billfot Δημ. February 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2017 Οτι φευγει με dhl ως ταχυδρομειο απο ευρωπη κανει 2 βδομαδες και παραδιδεται με dhl Ελλαδας χωρις φυσικα κανενα τελωνειο. Αυτα απο προσωπικη εμπειρια ευρωπαικων αγορων ομως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sardonios Δημ. February 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2017 (edited) Το παρήγγειλες από το Amazon.de,ο πωλητής ήταν εντός ΕΕ; Αν ναι,δεν έπρεπε να περάσει τελωνείο,οποτε δεν έπρεπε να ανοιχτεί το δέμα! Επίσης,αν στο είχε στείλει η Γερμανική DHL,έπρεπε να στο παραδώσει η Ελληνική! Τι δουλεια έχουν τα ΕΛΤΑ; Κάτι δεν κολλάει! Έπρεπε να ρωτήσεις τι συνέβη πριν το παραλάβεις! Πωλητής ήταν το ίδιο το amazon.de Και άλλες φορές έχω παρατηρήσει ότι τις αποστολές από το amazon.de τις στέλνει η dhl και παραδίδονται από τα ΕΛΤΑ, απλώς...σφραγισμένες! Τα γερμανικά ταχυδρομεία ανήκουν στην DHL, οπότε αν του έχουν στείλει απλό με γερμανικό ταχυδρομείο τα φέρνουν τα ΕΛΤΑ. Επίσης το ότι κάτι δεν υπόκειται σε φόρους και δασμούς δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να ανοιχτεί για έλεγχο. Σε κάθε περίπτωση πάντως θεωρώ ότι όταν μια επίσημη αρχή παρεμβαίνει στην ιδιοκτησία σου ακόμα και για απλό έλεγχο, αυτό πρέπει με κάποιο τρόπο να σου γνωστοποιείται! Edited February 25, 2017 by sardonios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. February 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2017 Πωλητής ήταν το ίδιο το amazon.de Και άλλες φορές έχω παρατηρήσει ότι τις αποστολές από το amazon.de τις στέλνει η dhl και παραδίδονται από τα ΕΛΤΑ, απλώς...σφραγισμένες! Σε κάθε περίπτωση πάντως θεωρώ ότι όταν μια επίσημη αρχή παρεμβαίνει στην ιδιοκτησία σου ακόμα και για απλό έλεγχο, αυτό πρέπει με κάποιο τρόπο να σου γνωστοποιείται! Σαφέστατα, όσες φορές μου έχει τύχει είχε αυτοκόλλητο ότι είχε ανοιχτεί για έλεγχο ( με DHL πάντα κι όχι κάτι άλλο ). Τώρα που μπλέκονται τα ΕΛΤΑ στην μέση όμως δεν ξέρω τι παίζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. February 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2017 Τα γερμανικά ταχυδρομείο λέγονται και DHL νομίζω..ότι έρχεται με αυτά παραδίδεται απο τα ΕΛΤΑ.Και εγώ πήρα ένα κινητό και ήρθε σε 9 μέρες και παραδόθηκε με ΕΛΤΑ Στάλθηκε από το FIND7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rhtoras Δημ. February 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2017 Άρα παίδες ποιοι πωλητές στέλνουν με τριγωνική συνήθως μέσω Ολλανδίας? Παράθεση oneirofono.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
testatos Δημ. February 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2017 Τα γερμανικά ταχυδρομείο λέγονται και DHL νομίζω..ότι έρχεται με αυτά παραδίδεται απο τα ΕΛΤΑ.Και εγώ πήρα ένα κινητό και ήρθε σε 9 μέρες και παραδόθηκε με ΕΛΤΑ Στάλθηκε από το FIND7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Τα γερμανικα ταχυδρομεια λεγονται: Deutsche Post/DHL και ειναι σαν τα δικα μας ελτα/Ελτα κουριερ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FIREBLADE1 Δημ. February 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2017 Πωλητής ήταν το ίδιο το amazon.de Και άλλες φορές έχω παρατηρήσει ότι τις αποστολές από το amazon.de τις στέλνει η dhl και παραδίδονται από τα ΕΛΤΑ, απλώς...σφραγισμένες! Σε κάθε περίπτωση πάντως θεωρώ ότι όταν μια επίσημη αρχή παρεμβαίνει στην ιδιοκτησία σου ακόμα και για απλό έλεγχο, αυτό πρέπει με κάποιο τρόπο να σου γνωστοποιείται! Σου γνωστοποιειται, στο declaration γραφει "may be opened officially" οποτε το εχεις ηδη αποδεχτει με την αγορα. Παράθεση With great power, comes great responsibility... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest margarita12 Δημ. February 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2017 Τα γερμανικα ταχυδρομεια λεγονται: Deutsche Post/DHL και ειναι σαν τα δικα μας ελτα/Ελτα κουριερ Έχεις απόλυτο δίκιο! Το 1999 εξαγόρασαν την Danzas & το 2002 την Dhl. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sardonios Δημ. February 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2017 Σου γνωστοποιειται, στο declaration γραφει "may be opened officially" οποτε το εχεις ηδη αποδεχτει με την αγορα. Αυτό δηλώνει ότι οι Αρχές έχουν δικαίωμα να το ανοίξουν. Το ότι πράγματι το άνοιξαν όμως θα ήθελα να μου γνωστοποιηθεί... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest margarita12 Δημ. February 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2017 Αυτό δηλώνει ότι οι Αρχές έχουν δικαίωμα να το ανοίξουν. Το ότι πράγματι το άνοιξαν όμως θα ήθελα να μου γνωστοποιηθεί... Δεν χρειαζόταν να το γράψει,ανέκαθεν οι τελωνειακές αρχές είχαν αυτό το δικαίωμα. Απλα,είναι εκνευριστικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sardonios Δημ. February 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2017 (edited) Δε με πειράζει να κάνουν τον όποιο έλεγχο στο πλαίσιο της νομιμότητας και των αρμοδιοτήτων τους. Όμως το να μη ξέρω τι συμβαίνει με κάτι που ανήκει σε μένα, δε το δέχομαι. Πόσο δύσκολο θα ήταν να μπει μια σφραγίδα "ελέγχθηκε" ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων; Τι να πω, δυστυχώς είναι άλλη μια πράξη ασυδοσίας και ένδειξη της έλλειψης σεβασμού εκ μέρους του κράτους προς τους πολίτες Edited February 26, 2017 by sardonios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. February 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2017 (edited) Το καλύτερο θα ήταν να σε φωνάξουν να το ανοίξουν μπροστά σου. Μπορεί όμως να είσαι σε άλλη πόλη ή να μην είναι δυνατόν να είσαι μπροστά οπότε θα ήταν πιο σωστό να σε ενημέρωναν. Ωστόσο αν δεν είχες κάτι παράνομο για πιο λόγο να μη θέλεις να το ανοίξουν. Υπάρχουν εκτός από φοροδιαφυγή και άλλοι λόγοι που μπορούν να ελέγχουν δέματα και εφόσον είναι νόμιμο να το κάνουν τα υπόλοιπα είναι να χαμε να λέγαμε. Edited February 26, 2017 by minotavros Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. February 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2017 Τα γερμανικά ταχυδρομεία ανήκουν στην DHL, οπότε αν του έχουν στείλει απλό με γερμανικό ταχυδρομείο τα φέρνουν τα ΕΛΤΑ. Επίσης το ότι κάτι δεν υπόκειται σε φόρους και δασμούς δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να ανοιχτεί για έλεγχο. Σωστός στην ουσία αλλά όχι στον τύπο. Το γερμανικό ταχυδρομείο ενσωμάτωσε την DHL, πριν 10 χρόνια περίπου, και ονομάστηκε Deutsche DHL Post. Γι' αυτό πρέπει να διακρίνουμε πότε το δέμα ταξιδεύει με το ταχυδρομείο και πότε με την courier DHL. ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δε με πειράζει να κάνουν τον όποιο έλεγχο στο πλαίσιο της νομιμότητας και των αρμοδιοτήτων τους. Όμως το να μη ξέρω τι συμβαίνει με κάτι που ανήκει σε μένα, δε το δέχομαι. Πόσο δύσκολο θα ήταν να μπει μια σφραγίδα "ελέγχθηκε" ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων; Τι να πω, δυστυχώς είναι άλλη μια πράξη ασυδοσίας και ένδειξη της έλλειψης σεβασμού εκ μέρους του κράτους προς τους πολίτες Νομίζω ότι το ίδιο θα έλεγε και ο τρομοκράτης που στέλνει με το ταχυδρομείο είτε βόμβα είτε άνθρακα :( Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sardonios Δημ. February 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2017 Σωστός στην ουσία αλλά όχι στον τύπο. Το γερμανικό ταχυδρομείο ενσωμάτωσε την DHL, πριν 10 χρόνια περίπου, και ονομάστηκε Deutsche DHL Post. Γι' αυτό πρέπει να διακρίνουμε πότε το δέμα ταξιδεύει με το ταχυδρομείο και πότε με την courier DHL. ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Νομίζω ότι το ίδιο θα έλεγε και ο τρομοκράτης που στέλνει με το ταχυδρομείο είτε βόμβα είτε άνθρακα :( Μάλλον τα ελληνικά μου δεν είναι όσο καλά νόμιζα... Τι σχέση έχει αυτό που λέω με τρομοκράτες;;; Αρνήθηκα το δικαίωμα ελέγχου του κράτους ρε φίλε μου;; Είπα μόνο "Ενημερώστε με"... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. February 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2017 Όπως είναι έλλειψη σεβασμού στο κράτος και στους υπόλοιπους πολίτες να φέρνεις κινητό (ή οτιδήποτε άλλο) χωρίς να αναγράφεται στη συσκευασία ότι είναι κινητό και πόση η πραγματική του αξία. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. February 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2017 Μάλλον τα ελληνικά μου δεν είναι όσο καλά νόμιζα... Τι σχέση έχει αυτό που λέω με τρομοκράτες;;; Αρνήθηκα το δικαίωμα ελέγχου του κράτους ρε φίλε μου;; Είπα μόνο "Ενημερώστε με"... Μην αρπάζεσαι. Έγραψα μια ακραία περίπτωση για να καταλάβουμε τι μπορεί να σημαίνει αυτό που πρότεινες. Πολλά θα θέλαμε να γίνονται από το κράτος και τις εν γένει δημόσιες υπηρεσίες, και, ειδικότερα, από τα ΕΛΤΑ, αλλά ξέχασες, μάλλον, ότι βρισκόμαστε στην Ελλάδα. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest margarita12 Δημ. February 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2017 Μάλλον τα ελληνικά μου δεν είναι όσο καλά νόμιζα... Τι σχέση έχει αυτό που λέω με τρομοκράτες;;; Αρνήθηκα το δικαίωμα ελέγχου του κράτους ρε φίλε μου;; Είπα μόνο "Ενημερώστε με"... Που να ζούσες στις ΗΠΑ δηλαδή που οι τελωνειακοί έχουν διευρυμένες αρμοδιότητες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. February 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2017 Δε σημαίνει ότι είναι οκ επειδή συμβαίνει Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest margarita12 Δημ. February 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2017 (edited) Δε σημαίνει ότι είναι οκ επειδή συμβαίνει Δεν κατάλαβες,επιβάλλεται να συμβαίνει! Απλα,εμείς είχαμε καλομαθει τόσα χρόνια... Σκληρό,αλλα είναι η αλήθεια. Η μόνη μου ένστανση αφορα την ανισοτητα χρεωσεων εκτελωνισμού μεταξύ ΕΛΤΑ & COURIER! Edited February 26, 2017 by margarita12 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sardonios Δημ. February 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2017 (edited) Όπως είναι έλλειψη σεβασμού στο κράτος και στους υπόλοιπους πολίτες να φέρνεις κινητό (ή οτιδήποτε άλλο) χωρίς να αναγράφεται στη συσκευασία ότι είναι κινητό και πόση η πραγματική του αξία. Συμφωνώ, έτσι είναι, όπως ακριβώς με τη φοροδιαφυγή, το μαύρο χρήμα, την απόκρυψη εισοδήματος και τόσα άλλα. Δυστυχώς αυτή είναι η παιδεία μας και συμμετέχουμε όλοι στο φαύλο κύκλο της ασέβειας εκδικούμενοι τον εαυτό μας... Μην αρπάζεσαι. Έγραψα μια ακραία περίπτωση για να καταλάβουμε τι μπορεί να σημαίνει αυτό που πρότεινες. Πολλά θα θέλαμε να γίνονται από το κράτος και τις εν γένει δημόσιες υπηρεσίες, και, ειδικότερα, από τα ΕΛΤΑ, αλλά ξέχασες, μάλλον, ότι βρισκόμαστε στην Ελλάδα. Δεν αρπάζομαι, ούτε πρότεινα κάτι ομως, απλά ζήτησα ενημέρωση. Βαρέθηκα να αποδέχομαι παθητικά τα πάντα με τη δικαιολογία ότι "βρισκόμαστε στην Ελλάδα" Edited February 26, 2017 by sardonios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. February 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2017 Δηλαδή εσείς πιστεύετε ότι αν όλα γίνονταν "κανονικά" και ληστευομασταν οικειοθελώς, τότε θα γύρναγε κάτι σε μας και δε θα πήγαιναν τα λεφτά στους μεγάλους ομίλους.. Και ότι στις άλλες χώρες είναι αλλιώς... Οκ Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rhtoras Δημ. February 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2017 Έτσι είναι...Ακριβώς φίλε μου. Εμείς πάλι δε θα κερδίζαμε... Παράθεση oneirofono.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest margarita12 Δημ. February 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2017 Με το σκεπτικό και των δυο σας,δηλαδή να αγοράζουμε μόνο από Ελλάδα,οποτε τα χρήματα μένουν εδώ και αυξάνονται οι θέσεις εργασίας.Καταλαβα καλά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. February 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2017 Με το σκεπτικό και των δυο σας,δηλαδή να αγοράζουμε μόνο από Ελλάδα,οποτε τα χρήματα μένουν εδώ και αυξάνονται οι θέσεις εργασίας.Καταλαβα καλά; Σαν σκέψη σωστή.:) Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billfot Δημ. February 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2017 Το μονο που τους νοιαζει ειναι να παρουν το φπα και να υπερφορολογησουν την επιχειρηση. Ποιες θεσεις εργασιας ρε παιδια? Που ζειτε. Ποιο εχθρικο περιβαλλον για το επιχειρειν ΔΕΝ υπαρχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts