρήγγειλα από Κίνα tempered glass για το τζάμι της κάμερας και σε 10 μέρες το είχα σπίτι μου (δέμα αξίας 1,8 ευρώ).

σε τι δεμα τι αξιας θα πληρωσεις τελωνειο; υπαρχει οριο χρηματων που δεν πληρωνεις τελωνειο;

σε τι δεμα τι αξιας θα πληρωσεις τελωνειο; υπαρχει οριο χρηματων που δεν πληρωνεις τελωνειο;

Ναι, για αξία CIF (κόστος + μεταφορικά+ ασφάλεια) μέχρι 22€

Καλημερα,είναι κανένας όπου στο tracking number να του γράφει αναμονή παρουσίασης στο τελωνείο από 20/02 και έπειτα και να έχει προχωρήσει ο εκτελωνισμος;