panosz75 Δημ. September 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2017 Όλα καλά τελικά με τρία πακετάκια που περίμενα από Banggood μέσω Ολλανδίας. Τα παρέλαβα όλα χωρίς τελωνείο χωρίς τίποτα. Απλά καθυστέρησαν πολύ λόγω ΕΛΤΑ. Το ένα είχα πιστέψει ότι μου το έχασαν. Τέλος καλό όλα καλά. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAFIA Δημ. September 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2017 Ο μονος τροπος να τελειωνουμε με τα τελωνεια ειναι να κλειδωθει αυτο το thread. και ελεος με αγορες 5 και 10 ευρω αν θα περασουν ρε παιδια και αν πληρωθει το 3ευρω . πιο πολυ ρευμα καιει ο υπολογιστης σας να το γραψετε παρα αυτο που θα πληρωθει Παράθεση Xiaomi 13 Lite 8/256, Xiaomi Mi11 Lite 8/128, Xiaomi Mi11 8/256, Xiaomi Mi11i, Xiaomi Mi10T 8/128, Xiaomi Note 10 Lite, Xiaomi Redmi Note 9 Pro, Xiaomi Mi8 lite, Xiaomi Mi6 6/64, Xiaomi Mi4 3/16, Xiaomi Redmi 4A, Xiaomi Mi MAX 3/32, Xiaomi Mi2A 16gb, Xiaomi Mi2S 32gb, Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. September 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2017 Αυτό το "πήρα μια θήκη 2,3€ και πέρασε αερα" πρέπει να σταματήσει. Δεν είναι είδηση. Είδηση είναι αν το χρεώσουν τελωνείο. Θα είχαμε 50 σελίδες λιγότερες Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotiriarapti17 Δημ. September 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2017 Να φανταστώ ότι ως απόδειξη αγοράς έδωσες εκτυπωμένο το e-mail της παραγγελίας του tablet ;;; Ναι αυτό ζηταγε και η επιστολή... ή αλλιως paypal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nekromanths Δημ. September 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2017 Απο που προεκυψε αυτο?? :wacko: Από 14 δέματα που έχω πάρει από τον Ιούνιο (κινητα+καμερες κλπ)και περιμένω αλλά 12,ενώ έρχονταν μέχρι και τα Χριστούγεννα από 10-12 μέρες από το Πάσχα και μετά ότι είναι κουτάκι μεγαλουτσικο όχι φάκελος είμαι όλη την ώρα με case.......30 μέρες+ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valadis.k Δημ. September 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2017 Προσωπικά, κάθε σχόλιο είναι χρήσιμο και ναι αποτελεί «είδηση» το ότι δεν πέρασε τελωνείο δέμα με 2 ευρώ που γράφει κάθε μέρα σχεδόν ένας χρήστης. Μας βοηθάει να βγάλουμε μια στατιστική, ότι στο ελληνικό τελωνείο γίνεται το μπάχαλο και χρεώνουν ό,τι θέλουν. :p:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nekromanths Δημ. September 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2017 Σήμερα φίλος μέσο Nl post για κινητό 184€ του ήρθε κοστούμι 64€...το δέμα έγραφε επάνω από το τελωνείο 200€.....37 μέρες.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. September 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2017 Γνωρίζει κανείς τι γίνεται με παραγγελίες απο to2c και vickmall; παρατηρώ στο σαιτ τους έχουν επιλογές για διαφορετική ταχυδρομική αποστολή, που χρεώνεται φυσικά, είναι όμως ασφαλής;;;Το Γενάρη που παρήγγειλα τελευταία φορά από vickmall (παραγγελία που ακυρώθηκε επειδή κάνανε βλακειες) στέλναν με chronopost(ίδια με την φθηνή priority του gearbest). Δεν ξέρω τι ισχύει τώρα. Sent from my ONEPLUS A3010 using Tapatalk Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LGakias Δημ. September 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2017 Από 14 δέματα που έχω πάρει από τον Ιούνιο (κινητα+καμερες κλπ)και περιμένω αλλά 12,ενώ έρχονταν μέχρι και τα Χριστούγεννα από 10-12 μέρες από το Πάσχα και μετά ότι είναι κουτάκι μεγαλουτσικο όχι φάκελος είμαι όλη την ώρα με case.......30 μέρες+ Καταλαβα, πηρα τηλεφωνο για την δικη μου περιπτωση στα DHL Ελλαδας και αφου τους εδωσα το γερμανικο Τ.Ν. μου ειπαν οτι θα βρισκεται Ελλαδα απο τα τελη της επομενης εβδομαδας.Μου ειπαν να ξανακαλεσω διοτι αλλαζει το Τ.Ν φτανοντας εδω.Οποτε εχω 3 εβδομαδες φουλ! Ρωτησα γιατι πρωτη φορα μου ερχεται με DHL.Ευτυχως γλυτωσα τελωνειο! :D:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nekromanths Δημ. September 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2017 Καταλαβα, πηρα τηλεφωνο για την δικη μου περιπτωση στα DHL Ελλαδας και αφου τους εδωσα το γερμανικο Τ.Ν. μου ειπαν οτι θα βρισκεται Ελλαδα απο τα τελη της επομενης εβδομαδας.Μου ειπαν να ξανακαλεσω διοτι αλλαζει το Τ.Ν φτανοντας εδω.Οποτε εχω 3 εβδομαδες φουλ! Ρωτησα γιατι πρωτη φορα μου ερχεται με DHL.Ευτυχως γλυτωσα τελωνειο! :D:D Πάλι καλά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. September 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2017 (edited) Power bank 27€ Έξοδα τελωνείο κ ΦΠΑ 25€ Απλό registered ταχυδρομείο ..... Δεν.πριμενα 100% έξτρα φόρος Όχι priority.... Αλλά δε θα το παραλαβω ... Θα το στείλουν πίσω τα ΕΛΤΑ μόνα τους; Edited September 28, 2017 by celtic1453 Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kopan0s Δημ. September 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2017 Power bank 27€ Έξοδα τελωνείο κ ΦΠΑ 25€ Απλό registered ταχυδρομείο ..... Δεν.πριμενα 100% έξτρα φόρος Όχι priority.... Αλλά δε θα το παραλαβω ... Θα το στείλουν πίσω τα ΕΛΤΑ μόνα τους; Κατάλαβα... Κι εγώ περιμένω ένα Power bank 12 ευρώ βεβαία με απλό registered ταχυδρομείο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. September 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2017 Power bank 27€ Έξοδα τελωνείο κ ΦΠΑ 25€ Απλό registered ταχυδρομείο ..... Δεν.πριμενα 100% έξτρα φόρος Όχι priority.... Αλλά δε θα το παραλαβω ... Θα το στείλουν πίσω τα ΕΛΤΑ μόνα τους; Ναι, θα επιστραφεί στον πωλητή, μετά από 20 μέρες. Αλλά θα χάσεις τα χρήματά που έδωσες, έτσι απλά; Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
axilleas1984 Δημ. September 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2017 καλησπέρα σε όλους. Έχω αγοράσει απο το aliexpr ενα car audio 2 din οθόνη αξίας 45Ε....έχει έρθει ααπό 22-9 εδώ στην ελλάδα αλλά έχει κολλήσει (2017-09-22 14:55 The item has arrived in the country of destination).....εδώ στην ελλάδα το συγκεκριμένο δεν υπάρχει.....πιστεύετε ότι θα μου το κοστολογήσουν ακριβά εαν περάσει τελωνείο??????ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. September 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2017 Αυτή η πληροφορία δόθηκε από τη μεταφορική του δέματός σου. Όταν σκαναριστεί από τα ΕΛΤΑ θα φανεί 1) η πορεία του και 2) αν μπει στο τελωνείο. Πάντως, είναι νωρίς ακόμη για να αγχώνεσαι Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
axilleas1984 Δημ. September 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2017 σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση Αυτή η πληροφορία δόθηκε από τη μεταφορική του δέματός σου. Όταν σκαναριστεί από τα ΕΛΤΑ θα φανεί 1) η πορεία του και 2) αν μπει στο τελωνείο. Πάντως, είναι νωρίς ακόμη για να αγχώνεσαι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. September 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2017 Power bank 27€ Έξοδα τελωνείο κ ΦΠΑ 25€ Απλό registered ταχυδρομείο ..... Δεν.πριμενα 100% έξτρα φόρος Όχι priority.... Αλλά δε θα το παραλαβω ... Θα το στείλουν πίσω τα ΕΛΤΑ μόνα τους; Από ποιο μαγαζί έγινε η αγορά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. September 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2017 Ναι, θα επιστραφεί στον πωλητή, μετά από 20 μέρες. Αλλά θα χάσεις τα χρήματά που έδωσες, έτσι απλά; ,Θα μου επιστρέψει το.μαγαζι τα χρήματα ----- προσθήκη μηνύματος 44 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Από ποιο μαγαζί έγινε η αγορά; AliExpress Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelosn Δημ. September 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2017 Παιδιά επειδή έχει τρομάξει το μάτι μου με τους εκτελωνισμούς τελευταία, αγορά από το αγγλικό amazon το δέμα πάντα δεν φεύγει από Αγγλία ;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2017 Παιδιά επειδή έχει τρομάξει το μάτι μου με τους εκτελωνισμούς τελευταία, αγορά από το αγγλικό amazon το δέμα πάντα δεν φεύγει από Αγγλία ;;;Το δέμα φεύγει από όπου έχει αποθήκη ο πωλητής. Οπότε αν είναι κινέζος ο πωλητής, φεύγει από Κίνα. Δεν έχει μόνο Άγγλους πωλητές εκεί. Unleashed by ONEPLUS 3T rooted Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aptaliko Δημ. September 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2017 Θέλω να σας ρωτήσω από την εμπειρία σας, αγόρασα ένα μεταχειρισμένο παιχνίδι-τρενάκι από Αμερική όπου επάνω ο πωλητής-ιδιώτης έχει γράψει "USED" και την αξία των $130. Η κατάσταση του δέματος είναι η παρακάτω, τι λέτε θα πληρώσω φόρο; σε ποιο στάδιο είναι αυτό που λέμε ότι τελικά πέρασε ή δεν πέρασε το δέμα από την επιβολή του φόρου; Date & Time Location Status 29/9/2017, 10:58:17 AMAROUSIOU (KK) - ELTA ITEM ARRIVED AT 28/9/2017, 23:42:59 ATHENS PARCEL CENTER DISPATCH CLOSED (--> AMAROUSIOU (KK) - ELTA) 28/9/2017, 22:43:32 ATHENS PARCEL CENTER ITEM ARRIVED AT 28/9/2017, 21:42:59 ATHENS PARCEL CENTER ITEM ARRIVED AT 27/9/2017, 18:43:55 Γ.Ε.Τ.Α. Αθήνας (Κ.Α.Τ.) DISPATCH CLOSED (--> ATHENS PARCEL CENTER) 27/9/2017, 00:17:13 ATHENS AIRMAIL CENTER ΙTEM RETURNED FROM IMPORT CUSTOMS 27/9/2017, 16:43:55 Γ.Ε.Τ.Α. Αθήνας (Κ.Α.Τ.) ITEM ARRIVED AT 26/9/2017, 00:11:45 ATHENS AIRMAIL CENTER ITEM PRESENTED TO IMPORT CUSTOMS 12/9/2017, 18:20:00 UNITED STATES OF AMERICA DEPARTURE FROM OUTWARD OFFICE OF EXCHANGE 12/9/2017, 18:20:00 UNITED STATES OF AMERICA ARRIVAL AT OUTWARD OFFICE OF EXCHANGE 11/9/2017, 14:11:00 UNITED STATES OF AMERICA POSTING/COLLECTION Παράθεση Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelosn Δημ. September 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2017 Το δέμα φεύγει από όπου έχει αποθήκη ο πωλητής. Οπότε αν είναι κινέζος ο πωλητής, φεύγει από Κίνα. Δεν έχει μόνο Άγγλους πωλητές εκεί. Unleashed by ONEPLUS 3T rooted Πήρα δυο τσάντες και τώρα που το έψαξα λίγο καλύτερα διάβασα οτι ναι μεν ο πωλητής είναι κινέζος αλλά αν καταλαβαίνω καλά, τα προιόντα τα έχουν στις αποθήκες την άμαζον άρα θα φύγουν από Αγγλία και θα γλυτώσω το σοκ !!! Σωστά δεν διαβάζω ;;; "Fulfilment by Amazon (FBA) is a service Amazon offers sellers that lets them store their products in Amazon's warehouses, and Amazon directly does the picking, packing, shipping and customer service on these items. Something Amazon hopes you'll especially enjoy: FBA items are eligible for and for Amazon Prime just as if they were Amazon items." Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. September 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2017 Γράφει κάπου , ships from ...... Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelosn Δημ. September 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2017 Γράφει κάπου , ships from ...... Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Το θέμα είναι ότι ακόμα δεν έχει φύγει το δέμα και δεν μπορώ να δω από που το στέλνουν για αυτό και ρώτησα μήπως είχε κάποιος ανάλογη εμπειρία από το αγγλικό αμαζον με κινέζο πωλητή για να προλάβαινα να ακύρωνα την παραγγελία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. September 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2017 Θέλω να σας ρωτήσω από την εμπειρία σας, αγόρασα ένα μεταχειρισμένο παιχνίδι-τρενάκι από Αμερική όπου επάνω ο πωλητής-ιδιώτης έχει γράψει "USED" και την αξία των $130. Η κατάσταση του δέματος είναι η παρακάτω, τι λέτε θα πληρώσω φόρο; σε ποιο στάδιο είναι αυτό που λέμε ότι τελικά πέρασε ή δεν πέρασε το δέμα από την επιβολή του φόρου; Date & Time Location Status 29/9/2017, 10:58:17 AMAROUSIOU (KK) - ELTA ITEM ARRIVED AT 28/9/2017, 23:42:59 ATHENS PARCEL CENTER DISPATCH CLOSED (--> AMAROUSIOU (KK) - ELTA) 28/9/2017, 22:43:32 ATHENS PARCEL CENTER ITEM ARRIVED AT 28/9/2017, 21:42:59 ATHENS PARCEL CENTER ITEM ARRIVED AT 27/9/2017, 18:43:55 Γ.Ε.Τ.Α. Αθήνας (Κ.Α.Τ.) DISPATCH CLOSED (--> ATHENS PARCEL CENTER) 27/9/2017, 00:17:13 ATHENS AIRMAIL CENTER ΙTEM RETURNED FROM IMPORT CUSTOMS 27/9/2017, 16:43:55 Γ.Ε.Τ.Α. Αθήνας (Κ.Α.Τ.) ITEM ARRIVED AT 26/9/2017, 00:11:45 ATHENS AIRMAIL CENTER ITEM PRESENTED TO IMPORT CUSTOMS 12/9/2017, 18:20:00 UNITED STATES OF AMERICA DEPARTURE FROM OUTWARD OFFICE OF EXCHANGE 12/9/2017, 18:20:00 UNITED STATES OF AMERICA ARRIVAL AT OUTWARD OFFICE OF EXCHANGE 11/9/2017, 14:11:00 UNITED STATES OF AMERICA POSTING/COLLECTION Το δέμα σου μπήκε και βγήκε από το τελωνείο και έφτασε στο Μαρούσι σήμερα αλλά δεν γνωρίζεις (και δεν γνωρίζουμε) αν σε χρέωσαν ή όχι. Θα το μάθεις τη ΔΕ όταν σου φέρει ο ταχυδρόμος το ειδοποιητήριο. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts