FIREBLADE1 Δημ. March 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2017 Εγώ έκανα επιστροφή και με έβαλαν να κάνω το declaration. Είχε μέσα ένα mp3 :rolleyes: Έφτασε εκεί κανονικά, όλα καλά. το πρωτο δεμα που ειχα στειλει πισω ηταν ενα tvbox εκει απο αγνοια μου κ μενα, δεν βαλανε το πρασινο χαρτακι, το σταματησε το κινεζικο τελωνειο και γυρισε πισω.... εκτοτε....παντα customs declaration και ποτε δεν γραφω οτι εχει μεσα τον duffy duck. Παράθεση With great power, comes great responsibility... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pres1o Δημ. March 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2017 Όχι απαραίτητα... μπορεί να φθάσουν και τα δύο κανονικά μαζί (ή αρκετά κοντά χρονικά), πολύ πιθανόν βασικά. Aυτο ειναι το περιεργο το ενα εχει φτασει κανονικα στο τοπικο καταστημα των ελτα και το αλλο δυο μερες μετα ακομα held by customs . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gskoof28 Δημ. March 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2017 Παιδιά, γειά Τι έγινε, πέρασα τελωνείο θα μου στείλουν ειδοποιητηριο; Κινητο των €50,00 μηπως τη γλυτωσα; Κατάσταση: ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ Ημερομηνία/Time: 15-02-2017 23:04 Περιοχή: ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ Κατάσταση: ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ Ημερομηνία/Time: 24-02-2017 09:15 Περιοχή: Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ Κατάσταση: ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ Ημερομηνία/Time: 24-02-2017 14:23 Περιοχή: ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Κατάσταση: ΦΟΡΤΩΣΗ ΣΕ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ Ημερομηνία/Time: 24-02-2017 20:49 Περιοχή: ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Κατάσταση: ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ Ημερομηνία/Time: 25-02-2017 07:14 Περιοχή: Κ Δ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Κατάσταση: ΑΦΙΞΗ ΣΕ ΥΕΔ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ Ημερομηνία/Time: 09-03-2017 07:16 Περιοχή: ΥΕΔ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ Κατάσταση: ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΥΕΔ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ Ημερομηνία/Time: 15-03-2017 08:52 Περιοχή: ΥΕΔ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ Κατάσταση: ΑΦΙΞΗ ΣΕ Κ Δ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Ημερομηνία/Time: 15-03-2017 16:26 Περιοχή: Κ Δ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Κατάσταση: ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ Δ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Ημερομηνία/Time: 15-03-2017 18:26 Περιοχή: Κ Δ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Κατάσταση: ΦΟΡΤΩΣΗ ΣΕ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ Ημερομηνία/Time: 15-03-2017 19:16 Περιοχή: Κ Δ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. March 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2017 Δεν νομίζω να γλίτωσες.Αφ ου μπήκε και έμεινε ΥΕΔ Στάλθηκε από το FIND7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gskoof28 Δημ. March 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2017 Ευχαριστώ για τη γρηγορη απάντηση. Εχω κι αυτο: Κατάσταση: ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ Ημερομηνία/Time: 03-03-2017 10:02 Περιοχή: ΟΛΛΑΝΔΙΑ Κατάσταση: ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ Ημερομηνία/Time: 12-03-2017 10:45 Περιοχή: ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) Κατάσταση: ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ Ημερομηνία/Time: 13-03-2017 1: Περιοχή: Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ Κατάσταση: ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ Ημερομηνία/Time: 13-03-2017 02:24 Περιοχή: ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Κατάσταση: ΑΦΙΞΗ ΣΕ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Ημερομηνία/Time: 15-03-2017 09:05 Περιοχή: ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Κατάσταση: ΑΦΙΞΗ ΣΕ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Ημερομηνία/Time: 15-03-2017 15:02 Περιοχή: ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Κατάσταση: ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Ημερομηνία/Time: 15-03-2017 17:02 Περιοχή: ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Κατάσταση: ΦΟΡΤΩΣΗ ΣΕ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ Ημερομηνία/Time: 15-03-2017 20:31 Περιοχή: ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokri_m Δημ. March 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2017 Τελικά παρέλαβα σήμερα....Εχουμε και λέμε 4/1/17 Παραγγελία απο geekbuying xiaomi redmi pro 3/64 silver 180$ 16/1/17 Λήψη tracking number 19/1 Αποστολή από Κίνα 31/1 Άφιξη Ελλάδα και εισαγωγή τελωνείο-Αθήνα 13/3 Έξοδος από τελωνείο 15/3 Παραλαβή κατόπιν ειδοποίησης από Ταχυδρομείο Τελικα πλήρωσα το γνωστό 60άρι (48+12). Άρα το κοστολόγισαν 200Ε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rhtoras Δημ. March 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2017 Μετά τις χθεσινές πιέσεις μου στο τελωνείο το δέμα μου σήμερα είναι καθοδόν. Και ο Άγιος λοιπόν φοβερά θέλει. Λέτε να με σταμπάρανε? Όπως και να έχει με μπόλικη κλάψα,ειρωνία και ευγένεια μαζί. Αύριο θα σας πω τι μπιλιετάκι πλήρωσα... Παράθεση oneirofono.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gskoof28 Δημ. March 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2017 Πώς ξερουμε αν περασε απο ΥΕΔ και βγηκε ελευθερο ενα δεμα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators ZZW30 Δημ. March 15, 2017 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2017 Από τη στιγμή που πλέον κάποια καταστήματα π.χ. Gearbest δίνουν επιλογή αγοράς από Κίνα ή από αποθήκες στην Ε.Ε., ίσως είναι καλύτερη η 2η επιλογή...Πληρώνεις εξτρα βέβαια αλλά τουλάχιστον έχεις το κεφάλι σου ήσυχο, ξέρεις από την αρχή τι θα πληρώσεις και έχεις και λιγότερες μέρες αναμονή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Axelrick Δημ. March 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2017 (edited) Δεν μπορείς να είσαι σίγουρος. Καλό κριτήριο για να καταλάβεις πάντως είναι το χρονικό διάστημα που θα μείνει στην ΥΕΔ. Συνήθως όσο λιγότερο είναι το διάστημα που θα παραμείνει εκεί τόσες περισσότερες οι πιθανότητες να μην πληρώσεις κάτι παραπάνω. Edited March 15, 2017 by Axelrick Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vtag Δημ. March 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2017 Aυτο ειναι το περιεργο το ενα εχει φτασει κανονικα στο τοπικο καταστημα των ελτα και το αλλο δυο μερες μετα ακομα held by customs . Τι κουστούμι σου ήρθε και τι κινητό πήρες; ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μετά τις χθεσινές πιέσεις μου στο τελωνείο το δέμα μου σήμερα είναι καθοδόν. Και ο Άγιος λοιπόν φοβερά θέλει. Λέτε να με σταμπάρανε? Όπως και να έχει με μπόλικη κλάψα,ειρωνία και ευγένεια μαζί. Αύριο θα σας πω τι μπιλιετάκι πλήρωσα... Σε ποιο νούμερο κάλεσες; Ποσό καιρό σου είχε κάτσει ήδη στο τελωνείο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varajohn Δημ. March 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2017 Τελικά παρέλαβα σήμερα....Εχουμε και λέμε 4/1/17 Παραγγελία απο geekbuying xiaomi redmi pro 3/64 silver 180$ 16/1/17 Λήψη tracking number 19/1 Αποστολή από Κίνα 31/1 Άφιξη Ελλάδα και εισαγωγή τελωνείο-Αθήνα 13/3 Έξοδος από τελωνείο 15/3 Παραλαβή κατόπιν ειδοποίησης από Ταχυδρομείο Τελικα πλήρωσα το γνωστό 60άρι (48+12). Άρα το κοστολόγισαν 200Ε. Και γιατι δεν το πηρες απο εδω? Παράθεση SONY EXPERIA NEOV. THL T200. LeTv X900+. Xiaomi Mi Max 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikkal Δημ. March 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2017 Και γιατι δεν το πηρες απο εδω? Προφανώς διότι είχε την ελπίδα ότι δεν θα εκτελωνιστεί... Λες να είναι μαζόχας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varajohn Δημ. March 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2017 Προφανώς διότι είχε την ελπίδα ότι δεν θα εκτελωνιστεί... Λες να είναι μαζόχας; Δεν ξέρω αν είναι μαζοχισμός αυτό, αλλά με την κατάσταση που επικρατεί και για ένα πενηντάρικο να χάσω εγγύηση και να περιμένω και τόσο καιρό? Εγώ πάντως δεν θα το εκανα. Παράθεση SONY EXPERIA NEOV. THL T200. LeTv X900+. Xiaomi Mi Max 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. March 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2017 Δεν ξέρω αν είναι μαζοχισμός αυτό, αλλά με την κατάσταση που επικρατεί και για ένα πενηντάρικο να χάσω εγγύηση και να περιμένω και τόσο καιρό? Εγώ πάντως δεν θα το εκανα. Δεν είναι θέμα μαζοχισμου, είναι θέμα αδρεναλίνης οι αγορές από Κίνα. Από τη στιγμή που κάνεις την παραγγελία μέχρι τη στιγμή που θα ανοίξεις το δέμα να δεις αν τελικά έχει μέσα αυτό που αγόρασες και αν δουλεύει... :cool: Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evaggelos1 Δημ. March 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2017 Δεν είναι θέμα μαζοχισμου, είναι θέμα αδρεναλίνης οι αγορές από Κίνα. Από τη στιγμή που κάνεις την παραγγελία μέχρι τη στιγμή που θα ανοίξεις το δέμα να δεις αν τελικά έχει μέσα αυτό που αγόρασες και αν δουλεύει... :cool: +1 !!!! Απο τις καλυτερες απαντησεις στην σχετικη ερωτηση !!!! :) Παράθεση Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frix_ath Δημ. March 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2017 (edited) Δεν είναι θέμα μαζοχισμου, είναι θέμα αδρεναλίνης οι αγορές από Κίνα. Από τη στιγμή που κάνεις την παραγγελία μέχρι τη στιγμή που θα ανοίξεις το δέμα να δεις αν τελικά έχει μέσα αυτό που αγόρασες και αν δουλεύει... :cool: Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Δηλαδή...αν το πάρεις από Ελλάδα και μέχρι να πας σπίτι σου να το ανοίξεις δεν θα έχεις την αδρεναλίνη που θα είχες αν το έπαιρνες από Κίνα?...ρε τι ακούμε και διαβάζουμε εδώ μέσα...., ώραιος τρόπος παραγωγής αδρεναλίνης αυτός... οι αγορές από Κίνα γίνονται είτε γιά προιόντα που δεν υπάρχουν εδώ, είτε για φθηνότερες τιμές, ή τέλος και γιά τα δύο. Edited March 16, 2017 by frix_ath Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xxlakis7 Δημ. March 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2017 Και αυτό παίζει αλλά ξέρω άτομα που μέχρι και οδοντογλυφίδες θα ψώνιζαν από έξω. Είναι μερικοί που απολαμβάνουν το ταξιδι περισσότερο από το προορισμό τι να κάνουμε.. Sent from my Lenovo K50-t5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
godjet Δημ. March 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2017 παντως η ιστορια βγαζει πολύ γελιο , ολκληρη βομβα περασαν με δεμα για τον σοιμπλε και δεν πηρε κανεις χαμπαρι .. θα ψάχνανε ολοι για xiaomi :rocket: Παράθεση Tech fusion Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. March 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2017 Και αυτό παίζει αλλά ξέρω άτομα που μέχρι και οδοντογλυφίδες θα ψώνιζαν από έξω. Είναι μερικοί που απολαμβάνουν το ταξιδι περισσότερο από το προορισμό τι να κάνουμε.. Kαι τα δύο ισχύουν, εδώ αγοραζουν πατακια μπανιου, τι να λεμε.. Αλλα οταν εγω θελω αυτο , πού να το βρω; Θα το παρω και ας βαρεσει το συστημα. Βεβαια, δε φταινε αυτα, για να ειμαστε ξηγημενοι. Δε φταιμε ουτε εμεις, ουτε οι τελωνειακοι, η ιφοχεστ ξυπνησε και εβγαλε το μαστιγιο. Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
corelakias Δημ. March 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2017 παντως η ιστορια βγαζει πολύ γελιο , ολκληρη βομβα περασαν με δεμα για τον σοιμπλε και δεν πηρε κανεις χαμπαρι .. θα ψάχνανε ολοι για xiaomi :rocket: ναι φιλε...... ΕΛΤΑ: Υπερσύγχρονος ο εξοπλισμός ελέγχου των δεμάτων...... http://www.skai.gr/news/greece/article/341629/elta-upersughronos-o-exoplismos-eleghou-ton-dematon/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris1984 Δημ. March 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2017 Τα δεματα με ems εκτελωνιζονται γρηγοροτερα ή ακολουθουν την ιδια μοιρα με τα αλλα?? Στάλθηκε από το Nexus 6P μου Παράθεση Samsung Omnia windows mobile 6.0, Iphone 3gs, Iphone 5, Moto X 2014, Motorola Nexus 6, NVIDIA shield tablet 16GB,Huawei Nexus 6p, Pixel C, NVIDIA SHIELD TV(2017), Google Pixel 2 XL, Google Pixel 4 XL, και τώρα Samsung NOTE 20 ULTRA 5G. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. March 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2017 Τα δεματα με ems εκτελωνιζονται γρηγοροτερα ή ακολουθουν την ιδια μοιρα με τα αλλα?? Στάλθηκε από το Nexus 6P μου Όλοι στο ίδιο καζάνι. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris1984 Δημ. March 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2017 (edited) Όλοι στο ίδιο καζάνι. Ειχα την ελπιδα οτι επειδη ειναι courier θα εχει μια προτεραιοτητα! Στάλθηκε από το Nexus 6P μου Edited March 16, 2017 by chris1984 Παράθεση Samsung Omnia windows mobile 6.0, Iphone 3gs, Iphone 5, Moto X 2014, Motorola Nexus 6, NVIDIA shield tablet 16GB,Huawei Nexus 6p, Pixel C, NVIDIA SHIELD TV(2017), Google Pixel 2 XL, Google Pixel 4 XL, και τώρα Samsung NOTE 20 ULTRA 5G. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. March 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2017 Ειχα την ελπιδα οτι επειδη ειναι courier θα εχει μια προταιρεοτητα! Στάλθηκε από το Nexus 6P μου Κι εγώ έτσι σκέφτηκα. Λογικά θα έχει προτεραιότητα. Αλλά φίλος περιμένει ήδη 15 μέρες. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts