Jump to content

Giorgos241

Members
  • Δημοσιεύσεις

    19
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Giorgos241

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 22

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Άγνωστο

Giorgos241's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

10

Φήμη

  1. CIF? " Cost, insurance and freight (CIF) is a trade term requiring the seller to arrange for the carriage of goods by sea to a port of destination, and provide the buyer with the documents necessary to obtain the goods from the carrier. Read more: Cost, Insurance and Freight (CIF) http://www.investopedia.com/terms/c/cif.asp#ixzz4u4vdhUiw Follow us: Investopedia on Facebook " Παρακατω αν πατησεις το λινκ, περιγραφει ενα αντικειμενο σαν αποδειξη... το ΦΠΑ για κατι τετοιο φανταζομαι οτι ειναι 999$+23% αρα 1229
  2. Αυτο που θα μου λειψει στο iOS (πρωην κατοχος του iPhone 5S) ειναι το Jailbreak που πλεον δεν βλεπω να γινεται τοσο θεμα οσο παλια. Το λατρευα! Και υπηρχαν mods που ουτε το android δεν ειχε (βλεπε phantom). Πλεον εχουν περασει απο τα χερια μου καποια κινεζικα μεν, android κινητα και μπορω να πω οτι μου αρεσει το android. Το θεμα ομως των κιενζικων, οπως και του Samsung, ειναι τα updates. Με το iOS, αν ειναι η συσκευη σου νεα ή τουλαχιστον δεν ειναι 5 χρονων, θα εχεις update. Μπορει να σερνεται, αλλα θα λες στον εαυτο σου οτι για καποιο διαστημα ακομα θα μπορεις να τρεχεις την τελευταια εκδοση λογισμικου. Το αστειο ειναι οτι αν δειτε (τουλαχιστον οταν ειχα εγω iOS) οτι ολα τα release των νεων εκδοσεων iOS, εχουν μεσα icons για να υποστιριζουν και τις αλλες συσκευες (τοτε θυμαμαι, οτι μεσα στα αρχεια συστηματος, εβρισκες εικονιδια retina, non-retina) πραγμα που μπορει να κανει ενα λογισμικο πιο μεγαλο σε μεγεθος ή και μπορει πιο βαρυ(?).
  3. Giorgos241

    LG V30

    Εχουν πραγματι κακη ποιοτητα? Προσφατα φιλος πηρε το V10 και μπορω να πω οτι απ οσο το επιασα στο χερι μου, μου φανηκε μια καλη συσκευη και μετα μπηκα στο τρυπακι να ψαξω και εγω το V20 που επειδη ειχε διπλη καμερα, μου αρεσε πιο πολυ. Το μονο παραπονο που εχω ακουσει, ειναι τα bootloops. Περα απο αυτο, δεν ειχα ξανακουσει οτι οι συσκευες της ηταν κακες ποιοτηκα.
  4. Εγω θελω να παρω ενα alienware που το ρημαδι το εχουν αμερικη 999$... Θα μου το κρατησουν τελωνιο και θα μου ζητησουν τα υπολοιπα 1000 που το εχουν εδω? :lol::lol::lol:
  5. Always on display.... it rocks! Κριμα που το μηλο δεν την εχει τιμησει ακομα νομιζω οτι δινει πραγματικα επιπλεον χαρακτηρα στο λογισμικο και συσκευη που χρησιμοποιεις
  6. Χανεις την οποιαδηποτε εγγυηση αν κανεις στην ουσια update την ROM σε αλλη εκδοση απο τον προσωπικο σου υπολογιστη? Αν την κανει ενας τεχνικος της εταιριας? Π.Χ. αν παρεις ενα LG G5 και το πας στην LG Hellas για ενημερωση λογισμικου (αν υπαρχει η επιλογη), για ενημερωση - format της συσκευης σε αρχικες ρυθμισης με Ευρωπαικη ROM θα κρατηθει η εγγυηση;
  7. Ειμαι στο κυνηγι για να βρω ενα 7 Plus εδω και καιρο κοντα στα 500 αλλα δεν υπαρχουν πουθενα ή οταν βρεθει καποιο το εχουν παρει σε μισο λεπτο. Τα 7 ειναι πολυ πιο δυνατα απο το 6S οπως και το 7 ειναι πολυ πιο αδυναμο απο το 8. Αν θες, κρατα τα λεφτα σου, και παρε μια και καλη οπως ελεγαν οι παλιοι "το πιο ακριβο, που ειναι το καλυτερο". Ενα 8 Plus 64GB σε λιγο καιρο θα εχει σχετικα κοινη τιμη με ενα 7 Plus 128GB
  8. Πριν παρεις οτιδηποτε, αντι να τα γλυκοκοιτας και να περιμενεις απο τον καθε εναν στο forum να σου πει μια γνωμη, δεν πας σε ενα μαγαζι να τα δεις και live? Ενταξει δεν λεω οτι μετα απο 10-15 λεπτα με μια συσκευη θα μπορεσεις να εχεις αποψη κλπ αλλα θα εχεις μια ιδεα για το πως νιωθεις την συσκευη στο χερι σου κλπ. Εγω που εχω κινητο απο την κινα, πριν το αγορασω εκανα ενα καλο ψαξιμο για να δω αρνητικα και θετικα που ειχαν αναφερει οι reviewers. Αφου μιλας ομως για S8, κλπ μπορεις να εχεις το προνομιο οχι μονο να δεις reviews, αλλα να πας και δεις αν αυτα που αναφερουν ως αρνητικα / θετικα σε καλυπτουν / ενοχλουν. Καλες αγορες οτι και αν παρεις.
  9. Περα απο αυτο, ειναι πολυ πολυ αργα. Μπορει και με μετριο HW, να μπορουσαν να τρεξουν κανονικα εφαρμογες κλπ αυτα τα κινητα αλλα επειδη εχουν βαρια skins για να προσπαθησουν να μιμηθουν τις λειτουργιες - shortcuts - menus του iPhone και iOS, δεν "τραβανε". Επισης, προφανως ενας κλωνος δεν θα εχει την ιδια αισθηση, λειτουργικοτητα, χρησιμοτητα, δεν θα εχει iOS κλπ κλπ..
  10. Giorgos241

    iOS 11

    Οποτε δεν υπαρχει θεμα με την μπαταρια? Απο φιλο που ειναι κατοχος του 7 μου ειπε οτι το iOS τωρα τελευταια με τα θεματα μπαταρια δεν τα παει και πολυ καλα. Μπορει να φταει και η δικη του συσκευη, αλλα δεν περιμενα τετοια θεματα στα μηλαρακια iPhone. Επισης ειχα παρατηρησει οτι οσοι εχουν 7 Plus θελει παρα πολυ ωρα για να φορτιση η συσκευη! Αυτο βελτιωθηκε καθολου απο το iOS 11?
  11. Αν εχεις Samsung οθονη μπορει και να σε βολευει αυτο: http://www.tomsguide.com/answers/id-2728852/mirror-ipad-air-smart-wirelessly-apple.html "Yes it is possible to pair your Samsung Smart TV to your iPad or iPhone. You need to download "iMediaShare" app from the App Store and you should be able to mirror your device. I installed it today and I was able to stream videos from my iPad "
×
×
  • Create New...