makap Δημ. November 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2019 Με το Amazon Global, το σύστημα προϋπολογίζει όλα τα έξοδα (μεταφοράς, εκτελωνισμού κλπ) ΠΡΙΝ ολοκληρώσεις την παραγγελία σου. Αν υπάρχουν εναλλακτικές μέθοδοι αποστολής, θα στο δείξει και μπορείς να επιλέξεις αυτή που θέλεις. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
M6747445 Δημ. November 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2019 Με το Amazon Global, το σύστημα προϋπολογίζει όλα τα έξοδα (μεταφοράς, εκτελωνισμού κλπ) ΠΡΙΝ ολοκληρώσεις την παραγγελία σου. Αν υπάρχουν εναλλακτικές μέθοδοι αποστολής, θα στο δείξει και μπορείς να επιλέξεις αυτή που θέλεις. Makap, ευχαριστώ για την απάντηση σου. Κι εγώ αυτό πίστευα αρχικά, αλλά το amazon διευκρινίζει: A deposit for Import Taxes ("Import Tax Deposit") represents an estimate of the Import Taxes that will be levied on the items in your order for shipment to countries outside of Japan. By placing your order, you agree to allow Amazon to collect the Import Tax Deposit for the applicable items in your order. This deposit will be used, on your behalf, to reimburse the Designated Carriers for Import Taxes that they have paid on your behalf to the appropriate authorities of the destination country. Generally, you will not have to pay when your item arrives, since you already paid the Import Tax Deposit when you placed your order. However, depending on the destination country or region, item type, and/or purchase amount, you may have to pay an extra fee when your item arrives in addition to the Import Tax Deposit—which you paid when you placed your order. Για αυτό ήλπιζα κάποιος να είχε ανάλογη εμπειρία, για να δούμε τί τελικά συμβαίνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. November 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2019 Αυτό που γράφει είναι μια γενικόλογη και διπλωματική τοποθέτηση για την απίθανη περίπτωση που σε κάποια χώρα του πλανήτη δεν αρκέσει το ποσό που προεισπράκτηκε για τα έξοδα εκτελωνισμού. Μην ανησυχείς για το θέμα αυτό. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiger30 Δημ. November 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2019 Σήμερα μου έσκασε sms στο κινητό να στείλω στο ΓΕΤΑ αεροδρομίου απόδειξη αγοράς paypal για ενα αντικείμενο που κόστισε 12€. Τους έστειλα ωστόσο το email αγοράς από το paypal αλλά τώρα πόσες μέρες θέλουν για να το ξεμπλοκαρουν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antouaa Δημ. November 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2019 Σήμερα μου έσκασε sms στο κινητό να στείλω στο ΓΕΤΑ αεροδρομίου απόδειξη αγοράς paypal για ενα αντικείμενο που κόστισε 12€. Τους έστειλα ωστόσο το email αγοράς από το paypal αλλά τώρα πόσες μέρες θέλουν για να το ξεμπλοκαρουν?2 μερούλες περίπου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fire7184 Δημ. November 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2019 γνωριζει καποιος αν δεμα απο πολωνια περναει τελωνειο η θεωρειται χωρα της E.E? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. November 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2019 Η Πολωνία είναι χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. November 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2019 γνωριζει καποιος αν δεμα απο πολωνια περναει τελωνειο η θεωρειται χωρα της E.E?Εδώ και δεκάδες χρόνια ανήκει στην Ευρώπη. Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. November 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2019 (edited) Εδώ και δεκάδες χρόνια ανήκει στην Ευρώπη. Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Jung το σνορκελινγκ και οι σκορπιοι σε ζαλισαν λιγο. )))))))))) Το παιδι δεν ρωτησε αν ανηκει στην Ευρωπη αλλα στην Ε.Ε., οπου μπηκε το καπως μακρινο (ποσο γρηγορα περασε!!) 2005. Edit: Εσυ απο Ταϊλανδη μπορεις να φερεις ολη την προικα σου σε ηλεκτρικα/ηλεκτρονικα ή εχεις περιορισμους τελωνειακους? Edited November 28, 2019 by fioravanti90 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kira83 Δημ. December 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2019 Jung το σνορκελινγκ και οι σκορπιοι σε ζαλισαν λιγο. )))))))))) Το παιδι δεν ρωτησε αν ανηκει στην Ευρωπη αλλα στην Ε.Ε., οπου μπηκε το καπως μακρινο (ποσο γρηγορα περασε!!) 2005. Edit: Εσυ απο Ταϊλανδη μπορεις να φερεις ολη την προικα σου σε ηλεκτρικα/ηλεκτρονικα ή εχεις περιορισμους τελωνειακους? Μπορείς να φέρεις οτιδήποτε θέλεις και εκτός ΕΕ χωρίς δασμούς εφόσον είναι προσωπικά σου είδη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. December 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2019 Jung το σνορκελινγκ και οι σκορπιοι σε ζαλισαν λιγο. )))))))))) Το παιδι δεν ρωτησε αν ανηκει στην Ευρωπη αλλα στην Ε.Ε., οπου μπηκε το καπως μακρινο (ποσο γρηγορα περασε!!) 2005. Edit: Εσυ απο Ταϊλανδη μπορεις να φερεις ολη την προικα σου σε ηλεκτρικα/ηλεκτρονικα ή εχεις περιορισμους τελωνειακους?Εφόσον είναι προσωπικά είδη και μέσα στην τσάντα μου, τι πρόβλημα να έχω; Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
M6747445 Δημ. December 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2019 Αυτό που γράφει είναι μια γενικόλογη και διπλωματική τοποθέτηση για την απίθανη περίπτωση που σε κάποια χώρα του πλανήτη δεν αρκέσει το ποσό που προεισπράκτηκε για τα έξοδα εκτελωνισμού. Μην ανησυχείς για το θέμα αυτό. Άργησα λίγο, αλλά χίλια ευχαριστώ για την απάντηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. December 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2019 Παιδιά άλλαξε κάτι με τις αποστολές κάτω από 22 ευρώ ;; Για ρίξτε μια ματιά https://www.doctorandroid.gr/2019/12/greek-customs-fees.html?spref=fb&m=1 Συγκεκριμένα γράφει " Αυτό σημαίνει ότι για μία αποστολή αξίας 10€, η οποία χαρακτηρίζεται τελωνειακώς ελεύθερη, θα πρέπει να πληρώσουμε επιπλέον 3€ για το Τέλος συν 2,4€ για τον ΦΠΑ. Συνολικά δηλαδή θα δώσουμε 5,4€ στα ΕΛΤΑ, αυξάνοντας την αξία του αντικειμένου κατά 50% περίπου. " Ισχύει κάτι τέτοιο;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. December 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2019 Είναι παλιό άρθρο που βασίζεται στην ανακοίνωση των ΕΛΤΑ μετά το καλοκαίρι του 2017, όταν ανέλαβε τη χαρτούρα του εκτελωνισμού. Στις αρχές της εφαρμογής αυτού πλαισίου εφαρμόστηκε το τέλος των 3€ αλλά στη συνέχεια και μετά την κατακραυγή, σταμάτησε η χρέωση. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. December 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2019 (edited) Ακόμα ένα άρθρο που περισσότερο σύγχηση προσφέρει παρά είδηση. Ο τιμοκατάλογος είναι από το 2017 άρα δεν έχει αλάξει τίποτα τα ΕΛΤΑ εισπράτουν Φ.Π.Α επί της αμοιβής τους ( 3 ευρώ *24% = 0,72) . Προφανώς και δεν εισπράτουν τον Φ.Π.Α των 10 ευρώ. Αυτό είναι κρατικό έσοδο. Τέλος με παρέμβαση του συνηγόρου του πολίτη , τα ΕΛΤΑ είχαν σταματήσει να εισπράτουν το 3εύρω. Άρα είναι μια ιστορία στην φαντασία του δημοσιογράφου.\ Ας προσέχουμε να ενημερονόμαστε από αξιόπιστα site , και όχι από site "μίλησα με ένα φίλο μου εκτελωνιστή και μου είπε" Ακόμα και η ημερομηνία του άρθρου (Φεβρουάριος 2019 ) δείχνει ότι τίποτα δεν έχει αλλάξει. Αλήθεια πια ήταν η "νεα κυβέρνηση" τον Φεβρουάριο του 19? Περσινά ξινά σταφύλια. Edited December 2, 2019 by Vasileios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dreamer12 Δημ. December 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2019 επειδη εχω αποσυρθει απο το αθλημα εδω και 7 χρονια,ηθελα να ρωτησω..θελω να φερω μια ξυριστικη μηχανη 30 δολαρια + 15 εξοδα αποστολης ,απο καναδα.τι θα χρεωθω στο τελωνειο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. December 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2019 ΦΠΑ 24% στη συνολική αξία (30+15= $45) συν 15€ τέλος εκτελωνισμού των ΕΛΤΑ. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VASKIR Δημ. December 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2019 Και εγώ είχα καιρό να παραγγείλω , αρχές περίπου Νοεμβρίου έκανα δύο μικρές παραγγελίες κάτω των 20ευρω , σε 10 μέρες ήταν εδώ από Κίνα , 20 μέρες Ελλάδα και ακόμη να παραλάβω! Στο black Friday έκανα μερικές μεγαλύτερες παραγγελίες από AliExpress( περίπου 200€ από 65 η καθεμία) Που θέλω να καταλήξω , φυσικά να πληρώσω και ΦΠΑ και δασμούς και έξοδα αλλά να τα έχω άμεσα, είναι απαράδεκτες αυτές οι καθυστερήσεις . Στάλθηκε από το GM1913 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. December 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2019 Και εγώ είχα καιρό να παραγγείλω , αρχές περίπου Νοεμβρίου έκανα δύο μικρές παραγγελίες κάτω των 20ευρω , σε 10 μέρες ήταν εδώ από Κίνα , 20 μέρες Ελλάδα και ακόμη να παραλάβω! Στο black Friday έκανα μερικές μεγαλύτερες παραγγελίες από AliExpress( περίπου 200€ από 65 η καθεμία) Που θέλω να καταλήξω , φυσικά να πληρώσω και ΦΠΑ και δασμούς και έξοδα αλλά να τα έχω άμεσα, είναι απαράδεκτες αυτές οι καθυστερήσεις . Όταν αγοράζουμε από Κίνα, γνωρίζουμε ότι θα έχουμε καθυστερήσεις Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. December 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2019 είχα παραγγείλει πριν 12 μέρες από Aliexpress με αποστολή μέσω Πολωνίας. μου είχαν δώσει ένα tracking number που δεν λειτούργησε ποτέ! και σήμερα παρέλαβα το δέμα κανονικά! έχει συμβεί και σε άλλους αυτό? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vivere Δημ. December 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2019 Το ίδιο συνέβη και σε μένα με τέσσερις διαφορετικές παραγγελίες από Κίνα (μικρό αγορές) από ebay. Στην τελευταία που είχα κάνει (ένα Xiaomi flash usb 64gb 12,20 ευρώ) αρχές Νοεμβρίου το παρέλαβα εντέλει την Παρασκευή και το tracking number δεν λειτουργούσε. Τις υπόλοιπες τρεις και πιο φθηνές που είχα κάνει νωρίτερα από αυτή που μόλις ανέφερα με λίγες μέρες διαφοράς μεταξύ τους δηλαδή αρχές με μέσα Οκτωβρίου μου ήρθαν και οι τρεις μαζί εχθές. Σε αυτές υπήρχαν tracking number και έδειχναν πως είχαν κολλήσει σε αεροδρόμια της Τουρκίας και το ένα ήταν της Κωνσταντινούπολης με τελευταία αναφορά κάπου στα μέσα Νοεμβρίου όλες. Περιμένω ακόμα μια και ελπίζω να την παραλάβω άμεσα. Φαίνεται και αυτή "κολλημένη" καιρό τώρα. Πάντως καμιά δεν παρήλθε τον χρόνο αναμονής, ούτε κι αυτή που περιμένω τώρα έχει παρέλθει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lacrymosa Δημ. December 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2019 (edited) Για παραγγελία που έφυγε από Hong Kong πήγε uk, μετά Ολλανδία και τώρα βρίσκεται προς Ελλάδα, ελτα.. παραλαβη καλό γεναρη; Ή θα είναι εξίσου γρήγορη η αποδέσμευση στην Ελλάδα όπως uk και ολλανδια; Edited December 11, 2019 by Lacrymosa Παράθεση Quote: Λοιπόν τα iPhone που έχουν 512 RAM είναι ποιο καλα και απο αλλα κινητά με 1 Gb RAM γιατί παίζει ρολο και η ποιότητα της μνήμης το υλικό.Η Apple δίνει στους πελάτες της το καλύτερο υλικό και θα είναι πάντα πρωτοπόρα. :clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ginalovu Δημ. December 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2019 Λέτε να εχουμε τα περσυνα που χασαμε και πακετα? γιατι κ εγω εχω μερικα μικρα που βρισκονται σε αναμονη παρουσιασης στο τελωνειο απο 1/12 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dihnekis300 Δημ. December 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2019 Λέτε να εχουμε τα περσυνα που χασαμε και πακετα? γιατι κ εγω εχω μερικα μικρα που βρισκονται σε αναμονη παρουσιασης στο τελωνειο απο 1/12Αναμονή παρουσίασης σου το γράφει στο tracking; Στάλθηκε από το LG-H870 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AccelDrag Δημ. December 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2019 Εγώ έχω ένα "Περιμένοντας τελωνειακό έλεγχο" από 2/12. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts