protoporos Δημ. November 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2012 Καλα ετσι χυμα στο χυμα δουλευουν δεν υπαρχει καποια κριτηρια για το ποσο χρεωσης:confused: Ειναι δυνατον να υπαρχει δυνατοτητα χρεωσης οσο ειναι η αξια του προιοντως?:worry: ειναι,ειναι...οσο για το ποσο χρεωσης ,αν διαβασεις αναλυτικα μπορει και να μπερδευτεις.καποιοι φιλοι εδω μεσα τα ξερουν καλα τα ποσα χρεωσης που το εχουν ψαξει παραπανω. Βασικα ειναι αγορα απο ηλεκτρονικο καταστημα με ειδη τεχνολογιας που εχει και φυσικο καταστημα στη Νεα Υορκυ και γινεται αποστολη με ups. Μπορω να τους πω να το στειλουν με τα κρατικα ταχυδρομια η οχι? Βασικα στο καταστημα αυτο εχεις 2 επιλογες οι αναλαμβανουν αυτοι ολα τα του τελωνεια εξοδα(βγαινει 270 δολαρια) Η το στελνουν κανονικα και αναλαμβανω εγω τα εξοδα αφου τα φερουν Ελλαδα. Ποιο απο τα 2 συμφερει διοτι 270 δολαρια μου φαινονται πολλα αν και παλι πιο φθηνα απ οσο θα κοστιζει Ελλαδα η Ευρωπη που θα κοστιζει στα 800+ευρω το συγκεκριμενο tablet. Δηλαδη μου βγαινει 500 ευρω συνολικα με τα εξοδα μεταφορικων με ups(δεν ξερω με τα κρατικα ελτα ποσο παει) και συν οτι δωσω τελωνεια. Για αυτο και λεω αν ειναι μεχρι 150 ευρω τα τελωνεια αξιζει ετσι κι αλλιως η αγορα. μπορεις να τους πεις αλλα μαλλον αν δεν το γραφουν στις επιλογες θα αρνηθουν.αυτο γινεται συνηθως με μεγαλες εταιρειες ενω με μεμονομενους εμπορους-πωλητες σε συνενοηση μπορει να στο εστελναν με ταχυδρομειο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. November 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2012 (edited) ειναι,ειναι...οσο για το ποσο χρεωσης ,αν διαβασεις αναλυτικα μπορει και να μπερδευτεις.καποιοι φιλοι εδω μεσα τα ξερουν καλα τα ποσα χρεωσης που το εχουν ψαξει παραπανω. μπορεις να τους πεις αλλα μαλλον αν δεν το γραφουν στις επιλογες θα αρνηθουν.αυτο γινεται συνηθως με μεγαλες εταιρειες ενω με μεμονομενους εμπορους-πωλητες σε συνενοηση μπορει να στο εστελναν με ταχυδρομειο. Δεν το γραφουν παρα μονο με ups η'FedEx. Αρα δεν γινεται και εφοσον αναλαμβανουν αυτοι τα εξοδα με κοστος 268 δολαρια αξιζει ετσι η' εγω να τα αναλαβω εδω αφου ερθει? Μηπως στη πρωτη περιπτωση ειναι καλυτερα να μην μου σερβιρουν εδω και ταλαπωρια και παραπανω εξοδα? Εδω φαινονται οι επιλογες ''When do you want to pay duties & tax ? Pay Now recommended! ''The Pay Now option is a speedier method and includes all customs fees with no additional charges upon delivery.'' Pay on Delivery ''The Pay on delivery option lets you handle all customs fees and gives you a larger selection.'' Εδω φαινονται τα εξοδα συνολικα ''We calculate Duty VAT, Taxes, etc. in accordance with the laws and import regulations of the destination country. These fees are usually based on destination, item type, and country of origin, manufacture or assembly. When you choose to have B&H handle this payment for you the order total is guaranteed by B&H 100%. There will be no additional charges or fees due upon delivery. Details of Duty Charges VAT:$150.82 Brokerage:$86.24 Disbursement:$12.83 Security & Handling:$5.00 Carrier Surcharge:$15.00 Total:$269.89'' Δηλαδη τα πληρωνω εξ αρχης και καθαρισα σωστα ? και απλως παραλαμβανω σπιτι μου η ελτα χωρις καποια αλλη διαδικασια απο εμενα? Edited November 7, 2012 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. November 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2012 Βασικα ειναι αγορα απο ηλεκτρονικο καταστημα με ειδη τεχνολογιας που εχει και φυσικο καταστημα στη Νεα Υορκυ και γινεται αποστολη με ups. Μπορω να τους πω να το στειλουν με τα κρατικα ταχυδρομια η οχι? Βασικα στο καταστημα αυτο εχεις 2 επιλογες οι αναλαμβανουν αυτοι ολα τα του τελωνεια εξοδα(βγαινει 270 δολαρια) Η το στελνουν κανονικα και αναλαμβανω εγω τα εξοδα αφου τα φερουν Ελλαδα. Ποιο απο τα 2 συμφερει διοτι 270 δολαρια μου φαινονται πολλα αν και παλι πιο φθηνα απ οσο θα κοστιζει Ελλαδα η Ευρωπη που θα κοστιζει στα 800+ευρω το συγκεκριμενο tablet. Δηλαδη μου βγαινει 500 ευρω συνολικα με τα εξοδα μεταφορικων με ups(δεν ξερω με τα κρατικα ελτα ποσο παει) και συν οτι δωσω τελωνεια. Για αυτο και λεω αν ειναι μεχρι 150 ευρω τα τελωνεια αξιζει ετσι κι αλλιως η αγορα. Σορυ φίλε αλλά μου λες ποιο ταμπλετ θα πάρεις τόσο φτηνά; Δεν είναι νορμάλ τέτοια διαφορά Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexasso Δημ. November 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2012 Βασικα στο καταστημα αυτο εχεις 2 επιλογες οι αναλαμβανουν αυτοι ολα τα του τελωνεια εξοδα(βγαινει 270 δολαρια) Η το στελνουν κανονικα και αναλαμβανω εγω τα εξοδα αφου τα φερουν Ελλαδα. Εδω ουτε οι τελωνειακοι δεν ξερουν ποσο θα ειναι ο φορος με τα κερατιατικα που χρεωνουν σε handling και οτι αλλη χαζομαρα μπορεις να φανταστεις , θα ξερουν οι Αμερικανοι απο εκει ? Απιστευτο μου φαινεται , απαξ και ειναι εδω το εμπορευμα και εκτελωνισουν στην Ελλαδα ολα πληρωνονται στην Ελλαδα , δεν εχω ξανακουσει να προπληρωνουν τους φορους απο την χωρα αποστολης , εκτος αν εχουν κανενα γατονι αυτοι Ελληνα εδω εκτελωνιστη που τους εχει δωσει ταριφα και αναλαμβανει αντι για εσενα αυτος και κανει τον εκτελωνισμο και πληρωνεται απο αυτους.Τους εχεις πει οτι το δεμα θα ερθει Ελλαδα και σου ειπαν οτι οκ θα αναλαβουν αυτοι το κοστος ? Γιατι αυτο που λενε αυτοι πρεπει να αναφερονται σε χωρες με κανονες και πολιτισμο , και οχι για εμας και το τελωνειο μας. Εγω εχω να σου προτεινω να εισαι και να ζητησεις να ειναι μαζι σου οσο πιο ξεκαθαροι γινετε.Αν παρεις γραπτως διαβεβαιωση οτι αν πληρωσεις σε αυτους τα κερατιατικα και δεν εχεις απο εκει και μετα καμια υποχρεωση απο το να το παραλαβεις σπιτι σου κανονικα χωρις αλλη χρεωση και εφοσον βεβαια δεις οτι σε συμφερει οικονομικα καντο ετσι , αν γινει ομως καμια μ@λ@κι@ και κολλήσει τελωνείο ετοιμασου για γλεντια.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. November 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2012 Εδω ουτε οι τελωνειακοι δεν ξερουν ποσο θα ειναι ο φορος με τα κερατιατικα που χρεωνουν σε handling και οτι αλλη χαζομαρα μπορεις να φανταστεις , θα ξερουν οι Αμερικανοι απο εκει ? Απιστευτο μου φαινεται , απαξ και ειναι εδω το εμπορευμα και εκτελωνισουν στην Ελλαδα ολα πληρωνονται στην Ελλαδα , δεν εχω ξανακουσει να προπληρωνουν τους φορους απο την χωρα αποστολης , εκτος αν εχουν κανενα γατονι αυτοι Ελληνα εδω εκτελωνιστη που τους εχει δωσει ταριφα και αναλαμβανει αντι για εσενα αυτος και κανει τον εκτελωνισμο και πληρωνεται απο αυτους.Τους εχεις πει οτι το δεμα θα ερθει Ελλαδα και σου ειπαν οτι οκ θα αναλαβουν αυτοι το κοστος ? Γιατι αυτο που λενε αυτοι πρεπει να αναφερονται σε χωρες με κανονες και πολιτισμο , και οχι για εμας και το τελωνειο μας. Εγω εχω να σου προτεινω να εισαι και να ζητησεις να ειναι μαζι σου οσο πιο ξεκαθαροι γινετε.Αν παρεις γραπτως διαβεβαιωση οτι αν πληρωσεις σε αυτους τα κερατιατικα και δεν εχεις απο εκει και μετα καμια υποχρεωση απο το να το παραλαβεις σπιτι σου κανονικα χωρις αλλη χρεωση και εφοσον βεβαια δεις οτι σε συμφερει οικονομικα καντο ετσι , αν γινει ομως καμια μ@λ@κι@ και κολλήσει τελωνείο ετοιμασου για γλεντια.. Έτσι δουλεύει και το amazon.com. Και μην μου πεις ότι δεν ξέρει τι κάνει το Άμαζον :shifty: Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexasso Δημ. November 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2012 με επιασες αδιαβαστο :O , δεν εχω παραγγειλει ποτε απο αμαζον.κομ , υπαρχει κανενα λινκ να ενημερωθω σχετικα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. November 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2012 Link δεν έχω, αλλά έχω δοκιμάσει με κάποια πράγματα που στέλνει Ελλάδα, και στην τελική τιμή, βάζει από μόνο του ένα έξτρα κόστος για τελωνείο. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PsyGreg Δημ. November 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2012 δεν υπάρχει κάτι στάνταρ, πέφτει πολύ μαύρο χρήμα στα τελωνεία. είναι κι ο λόγος που δεν κάνω προσωπικές αγοραπωλησίες εκτός Ευρώπης, αλλά μόνο εταιρικές. δεν υπάρχει 100% διαβεβαίωση ότι δεν θα γίνει στραβή και να γυρίσουν να σου πουν να πληρώσεις το 100% του αντιτίμου (έχει γίνει σε φίλο, ακραία περίπτωση αλλα έγινε). όλα αυτά μέχρι και πριν το καλοκαίρι, για μετά δεν γνωρίζω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexasso Δημ. November 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2012 τωρα με τα κοψιματα που εχουν φαει στα χρηματα θα γινετε παρτυ εκει με τις χρεωσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sanshiros Δημ. November 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2012 (edited) Αγόρασα ένα κινητό από Αμερική και δυστυχώς με FEDEX ! H FEDEX με τηλεφώνησε και μου είπε να το εκτελωνίσουν αυτοί από το αεροδρόμιο "ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ" στην Αθήνα επειδή εγώ βρίσκομαι στην Θεσσαλονίκη. Τους είπα άν γίνεται να το στείλουν στην Θεσσαλονίκη στο τελωνείο και να πάω να το παραλάβω εγώ χωρίς να πληρώσω την αμοιβή της FEDEX που είναι 80 ευρώ. Μου είπε δεν γίνεται, μόνο από Αθήνα. :-( Υπάρχει κάποια λύση εδώ ή θα πρέπει να πληρώσω τους ****** της FEDEX ? Έπρεπε να το στείλω Γερμανία, εκεί υπάρχουν 400 παραρτήματα σε 400 πόλεις σε όλα τα αεροδρόμεια FEDEX. Edited March 4, 2014 by impreza_sti Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protoporos Δημ. November 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2012 δυστυχως την επαθες.επρεπε να διαβασεις τον χρυσο κανονα που γραφεται συχνα-πυκνα εδω μεσα οτι απο χωρες εκτος ευρωπαικης ενωσης μονο ταχυδρομειο. τωρα πρεπει να πληρωσεις δυστυχως.η' αυτους η' πας μονος εκει να το εκτελωνισεις! απο το κακο στο χειροτερο δλδ γιατι δεν ειναι απλη διαδικασια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
omiros314 Δημ. November 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2012 Καλημέρα και καλώς σας βρήκα Παρήγγειλα ένα κινητό από κίνα στα 200 ευρώ(μαζί με τα μεταφορικά) και ο πωλητής το έστειλε με dhl. Με το tracking number που βλέπω μου βγάζει αυτό... http://img6.imageshack.us/img6/5604/dhlh.jpg Με το λίγο που έψαξα στο google έχω φρίξει... Παίζει να πληρώσω στο τελωνείο κανένα τρελό ποσό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PsyGreg Δημ. November 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2012 είναι κορώνα-γράμματα όπως έχουμε πει, δεν υπάρχει κάτι στανταρ δυστυχώς. μπορεί και να μην πληρώσεις τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. November 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2012 Καλημέρα και καλώς σας βρήκα Παρήγγειλα ένα κινητό από κίνα στα 200 ευρώ(μαζί με τα μεταφορικά) και ο πωλητής το έστειλε με dhl. Με το tracking number που βλέπω μου βγάζει αυτό... http://img6.imageshack.us/img6/5604/dhlh.jpg Με το λίγο που έψαξα στο google έχω φρίξει... Παίζει να πληρώσω στο τελωνείο κανένα τρελό ποσό; Αν πάντως πληρώσεις, μπορεί να περάσει και τα 100€ όλο το χαράτσι. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
omiros314 Δημ. November 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2012 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Έστειλα μήνυμα στον πωλητή για την τιμή που γράφει πάνω το δέμα και περιμένω... Αυτό εδώ ισχύει; http://www.akouseto.gr/ektelonismos-o-apolytos-odigos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosofron Δημ. November 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2012 Ισχυουν ακριβως οπως τα λεει! Την πατησα μια φορα με μια οθονη αυτοκ/του που αγορασα απο Κινα. Με πηραν τηλ απο DHL για το γνωστο παραμυθακι, οτι κ καλα πρεπει να πληρωσω εκτελωνιστη κλπ κλπ. Τους ειπα οτι θα το κανω μονος μου. Συνδιασα βολτα με δουλεια κ πηγα Αθηνα. Οντως πρεπει να περασεις απο ολα αυτα τα γραφεια, σε μερικα απο τα οποια πληρωνεις κ κατι μικροποσα. Μαζευονται ομως σιγα σιγα. Εμενα μου ζητησανε κ αποδειξη απο paypal πριν μου δωσουν το δεμα γιατι ειπανε οτι η οθονη τους φαινοταν πολυ φθηνη. Τους ειπα αν θελανε να μπαιναμε σε ενα site και να τους εβρισκα οθονη με τα μισα χρηματα της δικης μου, αλλα το μονο που καταφερα ηταν να τους διασκεδασω. Ευτυχως ομως γιατι δεν ειχα αποδειξη μαζι μου... Οπως καταλαβατε, δεν ειναι τιποτα σιγουρο ως προς το ποσο που θα πληρωσεις. Εμενα πχ με πηραν με καλο ματι κ εκανα πισω στο θεμα αποδειξη. Ηξερα οτι χρειαζοταν, αλλα εκανα μ@*****@ με τον κινεζο το παραδεχομαι. Σιγα να μην πληρωνα τα νταβατζιλικια τους.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
omiros314 Δημ. November 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2012 Καλό αυτό :D Πόσα ήταν να πληρώσεις και πόσα τελικά πλήρωσες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosofron Δημ. November 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2012 Το τι επρεπε να πληρωσω δεν το γνωριζω. Τα "μικροποσα" που αναφερω παραπανω νομιζω ειναι στανταρ, γιατι εκει δεν μου ζητουσαν αποδειξη αγορας. Η οθονη κανονικα εκανε 300€ κ εγω ειχα αποδειξη για 150€. Συνολικο κοστουμονταβατζιλικι 80€. Αν πληρωνα εκτελωνιστη θα ηθελα άλλα τοσα για την αμοιβη του. Οποιος ειναι μακρια απο Αθηνα δυστυχως δεν εχει αλλη επιλογη. Εγω πηγα με παρεα για βολτα κ εκανα κ τη δουλεια μου. Αλλιως μπορει κ εγω να πληρωνα τον εκτελωνιστη, ο οποιος βεβαια δεν γνωριζουμε εαν θα την περνουσε την οθονη οπως την περασα εγω. Εκει ολοι γνωστοι ειναι, οποτε θα του ελεγαν εκεινοι οτι "φαινεται" ( το τονιζω το "φαινεται" γιατι αυτο ειναι το κριτηριο τους!) ακριβη οποτε βαρατε τον στο κεφαλι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
l3ft3r1s Δημ. November 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2012 με επιασες αδιαβαστο :O , δεν εχω παραγγειλει ποτε απο αμαζον.κομ , υπαρχει κανενα λινκ να ενημερωθω σχετικα ? http://www.amazon.com/gp/help/customer/display.html/ref=hp_596184_global?nodeId=596184import Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rimpo9 Δημ. November 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2012 ερωτηση παιδια sos..τωρα ειδα και εγω οτι μεσο fedex k εκτος ee οτι πληρωνεις κερατιατικα.χτες εφτασε το tablet στο τελωνειο.μου γραφει αυτα στο tracking...Nov 26, 2012 09:26 Καθυστέρηση άδειας - Εισαγωγή ATHENS GRΑπαιτούνται οδηγίες εκτελωνισμού από τον εισαγωγέα.Nov 26, 2012 04:27Υπό μεταφοράATHENS GRΔέμα διαθέσιμο για εκτελωνισμό.......θα τους παρω τηλεφωνω σημερα να μου πουν τι χρειαζοντε...ποια ειναι η γνωμη σας σχετικα με αυτο;εγω εχω αποδειξει αγορας του tablet το οποιο κοστιζει 410 ευρο συνολικα.ο πολιτης εχει γραψει πανω στο κουτι αξια 80 ευρο και οτι ειναι gift.αν μου ζητησουν αποδειξει να το παιξω κινεζος και να πω οτι δεν εχω αποδειξει η να τους πω την αληθεια;τι μου προτεινετε να κανω;θα το κοστολογισουν μονοι τους αυτοι το tablet;αλλα με ποια τιμη θα το κωστολογισουν αφου δεν πωλειτε στην ελλαδα ακομα;ευχαριστω εκ τον προτερον Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. November 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2012 ερωτηση παιδια sos..τωρα ειδα και εγω οτι μεσο fedex k εκτος ee οτι πληρωνεις κερατιατικα.χτες εφτασε το tablet στο τελωνειο.μου γραφει αυτα στο tracking...Nov 26, 2012 09:26 Καθυστέρηση άδειας - Εισαγωγή ATHENS GRΑπαιτούνται οδηγίες εκτελωνισμού από τον εισαγωγέα.Nov 26, 2012 04:27Υπό μεταφοράATHENS GRΔέμα διαθέσιμο για εκτελωνισμό.......θα τους παρω τηλεφωνω σημερα να μου πουν τι χρειαζοντε...ποια ειναι η γνωμη σας σχετικα με αυτο;εγω εχω αποδειξει αγορας του tablet το οποιο κοστιζει 410 ευρο συνολικα.ο πολιτης εχει γραψει πανω στο κουτι αξια 80 ευρο και οτι ειναι gift.αν μου ζητησουν αποδειξει να το παιξω κινεζος και να πω οτι δεν εχω αποδειξει η να τους πω την αληθεια;τι μου προτεινετε να κανω;θα το κοστολογισουν μονοι τους αυτοι το tablet;αλλα με ποια τιμη θα το κωστολογισουν αφου δεν πωλειτε στην ελλαδα ακομα;ευχαριστω εκ τον προτερον Σε καμία περίπτωση μην τους πας απόδειξη 400€. Το καλύτερο θα ήταν αν μπορεί να σου στείλει ο πωλητής να εκτυπώσεις μια άλλη απόδειξη εκεί κοντά στα 80€ που έγραψε και στο κουτί. Αυτοι αν θέλουν και μόνοι τους θα βρουν μια τιμή να βάλουν. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rimpo9 Δημ. November 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2012 (edited) Σε καμία περίπτωση μην τους πας απόδειξη 400€. Το καλύτερο θα ήταν αν μπορεί να σου στείλει ο πωλητής να εκτυπώσεις μια άλλη απόδειξη εκεί κοντά στα 80€ που έγραψε και στο κουτί. Αυτοι αν θέλουν και μόνοι τους θα βρουν μια τιμή να βάλουν. εστειλα τελικα αποδειξει 80 ευρο και τι δεχτηκαν.και μου στειλαν αυτο. Σε συνέχεια της επικοινωνίας μας σας αποστέλλω την ανάλυση των εξόδων του εκτελωνισμού για τις φορτωτικές: ΠΟΣο ΔΑΣΜΟΙ/ΦΠΑ ΤΕΛΩΝΕΙΟΥ 33,00 Δ.Ε.Τ.Ε. 2,00 Δ.Ε.Χ.Ε. 0,00 ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΥΠΜΛΗΡΩΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ & ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ Ε.Ε.Π.Α. 0,00 ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΣΥΝΝΗΜΕΝΟ ΑΡΧΕΙΟ ΣΤΣΟ EMAIL ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΤΕΛ.ΠΑΡ/ΚΑ 0,00 ΕΞΟΔΑ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ 15,00 ΑΜΟΙΒΗ 82,41 ΜΕΤΑΦΟΡΑ 0,00 ΣΥΝΟΛΟ 132,41......αυτα. αν παω για εκτελονιζμο μονος μου μου ειπε οτι απο τα 82 ευρο αμοιβη θα γλιτωσω κανα 50 ευρο.30 θα τους δωσω.υσχιει αυτο η κανονικα πρεπει να τους πω οτι αφου ηρθα μονος μ για παραλαβη δε πληρωνω αμοιβη τπτ;εχει κανεις αναλογη εμπειρια να μου πει΄η να με βοηθησει; Edited November 27, 2012 by rimpo9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Torres10 Δημ. December 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2012 παίδες, έχω παραγγείλει κάτι παπούτσια και έχει μερικές μέρες που το τρακινγκ τον ελτά έχει σταματήσει στο εξής: Τρίτη, 27 Νοεμβρίου 2012, 5:10:10 μμ Τόπος Σάρωσης: ΤΜΗΜΑ EMS - ΚΑΤ Περιγραφή: Αντικείμενα σε Συσκευασία Κατάσταση Επίδοσης: Τρίτη, 27 Νοεμβρίου 2012, 5:15:01 μμ Τόπος Σάρωσης: ΤΜΗΜΑ EMS - ΚΑΤ Περιγραφή: Αποστολή Συσκευασίας Κατάσταση Επίδοσης: Τετάρτη, 28 Νοεμβρίου 2012, 12:39:40 πμ Τόπος Σάρωσης: ΤΜΗΜΑ EMS - ΚΑΤ Περιγραφή: Αποστολή Συσκευασίας Κατάσταση Επίδοσης: τι συμβαίνει και δεν έρχεται; -.- Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosofron Δημ. December 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2012 Απ'οτι φαινεται ερχεται, δε βλεπω λογο ανησυχιας. Περιμενε 1-2 μερες ακομη, αλλιως παρε ενα τηλ στις πληροφοριες ελτα 8001182000 (χωρις χρεωση απο σταθερο) και δωσε τους τον αριθμο αποστολης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Torres10 Δημ. December 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2012 τελευταία ενημέρωση είναι στις 28/11....κανονικά δε θα έπρεπε να έχει έρθει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts